huishoudhulp Merelbeke

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Merelbeke

Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
Merelbeke
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Marie (20 jaar). Ik poets nu al een tijdje (ongeveer twee jaar) en heb al op verschillende plaatsen gepoetst. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken en ik werk hard en efficiënt.
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Delphine
Delphine
Merelbeke
5/5 (8 reviews)
Ik heb ervaring in het poetsen omdat dit ook mijn dagelijkse job is ik zoek gewoon nog een extraatje in het weekend om jullie huisje weer proper achter te laten.
Elske is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Elske
Elske
Merelbeke
5/5 (8 reviews)
Tijdens Corona kookte ik -samen met vele andere vrijwilligers- maaltijden voor thuis-en daklozen en daarna werkte ik tijdelijk als kok in een dienstverleningscentrum. De Vlaamse klassiekers zijn me niet vreemd, maar ook de Midden-Oosterse smaken breng ik met liefde samen. Je zou kunnen zeggen dat ik eerder van de Bourgondische levenstijl ben :)
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
hallo, ik heb al vijf jaar ervaring als huishoudhulp. oa wassen en strijken. en poetsen. Ik ben nauwkeurig, stipt, heb oog voor detail. Ik kom heel graag uw strijk bij u thuis doen.
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Zelf heb ik gewerkt als schoonmaaksters en deed ik dit zeer graag, nu als verzorgende moet ik dit ook nog regelmatig doen en zorg dan ook dat je huisje spik en span zal zijn 😄
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Iris
Iris
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Iris en ik ben 17 jaar oud. Ik doe vaak bij mij thuis het huishouden: kuisen, koken, opruimen, ramen wassen, auto wassen... Ik sta altijd klaar om u te helpen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Anisa, 19 jaar. Ik woon reeds 2 jaar alleen en doe de was en de plas volledig zelf. Ik weet hoe het is om zelfstandig te werk te gaan! Ik ben snel in mijn werk en ga altijd zeer resultaat gericht te werk en wil dat alles proper is in huis. Ik ben zeer positief ingesteld en zou met heel veel plezier voor u willen werken!
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Kristin
Kristin
Merelbeke
Nieuw
Hallo mijn naam is Kristin ik ben werkzaam in een mode kledingszaak. Kledij is mijn passie! Ik volg reeds 5 jaar avondschool naaien , retoucheren en aanpassen van kledij alsook pimpen , vervangen van ritsen in rokken kleedjes en broeken. Ik beschik over de nodige naaimachines, overlockmachine en coverlockmachine. Graag sta ik tot uw dienst met persoonlijk advies.
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Hana
Hana
Merelbeke
Nieuw
Dag allemaal, ik woon al een tijdje alleen wat wil zeggen dat ik mijn plan moet trekken en zelf moet strijken. Strijken kan ik zeer goed want heb vroeger thuis moeten helpen met het strijken van de kleren van mijn ouders (voornamelijk mannenhemden).
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Shana
Shana
Merelbeke
Nieuw
Mijn naam is Shana. In mijn hoofdberoep ben ik verpleegkundige. Voor mensen zorgen en hen helpen waar ik kan zit in mijn bloed. Heb je hulp nodig bij huishoudelijke taken, kleine klusjes, naar de winkel gaan, babysitten en dergelijke dan ben ik misschien wel degene die je zoekt.
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Norma
Norma
Merelbeke
Nieuw
ik heb op school veel geleerd over koken , als ik een resept heb om iets te maken is dat helemaal geen probleem voor mij , zelf kan ik wel veel alledaagse dingen maken
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
Nieuw
Koken is iets wat ik heel graag doe, tijdens mijn opleiding voeding/verzorging kwam koken wekelijks aan bod. Ook thuis maak ik regelmatig nieuwe gerechten.
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Johan
Johan
Merelbeke
Nieuw
Kok was uiteindelijk mijn beroep. Ik heb zelf verschillende restaurants gehad en tot 13 maart 2020 had ik een flexijob in een taveerne als kok. Ik heb kennis van de frans-belgische keuken, de italiaanse keuken (ik heb nog een pizzeria gehad in de jachthaven van Breskens in de eighties. Ik heb heel mijn leven in de horeca gewerkt
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Chantal
Chantal
Merelbeke
Nieuw
Stijken is iets wat ik heel graag doe. Ik werkte 9 jaar in de thuiszorg en heb heel veel ervaring. Ik strijk snel maar alles wordt heel netjes afgewerkt.
Huishoudhulp in Merelbeke (9820) - Vanessa
Vanessa
Merelbeke
Nieuw
Ik kan goed strijken heb het allemaal geleerd op school als logistiek en heb ook een zeer goeie stoomstrijkijzer ik kan wel niet mee auto rijden dus het kan altijd bij mij af gezet worden
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Merelbeke: geëvalueerd met 4.78 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Merelbeke, hulp in huis Merelbeke, huishoudpersoneel Merelbeke, goedkope huishoudhulp Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Merelbeke in?

Onder huishoudhulp Merelbeke vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Merelbeke kan u met allerlei taken assisteren, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Merelbeke kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Merelbeke kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Merelbeke heeft dus verscheidene vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Merelbeke een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Merelbeke doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Merelbeke heel wat klusjes uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Merelbeke allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Merelbeke zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Merelbeke kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het kuisen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Merelbeke in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke klusjes onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Merelbeke. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Merelbeke. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke klusjes.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Merelbeke?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke zaken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Merelbeke kosten? beroep doen op een huishoudhulp is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Merelbeke juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Merelbeke kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verschillende prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Merelbeke
Hemden strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid kuisen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Merelbeke inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke jobs en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te kuisen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Merelbeke kunnen ook afwisselen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Merelbeke aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsaanbiedingen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan voorbereiden? Of iemand die naast het kuisen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Merelbeke. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten voorbereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Merelbeke

Poetshulp - Strijken in Merelbeke (9820) - Mijn auto wassen (binnen + buiten) - Poetsvrouw niet allergisch tegen katten gezocht - Ramen wassen buitenkant
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden