grafisch ontwerper Geel

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Geel

Grafisch ontwerper in Mol (2400) - Joepie
Joepie
Mol
5/5 (5 reviews)
Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van een nieuwe site of een webprogramma dat u op maat wil laten schrijven (incl databases)? Neem contact op, zodat we kunnen zien of we op dezelfde golflengte zitten. Ik heb reeds veel ervaring met het ontwikkelen van database-interfaces voor eindgebruikers (zowel gemaakt in office-producten als in webtoepassingen).
Grafisch ontwerper in Herentals (2200) - Dumitru
Dumitru
Herentals
5/5 (1 reviews)
Ontwerp van promotiemateriaal, flyers, visitekaartjes, banners, logo's, webdesign en social media marketing - dit is allemaal een passie voor mij en ik kan mijn ideeën graag aan u presenteren.
Grafisch ontwerper in Herentals (2200) - Ronald
Ronald
Herentals
Nieuw
Invoeren tekst , Onderhouden maillijsten , digitaliseren van teksten (via ocr). Inscannen van foto en dia op geheugen stick of memorycard. Alles naar gewenste specificatie
Grafisch ontwerper in Olen (2250) - Yasna
Yasna
Olen
Nieuw
Ik ontwerp uitnodigingen, visitekaartjes, flyers, brochures, posters, logo's, reclame, etc. Ik werk met volgende programma's: Illustrator, photoshop, Indesign, Adobe XD, Bridge.
Grafisch ontwerper in Geel (2440) - Stefan
Stefan
Geel
Nieuw
Hulp nodig bij de aanmaak of onderhoud van jouw website? Wil je jouw ontwikkeling, website laten testen? Wil je grafische ondersteuning? Ik help jou graag! Ik geef eerlijk mee of de vraag in mijn mogelijkheden ligt. Voorkeur online support (= groene oplossing).
Grafisch ontwerper in Mol (2400) - Mustafa
Mustafa
Mol
Nieuw
Dag ik ben Mustafa, ik ben werkzaam als programmeur en grapic designer. Ik kan allerlei soorten ondersteuning bieden op het gebied van websites en design. Ik heb ervaring met de volgende programma's Java 8+, Hibernate, Spring Boot, Maven, JPA, Web Security, Angular 2+, Html, Css, Javascript .
Grafisch ontwerper in Geel (2440) - Felix
Felix
Geel
Nieuw
Zoekt u iemand die goed is met photoshop? Ik kan u daarbij helpen. Foto's bewerken, logo designen, ... Foto's die ik bewerk zal ook niet online of verspreid worden.
Grafisch ontwerper in Meerhout (2450) - Dylan
Dylan
Meerhout
Nieuw
Ik heb genoten van een opleiding grafisch ontwerp en illustratie. Hierin heb ik dan ook mijn diploma. Moest je ontwerpen willen voor kaartjes, posters, banners, .. noem maar op kan ik altijd mijn eigen creativiteit er in leggen of ik werk aan de hand van jouw ideeën!
Grafisch ontwerper in Kasterlee (2460) - Yinte
Yinte
Kasterlee
Nieuw
Ik doe publiciteir design op school en ben thuis op de computer ook altijd heel grafisch bezig, ik vind dit super leuk om te doen en ben er goed in. Ik kan goed werken met illustrator, indesign en photoshop.
Grafisch ontwerper in Herentals (2200) - Mars
Mars
Herentals
Nieuw
Bent u op zoek naar iemand die 3D ontwerp wilt van een werkstuk of een duidelijke grondplan van uw tuin, meubel indeling of een carport design met nauwkeurige afmetingen? Aarzel niet om te contacteren, ik heb 5 jaar ervaring in SolidWorks design. Wilt u graag wat hulp van 3D naar het echte ontwerp, dan wil ik graag helpen, ik kan lassen, Tig, Halfautomaat, mechanische constructies ineen steken...
Grafisch ontwerper in Kasterlee (2460) - Frans
Frans
Kasterlee
Nieuw
Grafisch ontwerp van website gemaakt in Drupal of WordPress. Intergratie met API, CRM, Mailhosting. SSL certificaat toevoegen. GDPR complaint maken van website
Grafisch ontwerper in Westerlo (2260) - Geert
Geert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Westerlo
Nieuw
Ben jij op zoek naar een fotograaf die helpt om jouw innerlijke kracht in beeld te brengen. In één moeite maken we samen portretten waar jij later nog met trots naar kan terugkijken. Met veel plezier, en af en toe ook met een knipoog, ga ik samen met jou aan de slag om een mooi verhaal te schrijven met beelden.
Grafisch ontwerper in Kasterlee (2460) - Lincey
Lincey Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
Nieuw
Na 20 jaar ervaring in het werkveld, heb ik besloten om mijn zelfstandige praktijk op te richten. Ga jij trouwen? Krijg je een kindje of Start jij een eigen zaak? Je kan bij mij terecht voor geboortekaartjes, uitnodigingen, huisstijl, website, en nog veel meer Door mijn jarenlange samenwerking met drukkerijen kan ik je ook steeds een scherpe prijs aanbieden voor al uw drukwerk. Tot snel!
Grafisch ontwerper in Olen (2250) - Rub
Rub
Olen
Nieuw
Bent u opzoek naar een website disigner dm me dan zeker of een website builder voor heel goedkope prijzen doe ik dat voor problemen dm me zeker ik heb ervaring
Grafisch ontwerper in Mol (2400) - Wout
Wout
Mol
Nieuw
Ik ben zelf al een aantal jaar actief als webdeveloper en heb dus dan ook al de nodige kennis en ervaring. Ik kan je website bouwen, verbeteren, optimaliseren en nog veel meer :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Geel: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Geel, prijs grafisch ontwerp Geel, hulp creatie logo Geel, tarief grafisch design Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden