klusjesman Gentbrugge

Klusjesman Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Gentbrugge: Onze selectie dienstverleners

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.82/5 (146 reviews)
Tijdens mijn beroepsloopbaan heb ik jarenlang als projectleider in de bouw gewerkt. Als gepensioneerde heb ik genoeg tijd en veel goesting om mensen te helpen met diverse kleine klussen zoals elektriciteit, loodgieterij, IKEA meubels en keukens monteren enz... Ik beschik over professioneel gereedschap om dergelijke klussen te klaren. Zeker interessante prijs overeenkomstig het werk
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.73/5 (92 reviews)
Heb verschillende ervaringen in het klussen , als het gaat over bouw werken binnen of buiten , zoals licht metsel werk, voegwerken wat betoon werken leggen van Chape of stabilise , een houtte of tegel vloer , parket of laminaat , schilder werk , klein hetstelling aan sanitair of vervanging sanitair , etc, tuin werk
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Deyan
Deyan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
4.86/5 (7 reviews)
Dag mijn naam is Deyan (50jaar) en ik heb altijd de mensen geholpen .Mijn ruim ervaring is binnen de transport ,bouw en klusjes rondom het huis. Ik spreek verschillende talen en beschik over eigen bestelwagen,wagen ,machines en opslagplaats. Dus ik kan er voor elke opdracht gemakkelijk een oplossing en manier vinden naar gelang de wens en de tijsdspanning. U mag gerust dus rekenen op mijn diensten
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
5/5 (6 reviews)
Heb een 30 jaar ervaring in het klussen , dit is ook mijn dagelijkse job bij de Karweidienst van familiehulp . Heb een diploma Hout / Bouw , heb zelf eigen huis gerenoveerd , in de bouw gewerkt als schilder - behanger .
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben een handige harry die zijn volledige huis zelf verbouwd heeft. Stel uw project voor en ik laat snel weten of ik dit kan doen. Als u wilt, geef ik dan mijn prijs op.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Klusjesman die alle soorten klusjes doet van uitbreken tot het weer opbouw, maar ook kleine dingen die zeer eenvoudig zijn maar waar je geen tijd voor vindt. Ik heb al bij 2 grote verbouwingen geholpen van mijn ouders en broer. Ik studeer zelf ook bouwkunde dus weet veel van de bouw. Daarnaast help ik ook met uw verbouwingen waar u allemaal moet opletten en met aannemers en offertes bekijken.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Voor alle jobs in en rond het huis kan u bij mij terecht. We spreken vooraf een prijs af en maken ook goede afspraken rond het werk én de timing, zo weten we beiden waar we aan toe zijn.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik kan snel kleine klusjes opknappen, zoals een lekkende kraan herstellen, kleine werken aan het sanitair, een lamp of stopcontact herstellen, laminaat leggen,...
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik kom jullie graag helpen bij het plaatsen van laminaat en bijhorende plinten, een valse (Gipsplaat) wand plaatsen, (badkamer)kasten monteren en plaatsen, plaatsen van een keuken, klein sanitair werk, ... Ik beschik over heel wat diverse zaagmachines en elektrische gereedschappen. Voor de grotere klussen reken ik graag op wat ondersteuning van jou.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Rocky
Rocky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben op een school ook klussenman, waar sommige geen beginnen aan zien daar begin ik aan! Ik heb al een ruim machinepark die het werk een pak gemakkelijker maken, invalzaag-slijpschijf-lastoestel-vijs/schiethamer.... Of werken waar een eigen kwinkslag in zit maak het voor mij al gemakkelijker. Dus laat maar komen!
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben niet echt een ervaren klusjesman, maar ben wel handig genoeg om bijvoorbeeld een kastje in elkaar te steken als dat zelf moeilijk is voor jou. Verder wil ik niet in de weg lopen van professionele loodgieters en dergelijke, alle respect voor hen.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Gentbrugge
Nieuw
Ik kan jullie helpen met; -Houtbewerking, -Metaalbewerking (lassen, slijpen,..), -Mechaniek (Wagens, bromfietsen, busjes,...) -Interieur en meubels op maat. -... Iets anders? Stuur gerust een berichtje en dan bekijken we het eens samen. Geen enkele uitdaging is mij teveel, dus laat gerust iets weten. Ik vraag kleine, ronde prijzen.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Jean
Jean
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben bedreven on kleine klussen en herstellingen. Elektriciteit sanitair en andere huishoudelijke klussen voor zover het geen echt professionele aanpak betreft.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Noël
Noël
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben dankzij mijn handigheid en verschillende verbouwingswerken in vele markten thuis. Vaak zijn er kleine klusjes in huis waar het mensen ontbreekt aan kennis, tijd, handigheid of energie. Soms heeft men ook gewoon een tweede hand nodig, bv. om gyproc tegen een plafond te bevestigen. Voor al deze werken kan u mij steeds contacteren.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Salah
Salah
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb veel ervaring in renovatiewerken zoals tegels zetten vloeren betegelen gipskartonplaaten, hout Bewerken. Ik houd rekening met uw eisen en zoek naar een oplossing op uw maat. Voor kleine klussen steek ik ook graag mijn handen uit de mouwen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Was mijn eerste ervaring bij Ring Twice. Gebruiksvriendelijke site, alles verliep heel vlot en ben super tevreden over het werk van Ryan! Heel fijn dat we via Ring Twice in contact kunnen komen met mensen die hun kwa... ”
Ryan
“ Per toeval bij het zoeken naar een klusjesdienst ontdekte ik Ring Twice. Zeer tevreden. Bij eventuele nieuwe klusjes zal ik zeker niet twijfelen en Ring Twice om hulp vragen. ”
Gregory
“ Heel vlugge reactie! Goede klusser en degelijk werk geleverd. De prijs valt mee! ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Gentbrugge: geëvalueerd met 4.94 door 265 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Gentbrugge, klusjesdienst Gentbrugge, goedkope klussenier Gentbrugge, montage IKEA meubels Gentbrugge, klusjesman gezocht Gentbrugge, klusjesman zoeken Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Gentbrugge?

Klusjesman gezocht Gentbrugge? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Gentbrugge die gespecialiseerd is in jouw klusjes Gentbrugge. Heb je naar een klusjesman gezocht in Gentbrugge voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, schrobben van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Gentbrugge? Plaats snel en gemakkelijk je klus op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Gentbrugge die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Gentbrugge van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Gentbrugge?

Een klusjesman Gentbrugge is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inschakelen voor verschillende klusjes in Gentbrugge, ongeacht hoe groot de taak is. Een klusjesman Gentbrugge is vaak in dienst van een klusjesdienst Gentbrugge en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Gentbrugge gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Gentbrugge is een manusje-van-alles die talrijke klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Gentbrugge bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak repareren of lekkende kranen dichten. De klusjesman Gentbrugge werkt vaak al voor een klusjesdienst Gentbrugge, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Gentbrugge!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Gentbrugge?

Het oproepen van een klusjesdienst Gentbrugge heeft talrijke voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Gentbrugge kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Gentbrugge klusjes Gentbrugge zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Gentbrugge oproepen voor allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het plaatsen van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Gentbrugge, waar je een klusjesdienst Gentbrugge voor kan inhuren. De klusjesdienst Gentbrugge beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om unieke klusjes in Gentbrugge gaat.
 
Een klusjesdienst Gentbrugge neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Gentbrugge uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Gentbrugge gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inschakelen van een klusjesdienst Gentbrugge. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Gentbrugge voor het zetten van tegels? Dit is een gedetailleerd klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Gentbrugge dus een klusjesdienst Gentbrugge in en geniet van een deskundig eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Gentbrugge?


Een klusjesman in Gentbrugge kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden gedaan of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te klaren, huur je gemakkelijk een klusjesman Gentbrugge in. Voor klussen binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Gentbrugge terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Gentbrugge gedaan moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in meerdere klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Gentbrugge zoals vloeren zetten zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Gentbrugge inhuurt.

Kleine klusjes Gentbrugge


Klusjesman gezocht Gentbrugge voor kleine werkjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Gentbrugge zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Gentbrugge zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags karweitje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Gentbrugge voor in dienst nemen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn benodigdheden mee en legt de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Gentbrugge die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het plaatsen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vervangen. Heb je een klusjesman gezocht Gentbrugge die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Gentbrugge kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig plaatsen. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Gentbrugge.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine taken, zoals de dakgoten poetsen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of fixen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gerief voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Gentbrugge voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Gentbrugge?


Klusjesman gezocht in Gentbrugge, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief hoogstwaarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een volledige renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere taak? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inzetten van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Gentbrugge


Een klusjesman Gentbrugge die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven verschillen op basis van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren, maar hier ook een hoger tarief voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs aanrekent, zul je zeker iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal zeker vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het gerief, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Gentbrugge af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Gentbrugge voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Gentbrugge: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Gentbrugge in te huren? Dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Gentbrugge je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inhuurt voor je klusjes Gentbrugge.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Gentbrugge. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je klus zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw klus. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inschakelt.
 
Een klusjesman Gentbrugge inhuren op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw opdracht op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Gentbrugge. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Gentbrugge van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Gentbrugge

Tegelzetter badkamer - Plaatsen van OSB platen ,Dak Isolatie plaatsen - Dakpannen losgekomen - Tegels plaatsen - Oud parket onder tapis plein doorgezakt - Kleine klussen - Afwerking gyproc - Deur plaatsen en afwerken kast - Enkele reparaties en kleine renovatiewerken - Klusser - Silicone douche vervangen - Schuren gyproc en plakwerk - Schuren gyproc en plakwerk - 1 okt: kasten ophangen - Kleine klusjes - Muren plakken - Een keuken van hubo te plaatsen - Zolder verbouwen - Vaste klusjesman gezocht - Lamp met sensor voordeur - Luster en lampen ophangen - Klinken plaatsen - Stabilisatie en herstel van tuinhuis - Plaatsen blauwe hardsteen aan gevel - Waterdicht maken - All round klusjes in en om de woning - Gordijnenrail ophangen + gordijnen aan hangen - Installatie badkamermeubel(s) - Verwarming (3) - Verwarming - plaatsen van rekken in 2 bergingen en tuinhuis en ophangen van decoratie - Buitenbanden fiets vervangen - Muurtje plakken - Herstel houten voordeur + bel - Verwarming - Schoonmaken moeilijk bereikbare dakgoot - Installeren vliegraam Velux - Kookvuur en oven - kuisen van twee dakgoten - Vervangen afscherming boven gootsteen vernieuwen.Deurkruk herstellen - Barst opvullen toilet muur - Douchebak installeren - laminaat leggen - Installeren van kattenluikjes in 2 aluminiumdeurpanelen - Schoonmaken moeilijk bereikbare dakgoot - Tegels leggen - Tegels leggen - Loodgieter nodig. - Losse houtplaat + wc + plint - TV ophangen - 2 Balken vervangen tussen gelijkvloers en 1e verdiep - Keldergat dichtmaken - Muurtje afbreken - dakgoot - Rij terrastegels uitbreken - schilder en gyprocwerken - Tv Ophangen aan de muur - Herstelling ramen - Afkitten - klein laswerk - Allerlei - Opknappen twee oude dekenkisten - Keukentablet om maat plaatsen en stevig bevestigen - Klussen - Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Klussen - Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Klussen - Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Klussen - Klusjesman in Gentbrugge (9050)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden