personal trainer Leuven

Ontdek talentvolle personal trainers in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Leuven

Pourya is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.95/5 (40 reviews)
Schoolslag, crawl en watergewenning zijn mijn specialiteiten. Ik geef vaste bij Sportoase en Sporty. De principe vanmijn lessen zijn als volgt: -Herhaling vorige les. -Nieuwe competenties en techniek -Herhaling vorige les. -Herhaling nieuwe techniek. -optioneel bij leeftijd (< 9j) spelletje en (>9j) snelehidstriks.
Personal trainer in Everberg (3078) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Everberg
5/5 (1 reviews)
ik geef nu al 2jaar recreatieve bokslessen , oa sportoase-justboxing , in mijn lessen komen volgende aspecten aan bod : conditie , kracht , snelheid , lichaamscoordinatie ik kan dit op locatie geven , bij u thuis ( tuin ) , park , ...
Personal trainer in Herent (3020) - Johan
Johan
Herent
Nieuw
Ik ben bijna 25 jaar actief als basketbalspeler en ook een aantal jaren actief geweest als coach van zowel jeugdploeg als universitaire ploeg. Daarnaast bijna 20 jaar ervaring in cardio en krachttraining en sporadisch personal trainer, zowel in groep als individueel.
Personal trainer in Leefdaal (3061) - Jonathan
Jonathan
Leefdaal
Nieuw
Met "sportles" bekijk ik het meer als fitness sinds ik daar het meeste ervaring heb. Ben op zelfstandige wijze 100 kilo afgevallen en een hele boel spieren aangekomen. Dus als het om fitness/afvallen/spierenkweken komt heb ik heel veel ervaring.
Personal trainer in Blanden (3052) - Frederik
Frederik
Blanden
Nieuw
Bent u op zoek naar een sportcoach ? Iemand die u motiveert om uw doel te bereiken? Dan kan ik u zeker helpen. Dit kan zowel met het maken van workouts met of zonder aangepast voedingsschema. Begeleiding kan ik online doen of in de sportschool
Personal trainer in Leuven (3000) - Willem
Willem
Leuven
Nieuw
Begonnen met basket op twaalf jarige leeftijd bij Leuven Bears en vervolgens naar de sportschool in Hasselt gegaan tot mijn 19 en dan gestudeerd en gespeeld in College in de US. Basket is een passie en drijfveer voor veel jongeren en door basket heb ik veel kunnen begrijpen van het "gewone leven" en wil dit graag delen met anderen die dezelfde passie hebben.
Personal trainer in Kessel lo (3010) - Sam
Sam
Kessel lo
Nieuw
ik ben zelf heel sportief aangelegen cadrio fietsen zwemmen yoga dit zijn al de sporten dat beoefen, ik heb een enorme wils kracht en kan heel goed mensen motiveren en hun bij staan tijden hun doel ik heb men txee nichtjes helpen vermageren en hun meer atent gemaakt op wat ze moge eten het zelfde met men broer,hij is 11 kilo verloren door te sporten met mij. ik woog ook 5 j geleden 91 nu7
Personal trainer in Heverlee (3001) - Kiara
Kiara
Heverlee
Nieuw
Met mijn achtergrondkennis uit mijn opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en mijn eigen ervaring binnen de sport, help ik u uw sportieve doelen, klein of groot, te bereiken.
Personal trainer in Haacht (3150) - Veerle
Veerle
Haacht
Nieuw
Ik hou veel van sport aangezien ik het zelf uitoefen. Ik ben 3 jaar Bokwa-instructrice geweest. Voornamelijk houd ik me nu bezig met een loopclub die ikzelf heb opgericht.
Personal trainer in Wilsele (3012) - Rune
Rune
Wilsele
Nieuw
Ik heb in het middelbaar lichamelijke opvoeding sport gedaan. We kregen daar turnen, balsporten, atletiek, zwemmen en een vak recreatie sport waar er sporten zoals hockey en badminton werden gegeven.
Personal trainer in Kessel lo (3010) - Mirthe
Mirthe
Kessel lo
Nieuw
Ik doe al 14 jaar competitie rope skipping en ik ben hier zelf ook coach voor de leeftijd 12-14 jaar. Ik kan rope skipping lessen geven aan kinderen na school bijvoorbeeld, maar je kan ook beroep op mij doen voor het eventueel geven van een andere sport ergens op een pleintje in de buurt.
Personal trainer in Leuven (3000) - Yasmine
Yasmine
Leuven
Nieuw
Ik ben 20 jaar en geef al 2 jaar hockeytraining aan veel verschillende leeftijden. Zelf ben ik ook topsporter geweest voor 6 jaar en heb dus wel wat verstand van hoe je op een goede en gezonde manier kan sporten. Verder ben ik een persoon die goede tips en motivatie kan geven als het aankomt op het mentale vlak van sporten.
Personal trainer in Heverlee (3001) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
Nieuw
Privélessen / groepslessen / starters / gevorderd / competitielessen / conditietraining / coördinatie/ instructeur B / wedstrijdbegeleiding/ jeugdlessen / volwassenen
Personal trainer in Leuven (3000) - Axel
Axel
Leuven
Nieuw
In mijn middelbare schoolcarrière heb ik 6 jaar lang LO & sport gevolgd. In deze opleiding kreeg ik les in turnen, zwemmen, dans, voetbal, volleybal, handbal, basketbal, spelvormen en atletiek. Van de hiervoor genoemde sportdisciplines ken ik de basis. Nu ben ik nog actief door een paar dagen in de week naar de fitness te gaan.
Personal trainer in Kortenberg (3070) - Judith
Judith
Kortenberg
Nieuw
Hallo! Ik heb reeds veel ervaring met tennis: ik speel zelf al sinds ik 4 jaar oud ben en kan wel een balletje slaan. Momenteel werk ik als leerkracht in Overijse en ik zou deze twee eigenschappen graag combineren: leerkracht zijn en tennissen :-)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Leuven, personal training Leuven, bodybuilding coach Leuven, fitness coach Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Leuven via Ring Twice


Personal training Leuven kan je helpen met het halen van je persoonlijke doelen. Een personal trainer Leuven beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag vermageren, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Leuven? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Leuven


Voor personal training in Leuven, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een breed netwerk met persoonlijke trainers in Leuven. Zo vind je dus de juiste trainer voor het behalen van je objectieven, maar wat doet een personal trainer Leuven juist?

Een persoonlijke trainer Leuven is expert in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Leuven, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Leuven is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange ervaring in het geven van personal training Leuven, die de coach graag met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw doelen te halen.

Een personal trainer Leuven stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Leuven of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Leuven


Wat een personal trainer Leuven kost, hangt erg af van de opleidingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Leuven bijvoorbeeld een gespecialiseerde sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Leuven zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Leuven heeft, zal de prijs omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Leuven te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Leuven bijkomende onkosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld onkosten voor materiaal, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Leuven


De kosten van een personal trainer Leuven hangen af van jouw wensen en de bijkomstige onkosten. Zo rekent de personal trainer Leuven een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Leuven maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun prijs.

Voor een sport coach Leuven kunnen bijkomstige uitgaven, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Leuven die bij jou thuis komt, zal daarbovenop reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Leuven ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Leuven

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Volleybalcoach€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Leuven


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Leuven beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Leuven en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je objectieven die je wil behalen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Leuven door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdokteren. Voor personal training Leuven op maat, kun je dus je doelstellingen en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Leuven wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Leuven


Ook voor een fitness trainer Leuven kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een geschikte fitness trainer Leuven in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Leuven, die vervolgens een plan op maat aanmaakt. Wil je graag meer spieren aanmaken of is je doel om je vetpercentage te reduceren? Je fitness trainer Leuven houdt rekening met je objectieven en noden.

Je fitness trainer Leuven heeft uitrusting beschikbaar, waarmee je de voortzetting van je personal training Leuven kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training leerzaam is geweest of juist niet en kun je waar nodig bijstellen.

Personal trainer aan huis in LeuvenJe personal training Leuven vindt plaats op jouw gekozen locatie. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Leuven in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Leuven in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach ongetwijfeld een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Leuven.

Wanneer je een sport coach Leuven of fitness trainer Leuven inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie benodigd. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Leuven in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Leuven via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Leuven of personal training Leuven in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Leuven op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun expertise aan, waaronder personal training Leuven. Plaats je oproep voor een personal trainer Leuven op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelen te halen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden