Vind de beste huishoudhulp in Evergem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
5/5 · 57 reviews
9000 Gent
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
4.75/5 · 12 reviews
9050 Gentbrugge
Ik zou niet weten waarom ik beter ben dan iemand anders. Voor strijken heb ik geen speciale ervaring ik doe juist mijn eigen strijk. Maar ik zou graag dringend iets willen vinden als bijverdienste.
Huishoudhulp in Eeklo (9900) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 11 reviews
9900 Eeklo
5jaar bij familiehulp gewerkt en heel wat manden strijk gedaan zowel voor jong en oud. Vind dit zelf heel ontspannend en ik kan heel goed hemden strijken.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Tom
Tom
4.9/5 · 10 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben een goede kok voor familie en vrienden! Ik hou zelf van eten, en dit weerspiegelt in m’n keuken. Ik heb random wat kookmodules gevolgd oa hulpkok, vegetarisch koken in kisp, ... ik help je graag verder voor je feestje, familie bijeenkomst of gewoon zomaar :-). Ik kan bij u thuis komen koken of zelf al voorbereiden bij mij thuis. Grtjs Tom
Huishoudhulp in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik maak en herstel fantasiejuwelen, hiervoor kan je bij de gewone juwelier meestal niet terecht . Ik pimp kleren of herstel ze zodat de levensduur van jouw favoriete kledingstuk verlengd wordt. Ik bedenk graag een oplossing voor het maken van allerhande zaken uit textiel. Zo maakte ik al voor iemand gordijntjes voor in de camper.
Huishoudhulp in Wachtebeke (9185) - Kathleen
Kathleen
5/5 · 8 reviews
9185 Wachtebeke
hallo , ik heb 2jaar in een strijkatelier gewerkt en doe het ook heel erg graag , heb een aparte strijkkamer , poetsen doe ik ook al heel lang , als de mensen blij zijn ben ik dat ook
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
5/5 · 4 reviews
9000 Gent
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
5/5 · 3 reviews
9040 Sint-amandsberg
Retouches, kledij aanpassen, nieuwe kledingstukken, bij mij kan je hiervoor terecht. Ik naai al 20 jaar maar momenteel zijn de kinderen groter en wil ik graag wat meer tijd hiervoor vrijmaken.
Huishoudhulp in Oostakker (9041) - Neven
Neven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9041 Oostakker
Ik beschik van al ervarende schoonmaaksters die goed weten wat de betekenis van een schoonmaak is. Ik kan behulpzaam zijn voor u schoonmaak van kleine tot grote diensten.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Robbert
Robbert
4.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Kook dagelijks meermaals per dag en doe dit met veel liefde en plezier. Maandelijks nodig ik mensen uit om hen te verzorgen op een meergangen menu. Ik ben thuis in verschillende keukenstijlen (klassieke Vlaamse keuken,Oosterse en mediterraanse keuken,..) ik tracht zoveel mogelijk producten ambachtelijk thuis te maken met kwalitatieve ingrediënten.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Julie
Julie
3.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik kook graag en vind experimenteren in de keuken ook heel fijn; hierdoor heb ik heel wat gerechten leren kennen van verschillende oorsprong. Ook veel bijgeleerd van mijn moeder haar kookkunsten!
Huishoudhulp in Wondelgem (9032) - Sophie
Sophie
5/5 · 2 reviews
9032 Wondelgem
Strijken doe ik heel graag. Ik haal strijk op en binnen 1-2 dgn direct terug. Kan ook zelf gebracht en opgehaald worden, aan de voordeur mits de nodige maatregelen die in aan moeten genomen worden. Voor alles kan een afspraak gemaakt worden.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Robin
Robin
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik kook heel graag ,ook als hobby ,ik heb een kook opleiding gehad ,voor hobbykoks ...ook doe ik eventueel de boodschappen die daarbij horen of niet bij horen
Huishoudhulp in Zelzate (9060) - Sabine
Sabine
5/5 · 2 reviews
9060 Zelzate
Ik werk al 38 jaar in de schoonmaak..dus ervaring genoeg en weet wat werken.is mvg.Sabine...ik wil wel werken met goed materiaal en schoonmaak producten
Huishoudhulp in Gent (9000) - Marike
Marike
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ben een ordelijk en net persoon en hou ervan mijn huis op orde te hebben. Strijken vind ik best leuk tijdverdrijf, dus help ik daar graag iemand anders mee!

Huishoudhulp Evergem: geëvalueerd met 4.84 door 152 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Evergem, hulp in huis Evergem, huishoudpersoneel Evergem, goedkope huishoudhulp Evergem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Evergem in?

Onder huishoudhulp Evergem vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Evergem kan u met allerlei jobs bijstaan, zoals met het schoonmaken van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Evergem kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Evergem kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Evergem heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Evergem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke jobs en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Evergem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Evergem heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Evergem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Evergem zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Evergem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u bijstaan bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Evergem inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Evergem aanneemt, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Evergem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Evergem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Evergem. Zij weten precies hoe ze u kunnen bijstaan met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Evergem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Evergem kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Evergem is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Evergem juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende prijsoffertes.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Evergem kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Evergem
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Evergem inschakelen kan in prijs verschillen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Evergem kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Evergem aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Evergem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Evergem

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden