huishoudhulp Evergem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Evergem

Huishoudhulp in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (272 reviews)
Ik strijk graag en heb me hiervoor dan ook goed materiaal aangeschaft : professioneel strijkijzer en verwarmde strijktafel. Ik kom met plezier je strijk afhalen en terugbrengen indien het op mijn weg ligt tussen thuis en werk (tussen Evergem en Oosterzele in de ruime zin). Ik werk steeds op chrono wat mij het eerlijkste systeem voor beiden lijkt.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (85 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.78/5 (55 reviews)
Samen met mijn vrouw doen we AIRBenB huisjes veel dingen doen we bv poetsen kuisen ramen stofzuigen keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allerlei gebieden helpen
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Katinka
Katinka
Sint-amandsberg
4.75/5 (20 reviews)
ik werk als strijkster bij Helan ik heb dinsdag woensdag en vrijdag namiddag een vrij momentje ik strijk met een puntensysteem 60 punten is 1 uur strijk.
Huishoudhulp in Wondelgem (9032) - Hezbullah
Hezbullah
Wondelgem
5/5 (16 reviews)
Ik doe mijn kleren mijn Broeke all doe ik strijken en ik heb dat en mijn land ook gedaan gagaad das ik kan gamaklijk strijken en ik kan kleren goed wassen met machines
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Annick
Annick
Sint-amandsberg
5/5 (13 reviews)
Ik strijk heel graag en dat zie je ook aan de resultaten. Ongetwijfeld zijn er nog goede kandidaten maar ik ben betrouwbaar, energiek, met veel zin voor orde en liefde voor kledij. Dus...niet twijfelen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Desteldonk (9042) - Jean-claude
Jean-claude
Desteldonk
4.73/5 (11 reviews)
Huis , appartement en garage opkuisen bij verlief of na problemen hier bij kan ik jou bij helpen . Ontruimen en opkuisen zo goed mogelijk in orde zetten om terug in te wonen
Huishoudhulp in Assenede (9960) - Dieter
Dieter
Assenede
5/5 (11 reviews)
Stofzuigen ,dweilen kuisen van het ganse huis.Ramen ,deuren, vloeren ,spiegels.De auto binnen en buiten poetsen.Terras kuisen of tuinmeubels proper maken.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo! Ik ben een goede kok voor familie en vrienden! Ik hou zelf van eten, en dit weerspiegelt in m’n keuken. Ik heb random wat kookmodules gevolgd oa hulpkok, vegetarisch koken in kisp, ... ik help je graag verder voor je feestje, familie bijeenkomst of gewoon zomaar :-). Ik kan bij u thuis komen koken of zelf al voorbereiden bij mij thuis. Grtjs Tom
Huishoudhulp in Wachtebeke (9185) - Kathleen
Kathleen
Wachtebeke
5/5 (8 reviews)
hallo , ik heb 2jaar in een strijkatelier gewerkt en doe het ook heel erg graag , heb een aparte strijkkamer , poetsen doe ik ook al heel lang , als de mensen blij zijn ben ik dat ook
Huishoudhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
Gent
5/5 (5 reviews)
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Eva is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Ik werkte tot voor kort in een retouchezaak. Ik kan wel het één en ander en kom daarvoor graag tot bij jou als dat makkelijker is. Ik kan dingen voor je herstellen, aanpassen of maken en ik wil je ook graag helpen dat allemaal zelf te doen indien je dat wenst.
Carol is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Mariakerke (9030) - Carol
Carol
Mariakerke
5/5 (4 reviews)
Letterlijk de plooien gladstrijken, geeft een heel goed gevoel. Ik werk deeltijds en zoek daarnaast een jobje als strijkhulp om een centje bij te verdienen. Ik werk in een rookvrije omgeving. Tot snel? 😊
Huishoudhulp in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi! I offer services of home cleaning, general tidying, organization, and decluttering. I develop household chores from a young age, which make me aware of the importance of creating a tidy and inviting living space.
Huishoudhulp in Wondelgem (9032) - Jamila
Jamila
Wondelgem
4.67/5 (3 reviews)
Hey, ik heb jaren ervaring in strijken doe het meer dan 30 jaar zowel privé als professionnel. Klanten zijn tevreden en blij dat ik hun strijk doe. Ik kan alleen dinsdag in de voormiddag. Groetjes Jamila
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
“ Zeer goed voor een punctuele taak. Zeer handig en "userfriendly" platform waar alles duidelijk op wordt! Kandidaten sturen je hun aanbod. Zeer handig en aanbevelenswaard. ”
Christel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Evergem: geëvalueerd met 4.77 door 576 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Evergem, hulp in huis Evergem, huishoudpersoneel Evergem, goedkope huishoudhulp Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden