huishoudhulp Heers

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Heers

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Heers

Huishoudhulp in Borgloon (3840) - Nidal f.a
Nidal f.a Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgloon
4.75/5 (4 reviews)
Uw vrije tijd is geen huishouding, laat deze taak aan ons over... Onder deze slogan is het mijn werk om al het huis- en kantoorwerk van schoonmaak over te laten aan mijn bedrijf. Ik heb hiervoor de nodige ervaring en kunde.
Huishoudhulp in Rutten (3700) - Chris
Chris
Rutten
5/5 (2 reviews)
Hallo ik kook herl graag bak ook heel graag dingen vroeger opleiding kokschool gevolgd heb ook een zoon op kokschool zitten
Huishoudhulp in Brustem (3800) - Dominique
Dominique
Brustem
5/5 (1 reviews)
Het leven is altijd net iets aangenamer als je kan thuiskomen in een pasgepoetste woning. Ik help u graag zodat u hiervan kan genieten en tijd heeft voor wat ontspanning. Groetjes Dominique
Huishoudhulp in Brustem (3800) - Sophie
Sophie
Brustem
5/5 (1 reviews)
Ik werk deeltijds met variabele uren en heb nog wat tijd over. Strijken doe ik dolgraag. En waarom niet een strijkje voor andere doen ! Was kan eventueel gehaald en terug gebracht worden na afspraak. Ook mag die zelf gebracht worden en afgehaald na afspraak. Samen bespreken we he wel wat het beste past !
Huishoudhulp in Heers (3870) - Marijke
Marijke
Heers
5/5 (1 reviews)
Zoek je iemand om eenmalig een huis of appartement schoon te maken? Ik wil je graag helpen. Ik heb ervaring met poetsen. Heb mijn eigen huishouden. Ik zoek geen lange opdrachten.
Huishoudhulp in Engelmanshoven (3800) - Dominique
Dominique
Engelmanshoven
Nieuw
Hallo, ik ben Dominique uit Engelmanshoven (Sint-Truiden)(46j). Behaalde diploma secretariaat-Talen A1 (3-talig). Ik ben een vriendelijk, integer, gemotiveerd en punctueel persoon. Je kan een beroep op mij doen voor alles wat met dieren te maken heeft, huishouden runnen (poetsen, strijken, koken, boodschappen doen), oppas (kinderen, bejaarden) en alle administratieve taken.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Gorsem (3803) - Noemi
Noemi
Gorsem
Nieuw
Hallo iedereen! Ik ben een jonge meid die graag hier en daar wat bijklust om het onderhoud van mijn Volkswagen busje te bekostigen. Ik heb vroeger als studente dierenzorg heel lang voor honden en katten gezorgt terwijl de baasjes waren gaan werken, maar ik schrik er ook niet van terug om mijn handen uit de mouwen te steken voor het poetsen of helpen met afwassen in de horeca. :-)
Huishoudhulp in Heers (3870) - Jeroen
Jeroen
Heers
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Jeroen! Ik heb veel ervaring in schoonmaken! Ik heb oog voor detail, en ben een perfectionist. Bij mij is hygiene zeer belangrijk. Perfect u's net niet goed genoeg. Ik zou graag voor u willen werken! Aarzel niet me te contacteren.
Huishoudhulp in Engelmanshoven (3800) - Zita
Zita
Engelmanshoven
Nieuw
Ik heb in een rusthuis gewerkt en moets elke dag veel kamers,badkamers,gangen, afstoffen, ik moets op 2uur tijd 10 kamers poetsen zn s’morgens ook koffie geven enzo
Huishoudhulp in 's herenelderen (3700) - Laura
Laura
's herenelderen
Nieuw
Heb jij geen tijd of geen zin om je huis te kuisen? Dan help ik je graag! Ik heb het graag proper en opgeruimd en kan jou dus helpen zodat jij kan thuiskomen in een proper huis.
Huishoudhulp in Kleine-brogel (3990) - Kim
Kim
Kleine-brogel
Nieuw
Ik ben in bezit van mijn rijbewijs en heb een auto. Ik zie waar werk is en werk proper en zorgvuldig. Ik respecteer de privacy en daar zorg voor persoonlijke spullen.
Huishoudhulp in Tongeren (3700) - Kim
Kim
Tongeren
Nieuw
Dag! Naaien is mijn hobby en heb reeds 16 jaar ervaring in het maken van kleding. Graag wil ik meer dan een hobby er van kunnen maken, retouches van kleding, gordijnen, alles is bespreekbaar. Groetjes en tot snel, Kim!
Huishoudhulp in Borlo (3891) - Christel
Christel
Borlo
Nieuw
Ik heb gewerkt bij huishoudhulp en dus ook veel gestreken . En dat zou ik nu willen doen , alleen strijken als het moet kan er ok nog wel wat licht huishoudelijk werk bij.
Huishoudhulp in Bommershoven (3840) - Els
Els
Bommershoven
Nieuw
ik strijk heel graag. graag zoek ik strijkwerk van thuis uit, mits supplement kan se strijk ook grhaald en geleverd worden. rookvrij en zonder huisdieren wordt u was gestreken
Huishoudhulp in Borgloon (3840) - Sofie
Sofie
Borgloon
Nieuw
Strijken geeft me rust in mijn hoofd, en het is leuk dat ik het van thuis uit kan doen en er dan ook nog een extra centje mee kan verdienen. Win-win situatie
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Heers

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Heers: geëvalueerd met 4.95 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Heers, hulp in huis Heers, huishoudpersoneel Heers, goedkope huishoudhulp Heers,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden