klusser Oevel

Ontdek talentvolle klussers in Oevel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Oevel

Klussen in Westerlo (2260) - Dirk
Dirk
Westerlo
5/5 (32 reviews)
Ik ben Dirk en ben 58 jaar . Ben op vervroegd pensioen kunnen gaan bij werkgever . Gezien ik steeds mech/elektro technieker geweest ben , ben ik met verschillende disciplines vertrouwd . Ik kan me dus snel vrijmaken om de werken te komen uitvoeren . Heb veel voldoening als klant voor 100% tevreden is van de geleverde werken . Groeten Dirk
Klussen in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (9 reviews)
All round technicus. De nodige kennis en know-how kan ik voor u inzetten. Hout, Bouw, Renovatie, Mechanica en elektriciteit schrikken mij niet af en ben in het bezit van een kleine werkplaats met meer dan voldoende gereedschap en machines om voor u de klus te klaren.
Klussen in Olen (2250) - Guido
Guido
Olen
4.78/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Guido, ik ben sinds 2 jaar gepensioneerd en wegens schrik om een beetje stil te vallen ben ik op zoek naar nieuwe bezigheden, wegens renovatiewerken in mijn woonst, en bij mijn kinderen, ben ik op de hoogte van al wat erbij hoort. Mijn werk dat ik heel mijn leven gedaan heb vereiste vooral vriendelijkheid, eerlijkheid en stiptheid, dus misschien tot een keertje... groetjes
Klussen in Westerlo (2260) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Westerlo
5/5 (8 reviews)
Ik ben Bert , zelfstandige in bijberoep, ik heb reeds 30 jaar actief als electricien met een passie voor energie. Je elektriciteit afgekeurd, Ik help u graag verder met al je elektrische problemen. Lampen vervangen, tuinverlichting een stopcontact bijplaatsen of een ganse renovatie, geen probleem ik help je graag verder. Bert H.
Alexander is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Oevel (2260) - Alexander
Alexander
Oevel
5/5 (8 reviews)
Mijn naam is Alexander en ben 27 jaar en ex-profrenner. Werknemer bij een bedrijf die meubels levert en plaatst met afwerking ter plaatse (Hout afwerking, schilderen,...). Van opleiding ben ik afgestudeerd in de hout technieken. Ik heb reeds ook diploma’s behaald als massagetherapeut en sport masseur.
Klussen in Westerlo (2260) - Jasir
Jasir Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Westerlo
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben Jasir! Netheid is de helft van een goede gezondheid! Hebben je ruiten een wasbeurt nodig? Kunnen de hagen wel eens een trimbeurt gebruiken? Hulp nodig om de babykamer in orde te brengen? Ik sta tot uw dienst voor allerlei zaken; van tuinonderhoud tot schoonmaken, van ruiten wassen tot kleine schilderwerken, etc. Geef mij een seintje en ik kom u met plezier verderhelpen!
Klussen in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Jente, 27 jaar, werkzaam als circusleraar en -artiest en na de ombouw van een camionette naar camper is de goesting naar meer werk met mijn handen, voornamelijk werken met hout, heel groot geworden. Op deze manier hoop ik mensen uit de nood te helpen.
Klussen in Herentals (2200) - Ibrahim
Ibrahim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (1 reviews)
Sociaal, vriendelijk, eerlijk, behulpzaam, zelfstandig Ik help graag mensen in nood... Dit doe ik altijd met een glimlach.... Eerlijkheid is een sterke punt.... Altijd bereikbaar... 24 op 24 paraat
Klussen in Olen (2250) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Olen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Filip, wonende in Olen. Ik ben hoofdzakelijk elektricien in bijberoep. MAAR ik wil ook mensen helpen met allerhande kleine klusjes in en rond het huis zoals meubels monteren, aanpassingen sanitair, schutting plaatsen, kleine afbraakwerken enz. Voor meer informatie bel me gerust. We komen vast en zeker tot een oplossing. Groeten, Filip
Klussen in Olen (2250) - Pop
Pop
Olen
5/5 (1 reviews)
Hello, my name is Adrian. I live in Olen 2250, I work for a company in the food industry and I would like to find work in my field. I have finished the school of interior and exterior design. I am available in the morning or at the weekend!!
Klussen in Westerlo (2260) - Jouke
Jouke
Westerlo
Nieuw
Ik ben jouke, hardwerkend, spontaan. Ik ben een alleenstaande moeder met 2 kindjes en kan een extra centje goed gebruiken. Ik doe mijn meeste ervaring op zls vrijwilliger bij toerisme westerlo waar ik allerlei decor bouw, schilder en Instaleer.
Klussen in Westerlo (2260) - Raf
Raf
Westerlo
Nieuw
Ik ben Raf arbeider werkzaam in de bouwsector en verdien graag iets bij werk nauwkeurig en net
Klussen in Geel (2440) - Ronny
Ronny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Voor ons is geen project te klein of uitdaging te groot.Wij hebben jarenlange ervaring in het inzetten van onze expertise voor onze klanten.Of je een klein project hebt of een enorme opdracht,wij pakken de taak professioneel en met zorg aan en geven het de aandacht die het verdient.Wij zijn volledig uitgerust om zowel de grootste als de kleinste projecten aan te pakken.
Klussen in Olen (2250) - Corim
Corim
Olen
Nieuw
Ik ben Corim, 30jaar. Sinds vorig jaar ben ik in een 5ploegenstelsel gaan werken na 10jaar in de bouw te hebben gewerkt als chapper. Hierdoor heb ik veel vrije tijd, dus veel tijd om wat bij te verdienen.
Klussen in Olen (2250) - Quinten
Quinten
Olen
Nieuw
Dag iedereen, Mijn naam is Quinten. In mijn job heb ik enkele dagen per week vrij af die ik nuttig wil spenderen. Ik mis de fysieke uitdaging. Ik help al sinds mijn 12 jaar mee in de zaak van mijn vader en weet dus wat werken is. Ondertussen is de firma helaas verkocht. Ik ben afgestudeerd als fotolasser en heb enkele jaren in de bouw -en metaalsector gewerkt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Oevel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer makkelijk in gebruik, en ik heb uiteindelijk een super goede klusjesman gevonden. ”
Yaya
“ Eindelijk een kleine werkje opgeknapt, waar je normaal gezien niemand voor langs komt. ”
Lorens
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Oevel: geëvalueerd met 4.98 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Oevel, klussen in huis Oevel, klusjes gezocht Oevel, karweien Oevel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden