Vind de beste huishoudhulp in Merelbeke

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
4.9/5 · 10 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben Marie (20 jaar). Ik poets nu al een tijdje (ongeveer twee jaar) en heb al op verschillende plaatsen gepoetst. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken en ik werk hard en efficiënt.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Huishoudhulp in De pinte (9840) - Vita
Vita
4.83/5 · 6 reviews
9840 De pinte
Als elke vrouw weet ik wat te doen! Ik wil iets bijverdienen en strijken kan ik zeker heel goed. Toen we ons horeca zaak hadden, moest ik regelmatig veel strijken voor mijn gezien en de zaak .
Huishoudhulp in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
5/5 · 5 reviews
9052 Zwijnaarde
Ik kook graag. Onze vrienden vinden onze keuken rijk met vol smaak. Zelfs onze Belgische vrienden eten altijd heel graag bij ons. Toen mijn kinderen bij Schouts waren, vroegden leiders altijd naar ons eten bij verschillende bijeenkomsten of gebeurtenissen van hun groep. Ik deed het graag . Vooral omdat ik zij dankbaar was voor hun engagement.
Huishoudhulp in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 5 reviews
9090 Gontrode
Sinds 2014 ben ik in schoonmaak Heb ervaring van iss van 3 jaar En nu zelfstandig Altijd bereikbaar Lang termijn werken Producten Gereedschappen Worden voorgediend
Huishoudhulp in Melle (9090) - Wesley
Wesley
4.5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Dag, ik help steeds thuis een handje mee en ik heb zelf een auto die regelmatig gekuist moet worden. Ik vind het steeds tof om een auto te kuisen want je ziet steeds het resultaat van wat je gedaan hebt!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Nico
Nico
1.0/5 · 3 reviews
9000 Gent
In ieder huis moet er worden gekuist? Mijn mama is 25 jaar poetsvrouw geweest en ik heb heel veel geleerd van haar. Ik heb verschillende technieken onder de knie waardoor uw huisje nog beter dan perfect is. Niet alleen binnenshuis ook buitenshuis, kan ik de ramen lappen en de auto opnieuw doen blinken zowel de binnen als buiten kant .
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
5/5 · 2 reviews
9820 Merelbeke
hallo, ik heb al vijf jaar ervaring als huishoudhulp. oa wassen en strijken. en poetsen. Ik ben nauwkeurig, stipt, heb oog voor detail. Ik kom heel graag uw strijk bij u thuis doen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ersel
Ersel
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elisiya
Elisiya
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Dag allemaal mijn naam is Elisiya. Op school heb ik mode en naaien gestudeerd. Het is een passie geworden ik kan kussens, gordijnen, jurken, kleren naaien verkorten of versmallen. Werk zorgvuldig en ben heel creatief. Groetjes Elisiya
Huishoudhulp in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
5/5 · 1 reviews
9052 Zwijnaarde
Dag mensen. İk strijk ook graag! Als jullie een handje nodig hebben, dat ben ik! İk wil jullie graag helpen met het strijken, kasten opruimen, kleren wouven, wassen.
Huishoudhulp in Melle (9090) - Emily
Emily
5/5 · 1 reviews
9090 Melle
Iederen heeft graag een mooi net en proper huis. Ook mensen die het zelf niet kunnen mooi maken en het graag zouden willen. Daarom doe ik dat met veel plezier in hun plaats
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kook zeer graag samen en ik kook zeer graag voor anderen. In 2020 ook kooklessen gevolgd aan het kisp, waarbij verschillende keukens aan bod kwamen (mediterraans, Vlaams,...) Bakken doe ik ook zeer graag.
Huishoudhulp in Zwijnaarde (9052) - Lesley-ann
Lesley-ann
Nieuw
9052 Zwijnaarde
Ik heb leren naaien, haken en breien van mijn grootmoeder. Ik kan dus perfect klein verstel werk aan. Een knop aan naaien of een zoom die los is gekomen is geen enkele probleem voor mij.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.

Huishoudhulp Merelbeke: geëvalueerd met 4.62 door 48 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Merelbeke, hulp in huis Merelbeke, huishoudpersoneel Merelbeke, goedkope huishoudhulp Merelbeke,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Merelbeke in?

Onder huishoudhulp Merelbeke vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Merelbeke kan u met allerlei jobs assisteren, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Merelbeke kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Merelbeke kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Merelbeke heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Merelbeke een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke jobs en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Merelbeke doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Merelbeke heel wat jobs doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Merelbeke allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Merelbeke zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Merelbeke kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Merelbeke inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp in Merelbeke beroep doet, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Merelbeke in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand aannemen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Merelbeke. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Merelbeke. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Merelbeke?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Merelbeke kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Merelbeke is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Merelbeke juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Merelbeke kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Merelbeke
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Merelbeke inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Merelbeke kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Merelbeke aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Merelbeke. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Merelbeke

Strijken in Merelbeke (9820) - Mijn auto wassen (binnen + buiten) - Poetsvrouw niet allergisch tegen katten gezocht - Ramen wassen buitenkant
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden