grafisch ontwerper Kortrijk

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Kortrijk

Grafisch ontwerper in Lendelede (8860) - Janne
Janne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lendelede
4.83/5 (6 reviews)
Als grafisch vormgever ben ik gepassioneerd door strak en toegankelijke huisstijldragers die werken! Van logo's en huisstijl tot webdesign en webdevelopment.
Grafisch ontwerper in Deerlijk (8540) - Kenzy
Kenzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
Na mijn opleidingen informaticabeheer en webdeveloper heb ik twee jaar lang ervaring opgedaan in een communicatiebureau als webdeveloper. Ondertussen maakte ik al tal van website en ontwerpen.
Grafisch ontwerper in Kuurne (8520) - Hermien
Hermien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuurne
5/5 (2 reviews)
Momenteel studeer ik als bouwkundig tekenaar. Mocht een plannetje getekend worden mag je altijd contact opnemen. Ook kan ik klein beetje grafisch ontwerpen.
Grafisch ontwerper in Bissegem (8501) - Agnese
Agnese
Bissegem
4.5/5 (2 reviews)
In de afgelopen 5 jaar heb ik als grafisch ontwerper veel klanten geholpen met het maken van banners, animaties, illustraties, brochures, catalogi, menus, websites, enz. Ik studeer momenteel 3D-animatie. Ik werk met Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Premiere, After Effects. Voor webdesign gebruik ik Figma en Wordpress Elementor, 3D - Blender en Maya.
Grafisch ontwerper in Bavikhove (8531) - Dieter
Dieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bavikhove
Nieuw
Reeds 11 jaar werk ik al grafisch ontwerper in een reclamebureau. Sinds 2013 voer ik deze activiteit ook uit als zelfstandige in bijberoep. U kunt dus bij mij terecht voor het ontwerp van een website, huisstijl, publiciteit, enz... mijn specialiteit is het automatisch opmaken van catalogen adhv geleverde data.
Grafisch ontwerper in Kortrijk (8500) - Laurence
Laurence
Kortrijk
Nieuw
Ik heb een masterdiploma grafisch ontwerp (KASK Gent) op zak, daarnaast volgde ik ook een postgraduaat Brand & Packaging design. Elk project in zijn geheel bekijken, zo ga ik het liefst te werk. Research doen, nadenken over het waarom en hoe van een project om vanuit een solide concept tot een goeie grafische uitwerking te komen. Ik hou van strak en eenvoudig maar tijdloos design.
Grafisch ontwerper in Zwevegem (8550) - Henk
Henk
Zwevegem
Nieuw
Ik ben reeds heel mijn leven professioneel actief met cde computer. Daarnaast bouwde ik verschillende grote hobbyprojecten uit, Indien nodig kan ik beroep doen op specialisten op alle vlak die mij kunnen bijstaan.
Grafisch ontwerper in Zwevegem (8550) - Shuvakamana
Shuvakamana
Zwevegem
Nieuw
Ik heb school gedaan als web design via tweedekans onderwijs CREO kortijk. Daar heb ik Photoshop, animatie, web pagina, logo, enz geleerd te maken. Wij werken alle die dingen in Adobe software en voor web pagina kopen wij de plaats online daar na werk wij. Ik denk dat ik deftig pagina kunt makken voor mijn klanten.
Grafisch ontwerper in Kuurne (8520) - Eva
Eva
Kuurne
Nieuw
Ik heb een opleiding grafisch ontwerpen gevolgd en heb hierdoor al een aantal uitnodigingen voor feesten mogen maken. Ik kan ook video’s maken en ben in het bezit van een green screen.
Grafisch ontwerper in Waregem (8790) - Maxim
Maxim
Waregem
Nieuw
Ik heb een kunstrichting gevolgd waarbij ik ook grafisch design geleerd heb, ik kan goed werken met software zoals photoshop, lightroom, illustrator, en heb een goede kennis van adobe xd.
Grafisch ontwerper in Moen (8552) - Gilles
Gilles Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Moen
Nieuw
Bent u op zoek naar een webdesigner met meer dan 10 jaar ervaring in het vak? Dan bent u bij het juist adres. Toen ik 15 jaar was heb ik Grafische vormgeving gevolgd in het middelbaar onderwijs.
Grafisch ontwerper in Kortrijk (8500) - Michiel
Michiel
Kortrijk
Nieuw
Jarenlang heb ik dit als job gedaan, als halftijdse job of als deel van mijn takenpakket. Inmiddels een job meer in de IT, waardoor dit naar de achtergrond raakte. De vaardigheden en de inspiratie heb ik nog om snel en degelijk ontwerpen te maken. Boekjes, affiches, logo’s … Websites maak ik in Wordpress of Processwire. Maar ook in Wix, Squarespace of Webflow niet. En steeds goede support.
Grafisch ontwerper in Bissegem (8501) - Ilse
Ilse Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bissegem
Nieuw
Na mijn studies grafische-digitale media ben ik beginnen werken als grafisch vormgever bij M+A Matting. Daar help ik met allerlei drukwerk op te maken. Of social media content te maken. Wil jij een gepersonaliseerde uitnodiging of een geboortekaartje? Dan kan je bij mij terecht!
Grafisch ontwerper in Kortrijk (8500) - Senne
Senne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
Nieuw
Een website of webshop volledig op maat. Geen aanpassing van templates, maar een website die u en/of uw bedrijf vertegenwoordigd. Al onze websites worden ook SEO geoptimaliseerd voor de beste resultaten. Met mijn jaren evaring in design vormen logodesign en grafisch ontwerp ook geen probleem.
Grafisch ontwerper in Wevelgem (8560) - Zoë
Zoë
Wevelgem
Nieuw
Als productontwerper ben ik bekend met Illustrator, photoshop en indesign, deze programma's gebruik ik om mijn portfolio samen te stellen. Bovendien, kan ik ook renders maken in VRED.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Kortrijk: geëvalueerd met 4.83 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Kortrijk, prijs grafisch ontwerp Kortrijk, hulp creatie logo Kortrijk, tarief grafisch design Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden