personal trainer

Ontdek talentvolle personal trainers bij jou in de buurt

Meer dan 559 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers

Personal trainer in Eeklo (9900) - Maaike
Maaike
Eeklo
5/5 (74 reviews)
1) Trainster bij de Aalterse Zwemvereniging sinds 2009 (permanent bijgeschoold) 2) Diploma zweminitiator sinds 2012 (jaarlijks bijgeschoold) 3) Diploma Hoger Redder sinds 2013 (jaarlijks bijgeschoold) Als ervaren zwemjuf streef ik ernaar om de kinderen op een enthousiaste manier les te geven. Zwemmen doe je niet heel even maar voor je hele leven.
Personal trainer in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik heb tot 6 jaar geleden competitie gezwommen op een hoog niveau en geef al 9 jaar wekelijks zwemlessen. Ik heb een diploma aspirant initiator en geef zowel watergewenning, 25 m leren zwemmen als perfectionering van de techniek bij ervaren zwemmers. Ik ben nog steeds een gepassioneerd zwemmer en hou ervan mijn kennis te delen. Ik ben zeer sterk in het aanleren van een nieuwe stijl en keerpunten.
Personal trainer in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.95/5 (40 reviews)
Schoolslag, crawl en watergewenning zijn mijn specialiteiten. Ik geef vaste bij Sportoase en Sporty. De principe vanmijn lessen zijn als volgt: -Herhaling vorige les. -Nieuwe competenties en techniek -Herhaling vorige les. -Herhaling nieuwe techniek. -optioneel bij leeftijd (< 9j) spelletje en (>9j) snelehidstriks.
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
Kruishoutem
5/5 (20 reviews)
Afgestudeerd als opvoedster met als specialisatie en verdieping om het kunnen werken met mensen met een beperking. Ik ben sociaal, spontaan en hulpvaardig.
Personal trainer in Aalter (9880) - Hilde
Hilde
Aalter
5/5 (17 reviews)
Meer dan 20 jaar ervaring zwemles geven aan leeftijd vanaf 4,5-5 jaar. Ook aan volwassenen. Aanleren van schoolslag maar ook basis rugslag en crawl aanleren.
Personal trainer in Koersel (3582) - Pieter-jan
Pieter-jan
Koersel
5/5 (13 reviews)
Zelf ben ik zeer sportief. Ik heb 10 jaar gevoetbald en nu ben ik overgestapt naar het fietsen met de koersfiets. Ik heb ook een aantal jaar geleden een kruisbandoperatie gehad. Daarna moest ik zeer intensief revalideren en hard sporten om mijn beenspieren terug te krijgen. Ik weet hoe je conditioneel snel beter kunt worden.
Personal trainer in Lendelede (8860) - Jonathan
Jonathan
Lendelede
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben Jonathan, 26 jaar en beoefen al een aantal jaren het wielrennen. Daarnaast heb ik ook heel wat kennis van andere sporten waar ik in kan coachen. Sport is voor mij in het algemeen een passie en help hiervoor graag andere mensen om een gezond en fit lichaam te krijgen.
Personal trainer in Mechelen (2800) - Stefaan
Stefaan
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Door jaren actief te zijn in de judosport en op latere leeftijd in de boks Française Ken ik wel technieken die je voor zelfverdediging zou kunnen gebruiken
Personal trainer in Meerbeke (9402) - Guido
Guido
Meerbeke
5/5 (11 reviews)
Ben volleybalcoach, met een licentie B , met specialisatie " mental coach" ervaring in liga A, Ben nu bezig met mezelf te vervolmaken als jeugdcoach
Personal trainer in Dworp (1653) - Erick
Erick
Dworp
5/5 (7 reviews)
Om op te groeien in een sportfamilie is het een normale gang van zake om meerdere sporten te beoefenen. Voetbal, atletiek, zwemmen tot badminton en wielrennen. Een gedreven sportfanaat met doel een gezonde levenstijl te behouden. Zin om meer te sporten of wil je meer motivatie om in gang te schieten? Aarzel niet om mij te contacteren.
Personal trainer in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik haalde een diploma van yogalerares in Amerika 5j geleden. Ik heb gezien met mij eigen ogen wat yoga kon geven en mensen, zijn levens voor goed veranderen etc , ik stopte nooit meer met lessen te geven. Ik heb een auto en ik kan me gemakkelijk verplaatsen en les geven bij u,op locatie of via internet ! Looking forward to doing yoga with you . Namaste ;)!
Personal trainer in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Doe al meer als 20 jaar krachtsport,gevechstsporten ,als ook op vlak van voeding & verzorging ervaring. Naar gelang u doelen,kan ik trainings programma opstellen.
Personal trainer in Zingem (9750) - Niels
Niels
Zingem
5/5 (4 reviews)
Op zoek naar een sportcoach met ervaring en de nodige kennis voor snelle resultaten ? Aarzel niet want ik ben de persoon die je zoekt ! Ik kan overweg met allerlei sporten , van boxen tot voetballen , zelf fitness ik regelmatig en ben ik mezelf aan het verdiepen in gezonde voeding .. aan kennis en motivatie geen gebrek! graag zou ik jou begeleiden naar een gezonder leven .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice personal trainer: geëvalueerd met 4.9 door 432 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach, personal trainer aan huis, prijs personal training, bodybuilding coach, fitnesscoach gezocht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Personal training met Ring Twice

Wil je graag leren zwemmen of heb je hulp nodig in de sportschool? Huur dan een personal trainer in via Ring Twice. Een persoonlijke trainer is specialist in zijn of haar vakgebied en leert je graag de fijne kneepjes van het vak. Werk aan het verbeteren van je sportprestaties of vraag een persoonlijke trainer om je te helpen met gezond leren eten. Er is voor iedereen een sport coach of persoonlijke trainer te vinden op Ring Twice. Huur vandaag nog een personal trainer of sport coach in en behaal binnen no-time je doelen. 

Wat doet een personal trainer?

Een personal trainer is een professional in zijn of haar vak, die kan helpen met het behalen van je persoonlijke doelen. De personal trainer is al jaren actief in zijn of haar specialisatie en heeft hiervan zijn of haar beroep gemaakt. Zo kun je dus profiteren van personal training met een professional die veel passie heeft voor hetgeen waar jij mee bezig wilt gaan en expert is op het gebied waar jij jezelf graag in wilt verbeteren. 

Bij personal training denken veel mensen vaak aan een sport coach die je helpt in de sportschool. Dit is echter niet het enige waar je personal training in kunt krijgen. Je kunt je bijvoorbeeld richten op een bepaalde sport, zoals voetbal, volleybal, wielrennen, zwemmen of vechtsporten. Ook zijn er personal trainers beschikbaar voor het coachen in voeding, verzorging of mindfulness door middel van yoga.

De personal trainer kijkt naar jouw wensen en doelen en stelt samen met jou het perfecte schema voor je personal training op. Heb contact met jouw personal trainer op elk gewenst moment en pas jouw training aan wanneer je dit graag wilt. 

Hoeveel kost een personal trainer?

Op Ring Twice bepalen onze professionals zelf hun tarief. Een personal trainer met een gespecialiseerde opleiding of met vele jaren ervaring, zal waarschijnlijk een hoger tarief hanteren dan een persoonlijke trainer die geen gespecialiseerde opleiding heeft of minder ervaring heeft. Dit betekent natuurlijk niet dat deze persoonlijke trainer minder waard is, integendeel: de persoonlijk trainer die net van school komt, heeft alle stof nog vers in het hoofd. De tarieven van de meeste persoonlijke trainers liggen tussen de 20 en 80 euro per uur.

Kosten personal trainer

De kosten van een persoonlijk trainer hangen af van het soort training dat je wenst. Wil je bijvoorbeeld een sport coach die je helpt in de sportschool? Dan zul je een deel van de kosten van het sportschoolabonnement van de coach moeten betalen. Dit zit meestal in het tarief van de personal trainer verwerkt. 
 
Wil je graag personal training bij je thuis? Dan zal de persoonlijke trainer reiskosten maken, die moeten worden vergoed. Daarnaast is het tarief gebaseerd op hoeveel persoonlijke training je wilt. Wil je bijvoorbeeld een sport coach die ook voedingsadvies geeft? Dan zul je voor voedingsadvies extra moeten betalen. Ook voor gezondheids- en vooruitgangmetingen zal het tarief hoger zijn. Je kunt je pakket zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt.

Wat kost een personal trainer per uur?

Elke persoonlijke trainer op Ring Twice bepaalt zijn of haar eigen prijs. Sommige coaches hanteren een uurtarief. Wanneer je een uitgebreider pakket wilt, met verschillende extra’s, kun je met je personal trainer een vaste prijs bespreken. Zo kun je aan het pakket van je sport coach voor een vaste prijs, metingen en voedingsschema’s toevoegen. Dit kun je allemaal bespreken in het intakegesprek met je personal trainer. 

Variatie in je personal training

Op Ring Twice kun je terecht voor allerlei soorten personal training. Je vindt op ons platform niet alleen een gespecialiseerde sportcoach, maar ook een voedingscoach, personal training in persoonlijke verzorging of een yogabegeleidster. Zo huur je bijvoorbeeld een personal trainer in voor populaire sporten, zoals voetbal en tennis, maar ook voor gespecialiseerde personal training in bijvoorbeeld paaldansen, rugby of personal training voor een triatlon. Je kunt kiezen uit meer dan 470 personal trainers, die allemaal hun eigen specialisaties hebben. 

Personal training op een locatie naar keuze

De personal training vindt plaats op een locatie naar wens. Heb je gekozen voor personal training in voeding? Dan kan de personal trainer bij je langskomen of ga zelf naar de personal trainer toe. Een personal fitness training vindt vaak plaats in de sportschool. Heb je al een sportschoolabonnement? Dan komt de personal trainer naar jouw sportschool of zal hij of zij je meenemen naar zijn eigen sportschool. Sommige coaches hebben zelfs een kleine sportschool aan huis, voor extra privacy tijdens de training. Zo hoef je je dus niet gegeneerd te voelen tijdens de training. 
 
Een persoonlijke trainer in yoga of mindfulness zal waarschijnlijk een studio aan huis hebben, waar de lessen privé of in groepsverband plaatsvinden. Daarnaast zal personal training in een bepaalde sport, plaatsvinden op een daarvoor bestemde locatie, zoals voetbal op een voetbalveld of tennis op een tennisbaan. 

Sport op maat met een personal coach

Met een sport coach, richt je je schema in zoals jij dat wilt. Bespreek je beschikbaarheid met je coach en hij of zij zal een schema naar wens opstellen. Werk je overdag? Dan kun je ‘s avonds of in de weekenden trainen, liggend aan de beschikbaarheid van jouw coach. 
 
Zijn er daarnaast specifieke doelen waar je aan wilt werken? Bespreek ook dit met je sport coach en deze zal zich hierop focussen. Wil je je voetbalkunde meer richting geven of beter worden in de backhand? Je personal coach kan je hierbij helpen. Plaats je oproep op Ring Twice, kies één van de professionele coaches en behaal zo snel mogelijk je persoonlijke doelen.

De perfecte personal trainer voor jou

De allerbeste personal trainers vind je op Ring Twice. Op ons platform bieden je getalenteerde buren hun diensten aan, om jou te helpen met het bereiken van je doelen. De sport-, mindfulness-, voedings-, persoonlijke verzorgingscoaches en nog veel meer professionals uit jouw buurt, wachten op je. Plaats vandaag nog je oproep op Ring Twice en ga zo snel mogelijk aan de slag met jouw persoonlijke trainer. Andere categorieën binnen personal trainer

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden