personal trainer Deinze

Ontdek talentvolle personal trainers in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Deinze

Personal trainer in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
Kruishoutem
5/5 (20 reviews)
Afgestudeerd als opvoedster met als specialisatie en verdieping om het kunnen werken met mensen met een beperking. Ik ben sociaal, spontaan en hulpvaardig.
Hilde is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Aalter (9880) - Hilde
Hilde
Aalter
5/5 (12 reviews)
Meer dan 20 jaar ervaring zwemles geven aan leeftijd vanaf 4,5-5 jaar. Ook aan volwassenen. Aanleren van schoolslag maar ook basis rugslag en crawl aanleren.
Personal trainer in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik haalde een diploma van yogalerares in Amerika 5j geleden. Ik heb gezien met mij eigen ogen wat yoga kon geven en mensen, zijn levens voor goed veranderen etc , ik stopte nooit meer met lessen te geven. Ik heb een auto en ik kan me gemakkelijk verplaatsen en les geven bij u,op locatie of via internet ! Looking forward to doing yoga with you . Namaste ;)!
Personal trainer in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
Als officier in vorming krijg ik reeds 5 jaar de beste sportlessen mogelijk. Daarnaast kreeg ik ook nog de kans om me tot Assistent Physical Instructor te kwalificeren in de sportschool van Defensie. Hier leerde ik alle vereisten aan om u te voorzien in een gevarieerd, persoonlijk en efficiënt sportprogramma in verschillende disciplines; lopen, zwemmen, wielrennen, ...
Personal trainer in Aarsele (8700) - Nele
Nele
Aarsele
5/5 (2 reviews)
Meer dan 10 jaar ervaring zwemles geven aan leeftijd vanaf 4.5-5 jaar. Aanleren van schoolslag, maar ook basis van rugslag en crawl. Ook les aan volwassenen.
Personal trainer in Aalter (9880) - Elise
Elise
Aalter
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding in het secundair onderwijs. Daarnaast ben ik als vrijwilliger zwemjuf in het lager. Ik heb reeds acht jaar ervaring in het geven van privé zwemlessen aan kinderen van 4 tot 7 jaar. Ik vind het fantastisch om kinderen te leren zwemmen.
Personal trainer in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Ben je nog op zoek naar zwemles of watergewenning voor jouw zoon of dochter dan ben je bij mij aan het juist adres. Ik begeleid jonge kinderen met hun eerste stappen n het zwembad toot ze volwaardig en alleen kunnen zwemmen.
Personal trainer in Deinze (9800) - Arno
Arno
Deinze
Nieuw
Ik volgde de opleiding lichamelijke opvoeding. Ik kan u helpen bij het juist toepassen of opstellen van een sportschema of technische aspecten. Voor het begeleiden, ondersteunen bij het sporten kan je ook bij mij terecht.
Personal trainer in Afsnee (9051) - Kiona
Kiona
Afsnee
Nieuw
Ik beoefen momenteel atletiek en paardrijden maar heb in het verleden ook lange tijd turnen gedaan. Ik heb ook sportkampen gegeven dus ik weet ook wat te doen.
Personal trainer in De pinte (9840) - Dennis
Dennis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De pinte
Nieuw
Op zoek naar meer balans, welzijn en ontspanning? Zowel fysiek en mentaal? Sinds 2013 train ik en geef ik les in energetisch lichaamswerk, meer bepaald Qigong.
Personal trainer in Deinze (9800) - Margot
Margot
Deinze
Nieuw
Ik heb mijn cursus aspirant initiator atletiek en cursus initiator atletiek reeds gedaan. Ik geef nu al 5 jaar training bij Ac Deinze dus heb reeds ervaring. Zelf doe ik al 15 jaar atletiek en 4 jaar voetbal.
Personal trainer in Avekapelle (8630) - Achraf
Achraf
Avekapelle
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als sportbegeleider. Ik heb verschillende opdrachten uitgevoerd zowel hier als in het buitenland. Mijn laatste stage was een voetbalkamp in Barcelona.
Personal trainer in Zulte (9870) - Nathalie
Nathalie
Zulte
Nieuw
Ik ben dagelijks bezig met beweging als acrobate. Ik werk via specifieke schema's en heb over de jaren heen aan verschillende doelstellingen gewerkt. Ik kan u helpen met algemene cardio, krachttraining, flexibiliteit, acrobatie, handenstand en ook met de mentale component van sport!
Personal trainer in Drongen (9031) - May
May
Drongen
Nieuw
Dans is het taal van het geest. Expressie is soms gemakkelijker uit ons lichaam in order te ontspannen. Door een series van sport van leren ter werken met gewichten ik maak programma's op voor het klanten. Groepslessen in het buiten verse openlucht de hele jaar door is heel goed voor het geest. E-PSYS is het nieuwe systeem van beweging en geest en verbeteren samen in evenwicht te verzorgen.
Personal trainer in Aalter (9880) - Thiele
Thiele
Aalter
Nieuw
Ik ben zelf competitiezwemmen en ga ook nog twee keer per week naar de fitness. Ik ben dus veel bezig met sport. Ik hen in het middelbaar ook op de sportschool gezeten dis ik van elke sport voldoende om te kunnen begeleiden
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Deinze: geëvalueerd met 4.97 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Deinze, personal training Deinze, bodybuilding coach Deinze, fitness coach Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen personal trainer in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden