grafisch ontwerper Mechelen

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Mechelen

Grafisch ontwerper in Sint-katelijne-waver (2860) - Erik
Erik
Sint-katelijne-waver
4.9/5 (10 reviews)
Ik kan redelijk goed werken met photoshop . Heb al veel affiches gemaakt voor verenigingen - ook kan ik dit goed gebruiken bij mijn foto's - zo heb ik al mooie kaartjes of menu voor communie gemaakt
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding industrieel ontwerper en meubelontwerper. Ik kan je toekomstig project 3D visualiseren in Sketchup en meedenken over de uitvoering er van.
Grafisch ontwerper in Kapelle-op-den-bos (1880) - Lien
Lien
Kapelle-op-den-bos
5/5 (2 reviews)
Ik geef ook les in Seo gericht schrijven en website beheer. De 1-op-1 sessie is erop gericht dat je zelf met tips and tricks aan de slag kan zodat je niet telkens beroep moet doen op iemand anders
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - David
David
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben David. 22 jaar in het grafische gewerkt en zeer druktechnisch aangelegd. Mijn klanten waren o.a. Agfa, Total Fina, Joker, Proximus, Inbev, ... Thuis heb ik mijn Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop die ik goed ken. Iets laten ontwerpen en maken? Bel me dan gerust. Ook simpele websites.
Grafisch ontwerper in Bonheiden (2820) - Pieter
Pieter
Bonheiden
5/5 (1 reviews)
Iets grafisch ontwerpen en raliseren voor een feest, een geboorte of een andere gelegenheid. Of een brochure samenstellen? Het kan allemaal en binnen een aanvaardbaar budget. Ik vang graag de leegte op tussen de doe-het-zelver en de professional. Dus nood aan grafische hulp? Ik sta u graag bij van ontwerp tot realisatie. Mvg, Pieter
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelfstandig aan de slag, ben hands-on, flexibel en oplossingsgericht, met zo'n 10 jaar ervaring in: - copywriter en vertaler (FR/NL naar Nederlands) - redactie en eindredactie teksten voor print en web - maken en onderhouden van websites (vooral Wordpress) - opzetten van advertentie-campagnes - layout en design van affiches, brochures,...
Grafisch ontwerper in Duffel (2570) - Linne
Linne
Duffel
Nieuw
Ik heb een grondige kennis van allerlei Adobe programma's. Ik werk voornamelijk met Illustrator, InDesign en Photoshop. De basis heb ik geleerd in mijn opleiding (Bachelor Beeldende Vormgeving), maar ik gebruik deze programma's nog dagelijks voor mijn job en in mijn vrije tijd.
Grafisch ontwerper in Boom (2850) - Joke
Joke
Boom
Nieuw
Door mijn studies, stages en studentenjobs als grafisch ontwerper heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen. Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects en Premier Pro zijn de software programma's die ik gebruik om uw ontwerp zo goed mogelijk te maken. Een webdesigner ben ik niet, maar voor de lay-out voor een website of app kan ik wel zorgen.
Grafisch ontwerper in Bonheiden (2820) - Pieter
Pieter
Bonheiden
Nieuw
Naast mijn kennis uit mijn opleiding als ingenieur in de computerwetenschappen waarmee ik websites kan bouwen "from scratch", kan ik ook het uitzicht of de functionaliteit van bestaande systemen aanpassen of uitbreiden. Verder zijn het bewerken van foto's of video's geen probleem.
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Bryan
Bryan
Mechelen
Nieuw
Binnen mijn opleiding journalistiek spenderen we uren tijd aan video reportages maken als ook grafisch ontwerpen van onze eigen nieuwssite en fotograferen.
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
Ervaring in ontwerpen van mooie grafische uitwerkijng van bv naamkaartjes, geboortekaartjes, flyers etc voor het promoten van hetgeen voor jou belangrijk is
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Ilse
Ilse
Mechelen
Nieuw
Op 20 jaar tijd, ben ik geëvolueerd van louter logo-ontwerp naar het bedenken en uitwerken van een volledige huisstijl, opmaak geboortekaartjes, uitnodigingen,... Ik kan je ook helpen met het opstellen van een businessplan, schrijven van commerciële teksten, of uitwerken van een marketingstrategie. Graag een website via WordPress? Ook die maak ik graag voor jou!
Grafisch ontwerper in Koningshooikt (2500) - Yalenka
Yalenka
Koningshooikt
Nieuw
Hey , ik ben Yalenka, 28 jaar oud & werk in de media. Ik heb diploma's behaald in de reclamevormgeving & fotografie. Hoewel ik mijn job in de media enorm boeiend vind, mis ik de fotomontage & de beeldbewerking enorm dus hoop ik hier dat gemis op te vullen. Wil je een foto opgekuist hebben? wallen, puist of ander storend accent in de foto weg? of juist iets extra? Dan doe ik dat graag voor jou!
Grafisch ontwerper in Bonheiden (2820) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bonheiden
Nieuw
Op zoek naar een eye-catching illustratie die je achteraf kan laten drukken op textiel? Een digitale/drukklare uitnodiging, kaartje of logo die jouw visuele representatie weerspiegelt? Mijn hands-on klantenervaring helpt mij jou ideeën om te zetten tot een afgewerkt product. Springt er een leuk idee binnen? Aarzel niet om mij te contacteren! Tot snel!
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
Nieuw
Ik heb een professionele bachelor in Visual Design. Dat betekent dat ik vloeiend overweg kan met Photoshop, Illustrator, Indesign en ook Adobe XD. Ik kan dus posters, logo's, layouts en zelfs websites en apps designen (niet coderen).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Mechelen: geëvalueerd met 4.98 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Mechelen, prijs grafisch ontwerp Mechelen, hulp creatie logo Mechelen, tarief grafisch design Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden