grafisch ontwerper

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers bij jou in de buurt

Meer dan 847 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers

Grafisch ontwerper in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
Antwerpen
4.97/5 (358 reviews)
Websites ontwerpen (WordPress) met uw eigen domein en emailadressen, een degelijke Search Engine Optimization (SEO), professionele bulk email zoals MailChimp. Alles met analyses. Zowel inhoudelijk (content), grafisch (ook fotografie) als voor marketing. Social media business campagnes met doelgroepenbepaling en e-marketing. Webshop opzetten. Ik ben opgeleid in Marketing & Reklame.
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (89 reviews)
Ik heb mezelf voornamelijk veel software kennis bijgebracht doordat ik een eigen cyber cafe had. Het laatste dat ik heb bijgeleerd als grafisch ontwerper is 3D ontwerpen, waarvoor ik uiteraard ook een 3D printer heb. Aarzel niet om contact op te nemen!
Grafisch ontwerper in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (37 reviews)
Wilt u uw bedrijf push geven en nieuwe klanten op het internet vinden? Ik zal u met online marketing helpen. Publiciteit op FB en andere kanalen. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen en ervaring in online marketing. Ik spreek Nederlands, Engels en Pools. Tot uw dienst, Jacek K.
Grafisch ontwerper in Borsbeek (2150) - Morad
Morad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borsbeek
4.89/5 (35 reviews)
Nood aan een eigen gepersonaliseerde website/webshop of programma? Dit kan ik voor jou met plezier ontwerpen! Ik heb ervaring en passie in IT programmeren. Ik werk in een engineering bedrijf waar ze complexere programma's ontwerpen of personaliseren voor de industrie. Ik kan u ook hulp of advies geven en kan me verplaatsen in Antwerpen en omgeving. Meer info, vraag aan Morad!
Grafisch ontwerper in Tremelo (3120) - Yevgen
Yevgen
Tremelo
5/5 (31 reviews)
Ik werk met Google SketchUp en help u graag uw project te visualiseren. Project voor niewe keuken, meubels of interieur? Het is mooi om vooraf te zien wat het resultaat zal zijn en in de ontwerpfase iets te veranderen.
Grafisch ontwerper in Moerbeke (9500) - Cristian
Cristian
Moerbeke
5/5 (28 reviews)
Hallo, Ik ben technisch tekenaar, gespecialiseerd in mechanica. Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring met verschillende tekenprogramma's zoals Autodesk Inventor, AutoCad, SolidWorks, etc... Ik heb al een fulltime job, maar zou heel graag een extra inkomen hebben door mijn passie in mijn vrije tijd. Ik ben beschikbaar alle dagen in de week vanaf 17u.00 en zaterdag en zondag heel de dag.
Grafisch ontwerper in Desteldonk (9042) - Charlotte
Charlotte
Desteldonk
4.93/5 (28 reviews)
Ik kan heel goed werken met programma's als canva en adobe. Dit leer ik in mijn opleiding en ik werk er dagelijks mee. Dus heb al veel ervaring kunnen opdoen.
Grafisch ontwerper in Vilvoorde (1800) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.95/5 (20 reviews)
Ik ontwerp websites voor u met een gepaste domeinnaam en hosting. Alles wordt nadien ook uitgelegd zodat u er nadien ook zelf mee aan de slag kunt. Tot binnenkort.
Grafisch ontwerper in Itegem (2222) - Erwin
Erwin
Itegem
5/5 (20 reviews)
Als vrij recente Master in de Beeldende Kunsten met rijpere leeftijd, ben ik graag bereid uw projecten te ondersteunen met grafische en/of 3D elementen. Ik kan helpen met tekeningen, logo's, lay-out, bewerkte foto's, sculpturen, trofeeën, urnen en andere artistieke of artistiek-technische ondersteuning.
Grafisch ontwerper in Mol (2400) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mol
5/5 (15 reviews)
Wilt u een website of hebt u reeds een? Ik kan helpen met debugging, SEO, html en css, design, sneller maken van uw website,... Noem maar op. U vraagt, ik codeer of ontwerp ;) Google Analytics Google Adwords Google Merchant Centre Facebook Page Facebook Ads ...
Grafisch ontwerper in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
Antwerpen
4.71/5 (14 reviews)
Naast klussen, zat ik vanaf kleins af ook veel achter de pc. Ik heb PC reparatie kennis, zowel hardware als software, en hou me ook bezig met verschillende soorten functies die gedaan worden met de PC: ontwerpen van webapplicaties, foto- en video bewerkingen.
Grafisch ontwerper in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
Ik ben vertrouwd met verschillende 3D-programmas zoals Inventor, Fusion 360, Meshmixer, Blender, 3DS Max, ... Ik heb daarnaast ook voldoende ervaring met 2D-programmas zoals Photoshop, Illustrator, Inkscape, GIMP, ... Dus laat maar weten als je ergens mee zit, ik kan jouw helpen met zelfs het meest ingewikkelde probleem.
Grafisch ontwerper in Sint-katelijne-waver (2860) - Erik
Erik
Sint-katelijne-waver
4.9/5 (10 reviews)
Ik kan redelijk goed werken met photoshop . Heb al veel affiches gemaakt voor verenigingen - ook kan ik dit goed gebruiken bij mijn foto's - zo heb ik al mooie kaartjes of menu voor communie gemaakt
Grafisch ontwerper in Bonheiden (2820) - Vic
Vic
Bonheiden
4.67/5 (9 reviews)
Als student landschaps- en tuinarchitectuur werk ik vlot met een aantal grafische programma's (photoshop, illustrator, indesign, sketchup, autocad, ...) Ik ben zeer creatief en ontwerp graag van tuinen en interieur tot magazines.
Grafisch ontwerper in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Sedert mijn 12de zit mijn passie voor informatica in mijn bloed, ik ben dan ook snel snel in de programeer talen zoals php, .net etc en verschillende databases zijn mijn ervaring en interest, het maken van een website zowel wordpress of van null beginnen lijkt me een leuke uitdaging
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
“ Groot aanbod, duidelijk hoe je t moet aanpakken, stapsgewijze aanpak met respect voor privacy ”
Ayko
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice grafisch ontwerper: geëvalueerd met 4.93 door 1.039 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht, prijs grafisch ontwerp, hulp creatie logo, tarief grafisch design,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat doet een grafisch ontwerper?


Een grafisch ontwerper is een creatieve professional die zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van visuele communicatie. Ze combineren artistieke vaardigheden met technische kennis om visuele elementen te creëren die een boodschap overbrengen en de gewenste reactie bij het publiek opwekken. Hier zijn enkele taken en verantwoordelijkheden van een grafisch ontwerper:


Kortom, een grafisch ontwerper combineert creativiteit, technische vaardigheden en een goed begrip van communicatie om visuele oplossingen te creëren die de boodschap van een merk of project effectief overbrengen.


Wat kost een grafisch ontwerper per uur?


De kosten van een grafisch ontwerper kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder ervaring, locatie en het type project. Hier zijn enkele punten om rekening mee te houden:


Het is belangrijk om rechtstreeks met de grafisch ontwerper te communiceren om een duidelijk begrip te krijgen van hun tarieven en eventuele bijkomende kosten voor jouw specifieke project.


Wat is het verschil tussen grafisch vormgever en grafisch ontwerper?


Hoewel de termen "grafisch vormgever" en "grafisch ontwerper" soms door elkaar worden gebruikt, kunnen er enkele subtiele verschillen zijn in hun betekenis en toepassingen. Hier zijn enkele punten om rekening mee te houden:

Grafisch vormgever:

Grafisch ontwerper:

Overlap en contextafhankelijkheid:
Over het algemeen kunnen we stellen dat grafisch vormgevers zich meer richten op de esthetische en emotionele impact van het ontwerp, terwijl grafisch ontwerpers de nadruk leggen op communicatie en functioneel ontwerp.Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden