klusser Noorderwijk

Ontdek talentvolle klussers in Noorderwijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Noorderwijk

Klussen in Westerlo (2260) - Dirk
Dirk
Westerlo
5/5 (32 reviews)
Ik ben Dirk en ben 58 jaar . Ben op vervroegd pensioen kunnen gaan bij werkgever . Gezien ik steeds mech/elektro technieker geweest ben , ben ik met verschillende disciplines vertrouwd . Ik kan me dus snel vrijmaken om de werken te komen uitvoeren . Heb veel voldoening als klant voor 100% tevreden is van de geleverde werken . Groeten Dirk
Klussen in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (9 reviews)
All round technicus. De nodige kennis en know-how kan ik voor u inzetten. Hout, Bouw, Renovatie, Mechanica en elektriciteit schrikken mij niet af en ben in het bezit van een kleine werkplaats met meer dan voldoende gereedschap en machines om voor u de klus te klaren.
Klussen in Herentals (2200) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (5 reviews)
Hallo allen ,Ik ben Marc en heb al veel jaren ervaring in Elektriciteit , laagspanning . Ik sta open voor alle kleine klusjes i.v.m. elektra . Geen toestellen en geen nieuwbouw . Dus de echte kleine klusjes waar je moeilijk iemand snel voor kan vinden .
Klussen in Herentals (2200) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (4 reviews)
Hoi, ik ben Bert. Ik werk in 3 ploegen met weekenddienst dus ik heb redelijk wat vrije tijd en daarom zelfstandige in bijberoep. Ik heb verschillende jaren met een meubelfirma samen gewerkt en tot op heden met een firma die vooral bezig is met allerlei metaal werken. Ikzelf ben ik bezit van een eigen wagen en aanhangwagen. Ik kan veel aangezien ik mijn huisje ook zelf heb gerenoveerd. Tot snel.
Klussen in Herentals (2200) - Erwin
Erwin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
4.5/5 (2 reviews)
Hallo Ik ben Erwin en ben zelfstandige in bijberoep. Ik zal mij vooral bezig houden met herstellingen en aanpassingen aan residentiële elektrische installaties. Verder kunnen allerlei taakjes en karweien ook door mij worden uitgevoerd.
Klussen in Herentals (2200) - Bjorn
Bjorn
Herentals
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Bjorn, 40 jaar. Mijn werkervaringen liggen vooral in de bouwsector. Graag wil ik klussen uitvoeren. Elektriciteit is niet aan mij besteed maar op andere vlakken binnen de sector ben ik multi inzetbaar.
Klussen in Herentals (2200) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (2 reviews)
Ik heb de pech dat ik mijn bijberoep tijdens Corona moeilijk kan doen ( verhuur licht en geluid), daarom wil ik als handige Harry graag wat klussen binnen of buiten het huis, zoals keukens ineen steken of sanitair plaatsen of toestellen aansluiten elektrisch. Ik heb vervoer bestelwagen of grote bestelwagen met laadbrug voor het zwaardere werk. Heb ook alle soorten gereedschap om te klussen.
Klussen in Herentals (2200) - Rudi
Rudi
Herentals
5/5 (2 reviews)
Mijn naam is Rudi en ben 52 jaar. Door de corona, mag ik slechts 2 dagen per week werken in het bedrijf en heb dus veel vrije tijd. Ben heel erg handig en beschik over vele materialen waardoor ik vele klusjes aankan. Verder kan ik u van dienst zijn met computerproblemen en ik kan ook wel goed met dieren en kinderen om. Ik ben correct en hou van orde. Hopelijk tot binnenkort
Klussen in Herentals (2200) - Dumitru
Dumitru
Herentals
5/5 (1 reviews)
Hallo! Mijn naam is Dumitru. Ik wil mijn diensten aanbieden aan diegenen die geïnteresseerd zijn in digitale marketing en social media marketing. Ik kan ook outsourcingdiensten aanbieden, als data entry en meer. Ook voor elektrische installaties kan ik complete diensten aanbieden: van advies, reparatie, renovatie, nieuwbouw tot domotica
Klussen in Olen (2250) - Pop
Pop
Olen
5/5 (1 reviews)
Hello, my name is Adrian. I live in Olen 2250, I work for a company in the food industry and I would like to find work in my field. I have finished the school of interior and exterior design. I am available in the morning or at the weekend!!
Klussen in Herentals (2200) - Dennis
Dennis
Herentals
Nieuw
Hoi allemaal, ik ben Dennis, 32 jaar en leerkracht. Volgens vele mensen hebben wij veel te vrije tijd, dus wil ik die nu nuttig besteden. De laatste jaren heb ik zelf 2 huizen gerenoveerd en ben daarom steeds bezig in mijn werkkledij. Ik doe zowel klusjes in als buiten het huis, of stel graag mijn aanhangwagen ter beschikking.
Klussen in Herentals (2200) - Sven
Sven
Herentals
Nieuw
Hallo, Ik ben Sven 29 jaar en al heel wat ervaring in de bouw. Heb je wat klusjes te doen die je niet (alleen) kan, zoals elektriciteit leggen, gyproc werken,verwarming, sanitair,verven, tuinwerken, enz. Dan kan je bij mij altijd terecht voor vragen en een sterke rechterhand. Zo maken we samen een gezellige thuis! Groeten Sven!
Klussen in Herentals (2200) - Alfons
Alfons
Herentals
Nieuw
Ik ben Alex en kan allerlei klusjes klaren zowel in het huis als in de tuin. Dit gaat van het aansluiten van een nieuw stopcontact en dergelijke meer. Ik heb altijd een heftruckchauffeur geweest in een multinational en kan dus ook zonder problemen een heftruck besturen
Klussen in Herentals (2200) - Sven
Sven
Herentals
Nieuw
dag allemaal ,ik ben sven ,een handige harry van 52 jaar ,allerlei klusjes in en rondom het huis en tuin spreken me wel aan ,ook voor vieze klussen draai ik m'n hand niet om (riolen en afvoerputjes vrijmaken )
Klussen in Herentals (2200) - Duran
Duran
Herentals
Nieuw
Dag , door de week welk ik als account manager maar ik ben een handige klusser van 40j en heb nog wat tijd over om ergens iets op te knappen. Het moet correct en netjes zijn, anders begin ik er niet aan. Tot dan
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Noorderwijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Noorderwijk: geëvalueerd met 4.95 door 60 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Noorderwijk, klussen in huis Noorderwijk, klusjes gezocht Noorderwijk, karweien Noorderwijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden