personal trainer Willebroek

Ontdek talentvolle personal trainers in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Willebroek

Personal trainer in Mechelen (2800) - Stefaan
Stefaan
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Door jaren actief te zijn in de judosport en op latere leeftijd in de boks Française Ken ik wel technieken die je voor zelfverdediging zou kunnen gebruiken
Personal trainer in Londerzeel (1840) - Bruno
Bruno
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Ben actief sporter. Gestart op 8 jarige leeftijd als voetballer. Tussendoor karate, Judo, Volleybal, Basket gedaan. Op mijn 18 ,eerst in functie van de voetbal, begonnen met fitness, later Bodybuilding, enkele jaren later terug fitness, wat ik nog steeds frequent doe. Ook regelmatig op de mountainbike en in de winter skiën. Sport is maw een groot stuk van mijn leven.
Personal trainer in Kontich (2550) - Bos
Bos
Kontich
5/5 (1 reviews)
Fitness, gevechtssporten, krijgskunsten en self-defense zijn grote passies van mij. Ik heb een zelfverdedigingsclub uitgebaat en heb zowel aan volwassenen als kinderen les gegeven. Ik hou ervan om mijn lichaam fit en sterk te houden en ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan zijn als jij aan jouw lichaam wilt werken maar ook als je jezelf wilt leren verdedigen op een effectieve manier.
Personal trainer in Nieuwenrode (1880) - Bruce
Bruce
Nieuwenrode
Nieuw
In mijn vrije tijd heb ik een grote passie voor calisthenics (= alle oefeningen die men met het eigen lichaamsgewicht kan uitvoeren (handenstand, optrekken, etc.)). Indien u meer informatie wilt of graag eens een groepsles, individuele les wilt dan kan dit altijd geregeld worden.
Personal trainer in 'S Gravenwezel (2970) - Yentl
Yentl
'S Gravenwezel
Nieuw
Skiën is voor mij een passie, ik sta al sinds ik 2 jaar oud ben op de latten. Ik ga elk jaar 3-4 keer skiën doorheen de Alpen. Mijn halfzus die woonachtig is in Duitsland, skiet competitief en heb dus al enige ervaring. Mijn vader is Trainer A skileraar dus heb enorm veel van hem geleerd. Ik hoop mijn kennis van mijn passie over te brengen aan andere mensen, van kinderen tot en met volwassenen!
Personal trainer in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Ervaring als personal trainer. Sporten op maat van de klant, aan huis of op verplaatsing. Ik begeleid mensen die hun grenzen willen verleggen en persoonlijke doelen willen realiseren.
Personal trainer in Londerzeel (1840) - Dieder
Dieder
Londerzeel
Nieuw
Ik ben een fervent loper en hou me heel graag bezig met bodyweight exercises. Ook ben ik vanaf mijn 4 jaar competitief bezig met tennis. Ik sta ervoor open samen te sporten of trainingsprogramma op te stellen.
Personal trainer in Puurs (2870) - Herbert
Herbert
Puurs
Nieuw
Reeds vele jaren zwemtrainer, gediplomeerde zwemtrainer, oa initiator zwemmen en instructeur B zwemmen, kan u leren zwemmen of uw zwemstijl verbeteren, ondersteuning bieden voor de zwemtrainer triatlon.
Personal trainer in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Sinds een aantal jaren train ik om persoonlijke lessen te oefenen, oefeningen bekend te maken door middel van dans, en daarmee kan ik eenvoudige en effectieve routines creëren voor een gezonde dagelijkse gang van zaken, waaronder dans, yoga, pilates, mixdans , luchtdans.
Personal trainer in Meise (1860) - Ines
Ines
Meise
Nieuw
Ik ben sportcoach voor volleybal geweest. Ik zocht naar originele maar leerrijke manieren om iets bij te leren. Ik vond het ook belangrijk dat er impur van de kinderen kwam.
Personal trainer in Willebroek (2830) - Karim
Karim
Willebroek
Nieuw
Ik fitnesse al 17 jaar waardoor fitness mijn passie is geworden. Bij deze heb ik ervaring zat. In het jaar 2018 heb ik mijn diploma personal trainer behaald wat een enorme pluspunt is. Ik kan trainingschema s opmaken en voedingsadvies geven. Hebt u interesse dan mag u mij contacteren.
Personal trainer in Willebroek (2830) - Bente
Bente
Willebroek
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding en fitnesscoach en daarnaast ben ik semi professioneel volleybalster. Ik heb vroeger veel verschillende soorten gedaan en heb daar veel interesse voor.
Personal trainer in Kontich (2550) - Yenthe
Yenthe
Kontich
Nieuw
Ik sport zeer graag. Dit wil ik ook graag delen met anderen. Ik ben afgestudeerd in de richting sportwetenschappen. Ik doe zeer veel sporten graag: paardrijden, volleyballen, dansen, voetbal,...
Personal trainer in Wolvertem (1861) - Jay
Jay
Wolvertem
Nieuw
Als fitnessfanaar heb ik ondertussen heel wat ervaring met het coachen van kenissen binnen sociale cirkel en wil daarom ook voor anderen iets kunnen betekenen! Gestructureerde lessen met opvolging en vooral de nodige motivatie! Aarzel niet langer en laat je coachen door iemand die je zal helpen met het behalen van je doelstellingen!.
Personal trainer in Mechelen (2800) - Diego
Diego
Mechelen
Nieuw
Sporten is mijn favoriete bezigheid dit begint van vechtsport tot joggen tot fitness en actieve spelletjes tot het leren van salto’s of freerunning Ik heb zelf 14jaar judo en karate gedaan en ben vervolgens overgestapt naar MMA ofwel mixed martial arts. Ik heb ook een paar jaar freestyle bmx gedaan op amateur niveau. En freerunning of parkour heb ik getraind tot vorige zomer
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Willebroek, personal training Willebroek, bodybuilding coach Willebroek, fitness coach Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Willebroek via Ring Twice


Personal training Willebroek kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Willebroek beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag vermageren, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Willebroek? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Willebroek


Voor personal training in Willebroek, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een breed netwerk met persoonlijke trainers in Willebroek. Zo vind je dus de juiste trainer voor het halen van je objectieven, maar wat doet een personal trainer Willebroek juist?

Een persoonlijke trainer Willebroek is expert in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Willebroek, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Willebroek is gespecialiseerd in zijn of haar discipline en heeft jarenlange ervaring in het geven van personal training Willebroek, die de coach van harte met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw doelstellingen te halen.

Een personal trainer Willebroek stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Willebroek of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Willebroek


Wat een personal trainer Willebroek kost, hangt erg af van de vormingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Willebroek bijvoorbeeld een specifieke sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Willebroek zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Willebroek heeft, zal het tarief omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Willebroek te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Willebroek bijkomende kosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld kosten voor materiaal, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Willebroek


De kosten van een personal trainer Willebroek hangen af van jouw noden en de extra kosten. Zo rekent de personal trainer Willebroek een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Willebroek maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun prijs.

Voor een sport coach Willebroek kunnen extra onkosten, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Willebroek die bij jou thuis komt, zal ook reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Willebroek ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Willebroek

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Zwemles€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Willebroek


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Willebroek beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Willebroek en kun je uitgebreid bespreken in een opnamegesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil bereiken? Geef dit aan je persoonlijke trainer Willebroek door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdokteren. Voor personal training Willebroek op maat, kun je dus je doelstellingen en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Willebroek wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Willebroek


Ook voor een fitness trainer Willebroek kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een passende fitness trainer Willebroek in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Willebroek, die vervolgens een plan op maat ontwerpt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Willebroek houdt rekening met je doelen en noden.

Je fitness trainer Willebroek heeft uitrusting beschikbaar, waarmee je de vooruitgang van je personal training Willebroek kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassingen maken.

Personal trainer aan huis in WillebroekJe personal training Willebroek vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Willebroek in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Willebroek in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach zeker een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Willebroek.

Wanneer je een sport coach Willebroek of fitness trainer Willebroek inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een specifieke sportlocatie noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Willebroek in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Willebroek via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Willebroek of personal training Willebroek in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Willebroek op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun deskundigheid aan, waaronder personal training Willebroek. Plaats je oproep voor een personal trainer Willebroek op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelen te bereiken.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden