Vind de beste klusjesman van Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
4.86/5 · 123 reviews
9050 Gentbrugge
Tijdens mijn beroepsloopbaan heb ik jarenlang als projectleider in de bouw gewerkt. Als gepensioneerde heb ik genoeg tijd en veel goesting om mensen te helpen met diverse kleine klussen zoals elektriciteit, loodgieterij, IKEA meubels en keukens monteren enz... Ik beschik over professioneel gereedschap om dergelijke klussen te klaren. Zeker interessante prijs overeenkomstig het werk
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
4.67/5 · 51 reviews
9050 Gentbrugge
Heb verschillende ervaringen in het klussen , als het gaat over bouw werken binnen of buiten , zoals licht metsel werk, voegwerken wat betoon werken leggen van Chape of stabilise , een houtte of tegel vloer , parket of laminaat , schilder werk , klein hetstelling aan sanitair of vervanging sanitair , etc, tuin werk
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Deyan
Deyan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 7 reviews
9050 Gentbrugge
Dag mijn naam is Deyan (50jaar) en ik heb altijd de mensen geholpen .Mijn ruim ervaring is binnen de transport ,bouw en klusjes rondom het huis. Ik spreek verschillende talen en beschik over eigen bestelwagen,wagen ,machines en opslagplaats. Dus ik kan er voor elke opdracht gemakkelijk een oplossing en manier vinden naar gelang de wens en de tijsdspanning. U mag gerust dus rekenen op mijn diensten
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben een handige harry die zijn volledige huis zelf verbouwd heeft. Stel uw project voor en ik laat snel weten of ik dit kan doen. Als u wilt, geef ik dan mijn prijs op.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9050 Gentbrugge
Klusjesman die alle soorten klusjes doet van uitbreken tot het weer opbouw, maar ook kleine dingen die zeer eenvoudig zijn maar waar je geen tijd voor vindt. Ik heb al bij 2 grote verbouwingen geholpen van mijn ouders en broer. Ik studeer zelf ook bouwkunde dus weet veel van de bouw. Daarnaast help ik ook met uw verbouwingen waar u allemaal moet opletten en met aannemers en offertes bekijken.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Romanas
Romanas
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
klusjesman, zijn zeer interessante baan, moet altijd een oplossing vinden, maar moet eerst het mechanisme begrijpen en dan de fout vinden. soms is het makkelijk soms is het niet.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Voor alle jobs in en rond het huis kan u bij mij terecht. We spreken vooraf een prijs af en maken ook goede afspraken rond het werk én de timing, zo weten we beiden waar we aan toe zijn.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kan snel kleine klusjes opknappen, zoals een lekkende kraan herstellen, kleine werken aan het sanitair, een lamp of stopcontact herstellen, laminaat leggen,...
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kom jullie graag helpen bij het plaatsen van laminaat en bijhorende plinten, een valse (Gipsplaat) wand plaatsen, (badkamer)kasten monteren en plaatsen, plaatsen van een keuken, klein sanitair werk, ... Ik beschik over heel wat diverse zaagmachines en elektrische gereedschappen. Voor de grotere klussen reken ik graag op wat ondersteuning van jou.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben niet echt een ervaren klusjesman, maar ben wel handig genoeg om bijvoorbeeld een kastje in elkaar te steken als dat zelf moeilijk is voor jou. Verder wil ik niet in de weg lopen van professionele loodgieters en dergelijke, alle respect voor hen.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik kan jullie helpen met; -Houtbewerking, -Metaalbewerking (lassen, slijpen,..), -Mechaniek (Wagens, bromfietsen, busjes,...) -Interieur en meubels op maat. -... Iets anders? Stuur gerust een berichtje en dan bekijken we het eens samen. Geen enkele uitdaging is mij teveel, dus laat gerust iets weten. Ik vraag kleine, ronde prijzen.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Jean
Jean
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben bedreven on kleine klussen en herstellingen. Elektriciteit sanitair en andere huishoudelijke klussen voor zover het geen echt professionele aanpak betreft.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Noël
Noël
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben dankzij mijn handigheid en verschillende verbouwingswerken in vele markten thuis. Vaak zijn er kleine klusjes in huis waar het mensen ontbreekt aan kennis, tijd, handigheid of energie. Soms heeft men ook gewoon een tweede hand nodig, bv. om gyproc tegen een plafond te bevestigen. Voor al deze werken kan u mij steeds contacteren.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Salah
Salah
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik heb veel ervaring in renovatiewerken zoals tegels zetten vloeren betegelen gipskartonplaaten, hout Bewerken. Ik houd rekening met uw eisen en zoek naar een oplossing op uw maat. Voor kleine klussen steek ik ook graag mijn handen uit de mouwen
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Sahin
Sahin
Nieuw
9050 Gentbrugge
Op mijn school heb ik geleerd hoe ik een muur moet metsen en samen met mijn vader heb ik geleerd om te plakken en tegels te leggen. Ik werk proper en werk mijn werk af.

Klusjesdienst Gentbrugge: geëvalueerd met 4.93 door 196 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Gentbrugge, klusjesdienst Gentbrugge, goedkope klussenier Gentbrugge, montage IKEA meubels Gentbrugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Gentbrugge

Schuren gyproc en plakwerk - Schuren gyproc en plakwerk - 1 okt: kasten ophangen - Plaatsen buis gastoevoer naar geiser ( bullex) - Ikea keuken - Kleine klusjes - Gaten in buiten en binnenmuur toemetsen - Muren plakken - Een keuken van hubo te plaatsen - Zolder verbouwen - Vaste klusjesman gezocht - Lamp met sensor voordeur - Luster en lampen ophangen - Klinken plaatsen - Stabilisatie en herstel van tuinhuis - Plaatsen blauwe hardsteen aan gevel - Waterdicht maken - All round klusjes in en om de woning - Gordijnenrail ophangen + gordijnen aan hangen - Installatie badkamermeubel(s) - Verwarming (3) - Verwarming - plaatsen van rekken in 2 bergingen en tuinhuis en ophangen van decoratie - Buitenbanden fiets vervangen - Muurtje plakken - Herstel houten voordeur + bel - Verwarming - Schoonmaken moeilijk bereikbare dakgoot - Installeren vliegraam Velux - Kookvuur en oven - kuisen van twee dakgoten - Vervangen afscherming boven gootsteen vernieuwen.Deurkruk herstellen - Barst opvullen toilet muur - Douchebak installeren - laminaat leggen - Installeren van kattenluikjes in 2 aluminiumdeurpanelen - Schoonmaken moeilijk bereikbare dakgoot - Tegels leggen - Tegels leggen - Loodgieter nodig. - Losse houtplaat + wc + plint - TV ophangen - 2 Balken vervangen tussen gelijkvloers en 1e verdiep - Keldergat dichtmaken - Muurtje afbreken - dakgoot - Rij terrastegels uitbreken - schilder en gyprocwerken - Tv Ophangen aan de muur - Herstelling ramen - Afkitten - klein laswerk - Allerlei - Opknappen twee oude dekenkisten - Keukentablet om maat plaatsen en stevig bevestigen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden