grafisch ontwerper Aalst

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Aalst

Grafisch ontwerper in Lede (9340) - Martin
Martin
Lede
5/5 (2 reviews)
Als gepensioneerde ben ik zeer flexibel. Vele jobs zijn aanvaarbaar na overleg. Voorkeur gaat uit naar vervoer. Rijbewijs B. Geen aanrijdingen binnen de 5 jaar en zelfs nog veel langer.
Grafisch ontwerper in Welle (9473) - Arno
Arno
Welle
5/5 (2 reviews)
Ik heb al meer dan 2 jaar ervaring in het maken en ontwerpen van websites en webpagina’s . In mijn huidige job werk ik ook af en toe met programma’s als Adobe Photoshop en Illustrator.
Grafisch ontwerper in Aalst (9300) - Geoffry
Geoffry
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met uw website, applicatie, computer? Dat is iets voor mij. Ik heb een bachelor in toegepaste informatica en werk al 5 jaar in de sector. Ik verplaats me overal in België.
Grafisch ontwerper in Roosdaal (1760) - Sam
Sam
Roosdaal
5/5 (1 reviews)
Graag help ik je project vooruit met digitaal ontwerp en informatiearchitectuur. Ontwerp: websites, apps, banners, sociale media elementen, e-boeken, ... zowat alles digitaal. Informatiearchitectuur: wireframes (pagina blauwdrukken), sitemaps, user journies. Ik help graag met elke grootte van project, vraag maar raak en dan kijk ik graag even met jullie mee waarbij ik kan helpen.
Grafisch ontwerper in Lede (9340) - Daniel
Daniel
Lede
5/5 (1 reviews)
Spelenderwijs heb ik grafische programma's leren gebruiken en heb ik veel ervaring verworven. Voor mijn oude school ontwierp ik posters, reclames,....
Grafisch ontwerper in Berlare (9290) - Steven
Steven
Berlare
Nieuw
Ik ben een ervaren Pc-gebruiker met kennis van verschillende software/programma's pakketten. Bovendien ben ik in het bezit van het diploma: “Multimedia Operator” en kan U bij volgende helpen bij: - Adobe Photoshop - Topogun - Keyshot - Autodesk Maya - Autodesk Mudbox Wat ik U kan beiden is een gerust en relaxed gevoel met het omspringen van deze programma´s
Grafisch ontwerper in Erpe-mere (9420) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Erpe-mere
Nieuw
Bij BizzWizz ICT Services kan u terecht wanneer u een betrouwbare partner zoekt om een website voor uw bedrijf te ontwikkelen. We leveren aan scherpe prijzen, en op korte termijn een website af geheel afgestemd op uw budget, wensen en huisstijl. We werken met een eigen cms-systeem waardoor content toevoegen/aanpassen zo gebeurd is. Na oplevering kan u uiteraard kiezen voor een trainig om zelf uw website te beheren.
Grafisch ontwerper in Lede (9340) - Tim
Tim
Lede
Nieuw
Opleiding CVO Tanera voor uitvoerend CAD-tekenaar: -2D in Autocad (plattegronden en stuktekeningen -3D in Solidworks (3 dimentionele voorstelling van uw ontwerpidee met bijhorende 2D productieplan) Resultaat vlot leverbaar via email of geprint/geplot. Verplaatsing tot 30km rond Lede.
Grafisch ontwerper in Wichelen (9260) - Mathias
Mathias
Wichelen
Nieuw
Bent u opzoek naar iemand voor een logo, huisstijl of website dan bent u bij mij aan het juiste adres. Als front-end designer ben ik zowel in de grafische als digitale markt thuis. Ik deed in het verleden al enkele projecten en een uitgebreide stage.
Grafisch ontwerper in Buggenhout (9255) - Kurt
Kurt Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Buggenhout
Nieuw
kennis van photoshop , Dreamweaver, drupal, Wordpress, joomla Webshops: Whoocommerce , e-commerce , Magento Een Website op maat . Voor particulieren of kmo's
Grafisch ontwerper in Kerksken (9451) - Jens
Jens
Kerksken
Nieuw
Heb je een nieuw logo, website of poster nodig? Ik ontwerp ze met plezier nadat je mij duidelijk hebt omschreven wat je visie is en alle achtergrondinformatie die het ontwerp beter kan maken
Grafisch ontwerper in Lebbeke (9280) - Alexander
Alexander
Lebbeke
Nieuw
Hulp nodig bij een grafisch ontwerp, vraag gerust... ik help je graag... Logo Design, Business Cards, Illustraties, Car Wraps, Flyers & Brochures, Boek Covers, Social Media, Banner Ads, Photoshop Editing, T-Shirts & Merchandise, Presentation Design, Infographic Design , Uitnodigingen
Grafisch ontwerper in Lebbeke (9280) - Rias
Rias
Lebbeke
Nieuw
Ik ben Rias, 17 jaar en semi-professioneel videograaf. Ik beschik over meerdere jaren ervaring, en was laureaat op een van de grootste fotografiewedstrijden van België. Ik werk met recente professionele apparatuur om de beste kwaliteit te garanderen.
Grafisch ontwerper in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Ik heb een Master in Computer Science Engineering en heb ondertussen al meer dan vijf jaar ervaring als lead developer bij een startup in de informatica. Hierbij ontwerp, implementeer, en onderhoud ik zowel websites als web applicaties. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met game development, video- en audiobewerking, en zowat alles wat met een computer te maken heeft.
Grafisch ontwerper in Ternat (1740) - Amine
Amine
Ternat
Nieuw
Ondertussen zit ik aan +10 websites dat ik ge-designed en geïmplementeerd heb. Allemaal voor KMO's verspreid in heel België. Daarnaast heb ik aan de VUB ook als grafische designer gewerkt waarbij ik gebruik heb gemaakt van Photoshop en Illustrator. Meestal werk ik voor zo'n taken met een forfaitaire vergoeding ipv uurvergoeding. Ik kan me natuurlijk overal makkelijk verplaatsen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Aalst, prijs grafisch ontwerp Aalst, hulp creatie logo Aalst, tarief grafisch design Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen grafisch ontwerper in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden