grafisch ontwerper Aalst

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Aalst

Grafisch ontwerper in Lede (9340) - Martin
Martin
Lede
5/5 (2 reviews)
Als gepensioneerde ben ik zeer flexibel. Vele jobs zijn aanvaarbaar na overleg. Voorkeur gaat uit naar vervoer. Rijbewijs B. Geen aanrijdingen binnen de 5 jaar en zelfs nog veel langer.
Grafisch ontwerper in Welle (9473) - Arno
Arno
Welle
5/5 (2 reviews)
Ik heb al meer dan 2 jaar ervaring in het maken en ontwerpen van websites en webpagina’s . In mijn huidige job werk ik ook af en toe met programma’s als Adobe Photoshop en Illustrator.
Grafisch ontwerper in Aalst (9300) - Geoffry
Geoffry
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met uw website, applicatie, computer? Dat is iets voor mij. Ik heb een bachelor in toegepaste informatica en werk al 5 jaar in de sector. Ik verplaats me overal in België.
Grafisch ontwerper in Lede (9340) - Daniel
Daniel
Lede
5/5 (1 reviews)
Spelenderwijs heb ik grafische programma's leren gebruiken en heb ik veel ervaring verworven. Voor mijn oude school ontwierp ik posters, reclames,....
Grafisch ontwerper in Berlare (9290) - Steven
Steven
Berlare
Nieuw
Ik ben een ervaren Pc-gebruiker met kennis van verschillende software/programma's pakketten. Bovendien ben ik in het bezit van het diploma: “Multimedia Operator” en kan U bij volgende helpen bij: - Adobe Photoshop - Topogun - Keyshot - Autodesk Maya - Autodesk Mudbox Wat ik U kan beiden is een gerust en relaxed gevoel met het omspringen van deze programma´s
Grafisch ontwerper in Erpe-mere (9420) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Erpe-mere
Nieuw
Bij BizzWizz ICT Services kan u terecht wanneer u een betrouwbare partner zoekt om een website voor uw bedrijf te ontwikkelen. We leveren aan scherpe prijzen, en op korte termijn een website af geheel afgestemd op uw budget, wensen en huisstijl. We werken met een eigen cms-systeem waardoor content toevoegen/aanpassen zo gebeurd is. Na oplevering kan u uiteraard kiezen voor een trainig om zelf uw website te beheren.
Grafisch ontwerper in Lede (9340) - Tim
Tim
Lede
Nieuw
Opleiding CVO Tanera voor uitvoerend CAD-tekenaar: -2D in Autocad (plattegronden en stuktekeningen -3D in Solidworks (3 dimentionele voorstelling van uw ontwerpidee met bijhorende 2D productieplan) Resultaat vlot leverbaar via email of geprint/geplot. Verplaatsing tot 30km rond Lede.
Grafisch ontwerper in Kerksken (9451) - Jens
Jens
Kerksken
Nieuw
Heb je een nieuw logo, website of poster nodig? Ik ontwerp ze met plezier nadat je mij duidelijk hebt omschreven wat je visie is en alle achtergrondinformatie die het ontwerp beter kan maken
Grafisch ontwerper in Lebbeke (9280) - Alexander
Alexander
Lebbeke
Nieuw
Hulp nodig bij een grafisch ontwerp, vraag gerust... ik help je graag... Logo Design, Business Cards, Illustraties, Car Wraps, Flyers & Brochures, Boek Covers, Social Media, Banner Ads, Photoshop Editing, T-Shirts & Merchandise, Presentation Design, Infographic Design , Uitnodigingen
Grafisch ontwerper in Lebbeke (9280) - Rias
Rias
Lebbeke
Nieuw
Ik ben Rias, 17 jaar en semi-professioneel videograaf. Ik beschik over meerdere jaren ervaring, en was laureaat op een van de grootste fotografiewedstrijden van België. Ik werk met recente professionele apparatuur om de beste kwaliteit te garanderen.
Grafisch ontwerper in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Ik heb een Master in Computer Science Engineering en heb ondertussen al meer dan vijf jaar ervaring als lead developer bij een startup in de informatica. Hierbij ontwerp, implementeer, en onderhoud ik zowel websites als web applicaties. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met game development, video- en audiobewerking, en zowat alles wat met een computer te maken heeft.
Grafisch ontwerper in Dendermonde (9200) - Matthias
Matthias
Dendermonde
Nieuw
Als onafhankelijk consultant, specifiek voor kleine ondernemingen, zet ik mij in om een concreet antwoord te bieden op bijna alle vragen rond digitale oplossingen. Er wordt niet gewerkt zoals bij een klassiek marketingbureau, maar je krijgt to the point voorstellen op basis van wat er gevraagd is. Voor redelijke prijzen.
Grafisch ontwerper in Affligem (1790) - Robin
Robin
Affligem
Nieuw
Bent u op zoek naar een grafisch ontwerper? Neem snel contact met me op, met mijn kennis van het hele adobe-pakket en uw specifieke behoeften, komen we samen tot een opvallend resultaat.
Grafisch ontwerper in Wichelen (9260) - Bert
Bert
Wichelen
Nieuw
Op zoek naar een designer die eenvoudige grafische ontwerpen kan uitwerken (bv. voor een logo, social media banner...) of iemand die uw hobbywebsite wil samenstellen? Als software ingenieur houd ik me in mijn vrije tijd ook graag bezig met het verwezenlijken van dergelijke projectjes. Neem gerust contact op indien ik u hiermee kan verder helpen.
Grafisch ontwerper in Sint-katherina-lombeek (1742) - Steffi
Steffi
Sint-katherina-lombeek
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als grafisch ontwerper, ik heb ook veel stage gelopen en veeel geleerd! Ik werk vooral met photoshop, Illustrator ( is mijn favoriet ) en indesign. Maar ik kan ook met word of powerpoint werken. En ik doe het suuuper graag en als ik ermee mensen kan helpen, nog liever dan! Als je hulp nodig hebt mag je me altijd contacteren! Groetjes Steffi
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Aalst, prijs grafisch ontwerp Aalst, hulp creatie logo Aalst, tarief grafisch design Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden