koerier Gent

Ontdek talentvolle koeriers in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Gent

Koerier in Gent (9000) - Veli
Veli
Gent
4.94/5 (54 reviews)
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen - schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Koerier in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.67/5 (46 reviews)
Stiptheid en voorzichtigheid zijn belangrijk. Als je op tijd reserveert, kom ik met de wagen of met een bestelwagen. Ook luchthaven vervoer kan. Tot 4 a 5 personen inclusief bagage. (4 pers met veel bagage, 5 pers met beperkte bagage)
Koerier in Gent (9000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.85/5 (13 reviews)
Ik beschik over een volkswagen Transporter camionette ( laadruimte 230cm) dus als ik je ergens kan helpen om goederen te transporteren of bij een verhuis etc aarzel dan niet mij te contacteren! Belangrijkste is dat jij tevreden na de job!
Koerier in Gent (9000) - Mustafa
Mustafa
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Ik zal met plezier leveringen doen op een veilige en correcte manier en vooral belangrijk in stiptheid. aarzel niet om mij te contacteren in alle soorten leveringen.
Koerier in Gent (9000) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik help u graag bij taxidiensten, expres- en/ of nachtdienst, ophalen en bezorgen van pakketten en goederen, luchthavenvervoer, en internationale koerierdiensten. Ik ben voltijds zelfstandig en ben onder meer ingeschreven als professionele koerier. Contacteer me vrijblijvend vandaag nog. U kan op mij rekenen. Vr groeten, Dries
Koerier in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
5/5 (4 reviews)
Vlotte ,veilige chauffeur. Ongevalvrij sinds minstens 20 jaar. Beschik over stationwagen.Veel rijervaring met bestelwagens en meubelbak tot 20M3. (eventueel met laadplateau)
Koerier in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik kom voor mijn job over heel Vlaanderen en heb een volkswagen caddy, ik kan dus steeds leveringen doen over heel Vlaanderen. Vraag raak en misschien kan ik je helpen!
Koerier in Gent (9000) - Gerda
Gerda
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik beschik over een kleine personenwagen en doe graag vervoer in het Gentse. Soms rijd ik naar andere steden en neem dan graag iets mee. Ik ben hierin heel flexibel. Sedert ongeveer een jaar ben ik ook chauffeur in het flexi-statuut.
Koerier in Gent (9000) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik beschik over een mercedes vito. Met deze wagen kan ik de meeste kasten en verhuizen doen. Voor stukken langer dan 2,6m dient u helaas een andere oplossing te zoeken. Maar alles wat daarbinnen valt kom ik met veel plezier ophalen.
Koerier in Gent (9000) - Juan
Juan
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb een VW Caddy en kan dus veel vervoeren. Ik heb een trekhaak en rijbewijs BE. Ik kan dus uit de voeten met vracht en aanhangwagens. Ik ben Chauffeur CE Internationaal geweest dus dat telt.
Koerier in Gent (9000) - Xhuljen
Xhuljen
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb rijbewijs B sinds 2012, heb dus 8 jaar rijervaring, Ik heb rijbewijs B sinds 2012, heb dus 8 jaar rijervaring. Ik heb rijbewijs B sinds 2012, heb dus 8 jaar rijervaring
Koerier in Gent (9000) - Ali
Ali
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo ,ik ben bereikbaar voor alle leveringen die met mijn personenauto kan uitvoeren. Mag kleine pakketten,boodschappen,bestellingen zijn en ook personenvervoren en verplaatsen voor korte of lange afstand
Koerier in Gent (9000) - Jan
Jan
Gent
4.0/5 (1 reviews)
ik heb lang gewerkt bij verschillende bedrijven als bpost , dpd , gls , expres leveringen , koeltransport ,... ik rij graag met auto rond dus dermee lever ik ook liever
Koerier in Gent (9000) - Marlies
Marlies
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb een eigen wagen en ben punctueel. Ik vind het enorm belangrijk dat paketten met de nodige zorg afgeleverd worden. Zo heb ik het zelf ook graag als ik het ontvang.
Koerier in Gent (9000) - Fatbardh
Fatbardh Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ik ben in het bezit van een Mercedes Sprinter, hebt u een verhuis? Of wilr u wat laten leveren binnen België buuten België kan dit ook natuurlijk maar deze na een goed en eerlijk voorstel.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Gent: geëvalueerd met 4.85 door 138 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Gent, levering aan huis Gent, bezorger Gent, koeriersdienst Gent, levering in Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden