personal trainer Evergem

Ontdek talentvolle personal trainers in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Evergem

Personal trainer in Eeklo (9900) - Maaike
Maaike
Eeklo
5/5 (74 reviews)
1) Trainster bij de Aalterse Zwemvereniging sinds 2009 (permanent bijgeschoold) 2) Diploma zweminitiator sinds 2012 (jaarlijks bijgeschoold) 3) Diploma Hoger Redder sinds 2013 (jaarlijks bijgeschoold) Als ervaren zwemjuf streef ik ernaar om de kinderen op een enthousiaste manier les te geven. Zwemmen doe je niet heel even maar voor je hele leven.
Personal trainer in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik heb tot 6 jaar geleden competitie gezwommen op een hoog niveau en geef al 9 jaar wekelijks zwemlessen. Ik heb een diploma aspirant initiator en geef zowel watergewenning, 25 m leren zwemmen als perfectionering van de techniek bij ervaren zwemmers. Ik ben nog steeds een gepassioneerd zwemmer en hou ervan mijn kennis te delen. Ik ben zeer sterk in het aanleren van een nieuwe stijl en keerpunten.
Personal trainer in Gent (9000) - Arvid
Arvid
Gent
5/5 (4 reviews)
Ruim 10 jaar ervaring als sportleerkracht en coach, met verschillende doelgroepen gaande van kleuters tot volwassenen, mensen met beperkingen enz...heel brede sportkennis
Personal trainer in Gent (9000) - Michael
Michael
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Michael, een jonge zelfstandige/student uit Gent. Ik ben 20 jaar en ou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en wil constant nieuwe dingen ontdekken en leren. Ik heb heel wat ervaring opvlak van informatia, fotografie en videografie. Dat is mijn passie. Ik heb mijzelf alles aangeleerd. Ik ben daar fier op! Ik ben drietalig: fr-nl-eng.
Personal trainer in Evergem (9940) - Jolien
Jolien
Evergem
5/5 (1 reviews)
Ik geef ondertussen al 9 jaar zwemles in clubverband bij de zwemclub waar ik zelf heb leren zwemmen. Jaarlijks help ik heel wat kinderen bij het aanleren van de juiste zwemslag en techniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen zwemmen en er ook plezier aan beleven.
Personal trainer in Sint-amandsberg (9040) - Lennart
Lennart
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben al jaren kinesist en werk dus dagelijks in een professionele setting met beweging. Bovendien sport ik zelf veel en kan ik sportspecifiek begeleiden. Ik kan voor jou een oefenschema opstellen, advies geven bij klachten en eventueel behandelen, begeleiding geven bij jouw persoonlijk doel. Kortom, bij mij ben je aan het juiste adres!
Personal trainer in Grotenberge (9620) - Gieljan
Gieljan
Grotenberge
Nieuw
Ik heb een auto waarmee ik kleine hoeveelheden materiaal ik kan vervoeren. Indien nodig kan ik de aanhangwagen oppikken en grotere hoeveelheden vervoeren. Geen verhuis, wel grofvuil. Ik werk in en rond Zottegem en Evergem
Personal trainer in Lovendegem (9920) - Angelo
Angelo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lovendegem
Nieuw
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur,
Personal trainer in Gent (9000) - Semih
Semih
Gent
Nieuw
Dankzij mijn passie als bodybuilder en kennis van het menselijk lichaam, kan ik mensen begeleiden in een fitnesscentra, personal training geven, op maat gemaakte training - en/of eetschema's opstellen. Wat uw sportdoel ook mogen zijn (conditie verbeteren, afvallen, spiermassa bijkomen, vetverlies, leniger worden, een gezondere levensstijl ontwikkelen), ik kan uw helpen deze doelen te bereiken.
Personal trainer in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
Nieuw
Ik heb al altijd actief bezig met sport. Sinds mijn achttiende begon ik een afgesteld trainingsschema meer en meer te integreren in mijn training als sleutel voor vooruitgang en blessurepreventie. Daarnaast heb ik door mijn studies tot dierenarts en mijn interesse heel veel kennis opgedaan op vlak van fysiologie en voeding. Ik ben een enthousiast persoon de je zeker die sprong vooruit kan helpen!
Personal trainer in Lochristi (9080) - Trixie
Trixie
Lochristi
Nieuw
Ik studeer voor sportcoach en sportverzorging. Sport is steeds mijn uitlaatklep geweest. Ik deed vroeger aan turnen, dans en badminton. Momenteel ben ik een fervente fitnessliefhebber. Ik hou van bewegen en dit pas ik ook toe in het dagelijks leven. Ik ben een begripvol en rustig iemand wat leidt naar lessen die niet ‘gepusht’ lijken.
Personal trainer in Sint-amandsberg (9040) - Michal
Michal
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben zelf een voetballer, ik speel momenteel bij KFC Merelbeke en ik zal waarschijnlijk volgend jaar ook een jeugdteam trainen. Ik hou van sporten en zou graag mijn ervaring delen aan anderen. Ik kijk er al naar uit!
Personal trainer in Gent (9000) - Kenneth
Kenneth
Gent
Nieuw
Ik heb een Master of Science in de Bewegingswetenschappen en Lichamelijke Opvoeding (UGent), alsook een Trainer A diploma Personal Training (Bloso), waarmee ik mensen kan begeleiden hun sportieve doelstellingen te behalen.
Personal trainer in Gent (9000) - Bjorn
Bjorn
Gent
Nieuw
Als studies heb ik leerkracht Secundair onderwijs = Sport & Bewegingsleer op de Artevelde Hogeschool gevolgd! Hierdoor heb ik natuurlijk héél wat ervaring met sporten op zich, maar ook naar wat er allemaal bij komt kijken! Hoe moet je sporten?, wat zijn de correcte bewegingen?, waar haal ik motivatie?, opwarmingen?, Stretchen?, Motivatie? ... Noem maar op! Ik kan je helpen!
Personal trainer in Gentbrugge (9050) - Marek
Marek
Gentbrugge
Nieuw
Fitness, calisthenics, movement, kracht & conditie trainer. Wil jij zonder pijn kunnen bewegen ? Wil jij jouw conditie verbeteren ? Wil jij sterker en fitter worden ? Daar help ik jij graag mee ! Na bijna 9 jaar ervaring , kan ik je jouw doel helpen bereiken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 142 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Evergem, personal training Evergem, bodybuilding coach Evergem, fitness coach Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Evergem via Ring Twice


Personal training Evergem kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke doelen. Een personal trainer Evergem beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afvallen, jezelf bijschaven in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Evergem? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Evergem


Voor personal training in Evergem, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede gemeenschap met persoonlijke trainers in Evergem. Zo vind je dus de juiste trainer voor het halen van je doelstellingen, maar wat doet een personal trainer Evergem juist?

Een persoonlijke trainer Evergem is specialist in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Evergem, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Evergem is gespecialiseerd in zijn of haar domein en heeft jarenlange geoefendheid in het geven van personal training Evergem, die de coach graag met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar discipline en voor extra motivatie zorgt om jouw doelstellingen te halen.

Een personal trainer Evergem stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Evergem of je je nu wil concentreren op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Evergem


Wat een personal trainer Evergem kost, hangt erg af van de opleidingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Evergem bijvoorbeeld een gespecialiseerde sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Evergem zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Evergem heeft, zal het tarief naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Evergem te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Evergem bijkomende uitgaven, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitgaven voor gerei, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Evergem


De kosten van een personal trainer Evergem hangen af van jouw noden en de bijkomstige onkosten. Zo rekent de personal trainer Evergem een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Evergem maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Evergem kunnen bijkomstige onkosten, de uitgaven voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Evergem die bij jou thuis komt, zal ook reiskosten factureren. Het uurtarief van een personal trainer Evergem ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Evergem

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Krachtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Evergem


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Evergem beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Evergem en kun je uitgebreid bespreken in een intakegesprek.
 
Heb je objectieven die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Evergem door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdokteren. Voor personal training Evergem op maat, kun je dus je doelen en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Evergem wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Evergem


Ook voor een fitness trainer Evergem kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een geschikte fitness trainer Evergem in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Evergem, die vervolgens een plan op maat maakt. Wil je graag meer spieren kweken of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Evergem houdt rekening met je doelen en verlangen.

Je fitness trainer Evergem heeft gerief beschikbaar, waarmee je de voortzetting van je personal training Evergem kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig bijstellen.

Personal trainer aan huis in EvergemJe personal training Evergem vindt plaats op jouw gekozen plaats. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Evergem in het bijschaven van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Evergem in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach waarschijnlijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Evergem.

Wanneer je een sport coach Evergem of fitness trainer Evergem inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een specifieke sportlocatie noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Evergem in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Evergem via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Evergem of personal training Evergem in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Evergem op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun deskundigheid aan, waaronder personal training Evergem. Plaats je oproep voor een personal trainer Evergem op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelen te bereiken.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden