loodgieter Hasselt

Loodgieter Hasselt gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Hasselt: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Loodgieter in Kuringen (3511) - Tim
Tim
Kuringen
5/5 (6 reviews)
Door mijn job heb ik al meer dan 10 ervaring in de sanitaire sector en blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Van het herstellen van een lekkende kraan tot het aanleggen van nieuwe leidingen en afvoer, geen job is te klein of te groot. Ik heb al verschillende renovaties uitgevoerd, waardoor ik vlot kan werken en kan anticiperen op eventuele problemen.
Loodgieter in Hasselt (3500) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (5 reviews)
Denk dat ik goed ben met mijn 35 jaar ervaring maar weet niet of ik beter ben dan iemand anders , dat zullen jullie klanten mij wel vertellen achteraf. Actief en snel in kleine herstellingen.
Loodgieter in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
We zijn een jonge bedrijf maar met heel veel ervaring. Ook als loodgieter hebben we serieuse ervaring. Ook voor noodgevalen, zijn we 24/7 klaar voor u. Contacteer ons voor een vrijblijvend offerte voor algemene bouw renovaties. Mvg
Loodgieter in Hasselt (3500) - Jeffrey
Jeffrey
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik ben de ideale klusser voor alles wat verbeterd of hersteld moet worden in en rondom uw huis. Van het aansluiten van elektra , water leidingen , klein stucwerk, schrijnwerk, complete badkamers kan ik verbouwen. Verfen. Toilet renovatie, en nog veel meer. Dit alles met oog voor detail. Het liefst werk ik van vrijdag tot en met zondag of in de avond uren. Voor elke klus kunt u op mij rekenen
Loodgieter in Stevoort (3512) - José
José Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stevoort
5/5 (2 reviews)
José Met een grote ervaring in het algemeen klusjes werk. En vooral gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitaire plaats en herstellen. Meer info neem gerust contact met mij.
Loodgieter in Hasselt (3500) - Abdou
Abdou Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik kan jullie bijstaan in kleinere herstellingen oa rond afvoer, plaatsing van leidingen,... Zo heb ik onze verouderde woning volledig zelfstandig geüpgraded: vernieuwde sanitair, leidingen en afvoer. Ik kan jullie helpen in het renoveren hiervan.
Loodgieter in Kuringen (3511) - Gert
Gert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuringen
5/5 (2 reviews)
U kan bij mij terecht voor renovaties en nieuwbouwprojecten. Zowel het herstellen als het plaatsen van nieuwe installaties neem ik voor mijn rekening. Als loodgieter deel ik graag mijn expertise omtrent de beste manier voor het afkoelen en verwarmen van uw woning voor voor een aangenaam woonklimaat. U kan mij inschakelen voor het plaatsen van airconditioning en warmtepompen.
Loodgieter in Hasselt (3500) - Stefan
Stefan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Kleine loodgieterij probleempjes krijg ik gemakkelijk opgelost. Ik kom altijd eerst een keer met plezier kijken, of we het eerst niet gewoon kunnen maken. Doei tot gauw...
Loodgieter in Hasselt (3500) - Wouter
Wouter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Afvoer herstellen, kranen vervangen, keukenboiler plaatsen, radiatorkranen vervangen. Ik heb een hoge drukreiniger met mol om leidingen open te maken.
Loodgieter in Hasselt (3500) - Thomas
Thomas
Hasselt
4.0/5 (1 reviews)
Hi, tijdens de verbouwing van ons huis hebben wij onze sanitair volledig zelf geplaatst. Leidingen trekken, collectoren aansluiten, een bad plaatsen, kranen aansluiten, verwarming hangen en aansluiten.. Stuur me een berichtje en we kijken of ik je kan helpen.
Loodgieter in Alken (3570) - Matthias
Matthias
Alken
Nieuw
plaatsen ophangtoilet plus afwerking, uitbreken oude badkamer, plaatsen leidingen, plaatsen wasbakken en douchebakken, (lekkend) kraanwerk vervangen of repareren
Loodgieter in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
Nieuw
Niets zo vervelend als de vakman die je laat zitten met een lekkende kraan, een toilet dat blijft doorspoelen of een verstopte afvoer. Ik kom met plezier langs om je probleem op te lossen door je kraan of spoelbak te herstellen of te vervangen.
Loodgieter in Hasselt (3500) - Samuel
Samuel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik werk heel schoon en nauwkeurig.Het resultaat is belangrijk voor mij.Ik probeer te werken tegen een goede prijs voor de klanten. Ik ben op zoek naar een glimlach van klanten.
Loodgieter in Kuringen (3511) - Jasper
Jasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuringen
Nieuw
Door mijn eigen verbouwing, hulp bij vrienden en diverse klusjes buitenuit heb ik ondertussen de nodige ervaring opgedaan om kleinere werken bij u thuis vlot uit te voeren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel loodgieters in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Plaats voor diensten door lokale hobby-handige-vak-mensen en met reviews/ervaringen! ”
Dieter
“ toevallig gehoord van jullie werking, ik wist niet dat zoiets bestond. Het is in elk geval zeer nuttig. ”
Jemco
“ Heel tevreden over Ring Twice want heel snel een loodgieter gevonden dankzij hen ”
Baira
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Hasselt: geëvalueerd met 4.6 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Hasselt, loodgieter Hasselt, ontstoppingsdienst Hasselt, sanitair Hasselt, centrale verwarming Hasselt, ontstoppingen Hasselt, loodgieter Hasselt prijs, loodgieter Hasselt dringend, loodgieters Hasselt, loodgieter in de buurt Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan loodgieter Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden