grafisch ontwerper Hasselt

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Hasselt

Grafisch ontwerper in Zonhoven (3520) - Youssef
Youssef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik bied zowel Grafisch ontwerp, webdesign en technisch tekenen aan. Je kan voor één project of een pakket terecht bij mij, om een website, logo, naamkaart, reclame drukwerk te laten maken heb je maar één aanspreekpunt nodig waardoor je veel tijd bespaart en goedkoper uitkomt.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
ZuPP creërt, in nauwe samenwerking met de klant, websites met design van hoge kwaliteit en zeer toegankelijke systemen. Het eindproduct -hetzij branding, fotografie of webdesign- zal de identiteit van de klant representeren en een extra touch creativiteit brengen.
Grafisch ontwerper in Alken (3570) - Niels
Niels
Alken
Nieuw
Een flyer, poster, T-Shirt design of ander grafisch ontwerp nodig? Daar heb ik ervaring in! Ik heb al een heleboel blije kopers geholpen. Photoshop is mijn tweede thuis, laat me iets weten als je interesse hebt!
Grafisch ontwerper in Kuringen (3511) - Jo
Jo
Kuringen
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Jo. Heb zelf heel wat ervaring in kleine klussen en zelf ook al een paar grote projecten gedana voor mezelf (volledige badkamer uitgebroken en vernieuwd, terras zelf aangelegd, kunstgras aangelegd). Zelf ben ik in hoofdberoep java ontwikkelaar. Website's bouwen of een eigen softwarepakket ontwikkelen in samenspraak met de klant vormt ook geen probleem.
Grafisch ontwerper in Zonhoven (3520) - Leendert
Leendert
Zonhoven
Nieuw
Ervaren 3D tekenaar (Fusion 360). Mogelijkheid om elke 2D schets in 3D om te vormen en vervolgens ook tot realiteit te laten komen door middel van 3D printen. Onderdelen ter reparatie die niet of zeer duur te verkrijgen zijn kunnen via 3D printen verkregen worden.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Rachel
Rachel
Hasselt
Nieuw
Grafisch ontwerper als hoofdberoep. Voor wie geen honderden euro's wil uitgeven aan 'echte' reclamebureaus, k help u graag verder, luister naar uw vraag, en geef er mijn eigen simpele touch aan. Mijn sterkste punten zijn cleane, strakke en overzichtelijke designs.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Ik ontwerp en maak alles drukklaar, van naamkaartje tot website van vlaggetjes tot een heel feestconcept. Ik heb reeds 10 jaar ervaring in deze sector en doe het nog steeds met hart en ziel.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Lomme
Lomme
Hasselt
Nieuw
VAN. is een collectief van enkele vrienden met een passie voor goed design. Elk van ons heeft zijn eigen sterktes binnen de wereld van grafisch design, die samen geweldige dingen verwezenlijken!VAN. is een collectief van enkele vrienden met een passie voor goed design. Elk van ons heeft zijn eigen sterktes binnen de wereld van grafisch design, die samen geweldige dingen verwezenlijken!
Grafisch ontwerper in Berbroek (3540) - Nele
Nele Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
Nieuw
Photoshop en Lightroom kennen nog weinig geheimen voor mij als fotograaf. Maar ook de grafische vormgeving doe ik graag in Indesign en illustrator. Fotografie en grafische vormgeving combineer ik graag bijvoorbeeld in de opmaak van een persoonlijk schoolkalender.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Robbie
Robbie
Hasselt
Nieuw
De voorbije 15 jaar ontdekte ik de werking en kracht van diverse grafische programma's. Deze grafische skills vertalen missies, visies, doelstellingen of instructies naar heldere beelden / infographics. Heb je nood aan een logo, een functioneel ontwerp (flyer, bestelformulier, instructiefiche, stickers, poster)? Contacteer me dan!
Grafisch ontwerper in Bilzen (3740) - Peeters an
Peeters an
Bilzen
Nieuw
25 jaar niets anders gedaan dan met plezier mensen opgeleid in software allerlei. Voornamelijk met volwassen maar ook met kinderen tijdens verlof of 's avonds
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Dirk
Dirk
Hasselt
Nieuw
Een eigen website, simpel opgebouwd maar toch ééntje die gezien mag worden. Diverse mogelijkheden om te integreren (blog, formulieren, webshop, ...) en mogelijkheid tot het geven van opleiding zodat je zelf ook dingen kan toevoegen of wijzigen.
Grafisch ontwerper in Alken (3570) - Bram
Bram
Alken
Nieuw
Ik heb een passie voor eenvoudige en kenmerkende ontwerpen, die in het oog springen. Ik ben perfectionistisch en lever keurig werk af en pas eventueel nog aan in samenspraak met de opdrachtgever.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Nico
Nico Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Opleiding Grafische vormgeving en illustratie Sint-Lucas Gent. Creatief grafisch ontwerp op maat met een sterk kunstige inslag. Van louter vormgeving tot ook effectieve uitvoering. Reclame, folders, geboortekaartjes, menu's, logo,...
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Yousra
Yousra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
We hebben een visie waarbij dat we geloven in duurzame oplossingen. Dat maakt dat we je willen helpen en leren hoe je met de website/socials dient te werken met een duidelijk plan. Alsook je simpele website bouwen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Hasselt, prijs grafisch ontwerp Hasselt, hulp creatie logo Hasselt, tarief grafisch design Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden