koerier Hasselt

Ontdek talentvolle koeriers in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Hasselt

Koerier in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Koerier in Hasselt (3500) - Francis
Francis
Hasselt
4.98/5 (40 reviews)
Hallo, ik ben in het bezit van een kleine bestelwagen (Opel Combo) en kan allerhande transport voor u doen. Pakketten afhalen of leveren, koerierdienst, kleine verhuizing, materiaal afhalen enz....
Koerier in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik ben gemotiveerd en kom mijn afspraken stipt na.
Koerier in Hasselt (3500) - Stefan
Stefan
Hasselt
5/5 (13 reviews)
Aangezien ik over wat vrije tijd beschik, wil ik deze graag nuttig invullen. Vandaar het aanbod om (indien nodig met aanhangwagen) jouw transport te verzorgen van kleine goederen, of als privé-chauffeur jou naar je bestemming te brengen.
Koerier in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (11 reviews)
Ik ben iemand zeer betrouwbaar die zelf graag heeft dat alles goed aankomt, iemand die stipt is en ordelijk. Ik beschik over een auto en staat paraat voor jullie.
Koerier in Hasselt (3500) - Jim
Jim
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Jim, 50jaar en woon te Hasselt. Ik werk voor defensie en zou graag nog wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Heb zelf mijn huis verbouwd en heb dus ervaring met alle soorten werk die in huis moeten uitgevoerd worden. Ben betrouwbaar en kom gemaakte afspraken na.
Koerier in Hasselt (3500) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb een camionette met een laadvermogen van 160cm op 140cm op een lengte van 275cm waar ik heel wat mee kan vervoeren. Verder beschik ik ook over een aanhangwagen van 250cm op 135cm met een afdekzeil. Indien u meubels wenst op te halen, doe ik dat graag voor u.
Koerier in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Dag, ik rij met een Volkswagen golf en ben in het bezit van een aanhangwagen. Indien u graag iets verplaatst hebt, rij ik met veel plezier in de regio Limburg, Vlaams-Brabant. Ik hoop dat ik u snel kan helpen!
Koerier in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Voor dringende pakjes te leveren bent u op het juiste adres bij ons wij hebben jaren ervaring in het pakjes bezorgen van post NL, Bpost enzovoort.....
Koerier in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Pakketjes voor particulieren, Pakketjes voor bedrijven Leveringen van bestellingen Alles wat van Punt ‘A’naar punt ‘B’ vervoerd kan worden met een wagen kan tijdig en veilig geleverd worden.
Koerier in Hasselt (3500) - Vasilica crina
Vasilica crina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ben Crina en ik zou u graag willen helpen om bij u bestemming te geraken 🤗 ik bezit aan auto met 7 plaatsen met ruime koffer (ook rolstoel of hulpmiddelen) Ik heb ervaring als chauffeur meer dan 3jaar Ben een vriendelijke goed verzorgd iemand die graag altijd op tijd is. Ik werk momenteel voltijds maar weekend ben ik altijd beschikbaar. Groetjes Crina
Koerier in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Reeds jarenlang vaak onderweg doorheen Europa. Naargelang de grootte en omvang kiezen we een propere bestelwagen of luxe personenwagen tot 8 plaatsen. Vervoer van goederen en personen.
Koerier in Hasselt (3500) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
In bezit van auto's, aanhangwagen en handige handen :-) In bezit van auto's, aanhangwagen en handige handen :-) In bezit van auto's, aanhangwagen en handige handen :-)
Koerier in Hasselt (3500) - Pascal
Pascal
Hasselt
Nieuw
Dag allemaal. Ik ben Pascal, Ik ben 46 jaar en heb heel wat kluservaring opgedaan bij de verbouwing van mijn huis. Ik ben zeer zorgvuldig, stipt en nauwkeurig. Ben in bezit van auto. Spreek volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans , Duits.
Koerier in Hasselt (3500) - Rasul
Rasul
Hasselt
Nieuw
Dag, ik kan met mijn bmw sedan zowel spullen als mensen vervoeren naar hun bestemmingen. Ik kan in Hasselt en buitenaf mijn dienstverlening aanbieden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Hasselt: geëvalueerd met 4.99 door 208 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Hasselt, levering aan huis Hasselt, bezorger Hasselt, koeriersdienst Hasselt, levering in Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden