grafisch ontwerper Leuven

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Leuven

Pieter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (56 reviews)
Ik heb mezelf voornamelijk veel software kennis bijgebracht doordat ik een eigen cyber cafe had. Het laatste dat ik heb bijgeleerd als grafisch ontwerper is 3D ontwerpen, waarvoor ik uiteraard ook een 3D printer heb. Aarzel niet om contact op te nemen!
Yevgen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Grafisch ontwerper in Tremelo (3120) - Yevgen
Yevgen
Tremelo
5/5 (17 reviews)
Ik werk met Google SketchUp en help u graag uw project te visualiseren. Project voor niewe keuken, meubels of interieur? Het is mooi om vooraf te zien wat het resultaat zal zijn en in de ontwerpfase iets te veranderen.
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Mohamed
Mohamed
Leuven
5/5 (4 reviews)
I am an expert WordPress designer with more than 5 years of experience. I am also a frontend developer. I am familiar with HTML, CSS, Bootstrap, JS, and jQuery.
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Benjamin
Benjamin
Leuven
5/5 (4 reviews)
Ik heb een studie achter de rug in web-design op Thomas More in Mechelen. Op het einde van mijn studie heb de kans gekregen om stage te lopen en te werken bij SOCRAI (een Cybersecurity bedrijf). Mijn favoriete taken bestonden uit: - Website prototype ontwerpen - Landingspagina's coderen - Logo's / 2D / Illustraties ontwerpen - Video's monteren (2D & text animaties, Interviews, rapportages)
Grafisch ontwerper in Wezemaal (3111) - Gert
Gert
Wezemaal
5/5 (3 reviews)
Een idee dat je niet van je hoofd naar realiteit omgezet krijgt? Misschien kan ik wel helpen. Ik doe 2D en 3D design, gespecialiseerd in 3D ontwerpt met mogelijkheid tot het 3D printen van een eigen ontwerp of prototype. Eigen 3D ontwerpen kan ik uiteraard ook in de gewenste kleur printen. Grafisch design is voorlopig nog een hobby, binnenkort hopelijk meer! Van idee naar 3D! (Of 2D ;-))
Grafisch ontwerper in Kessel lo (3010) - Floris
Floris
Kessel lo
Nieuw
Ik heb op dit moment reeds 13 jaar ervaring met online reclame. Van social media campagnes, over video, over webshops en dergelijke meer. Onder mijn klanten rekende ik bijvoorbeeld VRT, Vredeseilanden, de Vlaamse overheid en vele anderen.
Grafisch ontwerper in Wilsele (3012) - Lisa
Lisa
Wilsele
Nieuw
Ik ben zeer handig met ontwerpsoftware zoals Illustrator en Photoshop. Ik werk fulltime als marketing medewerker, dus grafisch ontwerp is zeker één van mijn skills. Heb je een logo nodig, een visitekaartje of affiche? Of eerder een digitaal ontwerp voor je website of social media? Neem contact op, ik help je!
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Eline
Eline
Leuven
Nieuw
Ik werk zowel met Indesign, Illustrator en Photoshop. Hierin ontwerp ik zowel off -als onlinevisuals. Daarnaast kan ik ook coderen voor websites.
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hello beside studying i am also a graphic designer and illustrator. You can contact me for my portofolio. I can get your design request whether its poster, banner, magazines etc in a quick and efficient time. I can also do illustrations with people and backgrounds
Grafisch ontwerper in Boutersem (3370) - Charlotte
Charlotte
Boutersem
Nieuw
Hebt u hulp nodig voor een basiswebsite? Of hebt u vragen als het gaat om websites? U kan mij altijd gerust een berichtje sturen, en ik help graag verder!
Grafisch ontwerper in Kessel lo (3010) - Peter
Peter
Kessel lo
Nieuw
Ik werk al erg lang met de beste software op gebied van vormgeving, lay-out en montage. Bovendien heb ik een opleiding aan de Koninklijke Academie van Antwerpen in toegepaste en vrije grafiek. Ik heb een eigen, herkenbare stijl, maar ik pas me natuurlijk aan aan de vereisten van de opdrachtgever en het beoogde publiek. Communicatie dient namelijk niet de maker ervan, maar de boodschap.
Grafisch ontwerper in Erps-kwerps (3071) - Younis
Younis
Erps-kwerps
Nieuw
Ik leer elke dag over ontwerpen, systemen en netwerken en abstracte en analytische programering en applicatie, ik deel mijn kennis en ervaring graag mee.
Grafisch ontwerper in Haacht (3150) - Marieke
Marieke
Haacht
Nieuw
Ik heb reeds 10 jaar ervaring als zelfstandige, in de privé sector en het onderwijs. Zowel kunstige-creatieve als commerciële, marketing en reclameopdrachten behoren tot mijn ervaring. Ik kom bij u aan huis of op kantoor om te bekijken wat ik als ontwerper voor jou kan betekenen.
Grafisch ontwerper in Wilsele (3012) - Louis
Louis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
Nieuw
Waarom kiezen voor mij? Ik ben jong, ik kan op korte tijd heel mooie en morderne websites maken en ik ben relatief goedkoper dan mijn concurrenten. Dit komt omdat ik projectmatig en kostenbesparend te werk ga!
Grafisch ontwerper in Leuven (3000) - Alma
Alma
Leuven
Nieuw
Ik ben student in de grafische vormgeving. Ik ben het gewoon om met programma's zoals Photoshop, Indesign en After Effects te werken. Ik zie mezelf als tekenaar en designer, dus voor alle creatieve uitdagingen kun je bij mij terecht.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 84 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Leuven, prijs grafisch ontwerp Leuven, hulp creatie logo Leuven, tarief grafisch design Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie grafisch ontwerper in Leuven

Visite kaartjes en flyers - assistent(e) for improvement sports shop shopify - assistent(e) for improvement sports shop shopify - Folder kant Leuven - Folder - Leuke folder - Kennis van Arduino
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden