Vind de beste bijles wiskunde van Hemiksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
5/5 · 6 reviews
2620 Hemiksem
Ik ben 18 jaar oud heb op de middelbare school altijd wetenschappen gestudeerd, waaronder de laatste twee jaar Wetenschappen-Wiskunde. Dus als jou kind bijles nodig heeft met wiskunde of een onderdeel van wetenschappen wil ik graag een handje helpen.
Bijles wiskunde in Hoboken (2660) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 5 reviews
2660 Hoboken
Ik merk vaak dat studenten niet geïnteresseerd zijn in STEM doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik heb zelf een doctoraat in de toegepaste ingenieurstechnieken en heb jaren les gegeven op Universiteit Antwerpen. Daarnaast geef ik geregeld leuke presentaties aan kinderen/jongeren over wetenschap en techniek.
Bijles wiskunde in Aartselaar (2630) - Sven
Sven
5/5 · 3 reviews
2630 Aartselaar
Als actieve leerkracht in het hoger secundair onderwijs weet ik heel goed waar de leerlingen juist mee bezig zijn, en hoe dit aangebracht wordt. Ik wil graag dat de leerlingen alles snappen!
Bijles wiskunde in Hoboken (2660) - Qendrim
Qendrim
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Ondertussen heb ik al 5 jaar ervaring in het onderwijs. Een van mijn favorietste onderdeel van het beroep is het op maat opstellen van een individuele leertraject voor de leerlingen die het meest problemen hebben om klasiekaal les te kunnen volgen.
Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
5/5 · 1 reviews
2620 Hemiksem
Ik ben een eerlijke persoon dat te vertrouwen is. Ook heb ik veel geduld wat zeker belangrijk is wanneer er bijles wordt gegeven. Bijles geven heb ik al vaker gedaan aangezien ik nonkel ben van 12 kinderen. Ook zij hebben vaak mijn hulp nodig.
Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
5/5 · 1 reviews
2620 Hemiksem
Ik ging zelf altijd graag naar school, en help mijn jongere broetjes ook met hun schooltaken en opdrachten of hun leerstof te verwerken. Het is ook goed voor mezelf om alles te blijven herhalen.
Bijles wiskunde in Niel (2845) - Dennis
Dennis
Nieuw
2845 Niel
Ik heb jaren als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs. Ik ken m.a.w. de eindtermen die men zeker moet bereiken. Één van mijn passies is wiskunde. Mijn sterkte is om zaken die ingewikkeld lijken, makkelijk uit te leggen. Als zorgcoördinator heb ik heel wat kinderen een stapje verder gebracht. Daar doe ik het voor! Ik geef trouwens bijles aan kinderen t.e.m. het 3de middelbaar.
Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Laura
Laura
Nieuw
2620 Hemiksem
Ik ben leerkracht aardrijkskunde-biologie. Voor beide vakken kan je bij mij terecht. Voor kinderen uit het lager onderwijs of eerste graad secundair kan ik ook helpen bij wiskunde, WO, natuurwetenschappen, pav, MAVO... Ik ben zeer gemotiveerd om kinderen te helpen!
Bijles wiskunde in Hoboken (2660) - Ellen
Ellen
Nieuw
2660 Hoboken
Ik ben een leerkracht lager onderwijs. Momenteel sta ik in het derde leerjaar. Bent u opzoek naar extra hulp voor je zoon/dochter? Dan help ik met plezier!
Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Kim
Kim
Nieuw
2620 Hemiksem
Reeds 4 jaar al leerkracht in het 6e leerjaar aan het werk. Ik geef bijles aan kinderen tussen 6 en 12 jaar, dus in het lager onderwijs. Bent u wonende in de buurt van Hemiksem, aarzel dan niet om mij te contacteren!
Bijles wiskunde in Hoboken (2660) - Lauren
Lauren
Nieuw
2660 Hoboken
Hallo ik ben Lauren, een 18-jarige student. Ik ben afgestudeerd in de richting techniek-wetenschappen en ga nu verder voor bio-ingenieur. Ik ben zeer wetenschappelijk aangelegd en hoop u dus van dienst te kunnen zijn door uw kinderen of u zelf bijles te geven.
Bijles wiskunde in Schelle (2627) - Karin
Karin
Nieuw
2627 Schelle
Ik ben Karin, een gemotiveerde en geduldige leerkracht met jaren ervaring als zorg- en bijlesjuf. Alle kindjes van het lager onderwijs zijn van harte welkom en help ik met veel plezier verder als reken- taal- en leescoach. Leerlingen van het middelbaar kunnen bij mij terecht voor herhalingslessen Frans. Hopelijk tot snel, Karin
Bijles wiskunde in Wilrijk (2610) - Wout
Wout
Nieuw
2610 Wilrijk
Bijles wiskunde in Wilrijk (2610) - Sofie
Sofie
Nieuw
2610 Wilrijk
Ik geef al 17 jaar les in de lagere school. Heb ervaring met kinderen met leerstoornissen. Het bijleren en helpen van kinderen met hun huiswerk doe ik graag.
Bijles wiskunde in Hoboken (2660) - Inez
Inez
Nieuw
2660 Hoboken
Beste, Ik heet Inez en ik ben een chemie studente in het hoger onderwijs. Ik heb een passie voor wetenschappen en wiskunde voornamelijk chemie en wiskunde. Zelf heb ik in het middelbare onderwijs (school) wetenschappen-wiskunde gedaan. Ik zou je graag willen helpen met het aanleren van deze vakken. Ik ben ook heel sociaal, hulpvaardig, vriendelijk en geduldig. Ik wens je nog veel succes.

Bijles wiskunde Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Hemiksem, opfriscursus wiskunde Hemiksem, privé leraar wiskunde Hemiksem, zoek wiskundeleraar in Hemiksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Hemiksem

bijles chemie (52) - bijles chemie (51) - bijles chemie (50) - bijles chemie (49) - bijles chemie (48) - bijles chemie (47) - bijles chemie (46) - bijles chemie (45) - bijles chemie (44) - bijles chemie (43) - bijles chemie (42) - bijles chemie (41) - bijles chemie (40) - bijles chemie (39) - bijles chemie (38) - bijles chemie (37) - bijles chemie (36) - bijles chemie (35) - bijles chemie (34) - bijles chemie (33) - bijles chemie (32) - bijles chemie (31) - bijles chemie (30) - bijles chemie (29) - bijles chemie (28) - bijles chemie (27) - bijles chemie (26) - bijles chemie (25) - bijles chemie (24) - bijles chemie (23) - bijles chemie (22) - bijles chemie (21) - bijles chemie (20) - bijles chemie (19) - bijles chemie (18) - bijles chemie (17) - bijles chemie (16) - bijles chemie (15) - bijles chemie (14) - bijles chemie (13) - bijles chemie (12) - bijles chemie (11) - Bijles Wiskunde - bijles chemie (10) - bijles chemie (9) - bijles chemie (8) - bijles chemie (7) - bijles chemie (6) - bijles chemie (5) - bijles chemie (4) - bijles chemie (3) - bijles chemie (2) - bijles chemie (2) - dringend bijles gevraagd voor examens 6IW - Bijles wiskunde
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden