grafisch ontwerper Deinze

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Deinze

Grafisch ontwerper in Kanegem (8700) - Arthur
Arthur
Kanegem
5/5 (2 reviews)
Als ICT'er kunt u terecht voor al uw vragen in verband met programmeren, webdesign, maar ook het bewerken van foto's, video's en dergelijke. Prijs is een richtprijs en kan nog besproken worden.
Grafisch ontwerper in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een powerpoint, prezi, pdf, flyer, of welke soort van boodschap ook, dan kan ik u helpen bij het overbrengen van de juiste boodschap aan het gewenste publiek. Met professionele software help ik u het realiseren van bedrijfsstrategieën tot een eenvoudige schoolopdracht.
Grafisch ontwerper in De pinte (9840) - Liesbeth
Liesbeth
De pinte
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij het opzetten van uw social media en uitbouwen van een duurzaam netwerk? Ik bekijk eerst samen met u waar u vandaag staat en waar u naartoe wil. Nadien zorg ik voor de uitrol naar kanalen: fb, insta, Li, tw en het opzetten van betalende en organische campagnes met het ontwerpen van visuals. Hulp nodig om uw digitaal merk naar een hoger niveau te tillen? Ik help u graag verder.
Grafisch ontwerper in Zingem (9750) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zingem
Nieuw
jarenlange ervaring als ontwerper, grafisch en websites en drukwerk. (master diploma) zowel commercieel als voor verenigingen en goede doelen. Huisstijl, posters, flyers, boeken, advertenties. trendy en hippe ontwerpen, zowel alternatief als commercieel zwijnerij ;-) humor, snel nauwkeurig en ook voor kleine klusjes!
Grafisch ontwerper in Afsnee (9051) - Edward
Edward
Afsnee
Nieuw
Hulp nodig om iets vorm te geven? Een video te bewerken? Een website opstellen en onderhouden? Graag help ik je hier bij! Ik ben een jonge student toegepaste informatica met een passie voor ontwerp, ik heb een goede kennis van Photoshop en Premiere Pro, alsook van HTML/CSS/JS.
Grafisch ontwerper in Kruishoutem (9770) - Yves
Yves Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kruishoutem
Nieuw
Grafisch vormgever is mijn hoofdberoep en ik doe dit dus al een hele tijd. Ik verzorg zowel ontwerpen voor drukwerk als online folders en brochures en ben gespecialiseerd in interactieve pdf. Dit betekent dat ik interactieve werkbonnen en formulieren (leesbaar en invulbaar op pc, tablet, smartphone)verzorg met tal van interactieve opties.
Grafisch ontwerper in Sint-martens-latem (9830) - Simon
Simon
Sint-martens-latem
Nieuw
Jaren ervaring met het programma Photoshop. Ook kan ik mijn weg goed vinden in programma’s zoals indesign waarbij ik volledig document en papers kan ontwerpen en opstellen. PowerPoints ontwerpen is ook één van mijn sterkere punten.
Grafisch ontwerper in Dentergem (8720) - Marjolein
Marjolein
Dentergem
Nieuw
Vanuit mijn opleiding die ik momenteel volg, heb ik wel al enige ervaring met grafische programma's opgebouwd. Zo heb ik ondermeer kennis van autocad (2d), sketchup, bim (archicad)
Grafisch ontwerper in Aalter (9880) - Joeri
Joeri
Aalter
Nieuw
Grafisch ontwerper in Deinze (9800) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Op zoek naar een website, maatwerk of via een template? Wil je graag zelf een website maken met de nodige ondersteuning voor privé of professioneel gebruik? Ik maak zelf websites als hobby en voor KMO's. Laat gerust weten wat je wensen zijn
Grafisch ontwerper in Deurle (9831) - Hendrik
Hendrik
Deurle
Nieuw
Hallo, naast IT consultant heb ik een grote interesse in grafische en digitale media. In mijn vrije tijde houd ik mij bezig met ontwerpen van flyers, logo's, sociale media advertenties, business kaartjes,.. en andere grafische zaken. Ervaring met de voornaamste adobe tools (illustrator, photoshop, ... ) om voor u te kunnen maken wat voor uzelf minder evident is.
Grafisch ontwerper in Deinze (9800) - Enrico
Enrico
Deinze
Nieuw
Ik ken de digitale wereld vanbinnen en vanbuiten. Mijn taak is om met grafische vormgeving úw boodschap overal naartoe kunnen brengen. En dat doe ik met passie en liefde voor de stiel!
Grafisch ontwerper in De pinte (9840) - José manuel
José manuel
De pinte
Nieuw
Ik ben vooral een tekenaar die nog altijd graag met een potlood en papier bezig is. Ik lever altijd super goed werk met een top resultaat. Als u bij mij een tekening bestelt, dan zal u zeker niet teleurgesteld zijn.
Grafisch ontwerper in Hansbeke (9850) - Eduard
Eduard
Hansbeke
Nieuw
Grafisch ontwerp en illustratie op maat. Je kan bij mij terecht voor het ontwerpen van een huisstijl, affiche, flyer, folder, brochure, boek, signalisatie, banners, campagnebeelden, illustratie, infographic, geboortekaartjes, advertenties en allerhande lay-out werk. Ik hou van eenvoudige en heldere ontwerpen met de nodige creativiteit waar vorm en inhoud elkaar versterken.
Grafisch ontwerper in Deurle (9831) - Michelle
Michelle
Deurle
Nieuw
I looooove designing! Ik ontwerp heel graag vooral geboortekaartjes, uitnodigingen, trouwkaarten, naamkaartjes, wenskaarten etc. Ask me please! Ik kan ook simpel website en sales pages ontwerpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Deinze, prijs grafisch ontwerp Deinze, hulp creatie logo Deinze, tarief grafisch design Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden