huishoudhulp Evergem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Evergem

Huishoudhulp in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (265 reviews)
Ik strijk graag en heb me hiervoor dan ook goed materiaal aangeschaft : professioneel strijkijzer en verwarmde strijktafel. Ik kom met plezier je strijk afhalen en terugbrengen indien het op mijn weg ligt tussen thuis en werk (tussen Evergem en Oosterzele in de ruime zin). Ik werk steeds op chrono wat mij het eerlijkste systeem voor beiden lijkt.
Huishoudhulp in Ertvelde (9940) - Talha
Talha
Ertvelde
5/5 (3 reviews)
Dag, ik heb gewerkt als strijker en ik doe graag mijn job. Ik ben een gedetailleerd persoon en ik ben voorzichtig. Ik heb flexibele uren. Ik wil graag u helpen !
Huishoudhulp in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ga al jaren gaan kuisen bij verschillende mensen. Ik werk heel snel en ben een pietje precies. Indien er naast het kuisen nog was gestreken moet worden, kan ik dit er perfect bijnemen.
Huishoudhulp in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Gwendoline, 30 jaar oud. Ik hou van een proper en opgeruimd huis. Ik ben positief ingesteld en ben een goede werkster. Ik zou met veel plezier uw huis/app willen poetsen. Ook de auto wassen zal ik met plezier doen.
Huishoudhulp in Wondelgem (9032) - Agnieszka
Agnieszka
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Geen zin of geen tijd voor koken of maaltijd voorbereiden? Dat is geen enkel probleem , ik kook graag en ik kan ook u met poolse specialiteiten verrassen :-)
Huishoudhulp in Evergem (9940) - Tonisha
Tonisha
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik werk bij een poetsdienst waaronder ik ook moet strijken. Ik onder vind dat ik dit wel nog graag doet. Ik ben ook vrij vroeg op leeftijd gaan samen wonen. Dus ik doe dit al effe. Dus bij deze zoek ik wat extra uurtjes om dit te doen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Wondelgem (9032) - Rudy
Rudy
Wondelgem
Nieuw
Zelf geef ik workshops taarten marsepeinfiguren en pralines . Een duidelijke stap voor stap uitleg ter plaatse met een syllabus is mogelijk. Ik ga steeds voor kwaliteit ipv. kwantiteit. Beschikbaar op maandagen overdag en s'avonds voor alle andere weekdagen na telefonisch contact
Huishoudhulp in Evergem (9940) - Stacey
Stacey
Evergem
Nieuw
Ik kan lekker dingen koken van klein naar groot alles wat je maar wilt heeeeeeeeeeeeeel lekkere dingen.................................................
Huishoudhulp in Evergem (9940) - Anke
Anke
Evergem
Nieuw
Huishoudhulp in Kluizen (9940) - Lacey
Lacey
Kluizen
Nieuw
hallo , ik heb als opleiding op school , thuishulp , en logistiek gedaan. Ik heb al eerder gepoetst bij mensen thuis , waarbij ook de strijk moest gedaan worden. Ik strijk thuis ook zelf al een aantal jaren heb ik ervaring mee . Met vriendelijke Groeten Lacey
Huishoudhulp in Evergem (9940) - Cindy
Cindy
Evergem
Nieuw
Hallo ik ben mama van 3 kindjes ik strijk dagelijks vanalles hemdjes, kleedjes, jeans, Enz ik doe dit wel graag, sommige mensen hebben er een hekel aan mij ontspant het 😉
Huishoudhulp in Ertvelde (9940) - Lien
Lien
Ertvelde
Nieuw
Hallo, ik ben Lien, 33 jarige mama van 2 zoontjes. In het dagelijkse leven werk ik voor een sociaal secretariaat. Ik ben heel graag bezig met koken, heeft u geen tijd om zelf een maaltijd te voorzien, maar houdt u van lekker en gezond eten kan ik gerust een aantal porties meer klaarmaken. Ik kan ook boodschappen doen voor mensen die dit zelf niet meer kunnen of geen tijd voor hebben.
Huishoudhulp in Evergem (9940) - Zaneta
Zaneta
Evergem
Nieuw
Ik werk als huishoudhulp daar strijk ik ook en doe dit ook voor mijn klantjes thuis. Mag zelf altijd kiezen ophalen of brengen indien niet te ver brengen we dit zelf.
Huishoudhulp in Wondelgem (9032) - Selin
Selin
Wondelgem
Nieuw
Dag! Sinds kleins af werd er me geleerd om te koken zowel van gerechten tot desserts. Ik hou ervan om te koken en nieuwe recepten uit te proberen elke keer opnieuw. Als er thuis geen eten is omdat u zou werken tot laat? Sta ik altijd klaar om verschillende gerechten voor te bereiden.
Huishoudhulp in Oostakker (9041) - Celine
Celine
Oostakker
Nieuw
Dag allemaal, ik help al 2 jaar deeltijdse als schoonmaker bij mensen thuis , Ik werk voor en correct en ik zie werk , voor jou kom ik dan ook positief ingesteld en met veel plezier werken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Evergem: geëvalueerd met 4.83 door 272 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Evergem, hulp in huis Evergem, huishoudpersoneel Evergem, goedkope huishoudhulp Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Evergem in?

Onder huishoudhulp Evergem vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Evergem kan u met allerlei taken helpen, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Evergem kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Evergem kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Evergem heeft dus verscheidene competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Evergem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het kuisen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Evergem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Evergem heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Evergem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Evergem zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Evergem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp inschakelt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Evergem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke jobs onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Evergem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Evergem. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke jobs.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Evergem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke jobs. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Evergem kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Evergem juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Evergem kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verscheidene prijsaanbiedingen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Evergem
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid poetsen€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten bereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Evergem inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke diensten en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Evergem kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Evergem aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan bereiden? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Evergem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden gereedmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden