grafisch ontwerper Deinze

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Deinze

Grafisch ontwerper in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een powerpoint, prezi, pdf, flyer, of welke soort van boodschap ook, dan kan ik u helpen bij het overbrengen van de juiste boodschap aan het gewenste publiek. Met professionele software help ik u het realiseren van bedrijfsstrategieën tot een eenvoudige schoolopdracht.
Grafisch ontwerper in De pinte (9840) - Liesbeth
Liesbeth
De pinte
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij het opzetten van uw social media en uitbouwen van een duurzaam netwerk? Ik bekijk eerst samen met u waar u vandaag staat en waar u naartoe wil. Nadien zorg ik voor de uitrol naar kanalen: fb, insta, Li, tw en het opzetten van betalende en organische campagnes met het ontwerpen van visuals. Hulp nodig om uw digitaal merk naar een hoger niveau te tillen? Ik help u graag verder.
Grafisch ontwerper in Zingem (9750) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zingem
Nieuw
jarenlange ervaring als ontwerper, grafisch en websites en drukwerk. (master diploma) zowel commercieel als voor verenigingen en goede doelen. Huisstijl, posters, flyers, boeken, advertenties. trendy en hippe ontwerpen, zowel alternatief als commercieel zwijnerij ;-) humor, snel nauwkeurig en ook voor kleine klusjes!
Grafisch ontwerper in Sint-martens-latem (9830) - Simon
Simon
Sint-martens-latem
Nieuw
Jaren ervaring met het programma Photoshop. Ook kan ik mijn weg goed vinden in programma’s zoals indesign waarbij ik volledig document en papers kan ontwerpen en opstellen. PowerPoints ontwerpen is ook één van mijn sterkere punten.
Grafisch ontwerper in Dentergem (8720) - Marjolein
Marjolein
Dentergem
Nieuw
Vanuit mijn opleiding die ik momenteel volg, heb ik wel al enige ervaring met grafische programma's opgebouwd. Zo heb ik ondermeer kennis van autocad (2d), sketchup, bim (archicad)
Grafisch ontwerper in Deurle (9831) - Hendrik
Hendrik
Deurle
Nieuw
Hallo, naast IT consultant heb ik een grote interesse in grafische en digitale media. In mijn vrije tijde houd ik mij bezig met ontwerpen van flyers, logo's, sociale media advertenties, business kaartjes,.. en andere grafische zaken. Ervaring met de voornaamste adobe tools (illustrator, photoshop, ... ) om voor u te kunnen maken wat voor uzelf minder evident is.
Grafisch ontwerper in Deinze (9800) - Enrico
Enrico
Deinze
Nieuw
Ik ken de digitale wereld vanbinnen en vanbuiten. Mijn taak is om met grafische vormgeving úw boodschap overal naartoe kunnen brengen. En dat doe ik met passie en liefde voor de stiel!
Grafisch ontwerper in De pinte (9840) - José manuel
José manuel
De pinte
Nieuw
Ik ben vooral een tekenaar die nog altijd graag met een potlood en papier bezig is. Ik lever altijd super goed werk met een top resultaat. Als u bij mij een tekening bestelt, dan zal u zeker niet teleurgesteld zijn.
Grafisch ontwerper in Hansbeke (9850) - Eduard
Eduard
Hansbeke
Nieuw
Grafisch ontwerp en illustratie op maat. Je kan bij mij terecht voor het ontwerpen van een huisstijl, affiche, flyer, folder, brochure, boek, signalisatie, banners, campagnebeelden, illustratie, infographic, geboortekaartjes, advertenties en allerhande lay-out werk. Ik hou van eenvoudige en heldere ontwerpen met de nodige creativiteit waar vorm en inhoud elkaar versterken.
Grafisch ontwerper in Sint-martens-latem (9830) - Michelle
Michelle
Sint-martens-latem
Nieuw
I looooove designing! Ik ontwerp heel graag vooral geboortekaartjes, uitnodigingen, trouwkaarten, naamkaartjes, wenskaarten etc. Ask me please! Ik kan ook simpel website en sales pages ontwerpen.
Grafisch ontwerper in Deinze (9800) - Cédric
Cédric Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Door mijn opleiding DEVINE ben ik in staat om u te helpen bij het ontwikkelen van uw website! En dit van A-Z, een website, webshop, waar moet ik de website hosten? Hoeveel resources heeft mijn website of webshop nodig? Ik kan u op een kostenefficiënte manier begeleiden bij uw digitale reis!
Grafisch ontwerper in Astene (9800) - Laurence
Laurence
Astene
Nieuw
Voor folders, logo's, invitaties, huisstijlen, beeldmanipulaties... ben je bij mij aan het juiste adres! Ook al ben ik nog niet afgestudeerd, ik heb zeer veel grafische skills geleerd op school. In mijn vrije tijd ben ik ook bezig met grafisch ontwerp. Ik heb goede kennis van Adobe Photoshop, InDesign en Illustraror.
Grafisch ontwerper in Machelen-Zulte (9870) - Karen
Karen
Machelen-Zulte
Nieuw
Graag werk ik met illustrator en heb hier ook veel ervaring mee. Ik hou van logo design en het perfectioneren van de kleine details die iets speciaal maken. Een eerder recente, hobby is het werken met photoshop.
Grafisch ontwerper in Nevele (9850) - Giannis
Giannis
Nevele
Nieuw
Websites bouwen doe ik al een hele tijd en dit voor een goedkope prijs, als je de dag van vandaag naar een groot bureau gaat ben je al enkele duizende euro's kwijt aan een website. Ik zorg ervoor dat dit niet zo is.
Grafisch ontwerper in Nazareth (9810) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
Nieuw
Met een jonge kijk ga ik samen met jou op zoek naar de meest toepasselijke oplossing. Mijn doel is voor jou iets te maken wat echt bij jou past. Geen standaard sjablonen maar een echt persoonlijk ontwerp. We bouwen samen aan het perfecte eindresultaat voor jou!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Deinze, prijs grafisch ontwerp Deinze, hulp creatie logo Deinze, tarief grafisch design Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden