koerier Leuven

Ontdek talentvolle koeriers in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Leuven

Koerier in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (47 reviews)
Dag allemaal. Ik beschik over een ruime SUV. Ik kan dus zeker helpen bij het transport van personen en kleine goederen (paketten). Snel en veilig een pakketje afleveren of ophalen is dus zeker geen probleem.
Koerier in Leuven (3000) - Jean
Jean
Leuven
4.71/5 (34 reviews)
Heb altijd in bouw gewerkt maar ook met vrachtwagen gereden .Heb een werkongeval gehad en toen zijn ik getopt met de vrachtwagen en gaan rijden met camionette. Heb veel ervaring met koerier dienst. Kan overal zo een beetje mijn weg .Brussel 90 percent .Daarom ook twee talig.
Koerier in Wilsele (3012) - Peter
Peter
Wilsele
5/5 (10 reviews)
Hallo, ik help je graag bij een vervoerprobleem zoals: je kleine verhuisjes, of het afhalen van aangekochte goederen, of je afval vervoeren naar het containerpark, enz... Ik ben in het bezit van een ruime bestelwagen en een aanhangwagen met huif (dus gesloten). Contacteer me vrijblijvend. Bedankt !
Koerier in Leuven (3000) - Benjamin
Benjamin
Leuven
5/5 (4 reviews)
Ik heb 2 maanden lang ervaring opgedaan als postbode bij Bpost. Bij deze functie moest ik kranten & pakketten leveren bij de klanten in Heverlee. Ik ben graag op de weg en bovendien vind ik met de auto of camionette rijden altijd aangenaam.
Koerier in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Hi! Ik beschik over een ruime camionette om bijvoorbeeld grote paketten of meubels af te halen, naar het containerpark te gaan, te helpen verhuizen, etc. Groetjes!
Koerier in Heverlee (3001) - Rob
Rob
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Er zal zeer voorzichtig omgegaan worden met uw materiaal. De camionette zal bedenkt zijn met beschermende matten voor maximale veiligheid. U hoeft zich geen zorgen te maken.
Koerier in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, met mijn audi A1 kan ik kleine pakketjes ophalen en leveren. Eventueel leg ik de achterzetels plat voor iets grotere zaken. Ik ben vaak onmiddellijk beschikbaar, werk snel en discreet. Regio Leuven en omstreken.
Koerier in Kessel lo (3010) - Dietrich
Dietrich
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen professionele ervaring met het leveren van pakjes of het beleveren van klanten. Wel heb ik de ervarning van mijn eigen pakketjes rond te rijden naar pick up punten wanneer ik zelf zaken verkoop of aankoop. ik ben in bezit van een eigen wagen. GEEN bestelwagen of voertuig voor transport.
Koerier in Heverlee (3001) - Astrid
Astrid
Heverlee
Nieuw
Ik heb een Ford Fiesta. Ik leg dagelijks vele kilometers af (woon-werk). Ben bereid om 20 km rond Leuven te leveren. Inkopen leveren zijn ook geen probleem aangezien ik vlakbij een grootwarenhuis woon.
Koerier in Heverlee (3001) - Michel
Michel
Heverlee
Nieuw
Hallo, ik beschik over een auto en kan 's avonds of in het weekend boodschappen voor jou gaan ophalen. Ik denk aan supermarktboodschappen, kleine meubelstukken. Kortom al hetgene in mijn auto past. Ik rijd en lever het liefst in het leuvense.
Koerier in Heverlee (3001) - Gabriel
Gabriel
Heverlee
Nieuw
Ik bezit een kraanvogelbrug voor het maken van elk soort transport. Remusters, elke vorm van levering plus elk ander soort transport. Wachten op je contactpersoon. Maximale ernst dank u.
Koerier in Kessel lo (3010) - Christophe
Christophe
Kessel lo
Nieuw
Ik heb een land rover defender en aanhangwagen (+ BE rijbewijs). Hierdoor ben ik uiterst geschikt om grote leveringen te verrichten. Let op: auto mag niet binnen milieuzones.
Koerier in Wilsele (3012) - Griet
Griet
Wilsele
Nieuw
Ik werkte ooit bij de pakjesdienst van de post, heb een hoop ervaring met leveren en ophalen van pakketten. Ben betrouwbaar en snel en hoop jullie van dienst te zijn
Koerier in Leuven (3000) - .
.
Leuven
Nieuw
4 jaar rijbewijs > 0 ongevallen. Met Coolblue camionette bezorgd en dockx- wagen ook, in andere woorden, genoeg ervaring met het rijden van wagens/ camionettes
Koerier in Kessel lo (3010) - Dennis
Dennis
Kessel lo
Nieuw
Frigo gekocht? Een nieuwe uit te kluiten gewassen tv op de kop kunnen tikken? Een mooie occasie kast gevonden maar u beschikt niet over passend transport? Ik wel. Ik heb eigen vervoer en middelgrote remork, afgesloten indien gewenst, ter beschikking.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Leuven: geëvalueerd met 4.96 door 101 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Leuven, levering aan huis Leuven, bezorger Leuven, koeriersdienst Leuven, levering in Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden