personal trainer Leuven

Ontdek talentvolle personal trainers in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Leuven

Pourya is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.94/5 (34 reviews)
Schoolslag, crawl en watergewenning zijn mijn specialiteiten. Ik geef vaste bij Sportoase en Sporty. De principe vanmijn lessen zijn als volgt: -Herhaling vorige les. -Nieuwe competenties en techniek -Herhaling vorige les. -Herhaling nieuwe techniek. -optioneel bij leeftijd (< 9j) spelletje en (>9j) snelehidstriks.
Personal trainer in Everberg (3078) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Everberg
5/5 (1 reviews)
ik geef nu al 2jaar recreatieve bokslessen , oa sportoase-justboxing , in mijn lessen komen volgende aspecten aan bod : conditie , kracht , snelheid , lichaamscoordinatie ik kan dit op locatie geven , bij u thuis ( tuin ) , park , ...
Personal trainer in Herent (3020) - Johan
Johan
Herent
Nieuw
Ik ben bijna 25 jaar actief als basketbalspeler en ook een aantal jaren actief geweest als coach van zowel jeugdploeg als universitaire ploeg. Daarnaast bijna 20 jaar ervaring in cardio en krachttraining en sporadisch personal trainer, zowel in groep als individueel.
Personal trainer in Leefdaal (3061) - Jonathan
Jonathan
Leefdaal
Nieuw
Met "sportles" bekijk ik het meer als fitness sinds ik daar het meeste ervaring heb. Ben op zelfstandige wijze 100 kilo afgevallen en een hele boel spieren aangekomen. Dus als het om fitness/afvallen/spierenkweken komt heb ik heel veel ervaring.
Personal trainer in Blanden (3052) - Frederik
Frederik
Blanden
Nieuw
Bent u op zoek naar een sportcoach ? Iemand die u motiveert om uw doel te bereiken? Dan kan ik u zeker helpen. Dit kan zowel met het maken van workouts met of zonder aangepast voedingsschema. Begeleiding kan ik online doen of in de sportschool
Personal trainer in Leuven (3000) - Willem
Willem
Leuven
Nieuw
Begonnen met basket op twaalf jarige leeftijd bij Leuven Bears en vervolgens naar de sportschool in Hasselt gegaan tot mijn 19 en dan gestudeerd en gespeeld in College in de US. Basket is een passie en drijfveer voor veel jongeren en door basket heb ik veel kunnen begrijpen van het "gewone leven" en wil dit graag delen met anderen die dezelfde passie hebben.
Personal trainer in Kessel lo (3010) - Sam
Sam
Kessel lo
Nieuw
ik ben zelf heel sportief aangelegen cadrio fietsen zwemmen yoga dit zijn al de sporten dat beoefen, ik heb een enorme wils kracht en kan heel goed mensen motiveren en hun bij staan tijden hun doel ik heb men txee nichtjes helpen vermageren en hun meer atent gemaakt op wat ze moge eten het zelfde met men broer,hij is 11 kilo verloren door te sporten met mij. ik woog ook 5 j geleden 91 nu7
Personal trainer in Heverlee (3001) - Kiara
Kiara
Heverlee
Nieuw
Met mijn achtergrondkennis uit mijn opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en mijn eigen ervaring binnen de sport, help ik u uw sportieve doelen, klein of groot, te bereiken.
Personal trainer in Haacht (3150) - Veerle
Veerle
Haacht
Nieuw
Ik hou veel van sport aangezien ik het zelf uitoefen. Ik ben 3 jaar Bokwa-instructrice geweest. Voornamelijk houd ik me nu bezig met een loopclub die ikzelf heb opgericht.
Personal trainer in Wilsele (3012) - Rune
Rune
Wilsele
Nieuw
Ik heb in het middelbaar lichamelijke opvoeding sport gedaan. We kregen daar turnen, balsporten, atletiek, zwemmen en een vak recreatie sport waar er sporten zoals hockey en badminton werden gegeven.
Personal trainer in Kessel lo (3010) - Mirthe
Mirthe
Kessel lo
Nieuw
Ik doe al 14 jaar competitie rope skipping en ik ben hier zelf ook coach voor de leeftijd 12-14 jaar. Ik kan rope skipping lessen geven aan kinderen na school bijvoorbeeld, maar je kan ook beroep op mij doen voor het eventueel geven van een andere sport ergens op een pleintje in de buurt.
Personal trainer in Leuven (3000) - Yasmine
Yasmine
Leuven
Nieuw
Ik ben 20 jaar en geef al 2 jaar hockeytraining aan veel verschillende leeftijden. Zelf ben ik ook topsporter geweest voor 6 jaar en heb dus wel wat verstand van hoe je op een goede en gezonde manier kan sporten. Verder ben ik een persoon die goede tips en motivatie kan geven als het aankomt op het mentale vlak van sporten.
Personal trainer in Heverlee (3001) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
Nieuw
Privélessen / groepslessen / starters / gevorderd / competitielessen / conditietraining / coördinatie/ instructeur B / wedstrijdbegeleiding/ jeugdlessen / volwassenen
Personal trainer in Leuven (3000) - Axel
Axel
Leuven
Nieuw
In mijn middelbare schoolcarrière heb ik 6 jaar lang LO & sport gevolgd. In deze opleiding kreeg ik les in turnen, zwemmen, dans, voetbal, volleybal, handbal, basketbal, spelvormen en atletiek. Van de hiervoor genoemde sportdisciplines ken ik de basis. Nu ben ik nog actief door een paar dagen in de week naar de fitness te gaan.
Personal trainer in Kortenberg (3070) - Judith
Judith
Kortenberg
Nieuw
Hallo! Ik heb reeds veel ervaring met tennis: ik speel zelf al sinds ik 4 jaar oud ben en kan wel een balletje slaan. Momenteel werk ik als leerkracht in Overijse en ik zou deze twee eigenschappen graag combineren: leerkracht zijn en tennissen :-)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Leuven: geëvalueerd met 4.97 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Leuven, personal training Leuven, bodybuilding coach Leuven, fitness coach Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie personal trainer in Leuven

Sportcoach - Ik zoek een sportcoach - Looking for swimming coach - zwemmen - zoek mealplan/ routine oefeningen - Pilates - Schermles voor een 12 jaarige - Ik zoek een zwemleraar - verschillende sporten - tot 25 EUR p/u
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden