Vind de beste huishoudhulp in Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
4.75/5 · 12 reviews
9050 Gentbrugge
Ik zou niet weten waarom ik beter ben dan iemand anders. Voor strijken heb ik geen speciale ervaring ik doe juist mijn eigen strijk. Maar ik zou graag dringend iets willen vinden als bijverdienste.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - An
An
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Zoekt u hulp bij het koken, huishouden, strijk? Check Boodschappen doen? Check Uw chauffeur zijn? Van A naar B en terug? Check Just call Anneke! Check
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Dag! Tijdens mijn werk als zorgkundige moet ik er ook voor zorgen dat alles hygienisch en net ligt. Alsook in mijn vrije tijd doe ik ook graag het huishoude.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kook zeer graag samen en ik kook zeer graag voor anderen. In 2020 ook kooklessen gevolgd aan het kisp, waarbij verschillende keukens aan bod kwamen (mediterraans, Vlaams,...) Bakken doe ik ook zeer graag.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Jutta
Jutta
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
hallo, ik ben zelf perfectionistisch ingesteld en vind het belangrijk dat alles proper ligt. Ik snap dat dit niet voor iedereen makkelijk is met een vaste job. Ik ben nog een student en zou graag als bijverdienste jullie daarmee helpen!
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Thuis doe ik zelf mijn was en strijk mijn kleren ook. Ik verkoop vaak kleren maar die moeten ook proper zijn dus deze moeten uiteraard ook gestreken worden.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Cia
Cia
Nieuw
9050 Gentbrugge
Alle restjes uit de frigo of "gewoon wat er is" ombouwen tot een lekkere maaltijd vind ik een spannende opdracht. En het liefst van al wil ik je ogen zien oplichten als ik je lievelingsgerecht nog eens klaar mag maken
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben een student van 24 jaar met een passie voor koken. Voorbereide maaltijden voor een belaalde tijd, een heus menu, traktaties, een verjaardagstaart,... alles kan!
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo! Mijn naam is Amber en in de zomer help ik regelmatig mee aan grote schoonmaak werken. Mijn specialiteit is dan ook het opruimen, schoonmaken en organiseren van ruimtes die net iets te lang niet meer onder handen genomen zijn. Uiteraard is ook het gewone poetswerk me niet vreemd.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Sandra
Sandra
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, zoals zo velen heb ik 'levenservaring' in het strijken. Omdat ik weet dat mensen vaak tijd te kort hebben of op zien tegen de strijk én ik dat wel graag doe, stel ik me kandidaat om dit klusje van je over te nemen!
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Afef
Afef
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, ik ben Afef, 32 jaar uit Gent. Geen zin om die berg te strijken geen probleem de oplossing is aanwezig. nauwkeurig,proper,rookvrij ruimte en snelle service! regio Gent
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Kevin
Kevin
Nieuw
9050 Gentbrugge
Sinds mijn studentenjaren kook ik voor mijzelf. Sinds mijn 18 ( 7jaar) ben ik ook volledig vegetarisch en sinds 1 jaar veganistisch. Ik ben ook de persoon die thuis met heel veel plezier kookt. Simpele gerechten tot verfijnde gerechten. Ik zou het liefst zonder vlees koken. Ik heb ook meermaals in restaurants en foodtrucks gewerkt als (hulp)kok.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Sarah
Sarah
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hulp nodig in het huishouden? Ik help je graag! Ik kom graag onder de mensen, help hen graag en verdien heel graag een centje bij om het leven aangenamer te maken voor mij en mijn kinderen

Huishoudhulp Gentbrugge: geëvalueerd met 4.96 door 89 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Gentbrugge, hulp in huis Gentbrugge, huishoudpersoneel Gentbrugge, goedkope huishoudhulp Gentbrugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Gentbrugge in?

Onder huishoudhulp Gentbrugge vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Gentbrugge kan u met allerlei diensten assisteren, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Gentbrugge kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Gentbrugge kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Gentbrugge heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Gentbrugge een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Gentbrugge doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Gentbrugge heel wat diensten doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Gentbrugge allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Gentbrugge zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Gentbrugge kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Gentbrugge inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Gentbrugge inschakelt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Gentbrugge in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Gentbrugge. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Gentbrugge. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Gentbrugge?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Gentbrugge kosten? Een huishoudhulp in Gentbrugge inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Gentbrugge juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere prijsoffertes.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Gentbrugge kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Gentbrugge
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Gentbrugge inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Gentbrugge kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Gentbrugge aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Gentbrugge. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Gentbrugge

5 Broeken inleggen - Schoonmaak grote rijwoning - Strijkhulp - Ik heb iemand nodig om te helpen voor poetsen. - koken - Ruitenwasser - Strijk - Poets en strijkhulp - Appartement en ramen kuisen - Strijken - 30x Mondmasker katoen - Grondige kuis - Kleren vermaken - Huishoudhulp via dienstencheques - 2 tot 4 grote manden per maand - Strijken aan huis / strijk brengen en afhalen - Ik zoek strijkhulp gent ledeberg - schoonmaken - Eenmalige volledige reiniging en stofvrij maken van appartement - Was en strijk
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden