bijles wiskunde Brecht

Bijles wiskunde Brecht: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Brecht

Bijles wiskunde in Halle (2980) - Kitty
Kitty
Halle
4.96/5 (27 reviews)
Goeiedag Ik ben leerkracht in het lager onderwijs en ga graag enthousiast aan de slag met kinderen die nog wat extra uitleg bij wiskunde kunnen gebruiken. Dit kan bij huistaken, inoefenen van de geziene lessen op school,... .
Bijles wiskunde in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Ken
Ken
Sint-job-in-'t-goor
4.91/5 (23 reviews)
Ik ben afgestudeerd als industrieel ingenieur IT en heb een uitgebreide kennis van wiskunde en IT-vakken. In het werkveld ben ik bezig met programmeren. Maar het gene waar ik het meeste voldoening uit haal is iemand echt te kunnen helpen door dingen op een andere manier uit te leggen. Er is niets toffer dan iemand verbaast zien kijken omdat ze het echt door hebben!
Bijles wiskunde in Brecht (2960) - Silke
Silke
Brecht
5/5 (21 reviews)
Als leerkracht wiskunde wil ik u graag begeleiden dankzij mijn doelgerichte, vriendelijke aanpak. Hierdoor zorg ik ervoor dat u de lessen, toetsen en examens vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan! Ik heb me doorheen mijn opleiding gespecialiseerd in dyscalculie en heb als bijlesleerkracht al heel wat ervaring opgebouwd.
Bijles wiskunde in Kalmthout (2920) - Emelie
Emelie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
4.72/5 (18 reviews)
Ik ben een afgestudeerde bio-ingenieur. Die graag studenten helpt door bijles te geven in: wiskunde, chemie, fysica, toelatingsexamens, ijkingstoetsen en algemene huiswerkbegeleiding. Bijles geven doe ik al 4 jaar voor basisschool tot unief studenten.
Bijles wiskunde in Brecht (2960) - Samuel
Samuel
Brecht
5/5 (14 reviews)
Ik ben Samuel. Ik ben afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde aan het sint michielscollege brasschaat en geef met plezier bijlessen voor wiskunde. Ik heb me verder gespecialiseerd in vastgoed.
Hanna is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Malle (2390) - Hanna
Hanna
Malle
5/5 (12 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht wiskunde-informatica en heb ook een master in de onderwijswetenschappen. Ondertussen geef ik al een aantal jaar bijles aan jongeren, voornamelijk van de middelbare school (eerste en tweede graad). Als je dus moeilijkheden hebt met wiskunde/informatica, dan wil ik je graag hierbij helpen!
Bijles wiskunde in Schilde (2970) - Justine
Justine
Schilde
5/5 (6 reviews)
Ik ben master student industriële wetenschappen elektromechanic, ik gebruik wiskunde elke dag. Op deze manier kan ik jou alles rustig uitleggen tot je het begrijpt.
Bijles wiskunde in Wuustwezel (2990) - Lea
Lea
Wuustwezel
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb 35 jaar lang fysica gegeven in het middelbaar onderwijs. En mijn hart ligt bij de wiskunde. Ik hou ervan de logica die in deze vakken ligt door te geven.
Bijles wiskunde in Zoersel (2980) - Rudy
Rudy
Zoersel
5/5 (3 reviews)
Door mijn ervaring in de privé-sector heb ik een aparte kijk op prioriteiten van de wiskunde-, fysica-, chemie- en technische cursussen. Ik ben een rustige kerel met veel geduld
Bijles wiskunde in Malle (2390) - Fien
Fien
Malle
5/5 (3 reviews)
Ik studeer geneeskunde en heb wetenschappen-wiskunde gestudeerd in het middelbaar. Ik heb ook ervaring als dans leerkracht en vindt het dus leuk mensen iets bij te brengen 😊
Bijles wiskunde in Schilde (2970) - Kristof
Kristof
Schilde
5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn studies burgerlijk en industrieel ingenieur kom ik veel in aanraking met wiskunde, wetenschappen en techniek. Ik ben dus bedreven maar ook gepassioneerd door deze vakken en leer graag anderen hierover bij.
Bijles wiskunde in Brasschaat (2930) - Evelyn
Evelyn
Brasschaat
3.5/5 (2 reviews)
Leerkracht basisonderwijs, maar geef zowel bijlessen aan leerlingen uit het basisonderwijs als middelbaar. Tweetalig opgevoed (Frans, Nederlands). Werk momenteel voor het ondersteuningsnetwerk, heb dus ervaringen met leerstoornissen. 3 jaar gewerkt i.h. buitengewoon onderwijs. Bijles aan leerlingen ruime omgeving Brasschaat. Kan online maar afstandsonderwijs heeft aangetoond dat fysiek beter is
Bijles wiskunde in Malle (2390) - Frank
Frank
Malle
5/5 (2 reviews)
Lagere schoolkinderen met vragen rond wiskunde wil ik graag bijstaan met raad en daad. Het samen voorbereiden van toetsen behoort zeker tot de mogelijkheden.
Bijles wiskunde in Malle (2390) - Maxime
Maxime
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik ben Max en ik geef al 10 jaar bijles aan huis en online. Ik werk voornamelijk in de regio Schilde-Beerse. Ik ben gespecialiseerd in wiskunde, chemie, fysica, Duits, Engels en algemene studiebegeleiding.
Bijles wiskunde in Malle (2390) - Lotte
Lotte
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, chemie, fysica en biologie (wetenschapsvakken) aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Brecht: geëvalueerd met 4.88 door 143 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Brecht, opfriscursus wiskunde Brecht, privé leraar wiskunde Brecht, zoek wiskundeleraar in Brecht, bijles wiskunde gezocht Brecht, bijles wiskunde middelbaar Brecht, bijlessen wiskunde Brecht, wiskunde bijles Brecht, bijles wiskunde aan huis Brecht, prive bijles wiskunde Brecht, leraar wiskunde gezocht Brecht, bijles wiskunde prijs Brecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles wiskunde in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden