grafisch ontwerper Brugge

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Brugge

Grafisch ontwerper in Zuienkerke (8377) - Erwin
Erwin
Zuienkerke
5/5 (20 reviews)
Als vrij recente Master in de Beeldende Kunsten met rijpere leeftijd, ben ik graag bereid uw projecten te ondersteunen met grafische en/of 3D elementen. Ik kan helpen met tekeningen, logo's, lay-out, bewerkte foto's, sculpturen, trofeeën, urnen en andere artistieke of artistiek-technische ondersteuning.
Grafisch ontwerper in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Sedert mijn 12de zit mijn passie voor informatica in mijn bloed, ik ben dan ook snel snel in de programeer talen zoals php, .net etc en verschillende databases zijn mijn ervaring en interest, het maken van een website zowel wordpress of van null beginnen lijkt me een leuke uitdaging
Grafisch ontwerper in Jabbeke (8490) - Joni
Joni
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben 17 jaar en studeer multimedia. Ontwerpen is mijn passie, ik heb kennis van volgende programma's: Illustrator, Photoshop en Indesign. Leerkrachten zijn steeds enthousiast over mijn werk en staan verbaasd van mijn creativiteit.
Grafisch ontwerper in Assebroek (8310) - Louis
Louis
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Heeft u een evenement, bedrijf of hobby waar u drukwerk voor wilt laten ontwerpen? Een idee voor een website of applicatie waar u graag een 100% functioneel prototype wilt voor ontworpen zien? Na een grondige babbel en het bespreken van enkele cruciale factoren die de identiteit van jouw idee schetsen, vertaal ik dit in een mooi-ogend geheel.
Grafisch ontwerper in Heist-aan-zee (8301) - Roger
Roger
Heist-aan-zee
Nieuw
Of u nu verpakkingen, posters of bedrijfsfolders nodig hebt, ik weet wat grafisch ontwerpen is. Email marketing, E-commerce, Social Media campagnes en management plus strategie. En dit alles met 16 jaar ervaring. Kom eens praten. Wordpress en andere cms hebben geen geheimen.
Grafisch ontwerper in Brugge (8000) - Jarne
Jarne
Brugge
Nieuw
Ik houd van het bedenken van nieuwe concepten, administratie uit te voeren, helpen bij het designen van logo's, lay-out's en meer. Heel wat Computer en ADOBE-gerichte taken zijn op mijn lijf geschreven!
Grafisch ontwerper in Dudzele (8380) - Tess
Tess
Dudzele
Nieuw
Een affiche of uitnodiging nodig voor uw evenement? Ik ontwerp ze met veel plezier. Ik hou bij het ontwikkelen van het ontwerp rekening met uw wensen en uw persoonlijke smaak, en het doelpubliek dat u wenst te bereiken. Neem gerust contact op voor meer info en voorbeelden van mijn ontwerpen.
Grafisch ontwerper in Assebroek (8310) - Hannes
Hannes
Assebroek
Nieuw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ex dui, vulputate vitae aliquam in, dapibus et ex. Fusce ut tincidunt dolor. Aliquam pulvinar convallis tellus, vitae pharetra ex. Phasellus faucibus ex sit amet felis porta, vel gravida nunc iaculis. Suspendisse feugiat mauris lorem, sit amet mattis felis vestibulum sit amet. Nam congue faucibus risus eget rutrum. Aenean id libero
Grafisch ontwerper in Assebroek (8310) - Lander
Lander
Assebroek
Nieuw
Hulp nodig met computers? GSM kapot en je wil hem graag zelf herstellen maar vertrouwt jezelf niet? Je wilt leren hoe je iets ontwerpt? Met mijn ervaring als grafisch ontwerper (hogere studies) en smartphone technieker (1+ jaar ervaring) leer ik je graag alle kneepjes van het vak op een gezellige en opbouwende manier!
Grafisch ontwerper in Sint-pauwels (9170) - Kristof
Kristof
Sint-pauwels
Nieuw
✅️ Men kan er niet meer omheen.SOCIAL MEDIA ! Als je niet mee bent met je producten online aan te bieden of naambekendheid te vergroten dan zit je een flinke stap achter op je concurrenten. Wat bied ik aan : * Content creëren op maat van jouw producten en diensten. Facebook,instagram, website.. In samenspraak met uw behoeften en wensen. Filmpjes en foto's van producten/diensten , logo's..
Grafisch ontwerper in Knokke (8300) - Charlotte
Charlotte
Knokke
Nieuw
Ik heb een Bachelor Grafisch ontwerp gestudeerd aan Sin-Lukas Brussel waar ik vooral op zoek ging naar verschillende vaardigheden. Ik leerde zelfstandig bij over fotografie, videografie, grafisch ontwerp en illustreren zowel digitaal als analoog. Je leest het waarschijnlijk al; ik ben iemand met een grote passie voor creativiteit.
Grafisch ontwerper in Sint-andries (8200) - Saskia
Saskia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
Nieuw
Ik heb vooral ervaring wat betreft het ontwerpen van boeken, magazines, brochures, huisstijlen, logo's ... maar ik sta open voor alle grafische opdrachten. Mijn ontwerpstijl is clean, less is more. Ik hou van strakke lijnen en pure kleuren.
Grafisch ontwerper in Sint-andries (8200) - Stieven
Stieven
Sint-andries
Nieuw
Ik heb meerdere jaren ervaring bij het ontwerp van drukproducten: flyers, visitekaartjes, posters. Hierbij maak ik gebruik van Photoshop, Indesign en Ilustrator
Grafisch ontwerper in Sint-andries (8200) - Dennis
Dennis
Sint-andries
Nieuw
15 jaar ervaring met alles wat met websites te maken heeft. Van layout tot plugins tot SEO teksten, backlinks. Ik werk voornamelijk met Wordpress maar kan ook Magento en pure html websites maken en onderhouden.
Grafisch ontwerper in Assebroek (8310) - Pipeleers
Pipeleers
Assebroek
Nieuw
Ik leer op school op dit moment graphic design. Illustration is het beste waar ik mee kan werken dus zou heel graag iets doen met dat. Mijn logos zijn uitstekend al zeg ik het zelf
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Brugge, prijs grafisch ontwerp Brugge, hulp creatie logo Brugge, tarief grafisch design Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen grafisch ontwerper in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden