grafisch ontwerper Leuven

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Leuven

Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (86 reviews)
Ik heb mezelf voornamelijk veel software kennis bijgebracht doordat ik een eigen cyber cafe had. Het laatste dat ik heb bijgeleerd als grafisch ontwerper is 3D ontwerpen, waarvoor ik uiteraard ook een 3D printer heb. Aarzel niet om contact op te nemen!
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Mohamed
Mohamed
Leuven
5/5 (4 reviews)
I am an expert WordPress designer with more than 5 years of experience. I am also a frontend developer. I am familiar with HTML, CSS, Bootstrap, JS, and jQuery.
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Benjamin
Benjamin
Leuven
5/5 (4 reviews)
Ik heb een studie achter de rug in web-design op Thomas More in Mechelen. Op het einde van mijn studie heb de kans gekregen om stage te lopen en te werken bij SOCRAI (een Cybersecurity bedrijf). Mijn favoriete taken bestonden uit: - Website prototype ontwerpen - Landingspagina's coderen - Logo's / 2D / Illustraties ontwerpen - Video's monteren (2D & text animaties, Interviews, rapportages)
Grafisch ontwerper in Wezemaal (3111) - Gert
Gert
Wezemaal
5/5 (3 reviews)
Een idee dat je niet van je hoofd naar realiteit omgezet krijgt? Misschien kan ik wel helpen. Ik doe 2D en 3D design, gespecialiseerd in 3D ontwerpt met mogelijkheid tot het 3D printen van een eigen ontwerp of prototype. Eigen 3D ontwerpen kan ik uiteraard ook in de gewenste kleur printen. Grafisch design is voorlopig nog een hobby, binnenkort hopelijk meer! Van idee naar 3D! (Of 2D ;-))
Grafisch ontwerper in Kessel lo (3010) - Joris
Joris
Kessel lo
4.5/5 (2 reviews)
Grafische programma's hebben mij altijd al geboeid. Het geeft me oneindig veel mogelijkheden om creatief te zijn. Werk nu met apple Curve.
Grafisch ontwerper in Bierbeek (3360) - Maren
Maren
Bierbeek
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met verschillende computerprogramma's: word, excel, powerpoint. Door mijn opleiding ben ik gespecialiseerd in Autocad, Sketchup, ...
Grafisch ontwerper in Kessel lo (3010) - Floris
Floris
Kessel lo
Nieuw
Ik heb op dit moment reeds 13 jaar ervaring met online reclame. Van social media campagnes, over video, over webshops en dergelijke meer. Onder mijn klanten rekende ik bijvoorbeeld VRT, Vredeseilanden, de Vlaamse overheid en vele anderen.
Grafisch ontwerper in Wilsele (3012) - Lisa
Lisa
Wilsele
Nieuw
Ik ben zeer handig met ontwerpsoftware zoals Illustrator en Photoshop. Ik werk fulltime als marketing medewerker, dus grafisch ontwerp is zeker één van mijn skills. Heb je een logo nodig, een visitekaartje of affiche? Of eerder een digitaal ontwerp voor je website of social media? Neem contact op, ik help je!
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hello beside studying i am also a graphic designer and illustrator. You can contact me for my portofolio. I can get your design request whether its poster, banner, magazines etc in a quick and efficient time. I can also do illustrations with people and backgrounds
Grafisch ontwerper in Kessel lo (3010) - Peter
Peter
Kessel lo
Nieuw
Ik werk al erg lang met de beste software op gebied van vormgeving, lay-out en montage. Bovendien heb ik een opleiding aan de Koninklijke Academie van Antwerpen in toegepaste en vrije grafiek. Ik heb een eigen, herkenbare stijl, maar ik pas me natuurlijk aan aan de vereisten van de opdrachtgever en het beoogde publiek. Communicatie dient namelijk niet de maker ervan, maar de boodschap.
Grafisch ontwerper in Wilsele (3012) - Louis
Louis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
Nieuw
Waarom kiezen voor mij? Ik ben jong, ik kan op korte tijd heel mooie en morderne websites maken en ik ben relatief goedkoper dan mijn concurrenten. Dit komt omdat ik projectmatig en kostenbesparend te werk ga!
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Alma
Alma
Leuven
Nieuw
Ik ben student in de grafische vormgeving. Ik ben het gewoon om met programma's zoals Photoshop, Indesign en After Effects te werken. Ik zie mezelf als tekenaar en designer, dus voor alle creatieve uitdagingen kun je bij mij terecht.
Grafisch ontwerper in Kessel lo (3010) - Toon
Toon
Kessel lo
Nieuw
Ik kan websites maken via wix & joomla. Heb een opleiding master productinwikkeling waar ik de nodige kennis opdeed van grafische en technische programma's.
Grafisch ontwerper in Wezemaal (3111) - Kristof
Kristof
Wezemaal
Nieuw
Lange ervaring met Sketchup 3D en Autocad 2d Gewerkt voor de eventsector (decor), Interieurbouw (bars/restaurants). Aangezien ik een technische achtergrond heb, heb ik zelf ervaring met verschillende materialen. Van inox,staal,alu tot messing.
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Lisa
Lisa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
Nieuw
Na mijn interesse als fotografe kan ik zeer goed overweg met grafische programma's. Het maken van logo's, boekjes, ontwerpen,... daar kan ik jou op een creatieve en efficiënte manier mee helpen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Leuven: geëvalueerd met 4.92 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Leuven, prijs grafisch ontwerp Leuven, hulp creatie logo Leuven, tarief grafisch design Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden