grafisch ontwerper Mechelen

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Mechelen

Grafisch ontwerper in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
Ik ben vertrouwd met verschillende 3D-programmas zoals Inventor, Fusion 360, Meshmixer, Blender, 3DS Max, ... Ik heb daarnaast ook voldoende ervaring met 2D-programmas zoals Photoshop, Illustrator, Inkscape, GIMP, ... Dus laat maar weten als je ergens mee zit, ik kan jouw helpen met zelfs het meest ingewikkelde probleem.
Erik is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Grafisch ontwerper in Sint-katelijne-waver (2860) - Erik
Erik
Sint-katelijne-waver
4.86/5 (7 reviews)
Ik kan redelijk goed werken met photoshop . Heb al veel affiches gemaakt voor verenigingen - ook kan ik dit goed gebruiken bij mijn foto's - zo heb ik al mooie kaartjes of menu voor communie gemaakt
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding industrieel ontwerper en meubelontwerper. Ik kan je toekomstig project 3D visualiseren in Sketchup en meedenken over de uitvoering er van.
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - David
David
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben David. 22 jaar in het grafische gewerkt en zeer druktechnisch aangelegd. Mijn klanten waren o.a. Agfa, Total Fina, Joker, Proximus, Inbev, ... Thuis heb ik mijn Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop die ik goed ken. Iets laten ontwerpen en maken? Bel me dan gerust. Ook simpele websites.
Grafisch ontwerper in Berg (1910) - Sigrid
Sigrid
Berg
5/5 (1 reviews)
Ik heb een studie grafisch ontwerper achter de rug, dus ben bekend met de grafische Adobe pakketten en meer. Voor het ontwerpen van uw logo, huisstijl, persoonlijke zaken enz. bent u op het goede adres. Ook websites horen hier eventueel bij.
Grafisch ontwerper in Bonheiden (2820) - Pieter
Pieter
Bonheiden
5/5 (1 reviews)
Iets grafisch ontwerpen en raliseren voor een feest, een geboorte of een andere gelegenheid. Of een brochure samenstellen? Het kan allemaal en binnen een aanvaardbaar budget. Ik vang graag de leegte op tussen de doe-het-zelver en de professional. Dus nood aan grafische hulp? Ik sta u graag bij van ontwerp tot realisatie. Mvg, Pieter
Grafisch ontwerper in Kontich (2550) - Katrin
Katrin
Kontich
Nieuw
Hallo! Al jaren ben ik gepassioneerd door de adobe-software. Na mijn graduaat 'grafische bedrijven' heb ik 15 jaar in de grafische sector gewerkt als lay-outer voor allerlei drukwerk. Sinds een paar jaar geef ik les in het volwassenenonderwijs. Heeft u allerlei drukwerk of een kleine website nodig, dan kan ik u met veel plezier helpen!
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelfstandig aan de slag, ben hands-on, flexibel en oplossingsgericht, met zo'n 10 jaar ervaring in: - copywriter en vertaler (FR/NL naar Nederlands) - redactie en eindredactie teksten voor print en web - maken en onderhouden van websites (vooral Wordpress) - opzetten van advertentie-campagnes - layout en design van affiches, brochures,...
Grafisch ontwerper in Duffel (2570) - Linne
Linne
Duffel
Nieuw
Ik heb een grondige kennis van allerlei Adobe programma's. Ik werk voornamelijk met Illustrator, InDesign en Photoshop. De basis heb ik geleerd in mijn opleiding (Bachelor Beeldende Vormgeving), maar ik gebruik deze programma's nog dagelijks voor mijn job en in mijn vrije tijd.
Grafisch ontwerper in Boom (2850) - Joke
Joke
Boom
Nieuw
Door mijn studies, stages en studentenjobs als grafisch ontwerper heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen. Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects en Premier Pro zijn de software programma's die ik gebruik om uw ontwerp zo goed mogelijk te maken. Een webdesigner ben ik niet, maar voor de lay-out voor een website of app kan ik wel zorgen.
Grafisch ontwerper in Londerzeel (1840) - Yolan
Yolan
Londerzeel
Nieuw
Ik hou me vanaf mijn 16 jaar bezig met grafische media. Hierbij ben ik ook een opleiding multimedia en communicatie technologie gaan volgen waarop ik mezelf regelmatig bezig hou met het ontwerpen van applicaties, websites, banners, logo's,..
Grafisch ontwerper in Bonheiden (2820) - Pieter
Pieter
Bonheiden
Nieuw
Naast mijn kennis uit mijn opleiding als ingenieur in de computerwetenschappen waarmee ik websites kan bouwen "from scratch", kan ik ook het uitzicht of de functionaliteit van bestaande systemen aanpassen of uitbreiden. Verder zijn het bewerken van foto's of video's geen probleem.
Grafisch ontwerper in Niel (2845) - Kenneth
Kenneth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
Nieuw
Door te werken met WordPress en Elementor bouwen we een gepersonaliseerde website voor een scherpe prijs. Een website -gelinkt met social media- dat zowel meer winst opbrengt als digitale prestige uitstraalt, daar staan we voor. Ook helpen we u graag voorts met het grafische aspect: logo maken, flyers maken, bedrukken van voertuigen en kledij.
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Bryan
Bryan
Mechelen
Nieuw
Binnen mijn opleiding journalistiek spenderen we uren tijd aan video reportages maken als ook grafisch ontwerpen van onze eigen nieuwssite en fotograferen.
Grafisch ontwerper in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
Ervaring in ontwerpen van mooie grafische uitwerkijng van bv naamkaartjes, geboortekaartjes, flyers etc voor het promoten van hetgeen voor jou belangrijk is
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Mechelen: geëvalueerd met 4.94 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Mechelen, prijs grafisch ontwerp Mechelen, hulp creatie logo Mechelen, tarief grafisch design Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen grafisch ontwerper in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden