Coach: 365 personal trainers in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Personal trainer in Gent (9000) - Jolien
Jolien
5/5 · 50 reviews
9000 Gent
Ik heb tot 5 jaar geleden competitie gezwommen op een hoog niveau en geef al 6 jaar wekelijks zwemlessen. Ik heb een diploma aspirant initiator en geef zowel watergewenning, 25 m leren zwemmen als perfectionering van de techniek bij ervaren zwemmers. Ik ben nog steeds een gepassioneerd zwemmer en hou ervan mijn kennis te delen. Ik ben zeer sterk in het aanleren van een nieuwe stijl en keerpunten.
Personal trainer in Eeklo (9900) - Maaike
Maaike
5/5 · 44 reviews
9900 Eeklo
1) Trainster bij de Aalterse Zwemvereniging sinds 2009 (permanent bijgeschoold) 2) Diploma zweminitiator sinds 2012 (jaarlijks bijgeschoold) 3) Diploma Hoger Redder sinds 2013 (jaarlijks bijgeschoold) Als ervaren zwemjuf streef ik ernaar om de kinderen op een enthousiaste manier les te geven. Zwemmen doe je niet heel even maar voor je hele leven.
Personal trainer in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
4.95/5 · 38 reviews
2950 Kapellen
Ik geef windsurflessen voor beginners en gevorderden. Beginners leren bij mij windsurfen in 1 uur! Ik heb het allernieuwste materiaal ter beschikking. De lessen gebeuren op een veilige plaats en in veilige omstandigheden. Het materiaalgebruik is inbegrepen in de lessen.
Personal trainer in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
4.94/5 · 33 reviews
3070 Kortenberg
Schoolslag, crawl en watergewenning zijn mijn specialiteiten. Ik geef vaste bij Sportoase en Sporty. De principe vanmijn lessen zijn als volgt: -Herhaling vorige les. -Nieuwe competenties en techniek -Herhaling vorige les. -Herhaling nieuwe techniek. -optioneel bij leeftijd (< 9j) spelletje en (>9j) snelehidstriks.
Personal trainer in Melle (9090) - Brandon
Brandon
5/5 · 19 reviews
9090 Melle
Hallo ik ben brandon. Ik wil graag mensen helpen ivm met het worden van hun betere zelf. Ik geef sportlessen maar ook voedingsschemas en trainingschemas. Zelf train ik ook 4 op 7 7 jaar lang dus heb wel de enige ervaring Mvg brandon
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
4.94/5 · 17 reviews
2050 Antwerpen
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Personal trainer in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
5/5 · 17 reviews
9770 Kruishoutem
Afgestudeerd als opvoedster met als specialisatie en verdieping om het kunnen werken met mensen met een beperking. Ik ben sociaal, spontaan en hulpvaardig.
Personal trainer in Lendelede (8860) - Jonathan
Jonathan
4.92/5 · 12 reviews
8860 Lendelede
Ik ben Jonathan, 26 jaar en beoefen al een aantal jaren het wielrennen. Daarnaast heb ik ook heel wat kennis van andere sporten waar ik in kan coachen. Sport is voor mij in het algemeen een passie en help hiervoor graag andere mensen om een gezond en fit lichaam te krijgen.
Personal trainer in Huise (9750) - Anissa
Anissa
5/5 · 11 reviews
9750 Huise
Hebt u watervrees? Of wilt u uw zoon of dochter leren zwemmen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben reeds enkele jaren actief in de zwemclub. De meeste zwemlessen worden gegeven in het Gentse.
Personal trainer in Meerbeke (9402) - Guido
Guido
5/5 · 11 reviews
9402 Meerbeke
Ben volleybalcoach, met een licentie B , met specialisatie " mental coach" ervaring in liga A, Ben nu bezig met mezelf te vervolmaken als jeugdcoach
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
5/5 · 10 reviews
2140 Borgerhout
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Aalter (9880) - Hilde
Hilde
5/5 · 9 reviews
9880 Aalter
Meer dan 20 jaar ervaring zwemles geven aan leeftijd vanaf 4,5-5 jaar. Ook aan volwassenen. Aanleren van schoolslag maar ook basis rugslag en crawl aanleren.
Personal trainer in De pinte (9840) - Vita
Vita
4.83/5 · 6 reviews
9840 De pinte
Ik haalde een diploma van yogalerares in Amerika 5j geleden. Ik heb gezien met mij eigen ogen wat yoga kon geven en mensen, zijn levens voor goed veranderen etc , ik stopte nooit meer met lessen te geven. Ik heb een auto en ik kan me gemakkelijk verplaatsen en les geven bij u,op locatie of via internet ! Looking forward to doing yoga with you . Namaste ;)!
Personal trainer in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
9300 Aalst
Doe al meer als 20 jaar krachtsport,gevechstsporten ,als ook op vlak van voeding & verzorging ervaring. Naar gelang u doelen,kan ik trainings programma opstellen.
Personal trainer in Zingem (9750) - Niels
Niels
5/5 · 4 reviews
9750 Zingem
Op zoek naar een sportcoach met ervaring en de nodige kennis voor snelle resultaten ? Aarzel niet want ik ben de persoon die je zoekt ! Ik kan overweg met allerlei sporten , van boxen tot voetballen , zelf fitness ik regelmatig en ben ik mezelf aan het verdiepen in gezonde voeding .. aan kennis en motivatie geen gebrek! graag zou ik jou begeleiden naar een gezonder leven .

Ring Twice personal trainer: geëvalueerd met 4.9 door 361 klanten

Populaire dienstaanvragen: coach, personal trainer aan huis, prijs personal training, bodybuilding coach, fitnesscoach gezocht,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen personal trainer

De laatste aanvragen in de categorie personal trainer

zwem coach (6) - Zwemles Jade Van Hoecke (5) - Zwemlerares gezocht (5) - Zwemlessen Louis en Juliette (5) - Zwemles foulad saidi (6) - Heidi - Zwemles (4) - Zwemles (3) - zwem coach (5) - Zwemles Jade Van Hoecke (4) - Zwemlerares gezocht (4) - Privé zwemles - Zwemles Emiel Geirnaert Onderbeke (2) - Privé zwemles - Zwemles Noud - Vrouwelijke personal trainer gevraagd - Afslanken - Overgewicht - Zwemles - stijl crawl verbeteren - Zwemles (2) - Zwemles mathis deel 3 - Zwemlessen Niels G. - Zwemles (4) - Zwemles (4) - zwemlessen voor Ben (4) - Zwemles (4) - Zwemles Elana (4) - Zwemles (3) - Zwemles (3) - Pilates lessen aan huis of in Nijlen - Zwemlessen Louis en Juliette (4) - Zwemlerares gezocht (3) - Zwemles Jade Van Hoecke (3) - zwem coach (4) - Zwemles (3) - zwemlessen voor Ben (3) - Zwemles Emiel Geirnaert Onderbeke - Zwemlerares gezocht (2) - zwemlessen voor Ben (2) - Zwemles instructeurs - Zwemles (2) - Zwemles Jade Van Hoecke (2) - Privé zwemles - zwem coach (3) - Zwemlerares gezocht - Kunstschaats coach - PT aan huis - Opstarten sporten - Personal trainer - Personal trainer - prive leerkracht voor een academy - Strech en relax voor senioren - Aerobic - zwem coach (2) - Zwemles kind 6 jaar
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden