grafisch ontwerper Brugge

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Brugge

Grafisch ontwerper in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Sedert mijn 12de zit mijn passie voor informatica in mijn bloed, ik ben dan ook snel snel in de programeer talen zoals php, .net etc en verschillende databases zijn mijn ervaring en interest, het maken van een website zowel wordpress of van null beginnen lijkt me een leuke uitdaging
Grafisch ontwerper in Jabbeke (8490) - Joni
Joni
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben 17 jaar en studeer multimedia. Ontwerpen is mijn passie, ik heb kennis van volgende programma's: Illustrator, Photoshop en Indesign. Leerkrachten zijn steeds enthousiast over mijn werk en staan verbaasd van mijn creativiteit.
Grafisch ontwerper in Assebroek (8310) - Louis
Louis
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Heeft u een evenement, bedrijf of hobby waar u drukwerk voor wilt laten ontwerpen? Een idee voor een website of applicatie waar u graag een 100% functioneel prototype wilt voor ontworpen zien? Na een grondige babbel en het bespreken van enkele cruciale factoren die de identiteit van jouw idee schetsen, vertaal ik dit in een mooi-ogend geheel.
Grafisch ontwerper in Heist-aan-zee (8301) - Roger
Roger
Heist-aan-zee
Nieuw
Of u nu verpakkingen, posters of bedrijfsfolders nodig hebt, ik weet wat grafisch ontwerpen is. Email marketing, E-commerce, Social Media campagnes en management plus strategie. En dit alles met 16 jaar ervaring. Kom eens praten. Wordpress en andere cms hebben geen geheimen.
Grafisch ontwerper in Brugge (8000) - Jarne
Jarne
Brugge
Nieuw
Ik houd van het bedenken van nieuwe concepten, administratie uit te voeren, helpen bij het designen van logo's, lay-out's en meer. Heel wat Computer en ADOBE-gerichte taken zijn op mijn lijf geschreven!
Grafisch ontwerper in Dudzele (8380) - Tess
Tess
Dudzele
Nieuw
Een affiche of uitnodiging nodig voor uw evenement? Ik ontwerp ze met veel plezier. Ik hou bij het ontwikkelen van het ontwerp rekening met uw wensen en uw persoonlijke smaak, en het doelpubliek dat u wenst te bereiken. Neem gerust contact op voor meer info en voorbeelden van mijn ontwerpen.
Grafisch ontwerper in Assebroek (8310) - Hannes
Hannes
Assebroek
Nieuw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ex dui, vulputate vitae aliquam in, dapibus et ex. Fusce ut tincidunt dolor. Aliquam pulvinar convallis tellus, vitae pharetra ex. Phasellus faucibus ex sit amet felis porta, vel gravida nunc iaculis. Suspendisse feugiat mauris lorem, sit amet mattis felis vestibulum sit amet. Nam congue faucibus risus eget rutrum. Aenean id libero
Grafisch ontwerper in Assebroek (8310) - Lander
Lander
Assebroek
Nieuw
Hulp nodig met computers? GSM kapot en je wil hem graag zelf herstellen maar vertrouwt jezelf niet? Je wilt leren hoe je iets ontwerpt? Met mijn ervaring als grafisch ontwerper (hogere studies) en smartphone technieker (1+ jaar ervaring) leer ik je graag alle kneepjes van het vak op een gezellige en opbouwende manier!
Grafisch ontwerper in Sint-pauwels (9170) - Kristof
Kristof
Sint-pauwels
Nieuw
✅️ Men kan er niet meer omheen.SOCIAL MEDIA ! Als je niet mee bent met je producten online aan te bieden of naambekendheid te vergroten dan zit je een flinke stap achter op je concurrenten. Wat bied ik aan : * Content creëren op maat van jouw producten en diensten. Facebook,instagram, website.. In samenspraak met uw behoeften en wensen. Filmpjes en foto's van producten/diensten , logo's..
Grafisch ontwerper in Sint-andries (8200) - Saskia
Saskia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
Nieuw
Ik heb vooral ervaring wat betreft het ontwerpen van boeken, magazines, brochures, huisstijlen, logo's ... maar ik sta open voor alle grafische opdrachten. Mijn ontwerpstijl is clean, less is more. Ik hou van strakke lijnen en pure kleuren.
Grafisch ontwerper in Sint-andries (8200) - Stieven
Stieven
Sint-andries
Nieuw
Ik heb meerdere jaren ervaring bij het ontwerp van drukproducten: flyers, visitekaartjes, posters. Hierbij maak ik gebruik van Photoshop, Indesign en Ilustrator
Grafisch ontwerper in Sint-andries (8200) - Dennis
Dennis
Sint-andries
Nieuw
15 jaar ervaring met alles wat met websites te maken heeft. Van layout tot plugins tot SEO teksten, backlinks. Ik werk voornamelijk met Wordpress maar kan ook Magento en pure html websites maken en onderhouden.
Grafisch ontwerper in Assebroek (8310) - Pipeleers
Pipeleers
Assebroek
Nieuw
Ik leer op school op dit moment graphic design. Illustration is het beste waar ik mee kan werken dus zou heel graag iets doen met dat. Mijn logos zijn uitstekend al zeg ik het zelf
Grafisch ontwerper in Blankenberge (8370) - Chanaya
Chanaya
Blankenberge
Nieuw
Tijdens mijn opleiding mode en verkoop heb ik bij verschillende programma’s leren werken. Ook heb ik het logo en de website van het bedrijf van mijn ouders in elkaar gestoken
Grafisch ontwerper in Assebroek (8310) - Febronie
Febronie
Assebroek
Nieuw
Als studie heb ik webdesign gestudeerd. Het liefst van al maak ik mooie grafische ontwerpen en websites. Wil je ook een mooie website of een mooie flyer?
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Brugge, prijs grafisch ontwerp Brugge, hulp creatie logo Brugge, tarief grafisch design Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden