herstelling huishoudtoestellen Gentbrugge

Herstelling huishoudtoestellen in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Gentbrugge

Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Nicky
Nicky
Gent
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens graag iedereen zo goed mogelijk te helpen. U kan steeds op mijn beschikbaarheid rekenen voor de herstelling van huishoudtoestellen zoals herstelling wasmachine, koelkast reparatie aan huis etc. Ik ben bereikbaar 24/7. Vele apparaturen kunnen (voordelig) hersteld worden.
Huishoudelektro reparateur in Destelbergen (9070) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
4.78/5 (9 reviews)
Mee met de opleiding voor elektricien heb ik ook over elektronica kunnen leren. Kleine simpele herstellingen, alsook printplaten solderen zijn me niet vreemd. Een aantal reparaties kunnen enkel bij mijn thuis uitgevoerd worden.
Huishoudelektro reparateur in Merelbeke (9820) - Huseyin
Huseyin
Merelbeke
5/5 (8 reviews)
Beste Ik ben handig met klein huishoud elektro, De motto is; eerst bekijken voor je het weg smijt en dan pas recycleren. Minder afval = meer ecologische lucht
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Joey
Joey
Gent
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Joey. Afgestudeerd als Elektrotechnieker en als prof bachelor Energietechnologie. Ik ben altijd al bezig met het vermaken van elektrische apparatuur. Hiernaast ben ik ook gepassioneerd bezig met 3d printers, waarmee ik onderdelen kan maken die niet te verkrijgen zijn.
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Jelle
Jelle
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Dankzij mijn werk heb ik veel materiaal mogen opendoen en repareren. Het is door ervaring dat je in iets goed wordt en daar heb ik enorm veel bijgeleerd waardoor ik bij een toestel het probleem vrij snel kan vaststellen en een oplossing kan voorzien
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Florian
Florian
Sint-amandsberg
3.0/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met elektriciteit en kan al uw problemen oplossen wat betreft huishouselektro, of het nu gaat om een kleine of een grootte herstelling bij mij bent u zeker!
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Omer
Omer Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik kan alle installaties en reparaties van huishoudelektro doen tegen een democratische prijs. Aarzel niet om te vragen naar een offerte. Software installaties voor pc is ook mogelijk.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Ahmad
Ahmad
Gent
Nieuw
Ben elektrieker van opleiding, gespecialiseerd in video en camerabewaking. Met meer dan 20 jaar ervaring ken ik als geen andere mijn weg en ven altijd beschikbaar.
Huishoudelektro reparateur in Destelbergen (9070) - Farshid
Farshid
Destelbergen
Nieuw
Ik heb een brede kennis en ervaring met reparatie van toestellen. Onder andere bv. bekabeling klusjes, onderdelen vervangen,...enz. Niet alles kan herstelbaar zijn maar je kan het te minste nog een kans geven voor het weg te smijten! Ik wil je daarvoor graag helpen en ook zo de grote kosten daarnaast te vermijden.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Jackie
Jackie
Gent
Nieuw
Met deze herstelling ben ik wat minder bezig omdat het onderdeel soms moet besteld worden of er niet meer is , maar kleine herstelling zoals aansluiten van sommige delen kan ik dus wel meestal is het te vervangen .
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Pieter
Pieter
Gent
Nieuw
Voer in mijn vrije tijd graag reparaties aan elektrische toestellen, kabels allerhande, componenten uit. Beschik hiervoor over soldeerbout en ander werkmateriaal.
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Justin12
Justin12
Sint-amandsberg
Nieuw
Aansluiten: Afwasmachines Droogkasten Wasmachines Ijskasten Diepvries Software stuurprogramma’s aanleren en maken. Administratieve hulp verlenen
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Alaaeddin
Alaaeddin
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik help u graag met all dingen u huis herstellen, veranderen, reputatie, verhuizen wat u need , Ik ga jou probleem oplossen niet zorg maken Ik heb beetje ervaring van alles
Huishoudelektro reparateur in Merelbeke (9820) - Jogu
Jogu
Merelbeke
Nieuw
Ik ben een gediplomeerd elektricien gevestigd ik Merelbeke. Ik heb meerdere jaren ervaring in zowel de industrie als bij particulieren. Voor meer info kan u mij altijd contacteren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Platform dat mensen met mekaar in verbinding brengt om dagelijkse problemen op te lossen die men zelf niet kan uitvoeren. ”
Hormoz
“ Ik ben blij dat ik Ring Twice gevonden heb voor de kleinere klussen waarvan ik nooit wist aan wie ik ze moest vragen. ”
Patrick
“ Ik ben een nieuwe gebruiker dus nog niet zoveel ervaring. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijk, ... ”
Sven
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Gentbrugge: geëvalueerd met 4.6 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Gentbrugge, klein elektro laten herstellen Gentbrugge, wasmachine reparatie Gentbrugge, herstelling huishoudtoestellen Gentbrugge, herstelling wasmachine Gentbrugge, koelkast reparatie aan huis Gentbrugge, technieker wasmachine Gentbrugge, reparatie elektrische toestellen Gentbrugge, koelkast herstellen Gentbrugge, reparatie vaatwasser Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur in Gentbrugge

Ingebouwde dampkap Venduro repareren - Heteluchtoven herstellen - Reparatie AEG vriezer - Reparatie Dyson dc43h motor - Herstel wasmachine - Herstel wasmachine AEG Electrolux - Verwarmingsketel Vailliant schiet niet aan - Vervangen kabel elektrisch toestel met security torx
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden