loodgieter Gent

Loodgieter Gent gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Gent: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Dirk is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Sint-amandsberg (9040) - Dirk
Dirk
Sint-amandsberg
4.99/5 (82 reviews)
Alle kleine reparaties zoals een kraan vervangen, cyphons herstellen. Een afvoer die verstopt zit ontstoppen een wc vervangen en allerhande nog kleine kluisjes. Altijd met een glimlach 😃😃
Abdel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Wondelgem (9032) - Abdel
Abdel
Wondelgem
4.94/5 (66 reviews)
Ik heb ruime ervaring als chauffagist, sanitair en airco installateur waar ik fulltime bij een installatie firma werk. Ik zou graag komen helpen in de avond of in het weekend liefst rond regio Gent. Tot binnenkort.
Loodgieter in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.5/5 (60 reviews)
heb de nodige ervaring door werken op renovatie huizen en nieuwbouw. Nieuw leidingen leggen, boilers aansluiten en leidingen klaar leggen voor de de (gas)kachel. (Ben NIET in het bezit van een attest om gas installaties uit te voeren!) Kan wel de voorbereidende werken doen.
Loodgieter in Mariakerke (9030) - Hedwig
Hedwig
Mariakerke
5/5 (39 reviews)
Binnenwerk van wc vervangen. Een stuk leiding vervangen. Keuken boiler installeren. Kraan vervangen. Riool uitspuiten. Kleine sanitaire werken. Proper achterlaten.
Loodgieter in Sint-amandsberg (9040) - George
George Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
4.88/5 (17 reviews)
Ik heb al 25 jaar ervaring als loodgieter, wil je je toilet (hangtoilet), bad, douche vervangen/ nieuw plaatsen, ik voer alle werken voor jou graag uit.
Loodgieter in Sint-amandsberg (9040) - Leander
Leander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Een lekkende kraan of afvoer moet liefst snel worden opgelost. Ik ben flexibel en kom langs voor de kleinste klus tot het sanitair voor uw volledige woning
Loodgieter in Wondelgem (9032) - Christophe
Christophe
Wondelgem
4.71/5 (7 reviews)
Dankzij heel wat ervaring kan ik jouw project met kennis van zaken tot een goed einde brengen. Aansluiten van wasmachine/droogkasten, vervangen van kraantjes, trekken/herstellen van leidingen, ...
Loodgieter in Sint-amandsberg (9040) - Freek
Freek
Sint-amandsberg
5/5 (7 reviews)
Herstel of plaatsen van syphons, kranen en douchezuilen, ontstoppingen verhelpen, radiatoren ontluchten en thermostatische kranen vervangen, herstel of vervangen van toiletten, douchekabines en gootstenen,...
Loodgieter in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik heb nu een aantal jaar ervaring met loodgieterij en voel me goed met kleinere werken en dépannages. Kan zowel zijn voor onderhoud als voor vervanging van ketels, kranen, lekken...
Loodgieter in Sint-amandsberg (9040) - Oktay
Oktay Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Loodgieter, cv, sanitair, gas leidingen, nieuwe ketels, vloerverwarming nodig? Dan ben je bij de juiste persoon, voor eerlijke prijs en natuurlijk ook andere kleine renovatiewerken.
Loodgieter in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb mijn eigen huis gebouwd. Inclusief alle loodgieterij. Ik werk proper en functioneel. Ik probeer ook de kosten zo laag mogelijk te houden en hoe het graag ecologisch.
Loodgieter in Evergem (9940) - Tijl
Tijl
Evergem
5/5 (1 reviews)
je kan bij terecht voor het aansluiten of afkoppelen van sanitair, herstellen van bovengrondse leidingen, verstoppingen, kraanwerk, systemen voor regenwaterrecuperatie,...
Loodgieter in Gent (9000) - Tufan
Tufan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
KLUSJES MAN ALS ERVARING IN ALLE WERKEN IN BOUW AL MEER DAN 20 JAAR WERKERVARING OVERAL IN BELGIE OOK INDELIVERI HORECA EN EVENTS 10 JAAR OP ZELFDE BEDRIJF ALS TECHNIEKER NU OP ZOEK NAAR MEER ERVARINGEN EN UITDAGINGEN IN DE WERKWERELD
Loodgieter in Wondelgem (9032) - David
David
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Heb daar een opleiding van 2 jaar voor gedaan dus zoekt u iemand voor het aansluiten van water collectoren , ketels aansluiten nieuwe leidingen leggen enzo .....
Loodgieter in Evergem (9940) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (0 reviews)
Sanitair : enkel kleine herstellingen of uitbreidingen van uw waterleidingen zoals nieuw kraantje, thermostaat of nieuwe chauffage. Geen complexe herstellingen of plaatsing van ketels of werken aan gas.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
“ Een goed initiatief om vragers en aanbieders bij mekaar te brengen. Regelmatig contact door medewerkers en goede uitleg op vragen die je stelt. ”
Alain
“ De persoon die kwam voor de dakgoten was op tijd en heeft zijn werk prima en netjes gedaan ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Gent: geëvalueerd met 4.93 door 301 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Gent, loodgieter Gent, ontstoppingsdienst Gent, sanitair Gent, centrale verwarming Gent, ontstoppingen Gent, loodgieter Gent prijs, loodgieter Gent dringend, loodgieters Gent, loodgieter in de buurt Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Loodgieter Gent nodig? Vind de perfecte kandidaat via Ring Twice

Is je wc verstopt en helpt de ontstopper niet? Bel dan de loodgieter in Gent; hij of zij kan het zo voor jou oplossen. En geen reden om beschaamd te zijn, een loodgieter Gent heeft al vanalles meegemaakt. Een lekkende kraan, een kapotte pijpleiding? Geen probleem! Loodgieters Gent hebben het zo weer geklaard! Heb je een loodgieter Gent dringend nodig? Via Ring Twice ontdek je loodgieters Gent uit de buurt en kunnen ze dus snel voor je deur staan. Ontdek in dit artikel hoe je snel aan een betrouwbare loodgieter Gent komt.

Loodgieter: de oorsprong van de term

Loodgieter is een term die je veel tegenkomt en dikwijls hebt gehoord, maar wat betekent het eigenlijk? Een loodgieter Gent giet natuurlijk geen lood in je huis. De term loodgieter komt van het gieten van loden pijpen. Dit was vroeger de hoofdtaak van een loodgieter. Deze pijpen werden dan gebruikt voor het vervoer van water en riolering in je huis. Lood werd vroeger ook gebruikt om de huizen waterdicht te maken. Nu nog kom je soms huizen tegen met lood in het dak.

Wat kan een loodgieter Gent allemaal doen?

Loodgieters uit Gent kunnen vrijwel alles in de bouw sector. Hun dagelijkse taken zijn niet enkel verstoppingen of lekkages verhelpen, maar ook het aanleggen van nieuwe leidingen of ook nog het jaarlijks onderhoud van je kranen.

De taken van een loodgieter kunnen in drie categorieën verdeeld worden: herstellingen, onderhoud en plaatsing. Niet iedereen kan zich zo maar loodgieter noemen. Om loodgieter in Gent te worden heb je ofwel een opleiding loodgieterij gevolgd of heb je het zelf geleerd. De opleiding loodgieter is een werk-en-leeropleiding waardoor je als loodgieter Gent al vanaf dag één ervaring tijdens de job opdoet.

Loodgieters in Gent moeten niet alleen fysieke taken kunnen uitvoeren, maar ze moeten ook zelfstandig tekeningen voor een nieuwe woning kunnen bestuderen en beoordelen. Hierdoor is een loodgieter in Gent een onmisbare kracht bij het tekenen van plannen voor je nieuwe huis en uitvoeren van je bouwwerken.

Herstellingswerken van de loodgieters Gent

Stel: je geeft een feestje en je merkt plotseling dat jouw wc verstopt is. Heel vervelend natuurlijk! Je hebt dus een loodgieter Gent dringend nodig. Want aan jouw gasten uitleggen dat ze niet naar het toilet kunnen, is geen optie natuurlijk. In dit geval kun je via Ring Twice een loodgieter Gent vinden die snel bij je langs kan komen.

Een loodgieter Gent kan natuurlijk meer herstellen dan enkel wc’s ontstoppen.

Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van lekkages in het hele huis, dus niet alleen de badkamer, maar ook aan het herstellen van andere sanitaire voorzieningen, verwarmingsinstallaties en waterleidingen. Ook voor een lekkend dak of een verstopte afvoer kun je de loodgieter Gent bellen. De loodgieter in Gent is gespecialiseerd in het vinden van het probleem en lost het, al dan niet, gemakkelijk en snel voor je op. Vaak is de loodgieter binnen een half uur al klaar.

Omdat de loodgieter ook in Gent woont, kan hij of zij snel ter plaatse zijn om jouw feestje te redden. Plaats gemakkelijk en snel je aanvraag via onze website en krijg verschillende offertes aangeboden van loodgieters in jouw buurt. Een betrouwbare loodgieter vinden is een echt kinderspel!

Installatiewerkzaamheden van loodgieters Gent

Je bouwt een huis? Dan is het beroep doen op een loodgieter een must! Laat jouw plannen van je huis door de loodgieter Gent nakijken. Ze kunnen je dan helpen om jouw plannen in orde te brengen en waar mogelijke knelpunten eventueel zouden kunnen voorkomen.

De loodgieter uit Gent kan je ook helpen bij het bijschaven van je plannen en eventueel bij het beter verdelen van je sanitair zodat jij straks ultiem kan genieten van je nieuwe droomwoning.

De loodgieter uit Gent maakt alle pijpen voor je op maat om een goede doorstroming te garanderen. Ook legt hij of zij de leidingen op een bepaalde manier waardoor ze niet in de weg zitten. Wil je graag vloerverwarming voor die koude wintermaanden? Dan tekent de loodgieter ook dit voor je uit en flegt het in eigen persoon aan.

Ook bij verbouwingen kan de loodgieter het één en ander voor je doen. Wil je je badkamer renoveren? Dan zorgt de loodgieter dat alles wat nodig is, aanwezig is. De loodgieter zorgt er ook voor dat de waterleidingen en rioleringen op hun nieuwe plaats komen te staan, m.n. waar je jouw nieuw bad, wasbak of toilet graag wil hebben. Heb je de loodgieter Gent via Ring Twice gevonden? Dan ben je zeker dat je met een talentvolle loodgieter te maken hebt.

Onderhoudswerkzaamheden van een loodgieter Gent

Loodgieters in Gent doen niet enkel herstellingen en installaties. Ook het behouden van verschillende sanitaire voorzieningen of verwarmingselementen is een niet-futiele taak. Het jaarlijkse onderhoud van je warmteketel is verplicht, en kan zelfs van levensbelang zijn. Wanneer de warmteketel namelijk niet of niet goed nagekeken wordt, kan er gevaarlijke koolmonoxide vrijkomen. Ook kunnen er zich storingen voordoen; zoals geen warm water meer. En niemand wil een ijskoude douche nemen. Door de loodgieter in Gent jaarlijks te vragen de warmteketel te controleren, kan je dit makkelijk voorkomen.

Ook kan je een loodgieter Gent jaarlijks je afvoer laten komen doorspoelen. Door dit te doen zorg je voor het voorkomen van verstoppingen en onaangename geurtjes in je huis. De loodgieter uit Gent is een echte duizendpoot in het herstellen, installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen en verwarmingsinstallaties in je huis.

De meest voorkomende werkzaamheden van een loodgieter Gent

Het is welbekend dat een loodgieter Gent vaak wordt opgebeld voor verstopte wc’s. Maar, en gelukkig voor de loodgieters Gent, worden ze ook vaak opgebeld voor andere problemen. Zo is de meest voorkomende job het herstellen van lekkende sanitaire voorzieningen. Daarnaast wordt de loodgieter Gent veel gebeld voor het installeren van nieuwe warmteketels, het onderhouden van kranen rondom het huis en wordt de loodgieter in Gent ook vaak gevraagd voor het aanleggen van nieuwe gas- en waterleidingen in het huis.

Minder bekende werkzaamheden van een loodgieter Gent

Je staat er vaak niet bij stil, maar een loodgieter Gent doet veel meer dan lekken herstellen. Zo kan je beroep doen op een loodgieter bij het aanleggen van een nieuw dak. Vaak wordt er een dakdekker ingehuurd: deze legt dan de dakpannen aan, of strodaken en loden daken. Maar wanneer ereen lek is in jouw dak, moet je eigenlijk een loodgieter Gent dringen opbellen. Wees er snel bij, vooraler het lek te ernstig wordt. De loodgieter Gent zal er snel bij zijn. Is de lek te groot? Dan zal de loodgieter Gent jou alsnog aanraden om een dakdekker te laten komen voor het herstellen van de schade.

De meeste mensen gaan ervan uit dat loodgieters in Gent zich alleen bezighouden met het aanleggen van waterleidingen en riolering. Dit is echter een verkeerd idee. Loodgieters Gent houden zich namelijk ook bezig met warmtetechniek en dus het aanleggen, herstellen en onderhouden van verwarmingsinstallaties en gasleidingen. Verder is de loodgieter in Gent ook expert in het vervangen of repareren van goten. De loodgieter kan dus ook voor klusjes buitenshuis ingehuurd worden.

Andere bekwaamheden van een loodgieter Gent

De loodgieter in Gent is niet alleen expert in het uitvoeren van werkzaamheden bij de klant thuis. Wanneer de loodgieter voor een bedrijf werkt zul je hem of haar ook vaak op de winkelvloer vinden. Een loodgieter is namelijk een kei in het aanbieden van oplossingen voor de perfecte water- en warmtetechniek. Het verkopen van installaties en onderdelen en advies geven horen dus ook tot de zeer belangrijke competenties van een loodgieter Gent.

Ben jij een handige harry en ga je zelf de leidingen in je huis aanleggen? Heel goed, maar ga toch eerst met jouw bouwplannen naar een loodgieter Gent. Loodgieters Gent kunnen jou advies geven op basis van jouw wensen en jouw bouwplan. Een loodgieter kan dan ook de juiste leidingen buigen en snijden, zo moet jij ze enkel aansluiten. De loodgieter weet namelijk als de beste welke maten je nodig hebt. De loodgieter in Gent is dus niet enkel bevoegd voor fysieke werkzaamheden, maar is ook een bron van kennis en advies.

Goede loodgieter Gent

Dankzij het platform Ring Twice, kom je in contact met jouw talentvolle buren wanneer je een specifieke klus moet klaren. Het is heel simpel want je komt direct in contact met verschillende loodgieters die bij jou in de buurt wonen.  Je kan dus beroep doen op een professional die jou snel kan komen helpen, en je leert er daarnaast ook nog eens je buren kennen. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Wanneer je op zoek bent naar een goede loodgieter Gent ben je bij Ring Twice aan het juiste adres. Wij checken steeds de achtergrond en expertise van de loodgieters Gent. Zo weet je zeker dat je steeds met een talentvolle en professionele loodgieter te maken hebt.

Waarom een loodgieter Gent via Ring Twice?

Je hebt een loodgieter nodig maar weet niet zeker of je jezelf vertrouwt? Ring Twice helpt je met het vinden van de perfecte kandidaat. Het gebruik van Ring Twice brengt heel wat voordelen met zich mee. Via Ring Twice kom je in contact met verschillende loodgieters Gent. Andere buren kunnen op Ring Twice een review achterlaten. Zo weet je ten alle tijden of de loodgieters hun werk goed hebben uitgevoerd. Via Ring Twice kom je dus in contact met loodgieters uit je buurt, waardoor ze ook snel ter plaatse kunnen zijn.  

Een ander voordeel om via Ring Twice een loodgieter Gent te zoeken, is dat je steeds verzekerd bent. Of je nu een professionele of particuliere loodgieter Gent laat komen, ben je automatisch verzekerd: een fysieke en materiële verzekering dekt je in geval van schade.

Verder helpen de reviews van andere buren. We vragen je steeds na het afronden van de dienst om een korte review te schrijven over de loodgieter. Dankzij jouw reviews kunnen we onze diensten steeds verbeteren en een betere opvolging bieden.

De kosten van een loodgieter Gent

De kosten van het inhuren van een loodgieter kunnen erg verschillen en hangen af van verschillende factoren.

Een eerste factor is bijvoorbeeld het ervaringsniveau van de loodgieter. Een loodgieter met meer ervaring zal een hogere prijs vragen dan een loodgieter die net begint.

De prijs hangt ook af van het materiaal dat de loodgieter gebruikt. Gebruikt de loodgieter Gent kwaliteitsvolle materialen? De vraagprijs zal hoger liggen, maar de kwaliteit zal dan ook beter zijn. Soms kan het zijn dat het aanbod aan materialen onvoldoende is, waardoor de prijzen ook zullen stijgen. Daar heeft de loodgieter helaas geen invloed op.

Er zijn nog tal van andere factoren die de vraagprijs kunnen beïnvloeden. Zo zijn er bijvoorbeeld voorrijdkosten. Moet de loodgieter zich ver verplaatsen? Deze kosten zullen wel meevallen, want via Ring Twice vind je loodgieters uit je buurt.

Als laatste factor is het ook van belang om te weten of de klus spoedig moet geklaard moet worden of niet. Moet de loodgieter Gent snel komen opdagen of kan de klus nog even wachten? Moest de loodgieter Gent zo snel mogelijk opdagen, dan zal hij of zij waarschijnlijk spoedkosten aanvragen.  Met Ring Twice krijg je op voorhand een overzicht van alle kosten, zo ben je zeker dat er geen verrassingen komen. Zo is de prijs netjes vastgelegd en weten beide partijen precies waar ze aan toe zijn.

Uurtarief van de loodgieter Gent

Het uurtarief van de loodgieter is afhankelijk van de eerder genoemde factoren. Ring Twice geeft een schatting van het uurtarief, namelijk tussen 40 en 70 euro. Maar de loodgieters Gent bepalen zelf hun prijzen. Ze kunnen ervoor kiezen om een uurtarief aan te bieden of ook een forfaitaire prijs. Heb je de loodgieter Gent dringend nodig? Hou er dan rekening mee dat de toeslag van een spoedklus buiten werktijden rond de 25% kan liggen. Kan de klus wachten? Spreek dan een moment af met de loodgieter.

Wanneer je via Ring Twice beroep doet op een loodgieter Gent, dan ontvang je verschillende offertes van verschillende loodgieters Gent. Hierdoor kies je dus de loodgieter die bij jouw budget en gewenste competenties past. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan bij het afsluiten van de klus.

Loodgieter Gent dringend nodig?

Een goede loodgieter Gent vinden via Ring Twice vinden is een makkie! Maak een account aan en plaats snel je eerste klus. Na het plaatsen ontvangen de verschillende loodgieters in jouw buurt een melding. Hebben deze interesse? Dan sturen ze jou offertes door. Je kiest de geschikte kandidaat op basis van prijs, ervaring, bekwaamheid en feedback van andere buren. Omdat alle afspraken via Ring Twice lopen, kunnen wij een optimale opvolging bieden en weten we precies wat er afgesproken is. Wanneer de klus is afgesloten wordt de loodgieter online via ons platform betaald. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de dienst in cash te betalen.

Ben je ook op zoek naar een danslerares, bijlesdocent, klusjesman, schilder, petsitter of tuinman in jouw buurt? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

De laatste aanvragen in de categorie loodgieter Gent

nazicht en herstelling - De waterleiding is verrot - loodgieter PIERRE G - buitenkraantjes - Chauffages en badafvoer - Sifon herstellen in keuken - herstelling slang handdouche - Loodgieter nodig voor enkele klusjes - Cv ketel + stortbak wc - Vervangen douche met scheur in - Een radiator waar een radiatorknop ontbreekt. - Winkelpand sanitair - Lek in plastieken afvoerpijp - ontluchten /nakijken radiatoren - Herstelling schakel Badkraan-Douchekop - Aansluiten boiler - verstopte afvoer + filters koud water - Lekkende douchekraan - monteren van een nieuwe kraan in de badkamer - Herstelling wissel Badkraan-Douchekop - Deblokkeren wasmachine - Nieuw leiding aanleggen - Chauffage aansluiten - Siliconen vervangen - Installeren van douchestang in badkamer - Keuken leiding verstopt - Betegelen badkamer - Kraan vervangen - Renovatie van 4 douches - Plaatsen kabel thermostaat en toestel zelf - leiding trekken van de teller tot de keuken - Lavabo vervangen - gebroken waterleiding flexi buis - Verstopte leidingen douche - Vocht plafond door lek bad - Wc blijft lopen - Lek Sifon verhelpen - Verstopte + lekkende lavabo - Installatie thermostaat - Aansluiten chauffage - Badkranen moeten vervangen worden - clogged ice machine drain - Loodgier gezocht - Lekkende lavabo, douchekraan aansluiting, .. - Water loopt uit getegelde douchecabine - Loodgieterij werk - Herstelling radiatorknop + lage druk op de boiler - Loodgieter gezocht - waterleiding doortrekken - Bath tank with running water - de afloop van mijn keukenpompsteen is verstopt (2)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden