herstelling huishoudtoestellen Geel

Herstelling huishoudtoestellen in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Geel

Huishoudelektro reparateur in Mol (2400) - Joey
Joey
Mol
4.8/5 (30 reviews)
Elektricien met basiskennis over elektronica die wel wat herstelling van huishoudtoestellen heeft gedaan o.a. radio's, elektrisch speelgoed, verlichting, enzovoort. Ik kom eventueel uw elektronica halen of geef u advies voor een vervangende toestel.
Huishoudelektro reparateur in Kasterlee (2460) - Dirk
Dirk
Kasterlee
5/5 (22 reviews)
herstellen van (afwas)wasmachine, kleine huishoudtoestellen, elektrisch gereedschap, ... je krijgt een vrijblijvende analyse met prijsopgave. ik werk low budget en probeer dus in eerste plaats te herstellen ipv zomaar componenten te vervangen.
Huishoudelektro reparateur in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (8 reviews)
reeds vele zaken hersteld. ik heb een hele lijst aan leveranciers om een herstelling met succes voor u uit te voeren. Thuis heb ik een eigen labo met uitgebreid materiaal. Computers (specialisatie), elektrische apparatuur , ...
Huishoudelektro reparateur in Laakdal (2430) - Roy
Roy
Laakdal
5/5 (7 reviews)
Heel vaak gooien mensen iets te snel weg omdat het stuk ik zonder er nog maar eens deftig naar te kijken. Ik bekijk met plezier uw toestel ga dan ook op zoek naar een goedkope oplossing om dit apparaat te herstellen. Uiteraard is niet alles herstelbaar maar we kunnen toch zeker eerst een kijkje nemen, niet?
Huishoudelektro reparateur in Meerhout (2450) - Yannick
Yannick
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Yannick 21 jaar en kan als elektricien ook huishoudaparatuur maken. Doet jou verlichting het niet meer of zou je graag iets anders hangen? Daarmee kan ik jou een handje helpen.
Huishoudelektro reparateur in Kasterlee (2460) - Pieter
Pieter
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Repareer vooral tv’s laptops en telefoons. Maar alle andere elektro dingen werken in basis hetzelfde. Geef graag een 2de leven aan dingen die anders op de schroot belanden. Spijtig genoeg leven we in een wegwerpmaatschappij en is het af en toe een beter keuze iets niet meer te repareren.
Huishoudelektro reparateur in Geel (2440) - Chakir
Chakir
Geel
Nieuw
Is er iets stuk van electro of dergelijke contacteer mij en wie weet hoef jij je electro niet weg te gooien. Ook herstellingen aan gsm’s (vooral iPhones) kan ik voor jou de juiste persoon zijn om deze te herstellen.
Huishoudelektro reparateur in Geel (2440) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Wordt u door een gespecialiseerde firma verteld dat uw toestel vervangen moet worden? Dit is vaak niet nodig. Vaak kan het toch nog de moeite waard zijn om grondig te bekijken wat juist het probleem is.
Huishoudelektro reparateur in Mol (2400) - Stef
Stef
Mol
Nieuw
Ik heb ervaring met elektrische toestellen zoals het herstellen van wasmachines, gebroken onderdelen, bekabeling herstellingen maar ook het plaatsen van stopcontacten of nieuwbouwwerken.
Huishoudelektro reparateur in Kasterlee (2460) - Wouter
Wouter
Kasterlee
Nieuw
herstellingen kleiner elektro, koffiezetten, broodroosters, gras en tuinmachines. smijt deze zeker niet weg. 60% van alle elektro apparaten die worden weggegooid zijn te herstellen. mijn motto: meten is weten
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel reparatie elektrische toestellen in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
“ Goed geholpen aangezien er meerdere personen reageerden. En er dus met hen gecommuniceerd kon worden vooraleer in te gaan op een dienst. ”
Olivier
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Geel: geëvalueerd met 4.97 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Geel, klein elektro laten herstellen Geel, wasmachine reparatie Geel, herstelling huishoudtoestellen Geel, herstelling wasmachine Geel, koelkast reparatie aan huis Geel, technieker wasmachine Geel, reparatie elektrische toestellen Geel, koelkast herstellen Geel, reparatie vaatwasser Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan herstelling huishoudtoestellen in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden