personal trainer Willebroek

Ontdek talentvolle personal trainers in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Willebroek

Bart is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Blaasveld (2830) - Bart
Bart
Blaasveld
5/5 (11 reviews)
Gezien ik al jaar en dag aan sport doe ( atletiek, wielrennen en intussen al jaren triathlon en dan vooral de lange afstand, nl extreme triathlons, kan ik zowel qua training als voeding tips geven)
Personal trainer in Kontich (2550) - Bos
Bos
Kontich
5/5 (1 reviews)
Fitness, gevechtssporten, krijgskunsten en self-defense zijn grote passies van mij. Ik heb een zelfverdedigingsclub uitgebaat en heb zowel aan volwassenen als kinderen les gegeven. Ik hou ervan om mijn lichaam fit en sterk te houden en ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan zijn als jij aan jouw lichaam wilt werken maar ook als je jezelf wilt leren verdedigen op een effectieve manier.
Personal trainer in Nieuwenrode (1880) - Bruce
Bruce
Nieuwenrode
Nieuw
In mijn vrije tijd heb ik een grote passie voor calisthenics (= alle oefeningen die men met het eigen lichaamsgewicht kan uitvoeren (handenstand, optrekken, etc.)). Indien u meer informatie wilt of graag eens een groepsles, individuele les wilt dan kan dit altijd geregeld worden.
Personal trainer in 'S Gravenwezel (2970) - Yentl
Yentl
'S Gravenwezel
Nieuw
Skiën is voor mij een passie, ik sta al sinds ik 2 jaar oud ben op de latten. Ik ga elk jaar 3-4 keer skiën doorheen de Alpen. Mijn halfzus die woonachtig is in Duitsland, skiet competitief en heb dus al enige ervaring. Mijn vader is Trainer A skileraar dus heb enorm veel van hem geleerd. Ik hoop mijn kennis van mijn passie over te brengen aan andere mensen, van kinderen tot en met volwassenen!
Personal trainer in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Ervaring als personal trainer. Sporten op maat van de klant, aan huis of op verplaatsing. Ik begeleid mensen die hun grenzen willen verleggen en persoonlijke doelen willen realiseren.
Personal trainer in Londerzeel (1840) - Dieder
Dieder
Londerzeel
Nieuw
Ik ben een fervent loper en hou me heel graag bezig met bodyweight exercises. Ook ben ik vanaf mijn 4 jaar competitief bezig met tennis. Ik sta ervoor open samen te sporten of trainingsprogramma op te stellen.
Personal trainer in Puurs (2870) - Herbert
Herbert
Puurs
Nieuw
Reeds vele jaren zwemtrainer, gediplomeerde zwemtrainer, oa initiator zwemmen en instructeur B zwemmen, kan u leren zwemmen of uw zwemstijl verbeteren, ondersteuning bieden voor de zwemtrainer triatlon.
Personal trainer in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Sinds een aantal jaren train ik om persoonlijke lessen te oefenen, oefeningen bekend te maken door middel van dans, en daarmee kan ik eenvoudige en effectieve routines creëren voor een gezonde dagelijkse gang van zaken, waaronder dans, yoga, pilates, mixdans , luchtdans.
Personal trainer in Meise (1860) - Ines
Ines
Meise
Nieuw
Ik ben sportcoach voor volleybal geweest. Ik zocht naar originele maar leerrijke manieren om iets bij te leren. Ik vond het ook belangrijk dat er impur van de kinderen kwam.
Personal trainer in Willebroek (2830) - Karim
Karim
Willebroek
Nieuw
Ik fitnesse al 17 jaar waardoor fitness mijn passie is geworden. Bij deze heb ik ervaring zat. In het jaar 2018 heb ik mijn diploma personal trainer behaald wat een enorme pluspunt is. Ik kan trainingschema s opmaken en voedingsadvies geven. Hebt u interesse dan mag u mij contacteren.
Personal trainer in Willebroek (2830) - Bente
Bente
Willebroek
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding en fitnesscoach en daarnaast ben ik semi professioneel volleybalster. Ik heb vroeger veel verschillende soorten gedaan en heb daar veel interesse voor.
Personal trainer in Kontich (2550) - Yenthe
Yenthe
Kontich
Nieuw
Ik sport zeer graag. Dit wil ik ook graag delen met anderen. Ik ben afgestudeerd in de richting sportwetenschappen. Ik doe zeer veel sporten graag: paardrijden, volleyballen, dansen, voetbal,...
Personal trainer in Wolvertem (1861) - Jay
Jay
Wolvertem
Nieuw
Als fitnessfanaar heb ik ondertussen heel wat ervaring met het coachen van kenissen binnen sociale cirkel en wil daarom ook voor anderen iets kunnen betekenen! Gestructureerde lessen met opvolging en vooral de nodige motivatie! Aarzel niet langer en laat je coachen door iemand die je zal helpen met het behalen van je doelstellingen!.
Personal trainer in Mechelen (2800) - Diego
Diego
Mechelen
Nieuw
Sporten is mijn favoriete bezigheid dit begint van vechtsport tot joggen tot fitness en actieve spelletjes tot het leren van salto’s of freerunning Ik heb zelf 14jaar judo en karate gedaan en ben vervolgens overgestapt naar MMA ofwel mixed martial arts. Ik heb ook een paar jaar freestyle bmx gedaan op amateur niveau. En freerunning of parkour heb ik getraind tot vorige zomer
Personal trainer in Sint-katelijne-waver (2860) - Sander
Sander
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik ben zelf zwemmer op hoog Belgisch niveau en zwem daarnaast ook bij een team in de VS. Ik ken veel van van uithoudingstraining, dieet, ... en kan hierbij ook helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Willebroek, personal training Willebroek, bodybuilding coach Willebroek, fitness coach Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden