koerier Genk

Ontdek talentvolle koeriers in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Genk

Peter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Koerier in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.96/5 (334 reviews)
Hallo iedereen, ik heb mercedes break en beschik over een aanhangwagen, dus indien nodig kan ik wel helpen met leveringen en om het grofvuil weg te brengen. De aanhangwagens is ongeveer 350x150 en mag 750 kg laden. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Koerier in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (11 reviews)
Ik ben iemand zeer betrouwbaar die zelf graag heeft dat alles goed aankomt, iemand die stipt is en ordelijk. Ik beschik over een auto en staat paraat voor jullie.
Koerier in Genk (3600) - Silvio
Silvio
Genk
5/5 (11 reviews)
Ik rij graag (vroeger nog deel van mijn job), lange ritten zijn geen probleem, transport van mensen, halen of brengen naar ... Transport/levering/hulp verhuis van “kleine” goederen. Ik bezit een eigen grote wagen. Beschikbaar in het weekend en indien nodig enkele uren ‘s avonds door de week.
Koerier in Hasselt (3500) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb een camionette met een laadvermogen van 160cm op 140cm op een lengte van 275cm waar ik heel wat mee kan vervoeren. Verder beschik ik ook over een aanhangwagen van 250cm op 135cm met een afdekzeil. Indien u meubels wenst op te halen, doe ik dat graag voor u.
Koerier in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik rij graag met de wagen maar verder weet ik niet wat me meer geschikt zou maken dan iemand anders? Ben proper, punctueel, beleefd, verzorgd en discreet. 🙂.. miljoenen km gereden al zonder ongeval.
Koerier in Bilzen (3740) - Marijke
Marijke
Bilzen
5/5 (3 reviews)
Ik rijd met een citroen Berlingo dus zowel een kleine boodschap als grotere stukken als een fiets of dergelijke zijn te vervoeren in mijn kofferbak! Ik hou van autorijden dus dat is 2 voor de prijs van 1!
Koerier in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Om kleine pakjes te vervoeren beschik over een personenwagen. Voor grotere goederen heb ik een Fiat Ducato. Als studentenjob in het weekend heb ik vroeger al transport van medische producten naar apothekers gedaan.
Koerier in Genk (3600) - Maico
Maico
Genk
1.0/5 (1 reviews)
Ik rij heel graag met auto’s en ben graag onderweg. Ontdek graag nieuwe plaatsen en hecht veel waarde aan het juist afleveren en verzorgen van collies, zo ook ik in mijn magazijn streef met alle mannen naar een kwalitatieve zending . Nog nooit een ongeval gehad in 10 jaar en bewuste bestuurder. Ook met de fiets als die voorzien wordt !
Koerier in Zonhoven (3520) - Artur
Artur
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
"Hallo, ik kan en bestelling afhalen en zo voort, naar containerpark gaan. Neem gerust contact met mij. Ik help u met plezier!!! Met vriendelijke groeten."
Koerier in Genk (3600) - Ahmet
Ahmet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
4.0/5 (1 reviews)
Wij zijn een ploeg plaatsers van ramen en deuren. Vandaar dat wij een camionnette ter beschikking hebben met een aanhangwagen. Voor allerlei verhuizingen en leveringen zijn wij een mooi alternatief.
Koerier in Beverst (3740) - Niels
Niels
Beverst
5/5 (1 reviews)
Auto’s in het algemeen is mijn allergrootste passie, van kinds af aan heb ik hierin een heel grote interesse gecreëerd. Dit omvat zo een beetje alles. Van het wassen tot het rijden naar bepaalde bestemmingen.
Koerier in Diepenbeek (3590) - Robin
Robin
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een toyota yaris verso voor kleine dingen of te halen of voor te verzenden en ik heb peogeot partner met een een remorque voor grotere zaken. Voor degene die willen kan ik ze ook ophalen bij hun thuis naar een adress en van dat adress ook terug naar huis.
Koerier in As (3665) - Kris
Kris
As
Nieuw
Hey, Ik ben in het bezit van een kleine camionette en aanhangwagen. Kan ik iets voor je vervoeren! Ik werk vooral in de omgeving van Genk. Als hoofberoep werk ik in ploegendienst dus verschillende tijdstippen zijn mogelijk. Geef me maar een seintje! Groetjes
Koerier in Zonhoven (3520) - Cindy
Cindy
Zonhoven
Nieuw
Dag, ik werk overdag als fulltime bediende en zou 's avonds en in het weekend mij makkelijk kunnen verplaatsen met mijn eigen auto om jouw pakjes tot bij andere te brengen, jullie mogen mij gerust contacteren, betrouwbaarheid ten top, eventueel maken we samen een document op voor afhaling/aflevering zodat jij een bewijs hebt.
Koerier in Zonhoven (3520) - Michiel
Michiel
Zonhoven
Nieuw
Ik beschik over een A, B en C rijbewijs en doe zeer graag vervoer voor anderen. Verder ben ik best handig en help ik graag met het vervoer van zowel goederen als personen. Ik heb ook al ervaring als chauffeur voor personen vervoer naar luchthavens bijvoorbeeld. Ik kan helpen bij het leveren van uw goederen en beschik ook over een takelwagen. Ik rij ook met huurwagens en -camions.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Genk: geëvalueerd met 4.58 door 372 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Genk, levering aan huis Genk, bezorger Genk, koeriersdienst Genk, levering in Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Genk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden