Vind de beste bijles wiskunde van Borgerhout

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Dirk
Dirk Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 7 reviews
2000 Antwerpen
Zowel door mijn studies (Licentiaat Wiskunde) als mijn ervaring in lesgeven (voornamelijk wiskunde) en mijn ervaring als Financieel Directeur ben ik uitstekend geplaatst om u, uw zoon of dochter bij te staan bij het beheersen van de wiskundige leerstof en het slagen voor het examen. Mijn lesgevende capaciteiten zijn bovendien versterkt door mijn 15-jarige ervaring als tennisleraar.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Roxane
Roxane
5/5 · 6 reviews
2018 Antwerpen
Ervaren in bijlesgeven aan studenten uit alle jaren van het middelbaar. Statistiek op universitair niveau. Ik heb passie voor het vak en het helpen van anderen. Ik ben flexibel en pas me vlot aan mijn publiek aan.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Bavo
Bavo
5/5 · 5 reviews
2000 Antwerpen
Afgestudeerd als bio-ingenieur aan UGent. Heb passie voor wetenschap en les geven. Wil graag kennis en ervaring delen en leerlingen op geduldige manier te motiveren en bij te staan!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Jan
Jan
4.75/5 · 4 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb een TSO opleiding gevolgd in het secundair en daarna mezelf opgewerkt on universitaire studies aan te kunnen vatten. Deze ervaring en methodologie wil ik graag gebruiken om andere studenten (secundair of hoger onderwijs) te helpen in het verwerken van wetenschapsvakken. Door een goede motivatie ben ik ervan overtuigd dat iedereen wetenschap kan begrijpen en toepassen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
5/5 · 3 reviews
2060 Antwerpen
Na de succesvolle afronding van de lerarenopleiding (SO: Nederlands - ncz) besloot ik verder te studeren in de moraalwetenschappen. De hoge resultaten die ik nu scoor (voor statistische, geschiedkundige en talige vakken) komen onder andere door alle kansen die ik greep op mijn eigen studietechnieken te optimaliseren. Hierdoor heb ik voldoende ervaring om samen met jou je obstakels te overwinnen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Stijn
Stijn
4.67/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
Hoewel ik dit nog niet op professionele basis gedaan heb deed ik dit in het verleden geregeld voor vrienden en kennissen, en kreeg ik daar steeds positieve feedback op. Zeker voor de vakken waar ik later in mijn ingenieurs studies nog dieper op ingegaan ben, beschik ik over een meer den voldoende kennis, en zou ik deze dan ook graag met jongeren delen.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Meryem
Meryem
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik ben een 1e Masterstudente tandheelkunde. In het secundair onderwijs ben ik afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde. Mijn interesse in wiskunde is groot en vanwege mijn studies heb ik daar een goede kennis van opgebouwd. Hierdoor zou ik graag bijles willen geven voor dit vak aan studenten van het secundair onderwijs. Ik probeer om op een geduldige en opbouwende manier uitleg te geven.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Léon
Léon
3.5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik zit in mijn 3de bachelor Chemie aan de Universiteit Antwerpen. Doorheen de jaren heb ik al vaak vrienden bijles gegeven in wetenschappelijke vakken en geholpen met het statistische aspect van hun Bachelorproef. Door mijn wetenschapsknobbel heb ik goed inzicht in de leerstof, maar kan dit ook op een simpele manier uitleggen aan anderen. Ik pas mij aan de leerling aan en aan zijn/haar tempo.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik heb 20j les gegeven in het 5de en 6de leerjaar en geef nu ook wiskunde in de eerste graad van het secundair. Ik probeer altijd te vertrekken vanuit de leefwereld van de kinderen om zo leerstof aan te brengen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik ben student TEW aan de Universiteit Antwerpen. Hier heb ik reeds aardige resultaten neergezet met van alle vakken tezamen een gemiddelde score van 15/20 = 75%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Leen
Leen
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Afgestudeerd als bio ingenieurs ken ik veel van wiskunde, fysica, biologie, chemie en statistiek. Daarnaast heb ik al 5 jaar ervaring met bijles geven en ben ik ook 4 jaar leider geweest in de scouts. Mijn andere bijles kinderen vonden het altijd aangenaam om van mij les te krijgen. Probeer het eens, ik stel u niet teleur!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Louis
Louis
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Hallo! Ik ben 24 en net beginnen werken. Als ingenieur heb ik een brede, grondige kennis van de exacte wetenschappen en wiskunde. Ik heb een passie voor biologie, fysica en chemie. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gestudeerd. Ik ben behulpzaam en geduldig, hopelijk kan ik u ook helpen!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Jeroen
Jeroen
4.0/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Ik heb zonet mijn bachelor Burgerlijk Ingenieur gehaald. Ik heb al ervaring met een tiental studenten die ik begeleid heb, die allemaal erg tevreden waren.

Bijles wiskunde Borgerhout: geëvalueerd met 4.82 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Borgerhout, opfriscursus wiskunde Borgerhout, privé leraar wiskunde Borgerhout, zoek wiskundeleraar in Borgerhout,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Borgerhout

Wiskunde - wiskunde - Wiskunde - bijles wiskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - bijles wiskunde - bijles 3de middelbaar aso - Voor mijn zoon in de 5de leerjaar basisonderwijs - Bijles wiskunde en tekstbegrip 7-jarige - hulp oefeningen wiskunde - bijles wiskunde en frans - Fysica Algebra enz voor hogeschool - Bijles Wiskunde - Nederland en wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde en bedrijfseconomie - Bijles wiskunde voor 12 jarige jongen - Bijles wiskunde - Bijles richting: Wetenschappen-Wiskunde - Bijles voor 6ASO - Bijles wiskunde (calc 1 en 2) - Mijn kind heeft reken les nodig .en zit in het 3e leerjaar - BIJLES WISKUNDE - Bijles wiskunde 5 eco wetenschappen - bijles wiskunde - bijles wiskunde - Wiskunde - Wiskunde - Bijles wiskunde en informatica - bijles wiskunde 1ste graad - bijles wiskunde 1ste graad - bijles wiskunde 3-de middelbaar - Bijlessen - Bijles wiskunde - Wiskunde 2de aso - Functies en integralen - Bijles wiskunde in Borgerhout (2140) - Bijles wiskunde in Borgerhout (2140)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden