personal trainer Kapellen

Ontdek talentvolle personal trainers in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Kapellen

Personal trainer in Kalmthout (2920) - Erik
Erik
Kalmthout
5/5 (2 reviews)
door mijn ervaring als sportcoach ga ik wekelijks zwemmen of fitnessen zoals men zegt een gezonde geest in een gezond lichaam
Personal trainer in Kapellen (2950) - Joelle
Joelle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring als yoga teacher tot corona kwam. Nu wil ik graag terug lesgeven. Ik heb ondertussen verder gestudeerd tot physical trainer. Bij mij ben je aan het juiste adres voor de combinatie van ontspanning en inspanning samen met mentale begeleiding onder de vorm van coaching en/of meditatie
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Student, 1ste jaar bachelor in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Heb als middelbare opleiding Sportwetenschappen gevolgd en voortdurend zelf allerlei sporten beoefend. Ik ben steeds heel geïnteresseerd geweest in sport en lichaam en geef andere mensen graag tips. Ikzelf heb ook altijd graag een coach gehad die zijn vak met passie gaf, dus wil ik zelf liefst ook zo zijn! :-)
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Personal trainer in Ekeren (2180) - Jacques
Jacques
Ekeren
Nieuw
Ik heb zelf jarenlang gesport (voetbal-tennis-fitness) en hoor vaak dat in verschillende clubs assistenten nodig zijn. Dit lijkt me wel aangenaam om te kunnen doen als bijverdienste.
Personal trainer in Hoevenen (2940) - Prince
Prince
Hoevenen
Nieuw
Veel ervaring als coach heb ik nog niet maar door mijn jaren ervaring in de thaiboks sportwereld heb ik meer als genoeg ervaring om mensen te kunnen helpen om in een goede conditie en goede gezondheid te krijgen Waar een wil is is een weg 💪🏾🔥🔥
Personal trainer in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Ik ben al twee jaren trainer bij een voetbalploeg en ik voetbal en basket zelf ook. Ik ben vaak bezig met sporten en vind het ook leuk in groepsgebeuren.
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Kelly
Kelly
Brasschaat
Nieuw
Ik rij paard vanaf mijn 4 jaar, nu dus ondertussen 23 jaar! Ik rij op hoog niveau paard en ben er dagelijks enkele uren mee bezig! Ik heb ervaring in het lesgeven van zowel beginners en jonge kindjes als gevorderde ruiters. Ook kinderen met een beperking is mogelijk en ben hierin ook gespecialiseerd met het diploma orthopedagogie. Ook de eerste stapjes in de verzorging zijn bij mij te leren!
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Robine
Robine
Brasschaat
Nieuw
Sport en voeding zijn 2 synoniemen van elkaar. Wil jij Onder begeleiding jouw doelen behalen? Met een prachtig voedings en sport schema de motivatie vinden om door te gaan? En gewoon genieten van al het lekkers dat je toch kan eten?
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Bert
Bert
Brasschaat
Nieuw
Diploma personal trainer Ervaring in wielrennen fitness en voetbal Dit in combinatie met kennis als sportmasseur op nationaal en internationaal niveau
Personal trainer in Schoten (2900) - Fien
Fien
Schoten
Nieuw
Dansen heb ik 11 jaar gedaan. 11 jaar jazzdans en 10 jaar hiphop/Street dance. Ik doe dit enorm graag! Bewegen is gezond! Buiten dansen heb ik 1 jaar voetbal, 9 jaar karate en 4 jaar turnen gedaan, (waaronder 1 jaar turnen, 1 jaar keurturnen en 2 jaar acrogym).
Personal trainer in Kalmthout (2920) - Elena
Elena Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
Nieuw
Al heel mijn leven ben ik actief bezig met sport. Gedurende tien jaar ben ik actief geweest als competitiegymnaste. Enkele jaren geleden ontdekte ik yoga. Sindsdien kan ik yoga niet meer wegdenken uit mijn leven. Ondertussen geef ik ook elke week yogales en beoefen ik dit dagelijks. Heel graag deel ik mijn passie met andere mensen.
Personal trainer in Hoevenen (2940) - Niels
Niels Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoevenen
Nieuw
Reeds 5 jaar zelfstandig in bijberoep als personal trainer, online coach. Ik heb al veel mensen geholpen met af te vallen, vetverlies, spiermassa kweken. Ik begeleid en motiveer de mensen in het bereiken van hun doelen.
Personal trainer in Schoten (2900) - Issam
Issam
Schoten
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als topsporter en heb een professionele voetbalcarrière achter de rug doch kan ik alsook goed overweg met andere sporten. Ik ben beschikbaar na de werkuren of in het weekend.
Personal trainer in Stabroek (2940) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
Nieuw
Ooit heb ik 108 kg gewogen en besloot ik om stappen te ondernemen en de transformatie aan te gaan naar 85 kg Ik spreek dus uit ervaring (20 jaar) Ik probeer vooral een nieuwe lifestyle aan te leren waarin er een mooie balans is tussen gezonde lifestyle en een gezond sociaal leven. Je kan wel degelijk met gezond lekker eten en af en toe dat glaasje wijn je doelen bereiken!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel personal trainers in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Kapellen, personal training Kapellen, bodybuilding coach Kapellen, fitness coach Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan personal trainer in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden