grafisch ontwerper Hasselt

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Hasselt

Grafisch ontwerper in Alken (3570) - Fébe
Fébe
Alken
5/5 (6 reviews)
Zoek je iemand met een vlotte pen, grafische vaardigheden en een waaier aan communicatiestrategieën? Dan je bij mij aan het juiste adres. Als bachelor in de communicatie bezit ik alle vaardigheden om jouw bedrijf een duwtje in de rug te geven. Contacteer me gerust voor meer info!
Grafisch ontwerper in Zonhoven (3520) - Youssef
Youssef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik bied zowel Grafisch ontwerp, webdesign en technisch tekenen aan. Je kan voor één project of een pakket terecht bij mij, om een website, logo, naamkaart, reclame drukwerk te laten maken heb je maar één aanspreekpunt nodig waardoor je veel tijd bespaart en goedkoper uitkomt.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
ZuPP creërt, in nauwe samenwerking met de klant, websites met design van hoge kwaliteit en zeer toegankelijke systemen. Het eindproduct -hetzij branding, fotografie of webdesign- zal de identiteit van de klant representeren en een extra touch creativiteit brengen.
Grafisch ontwerper in Alken (3570) - Niels
Niels
Alken
Nieuw
Een flyer, poster, T-Shirt design of ander grafisch ontwerp nodig? Daar heb ik ervaring in! Ik heb al een heleboel blije kopers geholpen. Photoshop is mijn tweede thuis, laat me iets weten als je interesse hebt!
Grafisch ontwerper in Kuringen (3511) - Jo
Jo
Kuringen
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Jo. Heb zelf heel wat ervaring in kleine klussen en zelf ook al een paar grote projecten gedana voor mezelf (volledige badkamer uitgebroken en vernieuwd, terras zelf aangelegd, kunstgras aangelegd). Zelf ben ik in hoofdberoep java ontwikkelaar. Website's bouwen of een eigen softwarepakket ontwikkelen in samenspraak met de klant vormt ook geen probleem.
Grafisch ontwerper in Zonhoven (3520) - Leendert
Leendert
Zonhoven
Nieuw
Ervaren 3D tekenaar (Fusion 360). Mogelijkheid om elke 2D schets in 3D om te vormen en vervolgens ook tot realiteit te laten komen door middel van 3D printen. Onderdelen ter reparatie die niet of zeer duur te verkrijgen zijn kunnen via 3D printen verkregen worden.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Ik ontwerp en maak alles drukklaar, van naamkaartje tot website van vlaggetjes tot een heel feestconcept. Ik heb reeds 10 jaar ervaring in deze sector en doe het nog steeds met hart en ziel.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Lomme
Lomme
Hasselt
Nieuw
VAN. is een collectief van enkele vrienden met een passie voor goed design. Elk van ons heeft zijn eigen sterktes binnen de wereld van grafisch design, die samen geweldige dingen verwezenlijken!VAN. is een collectief van enkele vrienden met een passie voor goed design. Elk van ons heeft zijn eigen sterktes binnen de wereld van grafisch design, die samen geweldige dingen verwezenlijken!
Grafisch ontwerper in Berbroek (3540) - Nele
Nele Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
Nieuw
Photoshop en Lightroom kennen nog weinig geheimen voor mij als fotograaf. Maar ook de grafische vormgeving doe ik graag in Indesign en illustrator. Fotografie en grafische vormgeving combineer ik graag bijvoorbeeld in de opmaak van een persoonlijk schoolkalender.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Robbie
Robbie
Hasselt
Nieuw
De voorbije 15 jaar ontdekte ik de werking en kracht van diverse grafische programma's. Deze grafische skills vertalen missies, visies, doelstellingen of instructies naar heldere beelden / infographics. Heb je nood aan een logo, een functioneel ontwerp (flyer, bestelformulier, instructiefiche, stickers, poster)? Contacteer me dan!
Grafisch ontwerper in Alken (3570) - Bram
Bram
Alken
Nieuw
Ik heb een passie voor eenvoudige en kenmerkende ontwerpen, die in het oog springen. Ik ben perfectionistisch en lever keurig werk af en pas eventueel nog aan in samenspraak met de opdrachtgever.
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Nico
Nico Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Opleiding Grafische vormgeving en illustratie Sint-Lucas Gent. Creatief grafisch ontwerp op maat met een sterk kunstige inslag. Van louter vormgeving tot ook effectieve uitvoering. Reclame, folders, geboortekaartjes, menu's, logo,...
Grafisch ontwerper in Hasselt (3500) - Yousra
Yousra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
We hebben een visie waarbij dat we geloven in duurzame oplossingen. Dat maakt dat we je willen helpen en leren hoe je met de website/socials dient te werken met een duidelijk plan. Alsook je simpele website bouwen.
Grafisch ontwerper in Kuringen (3511) - Ryanne
Ryanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuringen
Nieuw
Heb je een logo, huisstijl, website, naamkaartje, folder, drukwerk enz... nodig? Dan ga ik enthousiast voor jou aan het werk. Van kleins af aan heb ik al een passie voor vormgeving en grafische programma's. Mijn doel is om een betrouwbare en toegewijde partner te zijn voor mijn klanten. Ik maak dan ook de belofte om steeds eerlijk en oprecht te communiceren en de beste resultaten op te leveren.
Grafisch ontwerper in Kermt (3510) - Jef
Jef
Kermt
Nieuw
Bent u op zoek naar een CAD ontwerper? Dan is dit het juiste adres! Ik ben hier op school dagelijks met bezig, ik gebruik Inventor Proffesional, Solidworks en Siemens NX. Mocht u nog vragen hebben stuur me gerust een berichtje!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Hasselt, prijs grafisch ontwerp Hasselt, hulp creatie logo Hasselt, tarief grafisch design Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden