herstelling huishoudtoestellen Geel

Herstelling huishoudtoestellen in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Geel

Huishoudelektro reparateur in Mol (2400) - Joey
Joey
Mol
4.8/5 (30 reviews)
Elektricien met basiskennis over elektronica die wel wat herstelling van huishoudtoestellen heeft gedaan o.a. radio's, elektrisch speelgoed, verlichting, enzovoort. Ik kom eventueel uw elektronica halen of geef u advies voor een vervangende toestel.
Huishoudelektro reparateur in Westerlo (2260) - Dirk
Dirk
Westerlo
5/5 (22 reviews)
Gezien ik een techisch mechanish+ elektrische achtergrond heb voel ik me geroepen op zulke werkzaalheden uit te voeren .Bij plaatsen stopkontakten , bijplaatsen lichtpunten enz
Huishoudelektro reparateur in Kasterlee (2460) - Dirk
Dirk
Kasterlee
5/5 (16 reviews)
herstellen van (afwas)wasmachine, kleine huishoudtoestellen, elektrisch gereedschap, ... je krijgt een vrijblijvende analyse met prijsopgave. ik werk low budget en probeer dus in eerste plaats te herstellen ipv zomaar componenten te vervangen.
Milosz is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Herentals (2200) - Milosz
Milosz
Herentals
4.89/5 (9 reviews)
Repair it - there is always a way to fix it! Giving the device second live is always fun, sometimes challenge but usually cheaper than buying new - so let's check that together :)
Huishoudelektro reparateur in Laakdal (2430) - Roy
Roy
Laakdal
5/5 (7 reviews)
Heel vaak gooien mensen iets te snel weg omdat het stuk ik zonder er nog maar eens deftig naar te kijken. Ik bekijk met plezier uw toestel ga dan ook op zoek naar een goedkope oplossing om dit apparaat te herstellen. Uiteraard is niet alles herstelbaar maar we kunnen toch zeker eerst een kijkje nemen, niet?
Huishoudelektro reparateur in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (5 reviews)
reeds vele zaken hersteld. ik heb een hele lijst aan leveranciers om een herstelling met succes voor u uit te voeren. Thuis heb ik een eigen labo met uitgebreid materiaal. Computers (specialisatie), elektrische apparatuur , ...
Huishoudelektro reparateur in Herentals (2200) - Rudi
Rudi
Herentals
5/5 (2 reviews)
Ik hou ervan om iets te herstellen, dat geeft me een positieve boost. Ik heb ook redelijk wat ervaring met elektrische toestellen en heb ook het nodige materiaal om dat te repareren. Is de kostrijs echter te hoog om te maken, dan zal ik steeds mensen aanraden om iets anders te kopen
Huishoudelektro reparateur in Meerhout (2450) - Yannick
Yannick
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Yannick 21 jaar en kan als elektricien ook huishoudaparatuur maken. Doet jou verlichting het niet meer of zou je graag iets anders hangen? Daarmee kan ik jou een handje helpen.
Huishoudelektro reparateur in Kasterlee (2460) - Pieter
Pieter
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Repareer vooral tv’s laptops en telefoons. Maar alle andere elektro dingen werken in basis hetzelfde. Geef graag een 2de leven aan dingen die anders op de schroot belanden. Spijtig genoeg leven we in een wegwerpmaatschappij en is het af en toe een beter keuze iets niet meer te repareren.
Huishoudelektro reparateur in Geel (2440) - Chakir
Chakir
Geel
Nieuw
Is er iets stuk van electro of dergelijke contacteer mij en wie weet hoef jij je electro niet weg te gooien. Ook herstellingen aan gsm’s (vooral iPhones) kan ik voor jou de juiste persoon zijn om deze te herstellen.
Huishoudelektro reparateur in Geel (2440) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Wordt u door een gespecialiseerde firma verteld dat uw toestel vervangen moet worden? Dit is vaak niet nodig. Vaak kan het toch nog de moeite waard zijn om grondig te bekijken wat juist het probleem is.
Huishoudelektro reparateur in Mol (2400) - Stef
Stef
Mol
Nieuw
Ik heb ervaring met elektrische toestellen zoals het herstellen van wasmachines, gebroken onderdelen, bekabeling herstellingen maar ook het plaatsen van stopcontacten of nieuwbouwwerken.
Huishoudelektro reparateur in Dessel (2480) - Youssef
Youssef
Dessel
Nieuw
Ik heb ervaring in het repareren van elektronische apparatuur. Zowel kapotte apparatuur komen maken. Of nieuwe komen monteren en of afstellen. Tot snel!
Huishoudelektro reparateur in Kasterlee (2460) - Wouter
Wouter
Kasterlee
Nieuw
herstellingen kleiner elektro, koffiezetten, broodroosters, gras en tuinmachines. smijt deze zeker niet weg. 60% van alle elektro apparaten die worden weggegooid zijn te herstellen. mijn motto: meten is weten
Huishoudelektro reparateur in Herentals (2200) - Manu
Manu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
Nieuw
Als teamleader van een technische dienst in kleine huishoud elektro voor een erkend merk heb ik jaren ervaring. Voor ik hoofd ben geworden van deze dienst heb ik eerst jaren zelf herstellingen uitgevoerd op allerlei verschillende toestellen en nog steeds spring ik mijn techniekers regelmatig bij in drukke periodes.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
“ Makkelijke manier om hulp te krijgen indien je niemand kent die daartoe bekwaam is. ”
Hormoz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Geel: geëvalueerd met 4.98 door 84 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Geel, klein elektro laten herstellen Geel, wasmachine reparatie Geel, herstelling huishoudtoestellen Geel, herstelling wasmachine Geel, koelkast reparatie aan huis Geel, technieker wasmachine Geel, reparatie elektrische toestellen Geel, koelkast herstellen Geel, reparatie vaatwasser Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Geel

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur in Geel

Een nieuwe dampkap installeren - Herstellingen combi oven - Waterpomp bubbelbad repareren - Wasmachine - soza pierre - Vatwasser reparaties - De longhi koffiapparaat herstellen - AEG mcd3380em microgolf - Inductiekookplaat - Herstelling Afwasmachine AEG - vaatwasser herstellen - vaatwasser werkt niet meer - verstopte vaatwasser - Wasmachine geeft een heel raar geluid - vaatwasser bosch warmt niet meer op - Herstelling vaatwasser bauknecht - Vaatwasser aeg foutcode i 30 - nazicht wasmachine - Wasmachine Miele nog te herstellen?
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden