personal trainer Kapellen

Ontdek talentvolle personal trainers in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Kapellen

Furat is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben voetballer gewest, ik heb met kinderen van 3-21 jaar gewerkt, als coach. Verder heb ik met Leandro da Silva gewerkt een bekend coach uit Antwerpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Kapellen (2950) - Joelle
Joelle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring als yoga teacher tot corona kwam. Nu wil ik graag terug lesgeven. Ik heb ondertussen verder gestudeerd tot physical trainer. Bij mij ben je aan het juiste adres voor de combinatie van ontspanning en inspanning samen met mentale begeleiding onder de vorm van coaching en/of meditatie
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Student, 1ste jaar bachelor in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Heb als middelbare opleiding Sportwetenschappen gevolgd en voortdurend zelf allerlei sporten beoefend. Ik ben steeds heel geïnteresseerd geweest in sport en lichaam en geef andere mensen graag tips. Ikzelf heb ook altijd graag een coach gehad die zijn vak met passie gaf, dus wil ik zelf liefst ook zo zijn! :-)
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Personal trainer in Ekeren (2180) - Jacques
Jacques
Ekeren
Nieuw
Ik heb zelf jarenlang gesport (voetbal-tennis-fitness) en hoor vaak dat in verschillende clubs assistenten nodig zijn. Dit lijkt me wel aangenaam om te kunnen doen als bijverdienste.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf voetbaltrainer en ook conditie trainer doe dit al 8 jaar. Voor de jeugd en volwassenen. Het is ook iets dat ik zeer graag doe en sporten daar kan je niks verkeerd mee doen.
Personal trainer in Hoevenen (2940) - Prince
Prince
Hoevenen
Nieuw
Veel ervaring als coach heb ik nog niet maar door mijn jaren ervaring in de thaiboks sportwereld heb ik meer als genoeg ervaring om mensen te kunnen helpen om in een goede conditie en goede gezondheid te krijgen Waar een wil is is een weg 💪🏾🔥🔥
Personal trainer in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Ik ben al twee jaren trainer bij een voetbalploeg en ik voetbal en basket zelf ook. Ik ben vaak bezig met sporten en vind het ook leuk in groepsgebeuren.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Soufiane
Soufiane
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf basketbal coach, sportmonitor, en in de zomer wel een city coach van stad antwerpen, Ik weet hoe ik een beetje les loet geven en basketbal en voetbal zijn de sporten waar ik een beetje goed uitsteek
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Dario
Dario
Antwerpen
Nieuw
Ik volg de richting lichamelijke opvoeding op school en heb al heel vaak voor men stage lo les moeten geven aan jongere. Ik heb ook een cursus gevolgd voor citycoach Dus heb zeker genoeg ervaring om een goede sport les te geven. Ik ben zelf ook zeer sportief en speel al meer dan 5 jaar basket in clubverband dus weet zeker wel iets van hoe je een sportles moet geven.
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Kelly
Kelly
Brasschaat
Nieuw
Ik rij paard vanaf mijn 4 jaar, nu dus ondertussen 23 jaar! Ik rij op hoog niveau paard en ben er dagelijks enkele uren mee bezig! Ik heb ervaring in het lesgeven van zowel beginners en jonge kindjes als gevorderde ruiters. Ook kinderen met een beperking is mogelijk en ben hierin ook gespecialiseerd met het diploma orthopedagogie. Ook de eerste stapjes in de verzorging zijn bij mij te leren!
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Robine
Robine
Brasschaat
Nieuw
Sport en voeding zijn 2 synoniemen van elkaar. Wil jij Onder begeleiding jouw doelen behalen? Met een prachtig voedings en sport schema de motivatie vinden om door te gaan? En gewoon genieten van al het lekkers dat je toch kan eten?
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Kapellen: geëvalueerd met 4.99 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Kapellen, personal training Kapellen, bodybuilding coach Kapellen, fitness coach Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Kapellen via Ring Twice


Personal training Kapellen kan je helpen met het halen van je persoonlijke doelen. Een personal trainer Kapellen beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je graag om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afslanken, jezelf perfectioneren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Kapellen? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Kapellen


Voor personal training in Kapellen, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een breed netwerk met persoonlijke trainers in Kapellen. Zo vind je dus de juiste trainer voor het bereiken van je doelstellingen, maar wat doet een personal trainer Kapellen juist?

Een persoonlijke trainer Kapellen is expert in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Kapellen, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Kapellen is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange geoefendheid in het geven van personal training Kapellen, die de coach met plezier met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw doelen te halen.

Een personal trainer Kapellen stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Kapellen of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Kapellen


Wat een personal trainer Kapellen kost, hangt erg af van de vormingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Kapellen bijvoorbeeld een speciale sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Kapellen zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Kapellen heeft, zal de prijs omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Kapellen te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Kapellen bijkomende uitgaven, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitgaven voor gerei, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Kapellen


De kosten van een personal trainer Kapellen hangen af van jouw noden en de extra onkosten. Zo rekent de personal trainer Kapellen een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Kapellen maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Kapellen kunnen extra uitgaven, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Kapellen die bij jou thuis komt, zal daarbovenop reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Kapellen ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Kapellen

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Vechtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Kapellen


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Kapellen beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Kapellen en kun je uitgebreid bespreken in een opnamegesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Kapellen door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdenken. Voor personal training Kapellen op maat, kun je dus je objectieven en wensen met je coach bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Kapellen wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Kapellen


Ook voor een fitness trainer Kapellen kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een passende fitness trainer Kapellen in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Kapellen, die vervolgens een plan op maat aanmaakt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Kapellen houdt rekening met je doelen en noden.

Je fitness trainer Kapellen heeft gerei beschikbaar, waarmee je de voortzetting van je personal training Kapellen kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training zinvol is geweest of juist niet en kun je waar nodig bijstellen.

Personal trainer aan huis in KapellenJe personal training Kapellen vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Kapellen in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Kapellen in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach ongetwijfeld een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Kapellen.

Wanneer je een sport coach Kapellen of fitness trainer Kapellen inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie nodig. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Kapellen in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Kapellen via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Kapellen of personal training Kapellen in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Kapellen op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun knowhow aan, waaronder personal training Kapellen. Plaats je oproep voor een personal trainer Kapellen op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelen te bereiken.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden