personal trainer Nijlen

Ontdek talentvolle personal trainers in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Nijlen

Personal trainer in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Berlaar
Nieuw
Voetbalster in de hoogste klasse. Gedreven door sport, voeding, en lifestyle. Discipline met een juiste combo van spontaniteit. Studente Psychologie en Coaching.
Personal trainer in Pulle (2243) - Rudy
Rudy
Pulle
Nieuw
Ik ben trainer bij een voetbalclub en heb 26 jaar ervaring als jeugdtrainer. Ik heb 2 diploma's van jeugdtrainer behaald van de Koninklijke Belgische voetbalbond.
Personal trainer in Pulle (2243) - Jeremy
Jeremy
Pulle
Nieuw
Snowboard: Ik snowboard al 18j en heb allerlei basic tricks geleerd ook. Ben zeer goede mentor. Thaiboks: Ik heb 1 jaar in een shaolin kungfu tempel geleefd. Daar trainde ik samen met shaolin warrior monks, 6-7u dagelijks. Shaolin, tai chi, qi gong en sanda. Sanda is bijna hetzelfde als thaiboksen. Na deze ervaring ben ik ook naar thaiboks school gegaan en daar verder getraind.
Personal trainer in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Lier
Nieuw
Ik heb 7 jaar geturnd op olympisch niveau en heb hierin ook turnlessen moeten geven. Ik ben nu 24/7 fitnesscoach die klaar staat om te helpen in wat dan ook.
Personal trainer in Grobbendonk (2280) - Tommy
Tommy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grobbendonk
Nieuw
Met verschillende jaren ervaring sport op hoog niveau kan u voor verschillende doelen bij mij terecht. Met de nodige kennis voeding en trainingsleer zorgen we voor een programma op jou lijf geschreven!
Personal trainer in Boechout (2530) - Rein
Rein
Boechout
Nieuw
Jarenlange diepgaande TaiChi, ChiQong en meditatietraining hebben me enorm veel bijgeleerd over de balans tussen ontspanning en focus, introspectie en het dagelijkse praktische leven. Ik hou ervan om mensen te kunnen bijstaan om op een praktische en eenvoudige manier hun fysiek, mentaal en emotioneel welzijn te ondersteunen.
Personal trainer in Vremde (2531) - Glynn
Glynn
Vremde
Nieuw
Ik ben 25 jaar en heb altijd veel gesport. 5 jaar geleden ontdekte ik Pilates, een complete lichaamstraining, waarbij je je core gaat verstevigen, leniger wordt en rugklachten kan vermijden of verhelpen. 2 jaar geleden ben ik begonnen met hier les in te geven en heb ik mezelf ook bijgeschoold in post-natale pilates, om vrouwen na hun zwangerschap te helpen. Volg online Pilates les volgen bij mij!
Personal trainer in Lier (2500) - Abudi
Abudi
Lier
Nieuw
ik doe boxen al 3 jaar. dus ik kan mensen helpen die het zouden willen doen hun defense hun kracht en snelheid kunnen verbeteren. maar allen met boxen geen kickbox of thaibox.
Personal trainer in Ranst (2520) - Michiel
Michiel
Ranst
Nieuw
Ik ben reeds 7 jaar sportcoach en sporttrainer in de volleybalwereld. Hierbij heb ik ervaring in oefeningen om stabiliteit en kracht te verhogen en blessuregevoeligheid te verminderen.
Personal trainer in Sint-katelijne-waver (2860) - Shanaika
Shanaika
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik zelf coach ben bij basketbal ploeg, ik mijn nicht en vrienden help bij fitness oefeningen, ik zelf heel sportief ben. Ik wil mijn passie overbrengen.
Personal trainer in Hallaar (2220) - Robin
Robin
Hallaar
Nieuw
Ik ben al een lange tijd met trainen&voeding bezig Als je hulp nodig hebt of een sparringspartner/spotter of advies wil ik je met alle plezier helpen. Als je vragen hebt laat het me weten Grtz
Personal trainer in Nijlen (2560) - Ward
Ward Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
Extra ondersteuning nodig? Ik werk samen met kinesitherapeuten, osteopaten en podologen van groepspraktijk Medifit. Zo bieden we gespecialiseerde begeleiding om actief te bewegen op een gezonde en verantwoorde manier.
Personal trainer in Nijlen (2560) - Olivier
Olivier
Nijlen
Nieuw
Ik heb professioneel gebokst, ik geef al jaren sportlessen. Ik beprofessioneel in mijn vak als coach. Ik help klanten met veel liefde en passie om hun doelen te bereiken.
Personal trainer in Bevel (2560) - Cherelva
Cherelva
Bevel
Nieuw
Hallo iedereen! Ik hou van sporten en bewegen en ik hoop anderen te enthousiasmeren dit ook te doen! Dit is mijn aanbod: - Personal Trainer (online en offline) - Sportlessen: BBB, Zumba, Bootcamp, HIIT Workout, Fitness - Senioren sport 60+ Voel je vrij om mij te contacteren :-D
Personal trainer in Ranst (2520) - Steffy
Steffy
Ranst
Nieuw
Ik het secundair onderwijs deed ik ‘lichamelijke opvoeding en sport’. Hier heb ik vaak een sportles moeten voorbereiden en geven. Ik speel voel geef training aan de U6. Zelf speelde ik vroeger altijd basketbal, waarbij ik ook zeker kan helpen. De leeftijdscategorie waar ik les aan kan/wil geven zal gaan van ongeveer 4 jaar t.e.m 12.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

coach Nijlen, personal training Nijlen, bodybuilding coach Nijlen, fitness coach Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen personal trainer in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden