grafisch ontwerper Gent

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Gent

Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Stephane
Stephane
Gent
4.5/5 (8 reviews)
Ik ben de geknipte persoon om je website design en development. Ik maak websites met of zonder wordpress. Ik heb ervaring in het maken van websites, editeren van multimedia bestanden zoals video, photo, audio. Alles is bij mij thuis daar ik deze software op mijn pc heb staan. Online content marketing & Copywriting
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (4 reviews)
(Dringende) opdracht in Indesign, Photoshop en/of Illustrator? Zoek dan niet verder! Door m'n +3 jaar ervaring in het realiseren van (reclame) drukwerk, visuals voor social media en (product) afbeeldingen voor websites en -shops heb ik een goede basis gevormd en krijg uw klus geklaard binnen de aangegeven deadline. U krijgt een correcte prijs en ongelimiteerde revisies, na aflevering. Tot snel!
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Michael
Michael
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Michael, een jonge zelfstandige/student uit Gent. Ik ben 20 jaar en ou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en wil constant nieuwe dingen ontdekken en leren. Ik heb heel wat ervaring opvlak van informatia, fotografie en videografie. Dat is mijn passie. Ik heb mijzelf alles aangeleerd. Ik ben daar fier op! Ik ben drietalig: fr-nl-eng.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Stefanie
Stefanie
Gent
5/5 (1 reviews)
Bachelor in de grafische en digitale media en heel wat jaren ervaring met grafisch design opdrachten. Bij mij kunt u terecht voor flyers, posters, visitekaartjes, banners, boeken, emailmarketing en social media advertising.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Onderlegd in Microsoft Suite en Adobe Creative Suite (Photoshop, Premiere Pro, enz.) Filmen doen we met professioneel materiaal: Sony A7 III systeemcamera, Sony FS5 II professionele filmcamera, Deity Pro microfoon, spots, greenscreen, enz.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Nouchka
Nouchka
Gent
5/5 (1 reviews)
Een goede eerste indruk begint met een sterk logo. Hier, in mijn studio, ontwikkel ik unieke en professionele logo's die het verhaal van jouw merk vertellen. Hiermee onderscheid je je van jouw concurrenten. Daarnaast ontwerp ik ook websites. In plaats van met verschillende ontwerpers in zee te gaan voor een logo, huisstijl en websites, bied ik al deze diensten aan.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Loïc
Loïc
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik kan met photoshop, premiere pro, acrobat dc pro en andere adobe tools werken en u uitleg geven over de basis. Verder kan ik ook 2D- en 3D-tekenen in bijvoorbeeld Autocad of Solidworks. Bij 3D-printen kan ik u ook meer uitleg geven.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Quinten
Quinten
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in tal van Grafische programma's en kan dit de content opbouw verantwoorden met mijn Master in de Mediakunsten. Vervolgens kan ik nog een heleboel andere software gebruiken voor talloze verschillende doeleinden. Heel het Adobe pakket heb ik onder de knie en ook beschikking toe.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ik digitaliseer en kan heel vlot overweg met grafische toepassingen. fotobewerking, videobewerking en audiobewerking zijn geen probleem. evenals gewoon pc problemen kan ik ook heel gemakkelijk je verder op weg helpen.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Jan
Jan
Gent
Nieuw
Begint u een nieuwe zaak en hebt u nood aan een logo? Of wilt u het oude wat verfrissen? Hebt u nood aan ideeën en uitwerking van affiches, flyers...? Dan ben ik de man voor de job. Ik ben iemand die graag out of the box denkt en de klant graag helpt om te zoeken naar de juiste wensen en deze dan ook optimaal uit te werken tot het gewenste resultaat. Kwalitatief, origineel, flexibel... dat ben ik!
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Florence
Florence
Gent
Nieuw
Ik heb twee avondopleidingen gevolgd in InDesign en Photoshop. Voor alle ontwerpen van folders, kaartjes, magazines... mag ik me steeds contacteren. Met beide opleidingen ben ik daarin voldoende onderlegd en ook creatief genoeg om er iets moois van te maken.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
Nieuw
Ik werk met een heel aantal programmas, zoals Illustrator (vector tekeningen), Photoshop (foto bewerking) en Revit/Autocad/Sketchup (3D en bouwtekeningen).
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Jarno
Jarno
Gent
Nieuw
Ik heb ervaring in web design met zowel LAMP als MEAN stacks (zelfleer), alsook Rails (als deel van mijn bacheloropleiding). Ik ben verder ook kundig met grafische ontwerp-programmas en kan dus aanvullende content of posters creëeren voor desbetreffende websites.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Nico
Nico Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ik run al enkele jaren een grafisch bureau in bijberoep, Ik zou graag de stap zetten om deze activiteit door te zetten in hoofdberoep en kan daarom altijd wel exposure gebruiken! Portfolio kan je zien op www.reclamefabriek.be.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Laura
Laura
Gent
Nieuw
U kan bij mij terecht voor het maken van websites en kleinschalige webshops! Daarnaast ontwerp ik ook flyers, businesskaartjes, uitnodigingen, geboortekaarten... Ik ben gecertifieerd in de programma's Muse, Indesign, en Illustrator.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Gent: geëvalueerd met 4.94 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Gent, prijs grafisch ontwerp Gent, hulp creatie logo Gent, tarief grafisch design Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie grafisch ontwerper in Gent

Ontwerpen powerpoint en templates - wervende presentatie - Grafisch vormgever gezocht. Herwerken logo en volledig nieuwe huisstijl - Compilatie van foto's - Opmaak uitnodigingen - Hulp met indesign - design logo etc voor kleding - Naam praktijk - banner. last minute - Logo voor ruimte voor opleiding en co-working - Ontwerper - Website in Gent (9000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden