huishoudhulp Destelbergen

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Destelbergen

Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
Gentbrugge
4.77/5 (13 reviews)
Ik zou niet weten waarom ik beter ben dan iemand anders. Voor strijken heb ik geen speciale ervaring ik doe juist mijn eigen strijk. Maar ik zou graag dringend iets willen vinden als bijverdienste.
Huishoudhulp in Destelbergen (9070) - Seniha
Seniha
Destelbergen
5/5 (8 reviews)
Dag allemaal, ik werk al 7 jaar als huishoudhulp en wil graag thuis bij mij strijken. Ik heb veel ervaring. Wij roken niet en hebben geen huisdieren.
Huishoudhulp in Gontrode (9090) - Fatih
Fatih
Gontrode
5/5 (7 reviews)
Schoonmaken van uw huis of appartement zoals het stofzuigen van alle oppervlakten. Dweilen van uw gehele woning. Gedetailleerd schoonmaken van de gehele woning.
Huishoudhulp in Heusden-Zolder (3550) - Inge
Inge
Heusden-Zolder
4.33/5 (6 reviews)
Ervaren strijkster ,52jaar uit Destelbergen.hemden,blouzes ,rokjes kleedjes enzo alles netjes gestreken ,opgeplooid of opgehangen dag nadien .u kan komen brengen of ik haal op en breng terug .ik strijk al jaren en dit met heel veel plezier .
Huishoudhulp in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Sinds 2014 ben ik in schoonmaak Heb ervaring van iss van 3 jaar En nu zelfstandig Altijd bereikbaar Lang termijn werken Producten Gereedschappen Worden voorgediend
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Zoekt u hulp bij het koken, huishouden, strijk? Check Boodschappen doen? Check Uw chauffeur zijn? Van A naar B en terug? Check Just call Anneke! Check
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Dag! Tijdens mijn werk als zorgkundige moet ik er ook voor zorgen dat alles hygienisch en net ligt. Alsook in mijn vrije tijd doe ik ook graag het huishoude.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kook zeer graag samen en ik kook zeer graag voor anderen. In 2020 ook kooklessen gevolgd aan het kisp, waarbij verschillende keukens aan bod kwamen (mediterraans, Vlaams,...) Bakken doe ik ook zeer graag.
Huishoudhulp in Destelbergen (9070) - Zornitsa
Zornitsa
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Alles mooi en proper maken is voor geen probleem. Ik heb 11 jaar ervaring als poetsvrouw. Als u hulp nodig heeft kan u mij inschakelen als poetshulp en help ik u met veel plezier.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Jutta
Jutta
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
hallo, ik ben zelf perfectionistisch ingesteld en vind het belangrijk dat alles proper ligt. Ik snap dat dit niet voor iedereen makkelijk is met een vaste job. Ik ben nog een student en zou graag als bijverdienste jullie daarmee helpen!
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Thuis doe ik zelf mijn was en strijk mijn kleren ook. Ik verkoop vaak kleren maar die moeten ook proper zijn dus deze moeten uiteraard ook gestreken worden.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Kuisen maakt me zeer rustig en geeft me een goed gevoel wanneer ik zie dat alles netjes en proper is. Ik kuis regelmatig thuis en help in het huishouden.
Huishoudhulp in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
Ledeberg
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik heb in de tijd als student als schoonmaakster gewerkt. Ik heb daar een fijne ervaring aan gehad. Dankzij deze studentenjob heb ik het belang geleerd van een proper huis. Ik werk als administratief bediende en kan een woordje Frans en Engels spreken. Verder heb ik een auto ter beschikbaar, dus kan ik me makkelijk verplaatsen.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb al opleiding koken gedaan dus koken kan ik wel lekker ik geniet er van om ik de keuken te staan en andere een heerlijke nieuwe smaak te leren proeven.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Destelbergen: geëvalueerd met 4.94 door 122 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Destelbergen, hulp in huis Destelbergen, huishoudpersoneel Destelbergen, goedkope huishoudhulp Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Destelbergen in?

Onder huishoudhulp Destelbergen vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Destelbergen kan u met allerlei diensten assisteren, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Destelbergen kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Destelbergen kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Destelbergen heeft dus verscheidene competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Destelbergen een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke diensten en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Destelbergen doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Destelbergen heel wat jobs op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Destelbergen allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Destelbergen zo uniek maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Destelbergen kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u bijstaan bij het poetsen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Destelbergen in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke diensten onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Destelbergen. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Destelbergen. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke zaken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Destelbergen?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke zaken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Destelbergen kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Destelbergen juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verschillende.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Destelbergen kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsoffertes. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Destelbergen
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Destelbergen inschakelen kan in prijs afwisselen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke jobs en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat poetsen. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Destelbergen kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Destelbergen aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning te poetsen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan gereedmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ruiten poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Destelbergen. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden gereedmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Destelbergen

onderhoud woning (6) - opkuisen alle ruimtes (12) - onderhoud woning (5) - onderhoud woning (4) - onderhoud woning (3) - onderhoud woning (2) - Strijken - onderhoud woning - opkuisen alle ruimtes (11) - Poetshul 1X om de 2weken - opkuisen alle ruimtes (10) - Kledij strijken - opkuisen alle ruimtes - Strijk voor een jong gezin - Herstellen scheur in leren rok - Schoonmaken - Herstel 2 herenpulls - Op zoek naar vaste huishoudster - Iemand gezocht om ramen te poetsen - Strijken - Wekelijkse strijk - Poetshulp - poetshulp - Poetshulp - Poetshulp gezocht - Schoonmaak & Ramenwassen - Poetshulp - Poetshulp - Huis schoonmaken op wekelijkse basis. 2verd. - Poetshulp - Kleed inkorten - Paar keer per week koken - Poetsen woning en ramen. - Huishoudhulp - Poetshulp - Poetshulp - Op zoek naar poetshulp - Jeans inkorten - Poetshulp gevraagd - Naad van broek stikken - gezocht- kleine herstellingen naaien - Opvang kindjes na school, koken en keuken opruimen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden