klusser Deurle

Ontdek talentvolle klussers in Deurle

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Deurle

Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (38 reviews)
Hallo, mijn naam is Tim, ik ben 34 jaar en werk in de bouw. Om mijn tijd nuttig te besteden klus ik in huis of ben ik bezig met tuinieren. Ik weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden die kleine klusjes wilt uitvoeren dus langs deze weg ben ik de persoon die u zoekt voor tuinwerk en klusjes in huis, dit gaande van tuinwerken tot montage van deuren en ramen. Hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Deinze (9800) - Roland
Roland
Deinze
4.97/5 (31 reviews)
Ik ben Roland. Sinds kort met pensioen en in staat om nog wat bij te klussen. Als thuis doe het zelver heb ik reeds menige karweien tot een goed einde gebracht. Vernieuwingen en schilderwerken binnen en buiten, schrijnwerken allerhande, kasten op maat, plaatsen van deuren, tuinwerken. Enkel voor chauffage en elektriciteit kan ik mezelf niet behelpen. Alvast bedankt en misschien tot binnenkort.
Klussen in Nevele (9850) - Serge
Serge
Nevele
4.92/5 (24 reviews)
Ik doe allerhande kluswerken in en om het huis: sanitair/elektriciteit/schilderen behangen/hang en sluitwerk. Graag wil ik vrijblijvend komen zien hoe we het best deze job klaren. Gegarandeerd een correcte service. Mvg, Serge
Noah is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Hansbeke (9850) - Noah
Noah
Hansbeke
5/5 (21 reviews)
Hallo, ik ben Noah. Ik woon in Nevele en ben bereid om jou te helpen met karweien die jij niet voor elkaar krijgt. Door mijn achtergrond in de elektromechanica en mijn job in de verwarmingssector kan ik jou helpen met allerhande klusjes wat elektriciteit, loodgieterij, verwarming en koeling betreft. Tot snel!
Klussen in Nazareth (9810) - Yoran
Yoran Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
4.88/5 (8 reviews)
Hoi Ik ben student-zelfstandig en kan u helpen met bouw-, tuin- en elektriciteitswerken. Ook voor het vellen van bomen of knotten van wilgen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik beschik over aanhangwagen en het nodige professioneel materiaal om de meeste klussen op te lossen. Mvg Yoran
Klussen in Hansbeke (9850) - Jordy
Jordy
Hansbeke
5/5 (6 reviews)
Goededag mensen, Ik ben Jordy, jongeman van 24jaar. Verplaatsbaar met de wagen en een aanhangwagen. Ben van opleiding CNC-Frezer/draaier. Ik werk dus zeer graag met men handen en wil ook dat alles perfect is bij me thuis, dus ook bij jullie. De zaterdagen heb ik wat tijd dus dan zal het vaak klussen zijn. Controle met de klant na afwerking. Wat ik vuil maak, kuis ik ook natuurlijk op. Tot dan
Klussen in Nevele (9850) - Sven
Sven
Nevele
5/5 (5 reviews)
ik ben een jongeman van 28 jaar en heb als hoofdberoep poetshulp ik ben een bezige bij die graag bezig is en graag mensen help ik kan buiten poetsen ook in de tuin werken wat kleine schilderwerken ik verplaats mij met de wagen
Klussen in Deinze (9800) - Sigmund
Sigmund Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Sigmund en ik werk in een doe-het-zelf zaak. Met plezier kan ik u helpen met allerlei herstellingen en renovatie van uw huis. Ik heb een technische achtergrond als mechanicien. Mijn prioriteit is om samen met de klant tot een perfecte oplossing te komen. Ik heb dus geen schrik om mijn handen vuil te maken. Ook op zon-en feestdagen doe ik depannages.
Klussen in Deinze (9800) - Mario
Mario
Deinze
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal.ik ben Mario en werk in de vaste nacht hierdoor heb ik overdag tijd om te klussen .dit is een hobby ik ben namelijk een bezig iemand die graag klussen uitvoert en oplossingen zoekt .
Klussen in De pinte (9840) - Bram
Bram
De pinte
4.0/5 (2 reviews)
Mijn naam is Bram ben 28 jaar, Ik heb een opleiding houtbewerking kan dus wat met mijn handen. Ik beschik ook over verschillende machines en Heb ook absoluut groene vingers en werk ook graag in de tuin. Ik ben ook goed met kids.
Klussen in Deurle (9831) - Charles
Charles
Deurle
5/5 (1 reviews)
Hey! Ik ben Charles, 28 jaar oud en kom uit het Gentse. Zelf heb ik veel ervaring opgedaan met de winkels van mijn moeder met klusjes uit te voeren en bij haar klanten thuis, en nu ben ik een gepassioneerde ITer. Ik geef ook les voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met een PC, we moeten allemaal ergens beginnen hé.
Klussen in De pinte (9840) - Simon
Simon
De pinte
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Simon, 28 jaar en woon alleen op een appartement in Gent. Als hoofdberoep werk ik als accountmanager voor Electrolux Professional, als bijberoep ben ik medeoprichter bij Bioflask. Dit zijn unieke handgemaakte planten-ecosystemen. U kan alle info vinden op www.bioflask.be Mijn hobby's zijn: tuinieren, 3d-printen, bouwpaketten, herstellingen, doe-het-zelf, ecosystemen, dierenvriend.
Klussen in Astene (9800) - Pascale
Pascale
Astene
5/5 (1 reviews)
Veelzijdig iemand , graag klussen, bereid om iedereen te helpen. Sterk in het schilderen van binnenhuis plaatsen met eigen verfmerk aan sterke prijs. Het moet niet altijd extra duur zijn om een heel goed resultaat te hebben. Belg met Nederlandse moedertaal
Klussen in Petegem-aan-de-leie (9800) - Peter
Peter
Petegem-aan-de-leie
Nieuw
hallo ik ben Peter, ik ben 54j werk in school als werkman/buschauffeur dus manneke van alles.daar ik ook de woensdagnamiddag vrij ben heb ik wat tijd om bij te verdienen en ook eventueel de zaterdag.dus laat maar komen de klusjes en ik zal zien wat ik kan oplossen. groetjes Peter
Klussen in Nazareth (9810) - Frederic
Frederic Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
Nieuw
Sinds 2012 actief in de bouwsector met mijn eigen onderneming die zich specialiseert in kleine en middelgrote werken. Dankzij het behalen van verschillende diploma's (stukadoor, elektricien, loodgieter, vloerder en chapeplaatser) kan ik een brede waaier van diensten aanbieden. In hoofdberoep heb ik heel wisselende uren zodat ik tijdens voor of namiddag beschikbaar ben voor kleine werken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Deurle

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Deurle: geëvalueerd met 4.9 door 138 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Deurle, klussen in huis Deurle, klusjes gezocht Deurle, karweien Deurle,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden