loodgieter Schaarbeek

Loodgieter Schaarbeek gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Schaarbeek: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Bassel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Ganshoren (1083) - Bassel
Bassel
Ganshoren
5/5 (60 reviews)
Bonjour a tous, je suis plombier sanitaire de metier , je vous propose mes service en plomberie partout en Bruxelles et province . Je suis à votre services pour des autres type des travaux . Je vous remercie d'avance pour votre confiance .
Loodgieter in Diegem (1831) - Salah
Salah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
4.98/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben een erkende verwarmingstechnieker die al jaren actief is in de verwarming, sanitairsector. De laatste jaren ben ik als Technieker op de baan dit houdt in, het verhelpen van storingen en het onderhouden van verwarmingsketels op gas of stookolie. Na mijn werkuren ben ik vrij voor alle dienstverleningen ivm sanitair, verwarming.
Loodgieter in Grimbergen (1850) - Robert
Robert
Grimbergen
4.91/5 (34 reviews)
Voor kleine herstellingen en verstoppingen het ik het nodige gereedschap. Voor grote herstellingen en renovatie moet klus per klus bekijken of ik het nodige gereedschap het.
Loodgieter in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
Strombeek-bever
5/5 (20 reviews)
Hallo Heb ik al 10 jaar ervaring alles wat betreft loodgieterij en heel verzorgde uitvoeren van werken.Ik heb alle nodige gerief voor uitvoeren van deze soort werken. Prijs kwaliteit zeer voordelig.
Loodgieter in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Je kan bij mij terecht voor kleine depannages, herstellingen van een installatie, aanpassingen van een huidige installatie, opsporen van problemen
Loodgieter in Melsbroek (1820) - Arne
Arne
Melsbroek
4.5/5 (6 reviews)
Hallo, mijn naam is Arne. Na mijn schooljaren ben ik begonnen met een opleiding CV sanitair, airco en ventilatie bij VDAB. Na mijn opleiding ben ik beginnen werken als loodgieter waar ik al 1 jaar en een half werk. Ik zelf beschik niet over materiaal maar voor kleine klusjes als loodgieter kan je mij wel contacteren.
Loodgieter in Steenokkerzeel (1820) - Alexander
Alexander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.8/5 (5 reviews)
We werken enkel met degelijk materiaal, waardoor je er zeker van bent dat wat we uitvoeren nog jaren zal meegaan. Half werk is geen werk.
Loodgieter in Peutie (1800) - Abdel
Abdel
Peutie
5/5 (4 reviews)
Ik maak en repareer zelf vanalles wat met de keuken/ badkamer te maken heeft ook heb ik een jaar lang elektromechanica gevolgd waardoor ik veel heb bijgeleerd over de elektriciteit dat onder andere hierbij komt kijken.
Loodgieter in Diegem (1831) - Kamil
Kamil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben technische dienst in electro en ook in loodgieterij. Onder andere kleine loodgietrij zoals vervangen van kraantjes, maar ook herstellingen of nieuwe leiding plaatsen van een afvoer, ontstoppingen, syfonen vervangen doe ik zonder probleem.Voor dit soorten werken heb ik wel gepaste gereedschappen, tot binnenkort.
Loodgieter in Ukkel (1180) - Kes
Kes
Ukkel
5/5 (3 reviews)
Ik doe loodgieterswerk zoals verwarmings- en leidinginstallaties, ik kan helpen met kleine reparatiewerkzaamheden of een complete renovatie van de keuken of badkamer. Ik werk met nieuwe technologische materialen en gebruik professionele hulpmiddelen. Ik kan een zeer aantrekkelijke prijs bieden voor nieuwe apparatuur.
Loodgieter in Sint-joost-ten-node (1210) - Noureddine
Noureddine
Sint-joost-ten-node
5/5 (2 reviews)
Hallo. Realezo verbouwingswerkzaamheden Pladur gipsplaat keramisch gips parket algemene constructie en basis sanitair en redelijke prijs voor alle dank
Loodgieter in Vilvoorde (1800) - Mohammed
Mohammed
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Heb veel verbouwingen meegeholpen met afbreken en vernieuwen van bestaande en nieuwe installaties graag had ik geholpen met klussen
Loodgieter in Wemmel (1780) - Christophe
Christophe
Wemmel
5/5 (1 reviews)
Door gebrek aan precisie en nauwkeurigheid bij stielmannen nu reeds enkele jaren zelf aan de slag gegaan om de klusjes in huis te doen. Loodgieterij lukt zonder problemen met installaties die gedaan werden en zonder problemen door de waterkeuring geraakt zijn.
Loodgieter in Oudenaken (1600) - Shabir
Shabir Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oudenaken
5/5 (1 reviews)
Al jaren bij een loodgieter te hebben werken heb ik heel wat ervaring gedaan en kan ik van dienst zijn bij het nieuwe installatie vervangen cv ketels Sanitair werken van A tot Z Reparatie A tot z Ontstoppen Jouw vakman
Loodgieter in Dilbeek (1700) - Erik
Erik
Dilbeek
Nieuw
Hallo, ik heb een tiental jaar ervaring als onderhoudstechnicus in de centrale verwarming. U kan mij contacteren ivm problemen over verwarming en sanitair evenals advies
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel loodgieters in Schaarbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je vindt klusjesmannen (m/v/x) waar een zelfstandig stielman niet voor uit zijn kot komt. ”
Yvan
“ Positief is dat wij snel iemand uit onze regio hebben kunnen vinden door aan te geven in welke streek wij wonen. Ook was het handig dat wij verschillende betaalmogelijkheden hebben. ”
Dieter
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Schaarbeek: geëvalueerd met 4.94 door 213 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Schaarbeek, loodgieter Schaarbeek, ontstoppingsdienst Schaarbeek, sanitair Schaarbeek, centrale verwarming Schaarbeek, ontstoppingen Schaarbeek, loodgieter Schaarbeek prijs, loodgieter Schaarbeek dringend, loodgieters Schaarbeek, loodgieter in de buurt Schaarbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden