loodgieter Sint-lambrechts-woluwe

Loodgieter Sint-lambrechts-woluwe gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Sint-lambrechts-woluwe: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Alexandros is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.82/5 (113 reviews)
Ik ben gewend om moeilijke dingen makkelijk te laten lijken ik werd moe genoeg totdat ik erachter kwam omdat ik er zelf achter kwam wanneer ik een taak onderneem Het is alsof ik het voor mijn eigen gezin doe voor mijn eigen huishouden om deze reden werk ik betrouwbaar hard, gepassioneerd en correct Ik heb genoeg gereedschap verzameld voor alle klussen ik denk dat mijn werken niet te vergelijken zi
Bassel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Ganshoren (1083) - Bassel
Bassel
Ganshoren
5/5 (60 reviews)
Bonjour a tous, je suis plombier sanitaire de metier , je vous propose mes service en plomberie partout en Bruxelles et province . Je suis à votre services pour des autres type des travaux . Je vous remercie d'avance pour votre confiance .
Loodgieter in Diegem (1831) - Salah
Salah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
4.98/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben een erkende verwarmingstechnieker die al jaren actief is in de verwarming, sanitairsector. De laatste jaren ben ik als Technieker op de baan dit houdt in, het verhelpen van storingen en het onderhouden van verwarmingsketels op gas of stookolie. Na mijn werkuren ben ik vrij voor alle dienstverleningen ivm sanitair, verwarming.
Loodgieter in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
Strombeek-bever
5/5 (20 reviews)
Hallo Heb ik al 10 jaar ervaring alles wat betreft loodgieterij en heel verzorgde uitvoeren van werken.Ik heb alle nodige gerief voor uitvoeren van deze soort werken. Prijs kwaliteit zeer voordelig.
Loodgieter in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Je kan bij mij terecht voor kleine depannages, herstellingen van een installatie, aanpassingen van een huidige installatie, opsporen van problemen
Loodgieter in Melsbroek (1820) - Arne
Arne
Melsbroek
4.5/5 (6 reviews)
Hallo, mijn naam is Arne. Na mijn schooljaren ben ik begonnen met een opleiding CV sanitair, airco en ventilatie bij VDAB. Na mijn opleiding ben ik beginnen werken als loodgieter waar ik al 1 jaar en een half werk. Ik zelf beschik niet over materiaal maar voor kleine klusjes als loodgieter kan je mij wel contacteren.
Loodgieter in Steenokkerzeel (1820) - Alexander
Alexander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.8/5 (5 reviews)
We werken enkel met degelijk materiaal, waardoor je er zeker van bent dat wat we uitvoeren nog jaren zal meegaan. Half werk is geen werk.
Loodgieter in Peutie (1800) - Abdel
Abdel
Peutie
5/5 (4 reviews)
Ik maak en repareer zelf vanalles wat met de keuken/ badkamer te maken heeft ook heb ik een jaar lang elektromechanica gevolgd waardoor ik veel heb bijgeleerd over de elektriciteit dat onder andere hierbij komt kijken.
Loodgieter in Diegem (1831) - Kamil
Kamil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben technische dienst in electro en ook in loodgieterij. Onder andere kleine loodgietrij zoals vervangen van kraantjes, maar ook herstellingen of nieuwe leiding plaatsen van een afvoer, ontstoppingen, syfonen vervangen doe ik zonder probleem.Voor dit soorten werken heb ik wel gepaste gereedschappen, tot binnenkort.
Loodgieter in Ukkel (1180) - Kes
Kes
Ukkel
5/5 (3 reviews)
Ik doe loodgieterswerk zoals verwarmings- en leidinginstallaties, ik kan helpen met kleine reparatiewerkzaamheden of een complete renovatie van de keuken of badkamer. Ik werk met nieuwe technologische materialen en gebruik professionele hulpmiddelen. Ik kan een zeer aantrekkelijke prijs bieden voor nieuwe apparatuur.
Johnny is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Steenokkerzeel (1820) - Johnny
Johnny
Steenokkerzeel
5/5 (3 reviews)
Hallo ik heb het werk geleerd via renovatie werken en vond dat leuk ik heb ook veel zelf gedaan in mijn eigen woning en help soms nog mensen me een dringend probleem bijna voor alles is er een oplossing
Loodgieter in Sint-joost-ten-node (1210) - Noureddine
Noureddine
Sint-joost-ten-node
5/5 (2 reviews)
Hallo. Realezo verbouwingswerkzaamheden Pladur gipsplaat keramisch gips parket algemene constructie en basis sanitair en redelijke prijs voor alle dank
Loodgieter in Vilvoorde (1800) - Mohammed
Mohammed
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Heb veel verbouwingen meegeholpen met afbreken en vernieuwen van bestaande en nieuwe installaties graag had ik geholpen met klussen
Loodgieter in Machelen (1830) - Jesse
Jesse Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
Nieuw
Bent u toe aan een nieuwe badkamer of een simpel kraantje dat lekt? Renovation works is de firma voor al u kleine of grote sanitair werken. Van badkamers tot radiator's nieuwbouw of renovatie wij zijn steeds vakbekwammen en werken volledig naar wens van de klant. Aarzel niet voor een vrij blijvende offerte!
Loodgieter in Diegem (1831) - Kamil
Kamil
Diegem
Nieuw
Wc pot vervangen met het nieuwe pot. Jachtbak ontkalken, of vervangen en ook onderhoud er van. Lavabo plaatsen met of zonder kast. Kleine ontstoppingen van wc, lavabo of keuken kan ik wel oplossen........................
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel loodgieters in Sint-lambrechts-woluwe

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je vindt klusjesmannen (m/v/x) waar een zelfstandig stielman niet voor uit zijn kot komt. ”
Yvan
“ Positief is dat wij snel iemand uit onze regio hebben kunnen vinden door aan te geven in welke streek wij wonen. Ook was het handig dat wij verschillende betaalmogelijkheden hebben. ”
Dieter
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Sint-lambrechts-woluwe: geëvalueerd met 4.93 door 293 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Sint-lambrechts-woluwe, loodgieter Sint-lambrechts-woluwe, ontstoppingsdienst Sint-lambrechts-woluwe, sanitair Sint-lambrechts-woluwe, centrale verwarming Sint-lambrechts-woluwe, ontstoppingen Sint-lambrechts-woluwe, loodgieter Sint-lambrechts-woluwe prijs, loodgieter Sint-lambrechts-woluwe dringend, loodgieters Sint-lambrechts-woluwe, loodgieter in de buurt Sint-lambrechts-woluwe,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden