koerier Dendermonde

Ontdek talentvolle koeriers in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Dendermonde

Khaled is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Koerier in Zele (9240) - Khaled
Khaled
Zele
4.97/5 (61 reviews)
Dag allemaal! Naast mijn werk wil ik graag mensen helpen voor het transport van kleine goederen die in mijn aanhangwagen passen of bij een verhuis. Hopelijk tot binnenkort.
Koerier in Lebbeke (9280) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (29 reviews)
Geen zin om om groter materiaal te rijden? Jezelf teveel laten gaan in Ikea? Met de aanhangwagen kan ik je gerust helpen. Deze kan 255 op 125 cm laden. Kleiner materiaal kan eventueel nog mee in de stationwagen.
Koerier in Wieze (9280) - Dimitri
Dimitri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wieze
4.91/5 (23 reviews)
Hallo, ik heb een Citroën Jumper dewelke over een mooi laadvermogen beschikt ;-). kleine transportaties zijn ideaal voor mij. De aard van de goederen, maakt voor mij geen verschil. Ik behandel ze steeds met de nodige zorg.
Koerier in Lebbeke (9280) - Gunther
Gunther Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (14 reviews)
Beschik over een lichte vracht L3H2, voor een levering. Ophalen van materiaal of leveren van paletten... Ruim aanbod. Ook voor het ophalen van meubelen
Koerier in Denderbelle (9280) - Iris
Iris
Denderbelle
5/5 (8 reviews)
Ik heb steeds een wagen ter beschikking en ben zeer flexibel. Ik heb geen schrik om met dingen te sleuren en ben zeer stipt. Steeds vriendelijk en zeer sociaal. Ideaal om de mensen met een pakje te verrassen. Groetjes, Iris.
Koerier in Appels (9200) - Joris
Joris
Appels
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik beschik over een grote wagen met aanhangwagen. Indien er iets vervoert moet worden groot of klein laat het maar weten. Vriendelijke groeten.
Koerier in Dendermonde (9200) - Bart
Bart
Dendermonde
4.67/5 (3 reviews)
Aangezien in een volkswagen Touran heb, heb ik dus een grote koffer waarmee ik veel kan vervoeren. Dus hulp bij verhuis, containerpark, afhaling winkel is voor mij geen probleem.
Koerier in Lebbeke (9280) - David
David
Lebbeke
5/5 (3 reviews)
Ik ben iemand die heel stipt is en heb wel de nodige ervaring om leveringen te doen en ben ook gewend om veel op de baan te zijn. Namelijk meerdere jaren ervaring als plaatser van bouwdrogers
Koerier in Dendermonde (9200) - Franky
Franky
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Een bestelling afhalen, naar containerpark, of andere. Neem gerust contact met me op. Ik beschik over een stationwagen. Met vriendelijke groeten, Franky . .
Koerier in Zele (9240) - Luc
Luc
Zele
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen ik kan helpen bij het leveren van kleine pakjes. ik kijk er naar uit om de mensen te helpen. Ik help U met véél plezier!!! Groetjes Luc
Koerier in Zele (9240) - Jo
Jo
Zele
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een auto en een motor. Ik kan dus uw pakjes wegbrengen. Voor minder vlot bereikbare plaatsen is de moto dan weer handig en sneller voor wanneer het snel moet gebeuren.
Koerier in Appels (9200) - Jurgen
Jurgen
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik wil eerder mensen brengen die zelf geen vervoer hebben. Vb naar consultatie in het ziekenhuis, mensen die op bezoek gaan naar familie maar zelf geen vervoer hebben enz
Koerier in Moerzeke (9220) - Bruno
Bruno
Moerzeke
Nieuw
Voor al uw transport groot of klein moet u bij HCS Transport zijn. Van caddy tot grote bestelwagen en vrachtwagen met zijdelinkse belading mogelijk. Voor binnen en buitenland. Correcte service.!! reeds meer dan 15 jaar actief in de sector.
Koerier in Zele (9240) - Bayram
Bayram
Zele
Nieuw
Ik kan met mijn auto pakjes van normale formaat vervoeren. Heb een gewone personenwagen maar ik kan redelijk veel vervoeren doordat het een ruime auto is. Ik ben heel erg vaak in de buurt van Gent en kan hierdoor in Gent en omstreken en het waasland komen daar ik zelf in het waasland woon.
Koerier in Gijzegem (9308) - Evelyne
Evelyne
Gijzegem
Nieuw
Met mijn gewone wagen kan ik voor u naar Ikea of dergelijke rijden en de benodigde meubels of andere meebrengen. U kan uiteraard zelf meerijden of vooraf een lijstje doorgeven en het benodigde geld voor de aankopen meegeven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Dendermonde: geëvalueerd met 4.96 door 151 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Dendermonde, levering aan huis Dendermonde, bezorger Dendermonde, koeriersdienst Dendermonde, levering in Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden