koerier Aarschot

Ontdek talentvolle koeriers in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Aarschot

Demir is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Koerier in Molenbeek-wersbeek (3461) - Demir
Demir
Molenbeek-wersbeek
4.95/5 (56 reviews)
I have a trailer which can be used to deliver large items. It is 2.6m long and 1.3m wide with 1.1m loofrekken (no height limit). Helping carry things is not a problem.
Koerier in Tremelo (3120) - Willem
Willem
Tremelo
4.9/5 (50 reviews)
Ik beschik over een rijbewijs C, een auto met 4-wielaandrijving en een aanhangwagen met binnenruimte van 3m met huif. Tijdens mijn actieve loopbaan reed ik 35.000km/jaar.
Koerier in Aarschot (3200) - Kevin
Kevin
Aarschot
5/5 (16 reviews)
Zelf ben ik eigenaar van een Opel Vivaro en kan al redelijk wat pakketjes of materiaal verhuizen. Ben een rustige chauffeur en heb al enige kilometers op de teller. Het correct plaatsen van materiaal in de wagen zorgt voor optimaal gebruik en geen schade.
Koerier in Herselt (2230) - Lucas
Lucas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herselt
4.93/5 (15 reviews)
Ik beschik over een Citroen Jumpy (Laadruimte: 225L/125B/144H) met aanhangwagen (250L/130B) en help graag voor verplaatsingen of leveringen van goederen. Laat maar weten wat nodig is, ik kijk of en wanneer het kan en help u graag verder!
Koerier in Wezemaal (3111) - Vincent
Vincent
Wezemaal
5/5 (8 reviews)
Snelle betrouwbare persoon. Ik zal jou goederen op de afgesproken tijden gaan halen en leveren. Alsook beschikbaar voor personenvervoer
Koerier in Aarschot (3200) - Nadine
Nadine
Aarschot
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb gekozen om boodschappen te doen naar supermarkten voor mensen, als moeder/ oma, moet je zorgen dat er eten op tafel komt, dus boodschappen doen is een wekelijkse taak, ook als voedingsdeskundige ben ik diegene die kijkt naar gezonde voeding versus goede prijs, m.a.w. bewust kopen volgens een lijstje staat vooraan.
Koerier in Westerlo (2260) - Ignace
Ignace
Westerlo
5/5 (2 reviews)
Als ik u kan bijstaan in het vervoeren van producten of mensen, sta ik altijd voor u klaar! Zo kan ik bijvoorbeeld de boodschappen gaan ophalen in de winkel, kan ik u naar uw bestemming brengen. Ik ben in het bezit van een gewone personenwagen, dus een ‘grote verhuis’ zit er jammer genoeg niet in. Mocht u willen opteren op mijn beschikbaarheid met de wagen, hoor ik het graag!
Koerier in Heist-op-den-berg (2220) - Tania
Tania
Heist-op-den-berg
5/5 (1 reviews)
Af en toe rijd ik al eens rond om iets op te halen voor vrienden en familie. Dus ik dacht, waarom ook geen leveringen ? Ik rij graag met de auto dus afstand is voor mij geen probleem. Liefst enkel binnen België, buurlanden zijn bespreekbaar.
Koerier in Holsbeek (3220) - Stéphanie
Stéphanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Holsbeek
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben drietalig: NL - FR - ENG met noties Spaans en Duits. Ik ben een zelfstandig autocarondernemer/-chauffeur. De baan is mijn passie en het liefste houd ik van vele kilometers. Door mijn technische handigheid, mijn bachelordiploma Management Assistant en mijn rijbewijzen, kan ik op verschillende vlakken mensen verderhelpen. Respect is een zeer belangrijke! Groetjes!
Koerier in Tielt-Winge (3390) - Rafat
Rafat
Tielt-Winge
5/5 (1 reviews)
De Beste manier om de toekomst te voorspellen is door hem te creeren wees active is mijn vision work work and work do not stop life is short so be inspired
Koerier in Scherpenheuvel (3270) - Tim
Tim
Scherpenheuvel
5/5 (1 reviews)
Zelf al transport gedaan in het verleden ( ook met gehuurde takelwagen auto gaan halen in nederland. Verhuizen gedaan) En andere, stel je vraag en ik kijk of ik kan helpen
Koerier in Begijnendijk (3130) - Julie
Julie
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Leveringen met een glimlach en op tijd gebracht, daar mag u me steeds voor inschakelen. Ik rijd zeer graag en afstand speelt voor mij geen rol. Veel ervaring op de baan dankzij mijn job als projectmanager
Koerier in Messelbroek (3272) - Jens
Jens
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Door mijn ervaring als chauffeur, zijn uw te vervoeten hoederen steeds in goede handen. Met al ruim een miljoen afgelegde kilometers, kan ik situaties op de weg goed inschatten en gebeurd steeds alles zo veilig mogelijk 😊
Koerier in Booischot (2221) - Robin
Robin
Booischot
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal, als student die al 5 jaar zijn rijbewijs heeft, heb ik nog de nodige tijd om al uw leveringen of transfers te doen. Ik beschik zowel over een ruime auto als over een camionette (vito). Ik help u met plezier! Met vriendelijke groeten, Robin.
Koerier in Aarschot (3200) - Jan
Jan
Aarschot
Nieuw
Hallo, ik beschik over een VW Caddy XXL personenwagen waarvan de laadruimte tot max. 1m80 diepte kan worden gezet. Voor leveringen in de streek rond 3200 Aarschot altijd bereid deze in overweging te nemen. Ook boodschappen voor mensen die al dan niet tijdelijk zich niet kunnen verplaatsen om welke reden ook.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Aarschot: geëvalueerd met 4.95 door 156 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Aarschot, levering aan huis Aarschot, bezorger Aarschot, koeriersdienst Aarschot, levering in Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Aarschot

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden