huishoudhulp Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Sint-amandsberg

Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Katinka
Katinka
Sint-amandsberg
4.5/5 (10 reviews)
ik werk als strijkster bij Helan ik heb dinsdag woensdag en vrijdag namiddag een vrij momentje ik strijk met een puntensysteem 60 punten is 1 uur strijk.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Retouches, kledij aanpassen, nieuwe kledingstukken, bij mij kan je hiervoor terecht. Ik naai al 20 jaar maar momenteel zijn de kinderen groter en wil ik graag wat meer tijd hiervoor vrijmaken.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Seher
Seher
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo ik heb 7jaar ervaring als poetsvrouw met dienstencheques en 2 jaar klassic schoonmakster voor bedrijfen. Ik ken dit werk heel goed. Ik kan komen werken met mijn producten.Als ik vinden meer klanten ik zaal open firma voor schoonmak. Zelfstandig bijberop eenmaakzak.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Jessica
Jessica
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed schoonmaken ik doe bij mijzelf ook de was en de plas en heb graag ook alles netjes ik zal ook u wensen vervullen en graag extra taken opnemen
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Kelly
Kelly
Sint-amandsberg
1.0/5 (1 reviews)
Ik strijken enorm graag ik heb heel veel ervaring en werk heel nauwkeurig en stipt ik doe je strijk in no time mijn moto is klant is koning dus laat me maar weten
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Rangel
Rangel
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben een positief en vriendelijke persoon, ik doe mijn werk altijd proper en netjes , heb je weinig tijd of heeft u hulp nodig dan ben er voor jou. Ik
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Daniëlle
Daniëlle
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, Ik heb niet echt proffessionele ervaring. Wel maak ik regelmatig het huis schoon. Ik ben helemaal niet bang om eens goed mijn handen uit de mouwen te steken en werk graag door. Ik ben het zeker gewoon om tips of feedback te ontvangen als je wilt dat ik het anders moet doen. :)
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Marieke
Marieke
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, hebt u niet altijd de tijd om uw strijk te doen? Bent u niet meer in staat om de strijk te doen? Dan kan u bij mij terecht! Zelf studeer ik verpleegkunde maar ik heb al logistieke vakantiejobs gedaan waarbij ik veel moest strijken. Dus daar heb ik zeker ervaring mee!
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Dave
Dave
Sint-amandsberg
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Dave ,ik heb veel ervaring met koken bij mensen thuis , doordat ik reeds jaren kok aan huis ben en lang heb gewerkt bij verschillende restaurants en caterings , het verzorgen van dagelijkse kost voor mijn gezin tot koken voor een grote groep zijn uitdagingen die ik met veel enthousiasme en zorg uitvoer , ik kan aankopen doen met mijn eigen wagen .
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Marc
Marc
Sint-amandsberg
Nieuw
En is altijd al een leuk idee geweest om boodschappen te doen, een menu samen steken en koken en eventueel zelfs opdienen bij mensen thuis. ik ben geen topkok, maar kan goed mijn plan trekken en heb ervaring in verschillende keukens.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Kyoko
Kyoko Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik naai reeds 25 jaar en doe dit met passie en de grootste zorg. In mijn atelier confectioneer alle soorten gordijnen en optrek stores. Liefst werk ik met natuurlijke materialen en daarom heb ik een mooie collectie natuurlijke stoffen waarvan sommige ook biologisch. Daarnaast herstel ik alle soorten kleding omdat ik geloof in duurzaamheid en hergebruik van materialen. Ook dit gebeurd met zorg.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
Nieuw
Ookal ben ik studente, kook ik graag en veel voor ons gezin. Ik vind het geweldig om steeds nieuwe recepten uit te proberen en te zien hoe ik ze kan aanpassen.
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Nancy
Nancy
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben een hobby kok. Ik kok elke dag vers maaltijd voor mijn familie. Ik heb een paar jaar geleden mooi ervaring gehad met flavr als hobby kok. Koken en bakken zijn mijn passie!
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Laura
Laura Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb een grote passie voor voeding! Ik kies voor een gezonde levensstijl en ik experimenteer graag in de keuken. Van opleiding ben ik patissier maar koken in het algemeen vind ik fijn. Ik kies er nu ook voor om te werken met natuurlijke zoetstoffen: vegan gebak spreekt me enorm aan en veel curries en salades, eenvoudige gerechtjes! Ik heb gewerkt als prive-kok aan huis en dit doe ik heel graag!
Huishoudhulp in Sint-amandsberg (9040) - Lobke
Lobke
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, koken is mijn hobby. Ik ben zowat in vele keukens thuis. In de mijne, de jouwe, de Thaïse, Italiaanse, deserts, vegan, gefermenteerd... Het leukste is om een maaltijd te delen met iemand anders en mezelf uit te dagen. Vrienden komen hier graag eten en ik hou ook rekening met ieders wensen, toleranties, ... Als dit naar meer smaakt, aarzel niet om me te contacteren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.24 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Sint-amandsberg, hulp in huis Sint-amandsberg, huishoudpersoneel Sint-amandsberg, goedkope huishoudhulp Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Sint-amandsberg in?

Onder huishoudhulp Sint-amandsberg vallen er heel wat taken. Een huishoudhulp in Sint-amandsberg kan u met allerlei jobs assisteren, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Sint-amandsberg kan trouwens meer dan alleen poetsen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Sint-amandsberg kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Sint-amandsberg heeft dus verscheidene vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Sint-amandsberg een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het poetsen van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Sint-amandsberg doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Sint-amandsberg heel wat zaken op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Sint-amandsberg allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Sint-amandsberg zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Sint-amandsberg kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u assisteren bij het kuisen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer beroep doen op een huishoudhulp?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Sint-amandsberg in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke zaken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Sint-amandsberg. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Sint-amandsberg. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke diensten.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Sint-amandsberg?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke jobs. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Sint-amandsberg kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Sint-amandsberg juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Sint-amandsberg kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Sint-amandsberg
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Sint-amandsberg inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke diensten en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat kuisen. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Sint-amandsberg kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Sint-amandsberg aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verschillende prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook uw Hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de glazen wassen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Sint-amandsberg. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Sint-amandsberg

broeken inkorten - Wekelijks schoonmaken inkom appartement - Versmallen en inkorten - Poetshulp - Wekelijkse poetshulp die niet bang is van hond - Broek inkorten en aanpassen - Strijkhulp _ hemden - Naaister gezocht - Strijkhulp - Strijkhulp gevraagd! - Poetshulp - Poetshulp - Poetshulp gezocht voor appartement - Tweewekelijks poetsen - strijken - In st Amanadsberg - Strijkhulp - Huishulp - Lente schoonmaak - Gordijnen inkorten - Nederlands - Eenmalig schoonmaken leeg appartement - een poetsvrouw aanvraagen - Poetshulp gezocht - Schoonmaken eenmalig - Poetsen appartement - Need for ironing - 2-maandelijks schoonmaakdienst (57) - Naailes - Broek + gordijnen inkorten - Naaister silke - Herstellen van een Pull. - 2-maandelijks schoonmaakdienst (56) - Ik spreek Dari en Pashto en Nederlands - 2-maandelijks schoonmaakdienst (55) - Poetsen praktijk - Vervangen rits in winterjas. - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Schoonmaak kamer en/of zaal en/of trap - 2-maandelijks schoonmaakdienst (54) - Poetsen. - Strijken. - 2-maandelijks schoonmaakdienst (53) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (52) - poetsvrouw 8 uur in de week - Mouwen inkorten en taille inleggen van kleed - 2-maandelijks schoonmaakdienst (51) - Kleding herstellen - Bdbdbd - Poetshulp 4u/week gezocht
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden