schrijnwerker Gentbrugge

Schrijnwerker Gentbrugge gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Gentbrugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (182 reviews)
Ook in de schrijnwerkerij heb ik al jaren ervaring. Ik luister naar uw specifieke wensen en ben niet bang voor een uitdaging! Ik ben een echte handige Harry en doe mijn werk met heel veel plezier. Hopelijk tot snel!
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Leander
Leander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Meubels op maat of plaatsen van een nieuwe wand. Ik kan overweg met het juiste gereedschap en kan instaan voor precisiewerk. Ook het samenstellen van gekochte meubels zijn geen probleem
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Freek
Freek
Sint-amandsberg
5/5 (7 reviews)
Plaatsen, herstellen of aanpassen van deuren en ramen, gyproc wanden plaatsen, leggen van laminaat en parket, binnen en buitenschrijnwerk met oog voor detail.
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
5/5 (6 reviews)
Diploma Hout /Bouw . Heb een 30 jaar ervaring in de karweien , en is ook mijn dagelijkse job . Laminaat leggen , valse wanden plaatsen en afwerken , kleine herstellingen allerhande
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Geert
Geert
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Ik beschik over heel wat apparatuur en ervaring, zat 40 jaar in de afwerkbranche en heb indien nodig nog de nodige contacten om wat ikzelf niet netjes kan door een groter atelier te laten voorbereiden>.
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Het opzetten van constructies in hout, valse wanden installeren, kortom, het grovere schrijnwerk doe ik met veel plezier voor u. Ook het installeren van kasten, keukenelementen, schuifwanden (ingebouwde kast), plinten, laminaat, etc. kan ik voor u doen. Ik maak echter geen ramen, deuren, tafels, enz. Aarzel niet om uw project voor te stellen. Een neen hebt u al, een ja kunt u krijgen!
Schrijnwerker in Melle (9090) - Franky
Franky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (3 reviews)
Klussen met ervaring , ruim 35 jaar ervaring als zelfstandige in de renovatie , restauratie van gebouwen , heb mijn eigen materiaal en bestelwagen ter beschikking
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Voor alle soorten afwerkingen in het hout of andere materialen kan u beroep doen op mij. Daarnaast plaats ik uw terras of afsluiting in het hout, composiet,... Voor aanleg van parket of laminaat ben ik ook altijd van de partij.
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Ik ben geen schrijnwerker, maar wel een meubelmaker. Hout is mijn passie. Ik volg al 7 opleiding als meubelmaker en heb een klein atelier waar ik meubels maak (ingemaakte kasten, kleine meubels, decoratie, ...)
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Pavel
Pavel
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Ervaring met algemene schrijnwerken. Plaatsen van keukens als maatkasten vormen voor mijn geen probleem, In het bezig van benodigd professioneel materiaal.
Schrijnwerker in Gent (9000) - Nico
Nico
Gent
1.0/5 (3 reviews)
Schrijfwerk klinkt me bekend in de oren en dat zie ik trouwens nog elke dag op het werk. Een dakgeraamte of veluxen die ik moet plaatsen. Ook deuren, of ramen. Tuinhuizen? Alles wat valt onder schrijnwerk heb ik al gedaan en zelf uitgevoerd. Dus zoek je een betrouwbaar iemand en wil je jouw dromen laten uitkomen? Kies dan voor me en durf te dromen.
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Jong, technisch opgeleide geest met ervaring in residentiële en commerciële interieurs. Ik kan je kaders ophangen, meubelen monteren en volledig op maat gemaakte tafel bouwen, onder een gezellige babbel door.
Schrijnwerker in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Artuur en ik ben als hoofdberoep schrijnwerker. Ik heb mijn A2 diploma behaald in houtbewerking en heb hier dus enkele ervaringen in. Ik ben zelf al enkele jaren binnen deze sector aan de slag.
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Menno
Menno
Sint-amandsberg
4.0/5 (1 reviews)
Ingebouwde kasten, vloeren, rekken, tuinmeubels, ruwbouw (hout), ... of gewoon plinten en moluren. Ik doe zowel ontwerp als afwerking, met oog voor detail.
Schrijnwerker in Gent (9000) - Ali
Ali
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo,ik ben klaar voor kleine schrijnwerk binnen en buiten met beperkte materialen. (Zaag machine,decoupeerzaag,boer machine,,,)en oud meubelen herstellen en houtbewerking(ramen,deuren,trappen,tuin kotten,,,)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel fijn dat ik last minute het pakket nog kon aanpassen van standaard naar maandelijks. ”
Frank
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Gentbrugge: geëvalueerd met 4.64 door 233 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Gentbrugge, timmerman Gentbrugge, kasten op maat Gentbrugge, schrijnwerkerij Gentbrugge, maatkasten Gentbrugge, buitenschrijnwerk Gentbrugge, binnenschrijnwerk Gentbrugge, schrijnwerkers Gentbrugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schrijnwerker in Gentbrugge

Dakwerker - Deur sluit niet goed aan - inbouwkast onder trap + deuren voor mansarde - Klink opnieuw plaatsen op binnendeur - Trapgat kindvriendelijk afwerken + plinten plaatsen - Plaatsen van deur en kleine scheidingswand - Schrijnwerker - Binnenmuurisolatie met voorzetwanden - klusjesman gezocht: boren, schrijnwerk, reparaties - Raamkader maken - Schuif deuren helpen monteren - 3 binnendeuren slepen - Afwerking 2 x sanbloc (hangwc) - Kastje laten maken - op maat verzagen en met compressor plaatsen van plinten - Afbreken van huidige trap + afwerken - Voordeur installeren - Herstel tuinhuisje - gras maaien en tuin opruimenherstel van tuinhuisje,zijkant en nieuw dakje - Scharnieren kastdeurtjes - Proper zetten van onze utility kast - Keukenblad bevestigen / op maat zagen / bar van maken - Klussen - Schrijnwerker in Gentbrugge (9050)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden