bijles wiskunde Hemiksem

Bijles wiskunde Hemiksem: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Hemiksem

Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben 18 jaar oud heb op de middelbare school altijd wetenschappen gestudeerd, waaronder de laatste twee jaar Wetenschappen-Wiskunde. Dus als jou kind bijles nodig heeft met wiskunde of een onderdeel van wetenschappen wil ik graag een handje helpen.
Bijles wiskunde in Hoboken (2660) - Jeroen
Jeroen
Hoboken
5/5 (5 reviews)
Ik merk vaak dat studenten niet geïnteresseerd zijn in STEM doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik heb zelf een doctoraat in de toegepaste ingenieurstechnieken en heb jaren les gegeven op Universiteit Antwerpen. Daarnaast geef ik geregeld leuke presentaties aan kinderen/jongeren over wetenschap en techniek.
Bijles wiskunde in Aartselaar (2630) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aartselaar
5/5 (3 reviews)
Als actieve leerkracht in het hoger secundair onderwijs weet ik heel goed waar de leerlingen juist mee bezig zijn, en hoe dit aangebracht wordt. Ik wil graag dat de leerlingen alles snappen!
Bijles wiskunde in Hoboken (2660) - Qendrim
Qendrim
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ondertussen heb ik al 5 jaar ervaring in het onderwijs. Een van mijn favorietste onderdeel van het beroep is het op maat opstellen van een individuele leertraject voor de leerlingen die het meest problemen hebben om klasiekaal les te kunnen volgen.
Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een eerlijke persoon dat te vertrouwen is. Ook heb ik veel geduld wat zeker belangrijk is wanneer er bijles wordt gegeven. Bijles geven heb ik al vaker gedaan aangezien ik nonkel ben van 12 kinderen. Ook zij hebben vaak mijn hulp nodig.
Bijles wiskunde in Aartselaar (2630) - Hugo
Hugo
Aartselaar
5/5 (1 reviews)
Ik bezit een ruime ervaring in Elektronica/Elektriciteit / Automatisatie opgedaan in privé bedrijven en stel deze kennis dus graag ter beschikking van de leerlingen die snel aanvoelen dat ik niet alleen theorie aanleer maar ook concrete voorbeelden uit de praktijk. Leerlingen appreciëren praktijkvoorbeelden. Tevens is Frans ook geen probleem. Ik kan ook verruimen naar Wiskunde en algemene Fysica.
Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ging zelf altijd graag naar school, en help mijn jongere broetjes ook met hun schooltaken en opdrachten of hun leerstof te verwerken. Het is ook goed voor mezelf om alles te blijven herhalen.
Bijles wiskunde in Niel (2845) - Dennis
Dennis
Niel
Nieuw
Ik heb jaren als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs. Ik ken m.a.w. de eindtermen die men zeker moet bereiken. Één van mijn passies is wiskunde. Mijn sterkte is om zaken die ingewikkeld lijken, makkelijk uit te leggen. Als zorgcoördinator heb ik heel wat kinderen een stapje verder gebracht. Daar doe ik het voor! Ik geef trouwens bijles aan kinderen t.e.m. het 3de middelbaar.
Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Laura
Laura
Hemiksem
Nieuw
Ik ben leerkracht aardrijkskunde-biologie. Voor beide vakken kan je bij mij terecht. Voor kinderen uit het lager onderwijs of eerste graad secundair kan ik ook helpen bij wiskunde, WO, natuurwetenschappen, pav, MAVO... Ik ben zeer gemotiveerd om kinderen te helpen!
Bijles wiskunde in Hoboken (2660) - Ellen
Ellen
Hoboken
Nieuw
Ik ben een leerkracht lager onderwijs. Momenteel sta ik in het derde leerjaar. Bent u opzoek naar extra hulp voor je zoon/dochter? Dan help ik met plezier!
Bijles wiskunde in Hemiksem (2620) - Kim
Kim
Hemiksem
Nieuw
Sinds 2015 al leerkracht in het 6e leerjaar aan het werk. Ik geef bijles aan kinderen tussen 6 en 12 jaar, dus in het lager onderwijs. Bent u wonende in de buurt van Hemiksem, aarzel dan niet om mij te contacteren!
Bijles wiskunde in Hoboken (2660) - Lauren
Lauren
Hoboken
Nieuw
Hallo ik ben Lauren, een 18-jarige student. Ik ben afgestudeerd in de richting techniek-wetenschappen en ga nu verder voor bio-ingenieur. Ik ben zeer wetenschappelijk aangelegd en hoop u dus van dienst te kunnen zijn door uw kinderen of u zelf bijles te geven.
Bijles wiskunde in Schelle (2627) - Karin
Karin
Schelle
Nieuw
Ik ben Karin, een gemotiveerde en geduldige leerkracht met jaren ervaring als zorg- en bijlesjuf. Alle kindjes van het lager onderwijs zijn van harte welkom en help ik met veel plezier verder als reken- taal- en leesjuf. Om zelf up to date te blijven ben ik rekencoach bij de Rekentrappers. Leerlingen van het middelbaar kunnen bij mij terecht voor herhalingslessen Frans. Hopelijk tot snel, Kari
Bijles wiskunde in Wilrijk (2610) - Wout
Wout
Wilrijk
Nieuw
Bijles wiskunde in Wilrijk (2610) - Sofie
Sofie
Wilrijk
Nieuw
Ik geef al 17 jaar les in de lagere school. Heb ervaring met kinderen met leerstoornissen. Het bijleren en helpen van kinderen met hun huiswerk doe ik graag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Hemiksem, opfriscursus wiskunde Hemiksem, privé leraar wiskunde Hemiksem, zoek wiskundeleraar in Hemiksem, bijles wiskunde gezocht Hemiksem, bijles wiskunde middelbaar Hemiksem, bijlessen wiskunde Hemiksem, wiskunde bijles Hemiksem, bijles wiskunde aan huis Hemiksem, prive bijles wiskunde Hemiksem, leraar wiskunde gezocht Hemiksem, bijles wiskunde prijs Hemiksem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden