koerier Turnhout

Ontdek talentvolle koeriers in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Turnhout

Raf is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Koerier in Turnhout (2300) - Raf
Raf
Turnhout
4.97/5 (37 reviews)
Ervaren vrachtwagenxhauffeur met heel wat kilometers op de teller. Momenteel kan ik opdrachten uitvoeren met auto en aanhangwagen Werk ordelijk en veilig
Dominiek is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Koerier in Merksplas (2330) - Dominiek
Dominiek
Merksplas
4.96/5 (27 reviews)
Hallo iedereen, ik ben gepensioneerd en verdien graag een cent bij met het transporteren van uw spullen groot en klein. Ik heb hiervoor een leuke auto (pickup) en een flinke aanhangwagen met een laadvermogen van 2,6 ton en een laadvloer van 1,8 x 3,3 meter. Ik help u met veel plezier, Met vriendelijke groeten, Dominiek.
Koerier in Arendonk (2370) - Elix
Elix
Arendonk
5/5 (8 reviews)
Heb je iemand nodig die met zorg jullie materiaal en meubels helpt verhuizen? Zoek dan niet verder, ik help je met plezier. Uiteraard met de nodige voorzichtigheid, mankracht en een portie enthousiasme.met transportervaring
Koerier in Kasterlee (2460) - Ronny
Ronny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
5/5 (7 reviews)
Hallo, Waar kan je bij me voor terecht? plaatsen gipsplaat wanden en plafonds, plamuurwerk, tot en met schilderen, Transport op afspraak met lichte vracht ( 3.6m³ ), of met gesloten aanhangwagen( aanhanger 6.5m³) of met open aanhanger ( snoeihout, tuinafval, verwijderen grofvuil ( aanhanger 4.5m²: 1.5 x 3m kipper ), ook voor diverse klussen, zoals samen steken van Ikea keukens enz.
Koerier in Turnhout (2300) - Alec
Alec
Turnhout
5/5 (6 reviews)
Als student heb ik bij Bpost en bij Albert Heijn Delivery Service gewerkt. Belangrijk hierbij was dat alle producten, brieven, pakjes,... heel aankwamen, maar bovendien ook nog eens op tijd. Dat zit nu eenmaal in mij en met een camionette kan ik ook de grotere dingen meenemen.
Koerier in Lille (2275) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lille
5/5 (4 reviews)
Voor de snelle service die ik kan bieden waar anderen op zich laten wachten. Dringend een afhaling in een winkel en geen eigen vervoer ,GEEN PROBLEEM
Koerier in Turnhout (2300) - Nick
Nick
Turnhout
3.0/5 (2 reviews)
Zelf rijd ik met een berlingo en heb ik een dubbelassige aanhangwagen ,zo wil ik tegen een kleine vergoeding mensen helpen om leveringen of andere verplaatsingen doen die niet met een gewone auto kunnen of mensen die geen auto hebben
Koerier in Merksplas (2330) - Fierens
Fierens
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Vervoer van materiaal of personen nodig. Ophaling van aangekocht materiaal ? Vervoer naar of terug van vlieghaven ? Met wagen en grote gesloten aanhangwagen 3,5 ton kan er veel gehaald en gebracht worden. oa ook ritten naar containerpark geen probleem.
Koerier in Merksplas (2330) - Niel
Niel
Merksplas
5/5 (2 reviews)
hallo allemaal mijn naam is Niel . ik beschik over een wagen en eventueel een aanhangwagen . Ik kan snelle leveringen doen naar het container park gaan wat u maar wil . Technische dingen zoals dingen in elkaar zetten is zeker geen probleem . ik hoor het wel ! Met vriendelijk groeten Niel
Koerier in Arendonk (2370) - Eduard
Eduard
Arendonk
5/5 (2 reviews)
Ik heb de voorzichtigheid en de kracht om deze taken uit te voeren, het lukt me en ik heb de leveringen op tijd gedaan.
Koerier in Oud-turnhout (2360) - Jens
Jens
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Op zoek naar een chauffeur of transporteur van een pakketje? Ik ben beschikbaar voor uw wagentransport. Ondertussen 6.5 jaar eigenaar van rijbewijs B en ongevalvrij. Afgelopen jaar 50.000km op de teller.
Koerier in Beerse (2340) - Kurt
Kurt
Beerse
Nieuw
Ik rijd met een kleine auto dus voor pakjes niet te groot regio Hoogstraten Beerse Turnhout kan ik wel rondrijden en leveren. Geen last minutes aangezien ik ook vast werk heb . Prijs overeen te komen.
Koerier in Oud-turnhout (2360) - Rudolf
Rudolf
Oud-turnhout
Nieuw
Ik heb een cadillac bls break , dus daar kan al wel wat mee vervoerd worden. De wagen heeft ook een trekhaak, dus aanhanger is mogelijk. Tevens daksteunen waar eventueel grotere zaken( niet te zwaar) kunnen op bevestigd worden. Elke afstand is bespreekbaar.
Koerier in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Moet er een pakje weggebracht worden? Laat me iets weten en ik bekijk of ik het voor je kan meenemen! Liefst kleinere pakketten die in de wagen passen :)
Koerier in Beerse (2340) - Glenn
Glenn
Beerse
Nieuw
Hallo ik ben glenn 32jaar Ben een handig persoon die graag wat bij klust zoals. Allerlei klusjes binnenhuis. Buiten klusjes, onderhoud machine .en in de Tuin kan ik het ook vinden snoeie van struiken enz. Verder maak ik ook full color stickers logos, belettering. je me altijd bellen voor meer info zal u zo goe mogelijk helpen. Groetjes glenn
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Turnhout: geëvalueerd met 4.81 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Turnhout, levering aan huis Turnhout, bezorger Turnhout, koeriersdienst Turnhout, levering in Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden