elektricien Gentbrugge

Elektricien Gentbrugge gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Gentbrugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Destelbergen (9070) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
4.78/5 (9 reviews)
Opleiding elektricien kunnen genieten via de VDAB. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd voor alles met woningbouw, en een basis elektronica. Ook voor toestelreparaties kunt u steeds bij mij terecht!
Elektricien in Gent (9000) - Wouter
Wouter
Gent
4.63/5 (8 reviews)
Elektriciteit : via avondles opleding electricien gevolgd (inclusief stage) uit interesse. Ik werk full time in andere sector. Dus doe enkel kleinere zaken. Solliciteer voor kleinere jobs die ik 's avonds kan opnemen.
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Freek
Freek
Sint-amandsberg
5/5 (7 reviews)
Plaatsen of aanpassen van kleine elektrische installaties, extra stopcontacten en verlichting plaatsen met oog voor veiligheid en reglementering, verlichting herstellen,...
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Leander
Leander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (7 reviews)
Wanneer elektrische installaties afgekeurd worden vind ik meestal eenvoudige oplossingen zonder al teveel breekwerk. Ook het plaatsen van volledig nieuwe installaties of verplaatsen van stopcontacten zijn geen probleem.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Voor het installeren van een zekeringskast of het uitbreiden ervan, plaatsen van stopcontacten, schakelaars, aftakdozen, plaatsen van een aardingspen en het meten van de aardingsweerstand, installeren van lampen kunt u bij mij terecht. Verder kan ik ook uw elektrische schema's en situatieschetsen maken.
Elektricien in Gent (9000) - Joey
Joey
Gent
5/5 (3 reviews)
Door mijn verschillende opleidingen en proffecionele activiteit als industriële technieker heb ik voldoende ervaring en kennis opgedaan voor de meeste werken en problemen op te kunnen lossen. Elektrische pannes & foutzoeken zijn mijn specialiteiten.
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Laurens
Laurens
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgeleid als industrieel ingenieur waarin elektriciteit één van mijn hoofdvakken was. Daarnaast heb ik heel wat ervaring en kennis kunnen opdoen door bij verbouwingen de elektriciteit helemaal van a tot z te installeren.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik kom jullie graag helpen bij het vervangen van huishoudelectro in de keuken, uitbreiden van uw elektriciteit in de woning, plaatsen van lampen, het vervangen van schakelaars, stopcontacten en dimmers, het vervangen van de deurbel naar video intercom tot het plaatsen van TV aansluitingen en netwerk kabels. Allerhande zaken dus. :-)
Elektricien in Gent (9000) - Lasse
Lasse
Gent
5/5 (1 reviews)
Professionele opleiding residentieel elektrotechnisch installateur gevolgd en al verschillende vrienden en familieleden geholpen bij het renoveren en succesvol laten keuren van hun elektrische installatie.
Elektricien in Merelbeke (9820) - Milan
Milan
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben Milan, 23jaar. Ben een gecertificeerde huishoudelijke electricien. En werk reeds 4jaar als electro technisch installateur. Ik voer mijn werken uit met het nodige vakmanschap en passie. Ik werk ook steeds in overleg met de klant dat alles volgens hun wensen verloopt. Ook geef ik advies en info over verlichting en of uitbreiding van je electrische installatie.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Majd
Majd
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben majd . Ik ben gefascineerd door elekromechanische systemen . En ik heb goede ervaring van het elektriciteit ( installatie, onderhoud, meet en regel technieken ) . Ik kan propere installaties van A tot Z uitvoeren .
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Florian
Florian
Sint-amandsberg
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben een zelfstandige gediplomeerde elektrieker, met ruim 11 jaar ervaring voor dit vak ik kan uw elektrische installatie zorgeloos afwerken en in dienst stellen of het nu gaat over een kleine of een grootte herstelling of installatie bij mij bent u zeker van uw opdracht!
Elektricien in Gent (9000) - Jacob
Jacob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ervaring met alle merken, ook horeca toestellen. Gespecialiseerd in het herstellen van ovens en kookplaten met inductie. Wij reviseren desgewenst ook elektronica om de kost van een herstelling zo laag mogelijk te houden. U hebt 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.
Elektricien in Gent (9000) - Marc
Marc
Gent
Nieuw
Weet niet alles maar toch heel veel inzake elektriciteit. De normen & uitvoeringen zoals aangegeven in het AREI zijn voor mij geen Chinees. Mijn kunde heb ik al kunnen gebruiken voor private vertrekken van een zus & opbrengstpanden van andere verwanten. Liever te veel dan te weinig stopcontacten; ook de schakelaars moeten zo veelvuldig als nodig en zo gebruiksvriendelijk mogelijk geplaatst worden.
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Na twee renovaties met allerlei elektriciteitsuitdagingen ken ik alles tot de kast. Wat doe ik niet: zekeringkasten plaatsen, wat kan ik wel? Al de rest :-)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
“ Op deze manier kan je iemand vinden voor kleine klusjes aan een schappelijke prijs ”
David
“ Gebruiksvriendelijk systeem met enorme mogelijkheden. Officieel, verzekerd, echt een meerwaarde. ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Gentbrugge: geëvalueerd met 4.78 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Gentbrugge, elektricien Gentbrugge, elektriciteitswerken Gentbrugge, elektrieker Gentbrugge, elektriciteit aanleggen Gentbrugge, elektriciteitskeuring Gentbrugge, stroompanne Gentbrugge, kleine elektriciteitswerken Gentbrugge, elektrische installatie Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen voor elektriciteitswerken in Gentbrugge

Nieuwe electriciteitsnet / bedrading - Afwerken elektriciteit - 2 stopcontacten doen het niet - Herstelling stopcontacten - Afwerken elektriciteit - Herstellen lamp benedenverdieping - Elektriciteitswerken - Electrician - Elektriciteit installatie - Reparatie babyfoon - Aanleggen extra stopcontacten dakterras - Bewegingssensor aansluiten in toiletruimte. - Elektriciteitskeuring, opmerkingen keuring - aansluiten inductiefornuis - Stopcontakt plaatsen op koer en luster ophangen - Stroomvrij maken stukje muur - elektrische klusjes - elektrische klusjes - plaatsen van twee extra dubbele stopcontacten - aansluiten wandspots gentbrugge - Opmaak plan domotica (z-wave) - 7 lampen installeren - Electiciteit - Stroomverlies of apparaat met te hoog verbruik
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden