personal trainer Deinze

Ontdek talentvolle personal trainers in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Deinze

Personal trainer in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
Kruishoutem
5/5 (20 reviews)
Afgestudeerd als opvoedster met als specialisatie en verdieping om het kunnen werken met mensen met een beperking. Ik ben sociaal, spontaan en hulpvaardig.
Hilde is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Aalter (9880) - Hilde
Hilde
Aalter
5/5 (17 reviews)
Meer dan 20 jaar ervaring zwemles geven aan leeftijd vanaf 4,5-5 jaar. Ook aan volwassenen. Aanleren van schoolslag maar ook basis rugslag en crawl aanleren.
Personal trainer in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik haalde een diploma van yogalerares in Amerika 5j geleden. Ik heb gezien met mij eigen ogen wat yoga kon geven en mensen, zijn levens voor goed veranderen etc , ik stopte nooit meer met lessen te geven. Ik heb een auto en ik kan me gemakkelijk verplaatsen en les geven bij u,op locatie of via internet ! Looking forward to doing yoga with you . Namaste ;)!
Personal trainer in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
Als officier in vorming krijg ik reeds 5 jaar de beste sportlessen mogelijk. Daarnaast kreeg ik ook nog de kans om me tot Assistent Physical Instructor te kwalificeren in de sportschool van Defensie. Hier leerde ik alle vereisten aan om u te voorzien in een gevarieerd, persoonlijk en efficiënt sportprogramma in verschillende disciplines; lopen, zwemmen, wielrennen, ...
Personal trainer in Aarsele (8700) - Nele
Nele
Aarsele
5/5 (2 reviews)
Meer dan 10 jaar ervaring zwemles geven aan leeftijd vanaf 4.5-5 jaar. Aanleren van schoolslag, maar ook basis van rugslag en crawl. Ook les aan volwassenen.
Personal trainer in Aalter (9880) - Elise
Elise
Aalter
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding in het secundair onderwijs. Daarnaast ben ik als vrijwilliger zwemjuf in het lager. Ik heb reeds acht jaar ervaring in het geven van privé zwemlessen aan kinderen van 4 tot 7 jaar. Ik vind het fantastisch om kinderen te leren zwemmen.
Niels is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Dentergem (8720) - Niels
Niels
Dentergem
5/5 (1 reviews)
In mijn jonge jaren was ik competitiezwemmer bij ZTZ (Tielt) en vanaf mijn 17 jaar begon ik daar zwemles te geven aan groepjes kinderen. Dit triggerde mijn interesse in lesgeven en daardoor werd ik ook leerkracht (weliswaar in een andere branche, ik geef nu wiskunde en fysica in het secundair onderwijs).
Personal trainer in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Ben je nog op zoek naar zwemles of watergewenning voor jouw zoon of dochter dan ben je bij mij aan het juist adres. Ik begeleid jonge kinderen met hun eerste stappen n het zwembad toot ze volwaardig en alleen kunnen zwemmen.
Personal trainer in Deinze (9800) - Arno
Arno
Deinze
Nieuw
Ik volgde de opleiding lichamelijke opvoeding. Ik kan u helpen bij het juist toepassen of opstellen van een sportschema of technische aspecten. Voor het begeleiden, ondersteunen bij het sporten kan je ook bij mij terecht.
Personal trainer in Afsnee (9051) - Kiona
Kiona
Afsnee
Nieuw
Ik beoefen momenteel atletiek en paardrijden maar heb in het verleden ook lange tijd turnen gedaan. Ik heb ook sportkampen gegeven dus ik weet ook wat te doen.
Personal trainer in De pinte (9840) - Dennis
Dennis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De pinte
Nieuw
Op zoek naar meer balans, welzijn en ontspanning? Zowel fysiek en mentaal? Sinds 2013 train ik en geef ik les in energetisch lichaamswerk, meer bepaald Qigong.
Personal trainer in Deinze (9800) - Margot
Margot
Deinze
Nieuw
Ik heb mijn cursus aspirant initiator atletiek en cursus initiator atletiek reeds gedaan. Ik geef nu al 5 jaar training bij Ac Deinze dus heb reeds ervaring. Zelf doe ik al 15 jaar atletiek en 4 jaar voetbal.
Personal trainer in Avekapelle (8630) - Achraf
Achraf
Avekapelle
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als sportbegeleider. Ik heb verschillende opdrachten uitgevoerd zowel hier als in het buitenland. Mijn laatste stage was een voetbalkamp in Barcelona.
Personal trainer in Zulte (9870) - Nathalie
Nathalie
Zulte
Nieuw
Ik ben dagelijks bezig met beweging als acrobate. Ik werk via specifieke schema's en heb over de jaren heen aan verschillende doelstellingen gewerkt. Ik kan u helpen met algemene cardio, krachttraining, flexibiliteit, acrobatie, handenstand en ook met de mentale component van sport!
Personal trainer in Drongen (9031) - May
May
Drongen
Nieuw
Dans is het taal van het geest. Expressie is soms gemakkelijker uit ons lichaam in order te ontspannen. Door een series van sport van leren ter werken met gewichten ik maak programma's op voor het klanten. Groepslessen in het buiten verse openlucht de hele jaar door is heel goed voor het geest. E-PSYS is het nieuwe systeem van beweging en geest en verbeteren samen in evenwicht te verzorgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Deinze: geëvalueerd met 4.98 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Deinze, personal training Deinze, bodybuilding coach Deinze, fitness coach Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Deinze via Ring Twice


Personal training Deinze kan je helpen met het halen van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Deinze beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag vermageren, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Deinze? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Deinze


Voor personal training in Deinze, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Deinze. Zo vind je dus de juiste trainer voor het halen van je doelstellingen, maar wat doet een personal trainer Deinze exact?

Een persoonlijke trainer Deinze is gespecialiseerd in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Deinze, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Deinze is gespecialiseerd in zijn of haar domein en heeft jarenlange ervarenheid in het geven van personal training Deinze, die de coach van harte met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw doelstellingen te behalen.

Een personal trainer Deinze stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Deinze of je je nu wil focussen op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Deinze


Wat een personal trainer Deinze kost, hangt erg af van de opleidingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Deinze bijvoorbeeld een specifieke sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Deinze zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Deinze heeft, zal de prijs naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Deinze te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Deinze bijkomstige kosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld onkosten voor uitrusting, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Deinze


De kosten van een personal trainer Deinze hangen af van jouw verlangen en de bijkomstige kosten. Zo rekent de personal trainer Deinze een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Deinze maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun vergoeding.

Voor een sport coach Deinze kunnen bijkomende onkosten, de uitgaven voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Deinze die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten aanrekenen. Het uurtarief van een personal trainer Deinze ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Deinze

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Krachtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Deinze


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Deinze beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Deinze en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je objectieven die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Deinze door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdenken. Voor personal training Deinze op maat, kun je dus je doelstellingen en wensen met je coach bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Deinze wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Deinze


Ook voor een fitness trainer Deinze kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een passende fitness trainer Deinze in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Deinze, die vervolgens een plan op maat maakt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te reduceren? Je fitness trainer Deinze houdt rekening met je objectieven en verlangen.

Je fitness trainer Deinze heeft uitrusting beschikbaar, waarmee je de voortzetting van je personal training Deinze kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training zinvol is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassen.

Personal trainer aan huis in DeinzeJe personal training Deinze vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Deinze in het bijschaven van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Deinze in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach waarschijnlijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Deinze.

Wanneer je een sport coach Deinze of fitness trainer Deinze inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Deinze in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Deinze via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Deinze of personal training Deinze in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Deinze op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun deskundigheid aan, waaronder personal training Deinze. Plaats je oproep voor een personal trainer Deinze op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelstellingen te behalen.


Andere categorieën binnen personal trainer in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden