huishoudhulp Merelbeke

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Merelbeke

Lieven is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (91 reviews)
Ik heb thuis een naaimachine en doe verschillende werken zoals ; ritssluitingen vervangen, gordijnen, kleding herstellen, inkorten van broeken. Ik heb een Bernina naaimachine (nog een originele).
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
Merelbeke
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Marie (20 jaar). Ik poets nu al een tijdje (ongeveer twee jaar) en heb al op verschillende plaatsen gepoetst. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken en ik werk hard en efficiënt.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (8 reviews)
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Huishoudhulp in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
Zwijnaarde
5/5 (6 reviews)
Ik kook graag. Onze vrienden vinden onze keuken rijk met vol smaak. Zelfs onze Belgische vrienden eten altijd heel graag bij ons. Toen mijn kinderen bij Schouts waren, vroegden leiders altijd naar ons eten bij verschillende bijeenkomsten of gebeurtenissen van hun groep. Ik deed het graag . Vooral omdat ik zij dankbaar was voor hun engagement.
Huishoudhulp in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Als elke vrouw weet ik wat te doen! Ik wil iets bijverdienen en strijken kan ik zeker heel goed. Toen we ons horeca zaak hadden, moest ik regelmatig veel strijken voor mijn gezien en de zaak .
Huishoudhulp in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Sinds 2014 ben ik in schoonmaak Heb ervaring van iss van 3 jaar En nu zelfstandig Altijd bereikbaar Lang termijn werken Producten Gereedschappen Worden voorgediend
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag, ik help steeds thuis een handje mee en ik heb zelf een auto die regelmatig gekuist moet worden. Ik vind het steeds tof om een auto te kuisen want je ziet steeds het resultaat van wat je gedaan hebt!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Nico
Nico
Gent
1.0/5 (3 reviews)
In ieder huis moet er worden gekuist? Mijn mama is 25 jaar poetsvrouw geweest en ik heb heel veel geleerd van haar. Ik heb verschillende technieken onder de knie waardoor uw huisje nog beter dan perfect is. Niet alleen binnenshuis ook buitenshuis, kan ik de ramen lappen en de auto opnieuw doen blinken zowel de binnen als buiten kant .
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
hallo, ik heb al vijf jaar ervaring als huishoudhulp. oa wassen en strijken. en poetsen. Ik ben nauwkeurig, stipt, heb oog voor detail. Ik kom heel graag uw strijk bij u thuis doen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Huishoudhulp in Oosterzele (9860) - Nathalie
Nathalie
Oosterzele
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik heb het graag altijd netjes. Ik poets heel graag, heb je iemand nodig om je huis spik en span te maken. Dan ben je op het goeie adres. Iedere middag vrij aangezien ik altijd vroeg begin op mijn werk.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elisiya
Elisiya
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal mijn naam is Elisiya. Op school heb ik mode en naaien gestudeerd. Het is een passie geworden ik kan kussens, gordijnen, jurken, kleren naaien verkorten of versmallen. Werk zorgvuldig en ben heel creatief. Groetjes Elisiya
Huishoudhulp in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Dag mensen. İk strijk ook graag! Als jullie een handje nodig hebben, dat ben ik! İk wil jullie graag helpen met het strijken, kasten opruimen, kleren wouven, wassen.
Huishoudhulp in Melle (9090) - Emily
Emily
Melle
5/5 (1 reviews)
Iederen heeft graag een mooi net en proper huis. Ook mensen die het zelf niet kunnen mooi maken en het graag zouden willen. Daarom doe ik dat met veel plezier in hun plaats
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kook zeer graag samen en ik kook zeer graag voor anderen. In 2020 ook kooklessen gevolgd aan het kisp, waarbij verschillende keukens aan bod kwamen (mediterraans, Vlaams,...) Bakken doe ik ook zeer graag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Merelbeke: geëvalueerd met 4.65 door 145 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Merelbeke, hulp in huis Merelbeke, huishoudpersoneel Merelbeke, goedkope huishoudhulp Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Merelbeke in?

Onder huishoudhulp Merelbeke vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Merelbeke kan jou met allerlei jobs bijstaan, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Merelbeke kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Merelbeke kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Merelbeke heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Merelbeke een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke jobs en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Merelbeke doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Merelbeke heel wat jobs uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Merelbeke allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Merelbeke zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Merelbeke kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Merelbeke inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je op een huishoudhulp in Merelbeke beroep doet, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Merelbeke in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger iemand aannemen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Merelbeke. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Merelbeke. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Merelbeke?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Merelbeke kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Merelbeke is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Merelbeke juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verscheidene prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Merelbeke kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Merelbeke
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Merelbeke inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Merelbeke kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verscheidene huishoudhulpen in Merelbeke aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning te poetsen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Merelbeke. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Merelbeke

Poetshulp - Strijken in Merelbeke (9820) - Mijn auto wassen (binnen + buiten) - Poetsvrouw niet allergisch tegen katten gezocht - Ramen wassen buitenkant
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden