koerier Geel

Ontdek talentvolle koeriers in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Geel

Koerier in Herentals (2200) - Kevin
Kevin
Herentals
4.77/5 (70 reviews)
Hallo, ik heb een vw crafter, een dacia dokker en een remork. Ik ben snel beschikbaar en afstand is geen probleem voor me. Zoals je kan zien bij mijn evaluaties ben ik vriendelijk in de omgang en heb ik respect voor je materiaal. Hopelijk tot snel!
Koerier in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (18 reviews)
Daar ik in het bezit ben van een bestelwagen en een grote aanhangwagen ben ik voor u de beste keuze. Tevens ben ik verzekerd zodat uw spullen verzekerd zijn bij een mogelijke schade .
Koerier in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (8 reviews)
Aangezien ik een heel goed geografisch geheugen heb en goede navigatieskills heb is het leveren van pakjes uiteraard geen probleem voor mij en alsook het gebruik van gps tools gaat vlot. Uiteraard is in de transport ´time is money´ term hoogstaand dus wil dan ook mee helpen zorgen dit waar te maken.
Koerier in Dessel (2480) - Thomas
Thomas
Dessel
5/5 (4 reviews)
Beste, ik ben ter beschikking van een nette Renault Trafic, ik kan jullie eventueel verder helpen met een levering, verhuis,... Ik hou van stiptheid, netheid, ordelijkheid. Staat dit jou aan? Dan mag je mij altijd contacteren. Groeten Thomas!
Koerier in Kasterlee (2460) - Ronny
Ronny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
5/5 (2 reviews)
Hallo, Waar kan je bij me voor terecht? plaatsen gipsplaat wanden en plafonds, plamuurwerk, tot en met schilderen, Transport op afspraak met lichte vracht ( 3.6m³ ), of met gesloten aanhangwagen( aanhanger 6.5m³) of met open aanhanger ( snoeihout, tuinafval, verwijderen grofvuil ( aanhanger 4.5m²: 1.5 x 3m kipper ), ook voor diverse klussen, zoals samen steken van Ikea keukens enz.
Koerier in Herentals (2200) - Roger
Roger
Herentals
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb een Subaru Forester en aanhanger indien nodig. Woonachtig te Herentals. Drietalig NL- FR en EN. If you need help quickly, just give a call , anytime.
Koerier in Geel (2440) - Bart
Bart
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik heb een opel vivaro ter beschikking met ruimte voor ongeveer 1 europallet en een hoogte van ongeveer 1,5m er is wel een mogelijkheid om lengtes tot 2m70 met beperkte omvang te vervoeren zoals bijv. houten balken. in het vervoer heb ik ook professionele ervaring als buitenlands koerier en binnenlands vrachtwagenchauffeur.
Koerier in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel sociaal en charismatisch. en steek graag de handen uit de mouwen, en heb niet veel moeite met een bepaalde taak wel of niet te doen. Groetjes, Michaël
Koerier in Mol (2400) - Gwenda
Gwenda
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn voorlopig rijbewijs dus transporteren zou een goede leerschool voor mij zijn. Ik zit graag in de auto en rijd graag rond dus langere afstanden is ook geen probleem.
Koerier in Mol (2400) - Davy
Davy
Mol
Nieuw
Ik heb een grote wagen (Citroen C4 grand Picasso en een aanhangwagen tot mijn beschikking. Verder heb ik de fysieke paraatheid om veel of zwaar werk te verichten indien nodig. Voor leveringen dus de geschikte persoon.
Koerier in Lille (2275) - Gerben
Gerben
Lille
Nieuw
Hallo ik heb een jeep en kan mij verplaatsen met een aanhangwagen Heb geen schrik om mijn handen vuil te maken en goede kennis van het Belgische wegennetwerk
Koerier in Herentals (2200) - Dennis
Dennis
Herentals
Nieuw
Hoi allemaal, heb je niet het juiste vervoer om je groot materiaal, voor je houtplaten of ander werkmateriaal, en zijn de transportkosten te duur, dan kan je bij mij terecht voor de juiste hulp. Mijn aanhangwagen heeft de ideale afmeting (250x150) voor grote mdf, osb of ander plaatwerk. Alsook voor groot materiaal op te halen.
Koerier in Geel (2440) - Peter
Peter
Geel
Nieuw
hallo, ik heb een aanhangwagen van 2,5mx 1,25m. dus als je hulp voor verhuis of containerpark of iets moet wegbrengen neem dan zeker contact met mij op. ik werk in een straal van 10km rond Geel. ben altijd tot u dienst in het mogelijke tot zo :-)
Koerier in Geel (2440) - Amber
Amber
Geel
Nieuw
Mijn buurvrouw is op leeftijd en gaat niet graag meer winkelen. Sinds Corona doe ik dit voor haar en ik denk dat dit voor veel andere ook een oplossing kan zijn. Ik werk zelf in de Colruyt en kan na mijn werkuren winkelen (ook andere winkels) en het bij u thuis komen afleveren
Koerier in Mol (2400) - Yentle
Yentle
Mol
Nieuw
Dag,ik kan spullen vervoeren van A naar B. Ik heb zelf een grote wagen Regio mol,geel,balen,dessel,retie,turnhout Zowel op werkdagen als weekend/feestdagen. Ook doe ik grof vuil weg,zolders opruimen,kelders,schuren leegmaken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
“ Prachtige boom, vlotte communicatie, goede en correcte service, vriendelijke levering, … voor herhaling vatbaar!👍 ”
Benjamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Geel: geëvalueerd met 4.97 door 106 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Geel, levering aan huis Geel, bezorger Geel, koeriersdienst Geel, levering in Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen koerier in Geel

De laatste aanvragen in de categorie koerier in Geel

Transport - vervoer van poes naar dierenarts - Brommer naar garage brengen - Afhalen tegelvloeren - Een hoekzetel gaan halen naar kuurne, en brengen naar kortrijk - Tegels en tegellijm bij Impermo - ophalen motor van kasterlee naar Geel - Kasten - Levering bij Gerda in Geel - Thuislevering vers brood - onregelmatige levering van brood aan huis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden