koerier Geel

Ontdek talentvolle koeriers in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Geel

Koerier in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (18 reviews)
Daar ik in het bezit ben van een bestelwagen en een grote aanhangwagen ben ik voor u de beste keuze. Tevens ben ik verzekerd zodat uw spullen verzekerd zijn bij een mogelijke schade .
Koerier in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (10 reviews)
Aangezien ik een heel goed geografisch geheugen heb en goede navigatieskills heb is het leveren van pakjes uiteraard geen probleem voor mij en alsook het gebruik van gps tools gaat vlot. Uiteraard is in de transport ´time is money´ term hoogstaand dus wil dan ook mee helpen zorgen dit waar te maken.
Koerier in Kasterlee (2460) - Ronny
Ronny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
5/5 (7 reviews)
Hallo, Waar kan je bij me voor terecht? plaatsen gipsplaat wanden en plafonds, plamuurwerk, tot en met schilderen, Transport op afspraak met lichte vracht ( 3.6m³ ), of met gesloten aanhangwagen( aanhanger 6.5m³) of met open aanhanger ( snoeihout, tuinafval, verwijderen grofvuil ( aanhanger 4.5m²: 1.5 x 3m kipper ), ook voor diverse klussen, zoals samen steken van Ikea keukens enz.
Koerier in Herentals (2200) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (4 reviews)
Ik zit graag op de baan en heb een aanhangwagen voor het iets grotere materiaal. Het maakt mij niet uit dat het een beetje verder rijden is, ik ben al gaan werken over het ganse land.
Koerier in Geel (2440) - Bart
Bart
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik heb een opel vivaro ter beschikking met ruimte voor ongeveer 1 europallet en een hoogte van ongeveer 1,5m er is wel een mogelijkheid om lengtes tot 2m70 met beperkte omvang te vervoeren zoals bijv. houten balken. in het vervoer heb ik ook professionele ervaring als buitenlands koerier en binnenlands vrachtwagenchauffeur.
Koerier in Olen (2250) - Peter
Peter
Olen
5/5 (1 reviews)
Hallo , ik ben al vele jaren klant op ons openbaar wegennet en breng voor u alle leveringen die in mijn wagen kunnen voor u tot aan de deur van de klant . Zowel gewone leveringen als gekoelde . Elk uur van de dag 7/7 , 24/24 . In gans belgie ,luxemburg en nederland en frankrijk .
Koerier in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel sociaal en charismatisch. en steek graag de handen uit de mouwen, en heb niet veel moeite met een bepaalde taak wel of niet te doen. Groetjes, Michaël
Koerier in Mol (2400) - Dré
Dré
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik weet dat er mensen zijn die wel eens een tafel of enkele bananendozen moeten vervoerd hebben, maar daar zelf niet het geschikte transportmiddel voor hebben. En als ik kan, wil ik mijn diensten op dit vlak graag aanbieden.
Koerier in Mol (2400) - Davy
Davy
Mol
Nieuw
Ik heb een grote wagen (Citroen C4 grand Picasso en een aanhangwagen tot mijn beschikking. Verder heb ik de fysieke paraatheid om veel of zwaar werk te verichten indien nodig. Voor leveringen dus de geschikte persoon.
Koerier in Geel (2440) - Peter
Peter
Geel
Nieuw
hallo, ik heb een aanhangwagen van 2,5mx 1,25m. dus als je hulp voor verhuis of containerpark of iets moet wegbrengen neem dan zeker contact met mij op. ik werk in een straal van 10km rond Geel. ben altijd tot u dienst in het mogelijke tot zo :-)
Koerier in Geel (2440) - Amber
Amber
Geel
Nieuw
Mijn buurvrouw is op leeftijd en gaat niet graag meer winkelen. Sinds Corona doe ik dit voor haar en ik denk dat dit voor veel andere ook een oplossing kan zijn. Ik werk zelf in de Colruyt en kan na mijn werkuren winkelen (ook andere winkels) en het bij u thuis komen afleveren
Koerier in Mol (2400) - Yentle
Yentle
Mol
Nieuw
Dag,ik kan spullen vervoeren van A naar B. Ik heb zelf een grote wagen Regio mol,geel,balen,dessel,retie,turnhout Zowel op werkdagen als weekend/feestdagen. Ook doe ik grof vuil weg,zolders opruimen,kelders,schuren leegmaken.
Koerier in Geel (2440) - Brent
Brent
Geel
Nieuw
Ik rijd graag rond met de auto het voelt aan als vrijheid voor mij dus wrm dan niet gwn paketjes leveren voor mensen die zelf niet kunnen doe ik het met veel plezier
Koerier in Laakdal (2430) - Albert
Albert
Laakdal
Nieuw
Goedendag , ik heb en Mazda 6 stationwagon met motoraanhangwagen ,waar ik 1 tot 3 moto's kan mee vervoeren , ook Quads - bromfietsen , zijn tot de mogelijkheden , ik haal ze op bij de dealer inbreng ze naatje privé adres of naar de dealer om je motor -bromfiets -Quad te herstellen .
Koerier in Meerhout (2450) - Jo
Jo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meerhout
Nieuw
Autorijden heeft altijd al een groot aandeel van mijn job uitgemaakt. Kilometers zijn dus geen probleem. Ik beschik over een VW Caddy, dus een redelijk volume kan verplaatst worden. Momenteel heb ik geen aanhangwagen, deze heeft het bij de eigen werken begeven, maar een trekhaak is aanwezig. Een helpende hand kan bij vele karweitjes handig zijn, dus hier sta ik uiteraard ook voor open...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Geel: geëvalueerd met 5.0 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Geel, levering aan huis Geel, bezorger Geel, koeriersdienst Geel, levering in Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden