Vind de beste elektricien van Gentbrugge

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Destelbergen (9070) - Wouter
Wouter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.78/5 · 9 reviews
9070 Destelbergen
Opleiding elektricien kunnen genieten via de VDAB. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd voor alles met woningbouw, en een basis elektronica. Ook voor toestelreparaties kunt u steeds bij mij terecht!
Elektricien in Gent (9000) - Wouter
Wouter
4.71/5 · 7 reviews
9000 Gent
Elektriciteit : voornaamste schakeling (kruischakelingen, wissel, dubbelpolige) vervanging van zekeringen, ... werk conform het AREI (algemeen regelment voor elektrische installaties) 2 à 3 jaar ervaring via avondles en enkele kleine werkjes bij familie en vrienden
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Freek
Freek
5/5 · 6 reviews
9040 Sint-amandsberg
Plaatsen of aanpassen van kleine elektrische installaties, extra stopcontacten en verlichting plaatsen met oog voor veiligheid en reglementering, verlichting herstellen,...
Elektricien in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 5 reviews
9820 Merelbeke
Ophangen en aansluiten van verlichting. Plaatsen buiten verlichting Trekken van kabels. Plaatsen van extra Stopcontacten opbouw. Schakelaars plaatsen en aansluiten opbouw
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
9050 Gentbrugge
Voor het installeren van een zekeringskast of het uitbreiden ervan, plaatsen van stopcontacten, schakelaars, aftakdozen, plaatsen van een aardingspen en het meten van de aardingsweerstand, installeren van lampen kunt u bij mij terecht. Verder kan ik ook uw elektrische schema's en situatieschetsen maken.
Elektricien in Gent (9000) - Joey
Joey
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Door mijn verschillende opleidingen en proffecionele activiteit als industriële technieker heb ik voldoende ervaring en kennis opgedaan voor de meeste werken en problemen op te kunnen lossen. Elektrische pannes & foutzoeken zijn mijn specialiteiten.
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Laurens
Laurens
5/5 · 2 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik ben opgeleid als industrieel ingenieur waarin elektriciteit één van mijn hoofdvakken was. Daarnaast heb ik heel wat ervaring en kennis kunnen opdoen door bij verbouwingen de elektriciteit helemaal van a tot z te installeren.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kom jullie graag helpen bij het vervangen van huishoudelectro in de keuken, uitbreiden van uw elektriciteit in de woning, plaatsen van lampen, het vervangen van schakelaars, stopcontacten en dimmers, het vervangen van de deurbel naar video intercom tot het plaatsen van TV aansluitingen en netwerk kabels. Allerhande zaken dus. :-)
Elektricien in Gent (9000) - Lasse
Lasse
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Professionele opleiding residentieel elektrotechnisch installateur gevolgd en al verschillende vrienden en familieleden geholpen bij het renoveren en succesvol laten keuren van hun elektrische installatie.
Elektricien in Merelbeke (9820) - Milan
Milan
5/5 · 1 reviews
9820 Merelbeke
Ik ben Milan, 23jaar. Ben een gecertificeerde huishoudelijke electricien. En werk reeds 4jaar als electro technisch installateur. Ik voer mijn werken uit met het nodige vakmanschap en passie. Ik werk ook steeds in overleg met de klant dat alles volgens hun wensen verloopt. Ook geef ik advies en info over verlichting en of uitbreiding van je electrische installatie.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Majd
Majd
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben majd . Ik ben gefascineerd door elekromechanische systemen . En ik heb goede ervaring van het elektriciteit ( installatie, onderhoud, meet en regel technieken ) . Ik kan propere installaties van A tot Z uitvoeren .
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Florian
Florian
3.0/5 · 1 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik ben een zelfstandige gediplomeerde elektrieker, met ruim 11 jaar ervaring voor dit vak ik kan uw elektrische installatie zorgeloos afwerken en in dienst stellen of het nu gaat over een kleine of een grootte herstelling of installatie bij mij bent u zeker van uw opdracht!
Elektricien in Gent (9000) - Jacob
Jacob Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9000 Gent
Ervaring met alle merken, ook horeca toestellen. Gespecialiseerd in het herstellen van ovens en kookplaten met inductie. Wij reviseren desgewenst ook elektronica om de kost van een herstelling zo laag mogelijk te houden. U hebt 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.
Elektricien in Gent (9000) - Marc
Marc
Nieuw
9000 Gent
Weet niet alles maar toch heel veel inzake elektriciteit. De normen & uitvoeringen zoals aangegeven in het AREI zijn voor mij geen Chinees. Mijn kunde heb ik al kunnen gebruiken voor private vertrekken van een zus & opbrengstpanden van andere verwanten. Liever te veel dan te weinig stopcontacten; ook de schakelaars moeten zo veelvuldig als nodig en zo gebruiksvriendelijk mogelijk geplaatst worden.
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Na twee renovaties met allerlei elektriciteitsuitdagingen ken ik alles tot de kast. Wat doe ik niet: zekeringkasten plaatsen, wat kan ik wel? Al de rest :-)

Elektricien Gentbrugge: geëvalueerd met 4.79 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Gentbrugge, elektriciteitswerken Gentbrugge, elektrieker Gentbrugge, elektriciteit aanleggen Gentbrugge, elektriciteitskeuring Gentbrugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Gentbrugge

2 stopcontacten doen het niet - Herstelling stopcontacten - Afwerken elektriciteit - Herstellen lamp benedenverdieping - Elektriciteitswerken - Electrician - Elektriciteit installatie - Reparatie babyfoon - Aanleggen extra stopcontacten dakterras - Bewegingssensor aansluiten in toiletruimte. - Elektriciteitskeuring, opmerkingen keuring - aansluiten inductiefornuis - Stopcontakt plaatsen op koer en luster ophangen - Stroomvrij maken stukje muur - elektrische klusjes - elektrische klusjes - plaatsen van twee extra dubbele stopcontacten - aansluiten wandspots gentbrugge - Opmaak plan domotica (z-wave) - 7 lampen installeren - Electiciteit - Stroomverlies of apparaat met te hoog verbruik
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden