herstelling huishoudtoestellen Gentbrugge

Herstelling huishoudtoestellen in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Gentbrugge

Huishoudelektro reparateur in Merelbeke (9820) - Huseyin
Huseyin
Merelbeke
5/5 (18 reviews)
Beste Ik ben handig met klein huishoud elektro, De motto is; eerst bekijken voor je het weg smijt en dan pas recycleren. Minder afval = meer ecologische lucht
Huishoudelektro reparateur in Destelbergen (9070) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
4.78/5 (9 reviews)
Mee met de opleiding voor elektricien heb ik ook over elektronica kunnen leren. Kleine simpele herstellingen, alsook printplaten solderen zijn me niet vreemd. Een aantal reparaties kunnen enkel bij mijn thuis uitgevoerd worden.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Joey
Joey
Gent
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Joey. Afgestudeerd als Elektrotechnieker en als prof bachelor Energietechnologie. Ik ben altijd al bezig met het vermaken van elektrische apparatuur. Hiernaast ben ik ook gepassioneerd bezig met 3d printers, waarmee ik onderdelen kan maken die niet te verkrijgen zijn.
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Jelle
Jelle
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Dankzij mijn werk heb ik veel materiaal mogen opendoen en repareren. Het is door ervaring dat je in iets goed wordt en daar heb ik enorm veel bijgeleerd waardoor ik bij een toestel het probleem vrij snel kan vaststellen en een oplossing kan voorzien
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - John
John
Gent
5/5 (1 reviews)
ik ben een elektricien die ordelijk en netjes werkt, ik heb twee jaar ervaring in elektrische installaties, ik vervang elektrische onderdelen in huishoudelijke apparaten zoals fornuizen en ovens.
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Omer
Omer Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik kan alle installaties en reparaties van huishoudelektro doen tegen een democratische prijs. Aarzel niet om te vragen naar een offerte. Software installaties voor pc is ook mogelijk.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Ahmad
Ahmad
Gent
Nieuw
Ben elektrieker van opleiding, gespecialiseerd in video en camerabewaking. Met meer dan 20 jaar ervaring ken ik als geen andere mijn weg en ven altijd beschikbaar.
Huishoudelektro reparateur in Destelbergen (9070) - Farshid
Farshid
Destelbergen
Nieuw
Ik heb een brede kennis en ervaring met reparatie van toestellen. Onder andere bv. bekabeling klusjes, onderdelen vervangen,...enz. Niet alles kan herstelbaar zijn maar je kan het te minste nog een kans geven voor het weg te smijten! Ik wil je daarvoor graag helpen en ook zo de grote kosten daarnaast te vermijden.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Jackie
Jackie
Gent
Nieuw
Met deze herstelling ben ik wat minder bezig omdat het onderdeel soms moet besteld worden of er niet meer is , maar kleine herstelling zoals aansluiten van sommige delen kan ik dus wel meestal is het te vervangen .
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Pieter
Pieter
Gent
Nieuw
Voer in mijn vrije tijd graag reparaties aan elektrische toestellen, kabels allerhande, componenten uit. Beschik hiervoor over soldeerbout en ander werkmateriaal.
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Justin12
Justin12
Sint-amandsberg
Nieuw
Aansluiten: Afwasmachines Droogkasten Wasmachines Ijskasten Diepvries Software stuurprogramma’s aanleren en maken. Administratieve hulp verlenen
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Alaaeddin
Alaaeddin
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik help u graag met all dingen u huis herstellen, veranderen, reputatie, verhuizen wat u need , Ik ga jou probleem oplossen niet zorg maken Ik heb beetje ervaring van alles
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Kevin
Kevin
Gent
Nieuw
Ik sleutel graag aan electrotoestellen. Alsook mijn motoren dat ik staan heb. Ik ga graag de uitdaging aan. Stel me gerust een vraag zal het voor jou bekijken wat er nog te redden valt (-;
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Chris
Chris
Sint-amandsberg
Nieuw
indien onderdelen van apparatuur het niet meer doen kan ik Vervangonderdelen installeren en voor zeer specifieke installatie's en componenten heb ik een 3D printer waarvoor ik onkosten aanreken. 3D diensten apart kunnen ook geregeld worden. (ik ben geen ingenieur dus geen hoogtechnische installatietechnieken meer)
Huishoudelektro reparateur in Merelbeke (9820) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
Nieuw
Elektrische apparatuur herstellen is steeds een uitdaging maar daar bijt ik me graag in vast om tot een positief resultaat te komen. Van eenvoudige bekabeling tot onderdelen vervangen, een klusje naar mijn hand.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
“ Makkelijke manier om hulp te krijgen indien je niemand kent die daartoe bekwaam is. ”
Hormoz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Gentbrugge: geëvalueerd met 4.96 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Gentbrugge, klein elektro laten herstellen Gentbrugge, wasmachine reparatie Gentbrugge, herstelling huishoudtoestellen Gentbrugge, herstelling wasmachine Gentbrugge, koelkast reparatie aan huis Gentbrugge, technieker wasmachine Gentbrugge, reparatie elektrische toestellen Gentbrugge, koelkast herstellen Gentbrugge, reparatie vaatwasser Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur in Gentbrugge

Installatie van wasmachine - thermostaat oven - Koffiezet lekt - Herstelling stofzuiger - Ingebouwde dampkap Venduro repareren - Heteluchtoven herstellen - Reparatie AEG vriezer - Reparatie Dyson dc43h motor - Herstel wasmachine - Herstel wasmachine AEG Electrolux - Verwarmingsketel Vailliant schiet niet aan - Vervangen kabel elektrisch toestel met security torx
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden