personal trainer Schoten

Ontdek talentvolle personal trainers in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Schoten

Furat is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Na enkele intensieve opleidingen te hebben gevolgd en praktijkervaring te hebben opgedaan kan ik je goed helpen als personal trainer. Dat doe ik in enkele Antwerpse parken zodat je ook in de buitenlucht komt. Over een win-win gesproken!
Personal trainer in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Personal trainer in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Samen sporten is erg plezant dus ik ben eigenlijk een sport partner om samen te joggen of fitnessen ga je dat leuk vinden.Ondertussen gaan we samen werken op alle figuren en jouw zwaakte te verterken en ook altijd ervan genieten. Want boven alles moet je plezier en genoot hebben tijdens sport, uitraard moet gewerkt worden. Bel mij
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben voetballer gewest, ik heb met kinderen van 3-21 jaar gewerkt, als coach. Verder heb ik met Leandro da Silva gewerkt een bekend coach uit Antwerpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Kapellen (2950) - Joelle
Joelle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring als yoga teacher tot corona kwam. Nu wil ik graag terug lesgeven. Ik heb ondertussen verder gestudeerd tot physical trainer. Bij mij ben je aan het juiste adres voor de combinatie van ontspanning en inspanning samen met mentale begeleiding onder de vorm van coaching en/of meditatie
Personal trainer in Schilde (2970) - Wesley
Wesley
Schilde
Nieuw
Afgestudeerd in de richting LO en Sport aan Sint-Eduardus instituut Merksem. Ben zeer sportief aangelegd in bijna elke sport. Ben sinds mijn 5 jaar actief als voetballer en is mijn dagelijkse bezigheid
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
3 jaar bachelor leerkracht lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie 10 jaar ervaring in breakdance lessen gezondheid & welzijnscoach 6 jaar ervaring in sportkampen en workshops Uiteraard ook ervaring in fitness op maat
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Student, 1ste jaar bachelor in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Heb als middelbare opleiding Sportwetenschappen gevolgd en voortdurend zelf allerlei sporten beoefend. Ik ben steeds heel geïnteresseerd geweest in sport en lichaam en geef andere mensen graag tips. Ikzelf heb ook altijd graag een coach gehad die zijn vak met passie gaf, dus wil ik zelf liefst ook zo zijn! :-)
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Schoten: geëvalueerd met 4.86 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Schoten, personal training Schoten, bodybuilding coach Schoten, fitness coach Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Schoten via Ring Twice


Personal training Schoten kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Schoten beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je graag om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afvallen, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Schoten? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Schoten


Voor personal training in Schoten, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Schoten. Zo vind je dus de juiste trainer voor het bereiken van je doelstellingen, maar wat doet een personal trainer Schoten exact?

Een persoonlijke trainer Schoten is expert in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Schoten, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Schoten is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange ervaring in het geven van personal training Schoten, die de coach graag met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw objectieven te bereiken.

Een personal trainer Schoten stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Schoten of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Schoten


Wat een personal trainer Schoten kost, hangt erg af van de trainingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Schoten bijvoorbeeld een speciale sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Schoten zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Schoten heeft, zal de prijs omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Schoten te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Schoten bijkomende onkosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitgaven voor uitrusting, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Schoten


De kosten van een personal trainer Schoten hangen af van jouw wensen en de bijkomende onkosten. Zo rekent de personal trainer Schoten een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Schoten maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Schoten kunnen bijkomende onkosten, de uitgaven voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Schoten die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten factureren. Het uurtarief van een personal trainer Schoten ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Schoten

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Zwemles€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Schoten


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Schoten beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Schoten en kun je uitgebreid bespreken in een intakegesprek.
 
Heb je doelen die je wil behalen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Schoten door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitstippelen. Voor personal training Schoten op maat, kun je dus je objectieven en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Schoten wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Schoten


Ook voor een fitness trainer Schoten kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een adequate fitness trainer Schoten in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Schoten, die vervolgens een plan op maat ontwerpt. Wil je graag meer spieren kweken of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Schoten houdt rekening met je doelen en wensen.

Je fitness trainer Schoten heeft uitrusting beschikbaar, waarmee je de vordering van je personal training Schoten kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training zinvol is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassingen maken.

Personal trainer aan huis in SchotenJe personal training Schoten vindt plaats op jouw gekozen plaats. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Schoten in het bijschaven van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Schoten in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach zeker een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Schoten.

Wanneer je een sport coach Schoten of fitness trainer Schoten inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Schoten in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Schoten via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Schoten of personal training Schoten in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Schoten op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun vakbekwaamheid aan, waaronder personal training Schoten. Plaats je oproep voor een personal trainer Schoten op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelstellingen te bereiken.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden