personal trainer Nijlen

Ontdek talentvolle personal trainers in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Nijlen

Personal trainer in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Berlaar
Nieuw
Voetbalster in de hoogste klasse. Gedreven door sport, voeding, en lifestyle. Discipline met een juiste combo van spontaniteit. Studente Psychologie en Coaching.
Personal trainer in Pulle (2243) - Rudy
Rudy
Pulle
Nieuw
Ik ben trainer bij een voetbalclub en heb 26 jaar ervaring als jeugdtrainer. Ik heb 2 diploma's van jeugdtrainer behaald van de Koninklijke Belgische voetbalbond.
Personal trainer in Pulle (2243) - Jeremy
Jeremy
Pulle
Nieuw
Snowboard: Ik snowboard al 18j en heb allerlei basic tricks geleerd ook. Ben zeer goede mentor. Thaiboks: Ik heb 1 jaar in een shaolin kungfu tempel geleefd. Daar trainde ik samen met shaolin warrior monks, 6-7u dagelijks. Shaolin, tai chi, qi gong en sanda. Sanda is bijna hetzelfde als thaiboksen. Na deze ervaring ben ik ook naar thaiboks school gegaan en daar verder getraind.
Personal trainer in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Lier
Nieuw
Ik heb 7 jaar geturnd op olympisch niveau en heb hierin ook turnlessen moeten geven. Ik ben nu 24/7 fitnesscoach die klaar staat om te helpen in wat dan ook.
Personal trainer in Grobbendonk (2280) - Tommy
Tommy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grobbendonk
Nieuw
Met verschillende jaren ervaring sport op hoog niveau kan u voor verschillende doelen bij mij terecht. Met de nodige kennis voeding en trainingsleer zorgen we voor een programma op jou lijf geschreven!
Personal trainer in Boechout (2530) - Rein
Rein
Boechout
Nieuw
Jarenlange diepgaande TaiChi, ChiQong en meditatietraining hebben me enorm veel bijgeleerd over de balans tussen ontspanning en focus, introspectie en het dagelijkse praktische leven. Ik hou ervan om mensen te kunnen bijstaan om op een praktische en eenvoudige manier hun fysiek, mentaal en emotioneel welzijn te ondersteunen.
Personal trainer in Vremde (2531) - Glynn
Glynn
Vremde
Nieuw
Ik ben 25 jaar en heb altijd veel gesport. 5 jaar geleden ontdekte ik Pilates, een complete lichaamstraining, waarbij je je core gaat verstevigen, leniger wordt en rugklachten kan vermijden of verhelpen. 2 jaar geleden ben ik begonnen met hier les in te geven en heb ik mezelf ook bijgeschoold in post-natale pilates, om vrouwen na hun zwangerschap te helpen. Volg online Pilates les volgen bij mij!
Personal trainer in Lier (2500) - Abudi
Abudi
Lier
Nieuw
ik doe boxen al 3 jaar. dus ik kan mensen helpen die het zouden willen doen hun defense hun kracht en snelheid kunnen verbeteren. maar allen met boxen geen kickbox of thaibox.
Personal trainer in Ranst (2520) - Michiel
Michiel
Ranst
Nieuw
Ik ben reeds 7 jaar sportcoach en sporttrainer in de volleybalwereld. Hierbij heb ik ervaring in oefeningen om stabiliteit en kracht te verhogen en blessuregevoeligheid te verminderen.
Personal trainer in Sint-katelijne-waver (2860) - Shanaika
Shanaika
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik zelf coach ben bij basketbal ploeg, ik mijn nicht en vrienden help bij fitness oefeningen, ik zelf heel sportief ben. Ik wil mijn passie overbrengen.
Personal trainer in Hallaar (2220) - Robin
Robin
Hallaar
Nieuw
Ik ben al een lange tijd met trainen&voeding bezig Als je hulp nodig hebt of een sparringspartner/spotter of advies wil ik je met alle plezier helpen. Als je vragen hebt laat het me weten Grtz
Personal trainer in Nijlen (2560) - Ward
Ward Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
Extra ondersteuning nodig? Ik werk samen met kinesitherapeuten, osteopaten en podologen van groepspraktijk Medifit. Zo bieden we gespecialiseerde begeleiding om actief te bewegen op een gezonde en verantwoorde manier.
Personal trainer in Nijlen (2560) - Olivier
Olivier
Nijlen
Nieuw
Ik heb professioneel gebokst, ik geef al jaren sportlessen. Ik beprofessioneel in mijn vak als coach. Ik help klanten met veel liefde en passie om hun doelen te bereiken.
Personal trainer in Bevel (2560) - Cherelva
Cherelva
Bevel
Nieuw
Hallo iedereen! Ik hou van sporten en bewegen en ik hoop anderen te enthousiasmeren dit ook te doen! Dit is mijn aanbod: - Personal Trainer (online en offline) - Sportlessen: BBB, Zumba, Bootcamp, HIIT Workout, Fitness - Senioren sport 60+ Voel je vrij om mij te contacteren :-D
Personal trainer in Ranst (2520) - Steffy
Steffy
Ranst
Nieuw
Ik het secundair onderwijs deed ik ‘lichamelijke opvoeding en sport’. Hier heb ik vaak een sportles moeten voorbereiden en geven. Ik speel voel geef training aan de U6. Zelf speelde ik vroeger altijd basketbal, waarbij ik ook zeker kan helpen. De leeftijdscategorie waar ik les aan kan/wil geven zal gaan van ongeveer 4 jaar t.e.m 12.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

coach Nijlen, personal training Nijlen, bodybuilding coach Nijlen, fitness coach Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Nijlen via Ring Twice


Personal training Nijlen kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Nijlen beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je graag om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afslanken, jezelf bijschaven in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Nijlen? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Nijlen


Voor personal training in Nijlen, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede gemeenschap met persoonlijke trainers in Nijlen. Zo vind je dus de juiste trainer voor het halen van je doelen, maar wat doet een personal trainer Nijlen juist?

Een persoonlijke trainer Nijlen is gespecialiseerd in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Nijlen, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Nijlen is gespecialiseerd in zijn of haar domein en heeft jarenlange ervaring in het geven van personal training Nijlen, die de coach met plezier met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw doelen te behalen.

Een personal trainer Nijlen stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Nijlen of je je nu wil concentreren op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Nijlen


Wat een personal trainer Nijlen kost, hangt erg af van de opleidingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Nijlen bijvoorbeeld een specifieke sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Nijlen zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Nijlen heeft, zal het tarief naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Nijlen te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Nijlen bijkomende onkosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitgaven voor materiaal, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Nijlen


De kosten van een personal trainer Nijlen hangen af van jouw verlangen en de bijkomende uitgaven. Zo rekent de personal trainer Nijlen een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Nijlen maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Nijlen kunnen bijkomende uitgaven, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Nijlen die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten aanrekenen. Het uurtarief van een personal trainer Nijlen ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Nijlen

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Zwemles€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Nijlen


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Nijlen beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Nijlen en kun je uitgebreid bespreken in een intakegesprek.
 
Heb je objectieven die je wil behalen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Nijlen door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je ontwerpen. Voor personal training Nijlen op maat, kun je dus je doelstellingen en wensen met je coach bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Nijlen wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Nijlen


Ook voor een fitness trainer Nijlen kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een geschikte fitness trainer Nijlen in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Nijlen, die vervolgens een plan op maat aanmaakt. Wil je graag meer spieren kweken of is je doel om je vetpercentage te verminderen? Je fitness trainer Nijlen houdt rekening met je doelen en noden.

Je fitness trainer Nijlen heeft gerei beschikbaar, waarmee je de vordering van je personal training Nijlen kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training leerzaam is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassen.

Personal trainer aan huis in NijlenJe personal training Nijlen vindt plaats op jouw gekozen plaats. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Nijlen in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Nijlen in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach ongetwijfeld een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Nijlen.

Wanneer je een sport coach Nijlen of fitness trainer Nijlen inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een speciale sportlocatie vereist. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Nijlen in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Nijlen via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Nijlen of personal training Nijlen in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Nijlen op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun expertise aan, waaronder personal training Nijlen. Plaats je oproep voor een personal trainer Nijlen op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je objectieven te bereiken.


Andere categorieën binnen personal trainer in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden