huishoudhulp Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Sint-amandsberg

Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Katinka
Katinka
Sint-amandsberg
4.83/5 (6 reviews)
ik werk als strijkster bij Helan ik heb dinsdag woensdag en vrijdag namiddag een vrij momentje ik strijk met een puntensysteem 60 punten is 1 uur strijk.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Retouches, kledij aanpassen, nieuwe kledingstukken, bij mij kan je hiervoor terecht. Ik naai al 20 jaar maar momenteel zijn de kinderen groter en wil ik graag wat meer tijd hiervoor vrijmaken.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Seher
Seher
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo ik heb 7jaar ervaring als poetsvrouw met dienstencheques en 2 jaar klassic schoonmakster voor bedrijfen. Ik ken dit werk heel goed. Ik kan komen werken met mijn producten.Als ik vinden meer klanten ik zaal open firma voor schoonmak. Zelfstandig bijberop eenmaakzak.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Jessica
Jessica
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed schoonmaken ik doe bij mijzelf ook de was en de plas en heb graag ook alles netjes ik zal ook u wensen vervullen en graag extra taken opnemen
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Kelly
Kelly
Sint-amandsberg
1.0/5 (1 reviews)
Ik strijken enorm graag ik heb heel veel ervaring en werk heel nauwkeurig en stipt ik doe je strijk in no time mijn moto is klant is koning dus laat me maar weten
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Daniëlle
Daniëlle
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, Ik heb niet echt proffessionele ervaring. Wel maak ik regelmatig het huis schoon. Ik ben helemaal niet bang om eens goed mijn handen uit de mouwen te steken en werk graag door. Ik ben het zeker gewoon om tips of feedback te ontvangen als je wilt dat ik het anders moet doen. :)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Marieke
Marieke
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, hebt u niet altijd de tijd om uw strijk te doen? Bent u niet meer in staat om de strijk te doen? Dan kan u bij mij terecht! Zelf studeer ik verpleegkunde maar ik heb al logistieke vakantiejobs gedaan waarbij ik veel moest strijken. Dus daar heb ik zeker ervaring mee!
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Dave
Dave
Sint-amandsberg
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Dave ,ik heb veel ervaring met koken bij mensen thuis , doordat ik reeds jaren kok aan huis ben en lang heb gewerkt bij verschillende restaurants en caterings , het verzorgen van dagelijkse kost voor mijn gezin tot koken voor een grote groep zijn uitdagingen die ik met veel enthousiasme en zorg uitvoer , ik kan aankopen doen met mijn eigen wagen .
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Marc
Marc
Sint-amandsberg
Nieuw
En is altijd al een leuk idee geweest om boodschappen te doen, een menu samen steken en koken en eventueel zelfs opdienen bij mensen thuis. ik ben geen topkok, maar kan goed mijn plan trekken en heb ervaring in verschillende keukens.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Kyoko
Kyoko Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik naai reeds 25 jaar en doe dit met passie en de grootste zorg. In mijn atelier confectioneer alle soorten gordijnen en optrek stores. Liefst werk ik met natuurlijke materialen en daarom heb ik een mooie collectie natuurlijke stoffen waarvan sommige ook biologisch. Daarnaast herstel ik alle soorten kleding omdat ik geloof in duurzaamheid en hergebruik van materialen. Ook dit gebeurd met zorg.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
Nieuw
Ookal ben ik studente, kook ik graag en veel voor ons gezin. Ik vind het geweldig om steeds nieuwe recepten uit te proberen en te zien hoe ik ze kan aanpassen.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Nancy
Nancy
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben een hobby kok. Ik kok elke dag vers maaltijd voor mijn familie. Ik heb een paar jaar geleden mooi ervaring gehad met flavr als hobby kok. Koken en bakken zijn mijn passie!
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Laura
Laura Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb een grote passie voor voeding! Ik kies voor een gezonde levensstijl en ik experimenteer graag in de keuken. Van opleiding ben ik patissier maar koken in het algemeen vind ik fijn. Ik kies er nu ook voor om te werken met natuurlijke zoetstoffen: vegan gebak spreekt me enorm aan en veel curries en salades, eenvoudige gerechtjes! Ik heb gewerkt als prive-kok aan huis en dit doe ik heel graag!
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Lobke
Lobke
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, koken is mijn hobby. Ik ben zowat in vele keukens thuis. In de mijne, de jouwe, de Thaïse, Italiaanse, deserts, vegan, gefermenteerd... Het leukste is om een maaltijd te delen met iemand anders en mezelf uit te dagen. Vrienden komen hier graag eten en ik hou ook rekening met ieders wensen, toleranties, ... Als dit naar meer smaakt, aarzel niet om me te contacteren.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Cennet
Cennet
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, Ik kook en bak heel graag. İk maak dan ook heerlijke hapjes of heeft u zin in iets anders? Heerlijke cakes en nog zo veel meer. Twijfel niet en geef me een kans zodat je al die lekkernijen eens kunt proeven. Tot later. Groetjes Cennet
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.17 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Sint-amandsberg, hulp in huis Sint-amandsberg, huishoudpersoneel Sint-amandsberg, goedkope huishoudhulp Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Sint-amandsberg in?

Onder huishoudhulp Sint-amandsberg vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Sint-amandsberg kan jou met allerlei taken bijstaan, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Sint-amandsberg kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Sint-amandsberg kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Sint-amandsberg heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Sint-amandsberg een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke taken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Sint-amandsberg doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Sint-amandsberg heel wat taken uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Sint-amandsberg allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende taken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Sint-amandsberg zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Sint-amandsberg kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Sint-amandsberg inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Sint-amandsberg inschakelt, hangt af van wat je wenst. Schakel je elke week een huishoudhulp in Sint-amandsberg in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien frequenter beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Sint-amandsberg. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Sint-amandsberg. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Sint-amandsberg?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Sint-amandsberg kosten? Een huishoudhulp in Sint-amandsberg inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Sint-amandsberg juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsaanbiedingen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Sint-amandsberg kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Sint-amandsberg
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Sint-amandsberg inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Sint-amandsberg kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Sint-amandsberg aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Sint-amandsberg. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Sint-amandsberg

strijken - In st Amanadsberg - 2 jurken en 1 tulle rok verkorten - Strijkhulp - Huishulp - Lente schoonmaak - Gordijnen inkorten - Nederlands - Eenmalig schoonmaken leeg appartement - een poetsvrouw aanvraagen - Poetshulp gezocht - Schoonmaken eenmalig - Poetsen appartement - Need for ironing - 2-maandelijks schoonmaakdienst (57) - Naailes - Broek + gordijnen inkorten - Naaister silke - Herstellen van een Pull. - 2-maandelijks schoonmaakdienst (56) - Ik spreek Dari en Pashto en Nederlands - 2-maandelijks schoonmaakdienst (55) - Poetsen praktijk - Vervangen rits in winterjas. - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Schoonmaak kamer en/of zaal en/of trap - 2-maandelijks schoonmaakdienst (54) - Poetsen. - Strijken. - 2-maandelijks schoonmaakdienst (53) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (52) - poetsvrouw 8 uur in de week - Mouwen inkorten en taille inleggen van kleed - 2-maandelijks schoonmaakdienst (51) - Kleding herstellen - Bdbdbd - Poetshulp 4u/week gezocht - Wekelijks poetsen 4u/week - 2-maandelijks schoonmaakdienst (50) - Poetshulp met dienstencheques gezocht - Huishoudhulp - 2-maandelijks schoonmaakdienst (49) - Inkorten kostuumbroek dringend - Huishouden - 2-maandelijks schoonmaakdienst (48) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (47) - Zwarte blouse met losse mouwen voor deze aansluitend te maken - 2-maandelijks schoonmaakdienst (46) - Strijk ophalen & terugbrengen? - 2 kleedjes verkorten - Inleggen van gordijnen - Strijkhulp - Strijkhulp regio rozebroeken sint amandsberg. Wegens vertrek op reis. - Drukknopje aan wikkeljurk naaien - Schoonmaken appartement - Inkorten jeansbroek - 2-maandelijks schoonmaakdienst (45) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (44) - Ramen poetsen wegens verhuis - huis poetsen wegens verhuis - 2-maandelijks schoonmaakdienst (43) - nieuwe blinde rits - 2-maandelijks schoonmaakdienst (42) - schoonmaken bij particulieren - 2-maandelijks schoonmaakdienst (41) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (40) - Grote kuis woning - 2-maandelijks schoonmaakdienst (39) - Strijk - 2-maandelijks schoonmaakdienst (38) - Poetsen praktijk - 2-maandelijks schoonmaakdienst (37) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (36) - Strijkhulp gevraagd - 2-maandelijks schoonmaakdienst (35) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (34) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (33) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (31) - Nieuwe rits broek/inkorten - 2-maandelijks schoonmaakdienst (30) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (29) - Schoonmakster - Broekspijpen inkorten - Poetshulp - Ik heb dringend een poetsvrouw nodig. - 2-maandelijks schoonmaakdienst (28) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (27) - Rookvrije hulp voor een strijkmand gezocht a.u.b. - Strijkhulp ophalen+ terugbrengen - 2-maandelijks schoonmaakdienst (26) - Scheur mouwaanzet.verwijderen en afwerken? - 2-maandelijks schoonmaakdienst (25) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (24) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (23) - vervangen rits jurkje en broek - 2-maandelijks schoonmaakdienst (22) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (21) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (20) - Poetshulp gezocht - Poetsvrouw 4 uur om de 2 weken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden