loodgieter Brugge

Loodgieter Brugge gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Brugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Loodgieter in De haan (8420) - Koen
Koen
De haan
4.98/5 (62 reviews)
Sanitair en loodgieterij zijn bekend terrein. Reeds veel ervaring opgedaan als loodgieter tijdens eigen verbouwingen en hulp bij vrienden en stielmannen. Ik investeer geregeld in nieuw gereedschap om kwalitatief werk te kunnen afleveren.
Dany is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Brugge (8000) - Dany
Dany
Brugge
4.96/5 (52 reviews)
Ik ben een gepensioneerde loodgieter van alle markten thuis van een kraan vervangen tot een badkamer zetten waterleiding en gasleiding leggen afvoer vervangen syphons vervangen kan ik allemaal
Loodgieter in Sint-kruis (8310) - Noel
Noel
Sint-kruis
4.47/5 (36 reviews)
Kranen en leidingen hebben geen geheimen voor mij , Ik werk volgens de regels op een snelle en veilige manier , beschik ook over het juiste gereedschap!
Loodgieter in Sint-andries (8200) - Ovidiusz
Ovidiusz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
5/5 (27 reviews)
Mijn hoofdberoep is ploegbaas loodgieter met 20 jaar ervaring ,Sinds vorige jaar werk ik ook in bijberoep als loodgieter sanitair,Cv,gas (Cerga-professionele gasinstallateur)Bezit met GI attest ketel plaatsen en onderhoud Kan ik u van dienst zijn? We helpen je graag met plezier.
Loodgieter in Brugge (8000) - Thibeau
Thibeau Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
4.81/5 (27 reviews)
Ik ben loodgieter van(hoofd) beroep en ik doe dit op zelfstandige basis naast men hoofdjob Ik heb ervaring met douches lavabos plaatsen Leiding pressen PVC lijmen enz
Loodgieter in Knokke (8300) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Knokke
3.9/5 (10 reviews)
Beste Door de jaren in de bouw als projectleider heb ik wel de nodige kennis om u bij deze klus te helpen ! Gelieve aan het systeem te laten geworden ivm uw coördinaten! Mvg
Loodgieter in Brugge (8000) - Joris
Joris
Brugge
5/5 (8 reviews)
Kleinere werkjes zoals kranen vervangen, nieuwe wc plaatsen, badkamer kasten ophangen, nieuwe douche plaatsen liggen zeker binnen mijn mogelijkheden! Voor andere werkjes kunt u altijd even informeren.
Loodgieter in Assebroek (8310) - Bert
Bert
Assebroek
4.86/5 (7 reviews)
Door eigen ervaring zoals het zelfstandig bouwen van mijn huis kan ik van dienst zijn bij uw kleine loodgieterij klussen. O.a. het vervangen en plaatsen van kranen, herstellen of leggen en aansluiten van leidingen, aansluiten wasmachine en droogkast, syphons vervangen, etc... Steeds met de glimlach en in overleg met de klant.
Loodgieter in Blankenberge (8370) - Yves
Yves
Blankenberge
5/5 (4 reviews)
Ik heb gans mijn huis verbouwd zowel op sanitair vlak als elektriciteit,ook doen er mensen soms beroep op mij om hen uit de nood te helpen om iets te herstellen.
Loodgieter in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb vroeger in bouw sector gewerkt. Ik heb tot 4 jaar geleden in bouw sector gewerkt voor 3 jaar. Ik heb in brussel veel huizen gerennoveerd samen met mijn oudere broer. Hij heeft een rennovatie bedrijf in Brussel.
Loodgieter in Dudzele (8380) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (2 reviews)
Een kraan die lekt of aanvervang toe het plaatsen van een douche en cabine geen problème voor mij tôt Als het nodig is tegelen van muren en vloeren.
Loodgieter in Heist-aan-zee (8301) - Nicolas
Nicolas
Heist-aan-zee
5/5 (2 reviews)
Afvoer verstopt, afvoer moet vervangen worden, een stuk moet vervangen worden of de afvoer verlengen? Dat kan ik probleemloos oplossen. Heeft u een vraag? Stel die gerust. Kan ik u helpen? Dan doe ik dat, en als ik uw probleem niet kan oplossen? Dan zeg ik het u ook.
Loodgieter in Beernem (8730) - Anthony
Anthony Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beernem
5/5 (2 reviews)
Met meer dan 15 jaar ervaring als algemeen aannemer kan u bij mij terecht voor alle sanitaire werken, plaatsen en aansluiten van verwarming en verwarmingsleidingen, het plaatsen van elektrische boilers, airco en afvoerleidingen.
Loodgieter in Damme (8340) - Steve
Steve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Damme
5/5 (1 reviews)
Ik ben een zelfstandig loodgieter met oog voor detail, ik probeer de klant altijd zo snel mogelijk te helpen. Een waterlek, verbouwing of nieuwbouw, neem gerust contact op!
Loodgieter in Blankenberge (8370) - Mario
Mario
Blankenberge
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel ervaring met loodgieterij , dit gaat van aanpassing aan leidingen en afvoer tot het volledig plaatsen van een badkamer . Ook plaatsen van vloertegels en wandtegels . Ik bezit professioneel gereedschap zodat ik bijna iedere mogelijke klus als loodgieter kan uitvoeren. Ook beschik ik over een bestelwagen. en heb ik grote kennis van materialen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
“ Een goed initiatief om vragers en aanbieders bij mekaar te brengen. Regelmatig contact door medewerkers en goede uitleg op vragen die je stelt. ”
Alain
“ De persoon die kwam voor de dakgoten was op tijd en heeft zijn werk prima en netjes gedaan ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Brugge: geëvalueerd met 4.87 door 242 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Brugge, loodgieter Brugge, ontstoppingsdienst Brugge, sanitair Brugge, centrale verwarming Brugge, ontstoppingen Brugge, loodgieter Brugge prijs, loodgieter Brugge dringend, loodgieters Brugge, loodgieter in de buurt Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Gezocht: Loodgieter Brugge! Vind de geschikte kandidaat via Ring Twice

Verstopte afvoer in de douche? Ontstopper en allerhande grootmoeder’s truucjes werken niet? Hoog tijd om een loodgieter Brugge op te bellen! Loodgieters Brugge zullen jou hoogstwaarschijnlijk kunnen helpen. En je moet je niet schamen, een loodgieter Brugge heeft al vanalles meegemaakt. Kranen die lekken? Pijpleiding die het heeft begeven? Niets is te moeilijk voor onze loodgieters Brugge. Dringend loodgieter Brugge nodig? Dankzij Ring Twice kom je in contact met verschillende loodgieters Brugge en kunnen ze dus heel snel voor je deur staan. Ontdek in dit artikel hoe je snel met een betrouwbare loodgieter Brugge in contact kan komen.

Loodgieter: afkomst van het woord

Loodgieter is een term die je vaak tegenkomt en hoort, maar wat betekent het eigenlijk? Een loodgieter Brugge komt natuurlijk geen lood gieten in jouw huis. De term loodgieter komt van het gieten van loden pijpen. Dit was vroeger de hoofdtaak van een loodgieter. Deze pijpen werden toen gebruikt om water te vervoeren en als riolering in jouw huis. Lood werd vroeger ook gebruikt om de huizen waterdicht te maken. Nu nog zijn er sommige huizen met lood in het dak.

Wat kan een loodgieter Brugge allemaal doen?

Je kan beroep doen op loodgieters uit Brugge voor vrijwel alles wat met bouwen te maken heeft. Loodgieters houden zich niet enkel bezig met verstoppingen of lekken, maar ook met het aanleggen van nieuwe leidingen of het onderhouden van kranen of verwarmingsketels.

Je kan de taken van een loodgieter in drie categorieën onderverdelen: het repareren, het onderhouden en het plaatsen van sanitaire voorzieningen, pijpen enzovoort. Niet iedereen kan zich zo maar loodgieter noemen. Je hebt een zekere aanleg nodig om loodgieter in Brugge te worden: je hebt ofwel een opleiding loodgieter gevolgd of je bent een handige harry die goed overweg kan met leidingen, verwarmingen enzovoort. De opleiding loodgieter is een werk-en-leeropleiding waardoor je als loodgieter Brugge al vanaf dag één ervaring opdoet tijdens de job.

Loodgieters in Brugge moeten niet alleen fysieke werkzaamheden kunnen uitvoeren, maar ze moeten ook bouwplannen voor een nieuwe woning kunnen bestuderen en beoordelen. Hierdoor is een loodgieter in Brugge een onmisbare kracht bij het tekenen van plannen voor je nieuwe huis en voor het uitvoeren van je bouwwerkzaamheden.

Reparatiewerken van de loodgieters Brugge

Stel: je geeft een feestje en je merkt plotseling dat je geen water meer hebt. Heel vervelend natuurlijk! Je hebt dus een loodgieter Brugge dringend nodig. Want aan jouw gasten uitleggen dat ze niet naar het toilet kunnen of hun handen niet kunnen wassen, is geen optie natuurlijk. In dit geval kun je via Ring Twice een loodgieter Brugge vinden die snel bij je langs kan komen.

Een loodgieter Brugge kan natuurlijk meer herstellen dan enkel waterproblemen oplossen.  

Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van lekken in het hele huis, dus niet alleen de badkamer en keuken, maar ook aan het repareren van andere sanitaire voorzieningen, verwarmingsinstallaties en waterleidingen. Ook voor een lekkage in het dak of een verstopte afvoer kun je de loodgieter Brugge bellen. Loodgieters Brugge zijn gespecialiseerd in het vinden van de knelpunten en lossen ze, al dan niet, gemakkelijk en snel voor je op. Vaak kan de loodgieter binnen een half uur klaar zijn met de klus.

Omdat de loodgieter ook in Brugge  woont, kan hij of zij snel ter plaatse zijn om jouw feestje te redden. Plaats in een paar klikken je aanvraag op onze website of app en ontvang verschillende offertes van goede loodgieters Brugge in jouw buurt. Een betrouwbare loodgieter vinden is een echt kinderspel!

Installatiewerkzaamheden van loodgieters Brugge

Je bent volop een huis aan het bouwen? Dan moet je er een loodgieter bij betrekken! Laat de plannen van je huis door de loodgieter Brugge nakijken en beoordelen. Ze kunnen je dan helpen om jouw plannen in orde te brengen en waar knelpunten eventueel zouden kunnen voorkomen.

De loodgieter uit Brugge kan je ook helpen bij het verbeteren van jouw bouwplannen en eventueel bij het beter inrichten van je sanitair zodat jij straks enkel en alleen hoeft te genieten van je nieuwe droomwoning.

De loodgieter uit Brugge maakt alle pijpen voor je op maat om een goede doorstroming te bevorderen. Ook legt hij of zij de leidingen op een bepaalde manier waardoor ze niet in de weg zitten. Wil je graag een vloerverwarming voor die koude wintermaanden installeren? Dan tekent de loodgieter ook dit voor je uit en legt hij het al dan niet in eigen persoon aan.

Ook bij renovatiewerken kan de loodgieter het één en ander voor je doen. Wil je je badkamer renoveren? Dan zorgt de loodgieter dat alles wat nodig is, aanwezig is. De loodgieter zorgt er ook voor dat alle waterleidingen en rioleringen op de juiste plaats komen te staan, namelijk. waar je jouw nieuw bad, wasbak of toilet graag zou willen hebben. Heb je de loodgieter Brugge via Ring Twice gevonden? Dan ben je zeker dat je met een talentvolle loodgieter aan de slag kan gaan.

Onderhoudswerkzaamheden van een loodgieter Brugge

Loodgieters in Brugge doen niet enkel reparaties en installaties. Ook het behouden van verschillende sanitaire voorzieningen of verwarmingselementen is een noodzakelijke taak. Jouw verwarmingsketel elk jaar onderhoude is niet enkel verplicht, maar ook van levensbelang. Wanneer de verwarmingsketel niet of niet goed onderhouden wordt, kan er gevaarlijke koolmonoxide vrijkomen. Ook kunnen er zich problemen voordoen; bijvoorbeeld geen warm water meer. En niemand staat graag onder een ijskoude douche. Door de loodgieter in Brugge jaarlijks te vragen de verwarmingsketel te controleren, is dit gemakkelijk te voorkomen.

Ook kan je een loodgieter Brugge jaarlijks laten komen om jouw afvoeren eens grondig te doorspoelen. Zo voorkom je verstoppingen en nare geurtjes in je huis. De loodgieter uit Brugge kan echt heel veel verschillende zaken als het op het herstellen, het installeren en het onderhouden van sanitaire voorzieningen en verwarmingsinstallaties in je huis aankomt.

De meest voorkomende werkzaamheden van een loodgieter Brugge

Het is algemeen bekend dat loodgieters Brugge vaak worden opgebeld voor verstopte wc’s. Maar, en gelukkig voor de loodgieters Brugge, worden ze ook vaak opgetrommeld om andere zaken op te lossen. Zo is de meest voorkomende job het repareren van lekkages van sanitaire voorzieningen. Daarnaast worden loodgieters Brugge vaak gebeld om nieuwe verwarmingsketels te installeren, om kranen in en rond het huis te onderhouden en worden ze ook vaak gevraagd om nieuwe gas- en waterleidingen in het huis aan te leggen.

Minder bekende werkzaamheden van een loodgieter Brugge

We zien het vaak over ons hoofd, maar een loodgieter Brugge kan veel meer doen dan enkel lekken herstellen. Zo kan je de expertise van een loodgieter gebruiken bij het aanleggen van een nieuw dak. Een dak wordt door een dakdekker aangelegd: of het nu gaat om een pannendak, een strodak of een loden dak. Maar wist je dat je een loodgieter kan opbellen wanneer er een lek is in jouw dak? Bel dus een loodgieter Brugge dringend op, vooraleer het lek te ernstig wordt. De loodgieter Brugge zal er zo snel mogelijk bij zijn. Is de lek te groot? Dan zal de loodgieter Brugge  jou toch aanraden om een dakdekker te laten komen voor het herstellen van de schade.

De meeste onder ons gaan ervan uit dat loodgieters Brugge zich enkel bezighouden met het aanleggen van waterleidingen en riolering. Dit is echter een misconceptie. Loodgieters Brugge houden zich namelijk ook bezig met warmtetechniek en dus met verwarmingsinstallaties en gasleidingen aan te leggen, te repareren en te onderhouden. Verder is de loodgieter in Brugge ook expert in het wisselen of herstellen van goten. Een loodgieter Brugge kan dus ook voor klusjes buitenshuis ingehuurd worden.

Andere bekwaamheden van een loodgieter Brugge

De loodgieter in Brugge is niet alleen deskundige in het uitvoeren van werkzaamheden bij de klant thuis. Wanneer de loodgieter voor een bedrijf werkt zul je hem of haar ook vaak in een winkel kunnen vinden. Een loodgieter is namelijk ook de geschikte persoon om oplossingen aan te bieden voor de perfecte water- en warmtetechniek. Installaties verkopen, onderdelen, advies geven, dit hoot ook tot de competenties van loodgieters Brugge.

Ben jij een handige harry en ben je van plan om zelf de leidingen in je huis aanleggen? Heel goed, maar het is toch aangeraden om met de bouwtekeningen naar een loodgieter te gaan. Loodgieters Brugge kunnen advies geven op basis van jouw wensen en jouw bouwplan. Een loodgieter kan dan ook de leidingen buigen en op maat snijden, zo moet jij ze enkel aansluiten. De loodgieter weet namelijk als de beste welke maten en welk type leidingen je nodig hebt. De loodgieter in Brugge is dus niet enkel bevoegd voor fysieke werkzaamheden, maar is ook een rijke bron aan kennis en advies.

Waar vind ik een goede loodgieter Brugge via Ring Twice?

Dankzij het platform Ring Twice, kom je in contact met jouw talentvolle buren wanneer je hulp nodig hebt voor een bepaalde klus. Het is heel eenvoudig, je komt direct in contact met verschillende loodgieters Brugge die bij jou in de buurt wonen.  Je kan dus heel gemakkelijk beroep doen op een loodgieter die jou snel uit de nood kan redden, en je leert er ook nog eens je buren kennen. Twee vliegen in één klap!

Wanneer je op zoek bent naar een goede loodgieter Brugge, ben je bij Ring Twice aan het juiste adres. Wij checken steeds de achtergrond en ervaring van de loodgieters Brugge. Zo weet je zeker dat je steeds met een talentvolle en professionele loodgieter aan de slag kan.

Waarom een loodgieter Brugge via Ring Twice?

Je zou eens jouw wc moeten ontstoppen of jouw afvoer moeten doorspoelen, maar je weet niet of je daar de kennis of het nodige materiaal voor hebt? Ring Twice helpt je met het vinden van de perfecte kandidaat. Ring Twice gebruiken om een loodgieter te vinden, brengt heel wat voordelen met zich mee. Via Ring Twice kom je in contact met verschillende loodgieters Brugge. De andere buren, die al beroep hebben gedaan op de talenten van de loodgieters Brugge, hebben de mogelijkheid om op Ring Twice een review achter te laten. Deze reviews kan je steeds lezen wanneer je een loodgieter Brugge moet kiezen. Via Ring Twice kom je dus in contact met loodgieters uit je buurt, waardoor ze ook snel ter plaatse kunnen zijn. 

Een ander voordeel om via Ring Twice een loodgieter Brugge te zoeken, is dat je altijd verzekerd bent. Of je nu beroep doet op een professionele of particuliere loodgieter Brugge je bent automatisch verzekerd: een fysieke en materiële verzekering dekt je in geval van schade.

Verder helpen de reviews van andere buren. We vragen na het afsluiten van de dienst steeds om een korte review achter te laten over de loodgieter. Dankzij deze reviews kunnen we onze diensten steeds verbeteren en een betere opvolging bieden.

De kosten van een loodgieter Brugge

De kosten van een loodgieter Brugge kunnen erg verschillen en hangen af van diverse factoren.

Een eerste factor is het ervaringsniveau van de loodgieter Brugge. Een loodgieter met een hoger ervaringsniveau zal een hogere prijs vragen dan een beginnende loodgieter.

De vraagprijs is ook afhankelijk van het materiaal dat de loodgieter gebruikt. Gebruikt de loodgieter Brugge materiaal van een zekere kwaliteit? De vraagprijs zal dan inderdaad  hoger kunnen liggen, maar de kwaliteit zal dan ook beter zijn. Soms kan het zijn dat het aanbod aan materialen klein is, waardoor de prijzen zullen stijgen. Daar heeft de loodgieter Brugge helaas geen invloed op.

Er bestaan nog vele andere factoren die de vraagprijs kunnen beïnvloeden. Zo zijn er de transportkosten. Moet de loodgieter zich ver verplaatsen? Deze kosten zullen wel meevallen, want via Ring Twice vind je loodgieters Brugge uit je buurt.

Als laatste factor is het ook van belang om te weten of de klus snel gedaan moet worden of niet. Moet de loodgieter Brugge snel komen opdagen of kan je nog even wachten met de klus? Moet de loodgieter Brugge zo snel mogelijk afkomen, dan zal hij of zij waarschijnlijk extra kosten aanvragen.  Met Ring Twice ontvang je op voorhand een overzicht van alle kosten die de loodgieter zal hebben. Zo ben je zeker dat je niet voor een verrassing zal komen te staan. De prijs is steeds netjes vastgelegd en beide partijen weten precies wat er zal volgen. Omdat alles via het platform Ring Twice moet gebeuren, kunnen wij ook steeds opvolgen wat er beslist is geweest.

Uurtarief van de loodgieter Brugge

Het uurtarief van de loodgieter hangt sterk af van de boven genoemde factoren. Ring Twice geeft een schatting van het uurtarief aan, namelijk tussen 40 en 70 euro. Maar de loodgieters Brugge bepalen steeds zelf hun tarieven. Ze kunnen ervoor kiezen om een uurtarief aan te bieden of ook een forfaitaire prijs. Heb je de loodgieter Brugge dringend nodig? Hou er dan rekening mee dat de toeslag van een spoedklus buiten werktijden rond de 25% kan liggen. Kan je nog even wachten met de werkzaamheden? Spreek dan een moment af met de loodgieter.

Wanneer je via Ring Twice beroep doet op een loodgieter Brugge, ontvang je verschillende offertes van verschillende loodgieters Brugge. Op basis hiervan kies je dus de loodgieter die bij jouw budget en gewenste competenties past. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan bij het afsluiten van de klus.

Loodgieter Brugge dringend nodig?

Een goede loodgieter Brugge vinden via Ring Twice vinden is heel simpel! Maak een account aan en dien snel je eerste aanvraag in. Na het plaatsen van jouw aanvraag ontvangen de verschillende loodgieters in jouw buurt een melding. Hebben ze interesse? Dan sturen ze jou een offerte door. Je kiest jouw perfecte kandidaat op basis van de vraagprijs, ervaring, bekwaamheid en feedback van andere buren. Omdat alle afspraken via Ring Twice lopen kunnen wij van het begin tot het einde een optimale opvolging bieden en weten we precies wat er afgesproken is. Wanneer de klus is afgerond wordt de loodgieter online via ons platform betaald. Geen gedoe dus om de dienstverlener in cash te betalen.

Ben je ook op zoek naar een danslerares, bijlesdocent, klusjesman, schilder, petsitter of tuinman in jouw buurt? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Andere categorieën binnen loodgieter Brugge

De laatste aanvragen in de categorie loodgieter Brugge

Vervangen/herstellen automatisch kraan lavabo - plaatsen nieuw toilet - Aansluiting gas - wasmachine - wasmachine - Inloopdouche en lavabo/wandjes /verluchting - Lekkende kraan - Riolering aanleggen - Afvoer verstopping - Boiler onderhoud - Hulp voor afwerken toilet - Waterdrukverlies bij het nemen van warm water - verstopping - Keukenboiler aansluiten - Renovatie riolering en vloer - Allerlei - Verstopte putje - Verstopte toilet - DRINGEND - Bezetten opgemetste schouw
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden