personal trainer

Ontdek talentvolle personal trainers bij jou in de buurt

Meer dan 691 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers

Personal trainer in Eeklo (9900) - Maaike
Maaike
Eeklo
5/5 (81 reviews)
1) Trainster bij de Aalterse Zwemvereniging sinds 2009 (permanent bijgeschoold) 2) Diploma zweminitiator sinds 2012 (jaarlijks bijgeschoold) 3) Diploma Hoger Redder sinds 2013 (jaarlijks bijgeschoold) Als ervaren zwemjuf streef ik ernaar om de kinderen op een enthousiaste manier les te geven. Zwemmen doe je niet heel even maar voor je hele leven.
Personal trainer in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik heb tot 6 jaar geleden competitie gezwommen op een hoog niveau en geef al 9 jaar wekelijks zwemlessen. Ik heb een diploma aspirant initiator en geef zowel watergewenning, 25 m leren zwemmen als perfectionering van de techniek bij ervaren zwemmers. Ik ben nog steeds een gepassioneerd zwemmer en hou ervan mijn kennis te delen. Ik ben zeer sterk in het aanleren van een nieuwe stijl en keerpunten.
Personal trainer in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.96/5 (49 reviews)
Schoolslag, crawl en watergewenning zijn mijn specialiteiten. Ik geef vaste bij Sportoase en Sporty. De principe vanmijn lessen zijn als volgt: -Herhaling vorige les. -Nieuwe competenties en techniek -Herhaling vorige les. -Herhaling nieuwe techniek. -optioneel bij leeftijd (< 9j) spelletje en (>9j) snelehidstriks.
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.97/5 (35 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Personal trainer in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
Kruishoutem
5/5 (29 reviews)
Afgestudeerd als opvoedster met als specialisatie en verdieping om het kunnen werken met mensen met een beperking. Ik ben sociaal, spontaan en hulpvaardig.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.96/5 (25 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Aalter (9880) - Hilde
Hilde
Aalter
5/5 (22 reviews)
Meer dan 20 jaar ervaring zwemles geven aan leeftijd vanaf 4,5-5 jaar. Ook aan volwassenen. Aanleren van schoolslag maar ook basis rugslag en crawl aanleren.
Personal trainer in Koersel (3582) - Pieter-jan
Pieter-jan
Koersel
5/5 (19 reviews)
Zelf ben ik zeer sportief. Ik heb 10 jaar gevoetbald en nu ben ik overgestapt naar het fietsen met de koersfiets. Ik heb ook een aantal jaar geleden een kruisbandoperatie gehad. Daarna moest ik zeer intensief revalideren en hard sporten om mijn beenspieren terug te krijgen. Ik weet hoe je conditioneel snel beter kunt worden.
Personal trainer in Gentbrugge (9050) - Stijn
Stijn
Gentbrugge
5/5 (17 reviews)
Sporten is mijn uitlaatklep en doe ik dus zeer regelmatig. Meerdere keren per week beoefen ik verschillende sporten: boulderen, voetbal, zwemmen, fitness, omnisport,… In mijn humaniora deed sportschool, dus ik heb een goed onderbouwde kennis van zowel conditie als krachttraining. Stuur me maar als je daar hulp bij nodig hebt
Personal trainer in Lendelede (8860) - Jonathan
Jonathan
Lendelede
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben Jonathan, 26 jaar en beoefen al een aantal jaren het wielrennen. Daarnaast heb ik ook heel wat kennis van andere sporten waar ik in kan coachen. Sport is voor mij in het algemeen een passie en help hiervoor graag andere mensen om een gezond en fit lichaam te krijgen.
Personal trainer in Meerbeke (9402) - Guido
Guido
Meerbeke
5/5 (12 reviews)
Ben volleybalcoach, met een licentie B , met specialisatie " mental coach" ervaring in liga A, Ben nu bezig met mezelf te vervolmaken als jeugdcoach
Personal trainer in Mechelen (2800) - Stefaan
Stefaan
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Door jaren actief te zijn in de judosport en op latere leeftijd in de boks Française Ken ik wel technieken die je voor zelfverdediging zou kunnen gebruiken
Personal trainer in Bonheiden (2820) - Vic
Vic
Bonheiden
4.67/5 (9 reviews)
Doorheen de dag maak ik zoveel mogelijk tijd om te sporten. Ik ga bijna dagelijks naar de fitness en ik wil dan ook graag andere helpen! Dit geldt ook voor andere sporten.
Personal trainer in Dworp (1653) - Erick
Erick
Dworp
5/5 (9 reviews)
Om op te groeien in een sportfamilie is het een normale gang van zake om meerdere sporten te beoefenen. Voetbal, atletiek, zwemmen tot badminton en wielrennen. Een gedreven sportfanaat met doel een gezonde levenstijl te behouden. Zin om meer te sporten of wil je meer motivatie om in gang te schieten? Aarzel niet om mij te contacteren.
Personal trainer in Oevel (2260) - Alexander
Alexander
Oevel
5/5 (8 reviews)
Als Ex-profrenner ben ik goed op de hoogte voor het geven van allerlei oefeningen. Dit gaande van de stabiliteit oefeningen die nodig zijn tot het opbouwen van een basis conditie voor een sporter
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel personal trainers

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice personal trainer: geëvalueerd met 4.87 door 571 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach, personal trainer aan huis, prijs personal training, bodybuilding coach, fitnesscoach gezocht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoeveel kost een personal trainer aan huis?


De kosten voor een personal trainer aan huis kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de ervaring en kwalificaties van de trainer, de duur en frequentie van de sessies, en de locatie waar je woont. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:


Bij Ring Twice kunnen de kosten voor een personal trainer aan huis gemiddeld variëren tussen €25-€35 per uur, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Het is belangrijk om prijzen en diensten te vergelijken bij verschillende trainers, en om te zoeken naar aanbevelingen en referenties om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de trainer te beoordelen.

Is een personal trainer het waard?


Of een personal trainer het waard is hangt af van verschillende factoren, waaronder je doelen, motivatie, ervaringsniveau en budget. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden bij het overwegen van de waarde van een personal trainer:


Het is belangrijk om je persoonlijke omstandigheden en doelen af te wegen tegen de kosten van een personal trainer. Het kan de moeite waard zijn als je waarde hecht aan professionele begeleiding, individueel afgestemde programma's en extra motivatie. Je kunt ook overwegen om te beginnen met sessies met een personal trainer en vervolgens je routine zelfstandig voort te zetten met de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan.

Wat doet een personal trainer? 


Een personal trainer is een fitnessprofessional die individuen begeleidt en ondersteunt bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen. Ze bieden persoonlijke trainingssessies en advies op maat om klanten te helpen hun fysieke conditie te verbeteren. Hier zijn enkele taken en verantwoordelijkheden van een personal trainer:


Het doel van een personal trainer is om individuen te begeleiden, motiveren en ondersteunen bij het bereiken van een gezondere levensstijl en het verbeteren van hun fysieke fitheid.Andere categorieën gelijkaardig aan personal trainer

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden