Vind de beste bijles wiskunde van Berchem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2020) - Ismail
Ismail Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 12 reviews
2020 Antwerpen
Ik ben van opleiding bouwkundige en heb 9 jaar in het onderwijs gestaan. Ik kan de leerlingen van secundair helpen met wetenschappelijke vakkken zoals wiskunde, chemie en fysica. Ook autoCAD lessen kan ik de studenten bezorgen.
Bijles wiskunde in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2650 Edegem
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Bijles wiskunde in Edegem (2650) - Tom
Tom
4.86/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Roxane
Roxane
5/5 · 6 reviews
2018 Antwerpen
Ervaren in bijlesgeven aan studenten uit alle jaren van het middelbaar. Statistiek op universitair niveau. Ik heb passie voor het vak en het helpen van anderen. Ik ben flexibel en pas me vlot aan mijn publiek aan.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Bavo
Bavo
5/5 · 5 reviews
2000 Antwerpen
Afgestudeerd als bio-ingenieur aan UGent. Heb passie voor wetenschap en les geven. Wil graag kennis en ervaring delen en leerlingen op geduldige manier te motiveren en bij te staan!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Jan
Jan
4.75/5 · 4 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb een TSO opleiding gevolgd in het secundair en daarna mezelf opgewerkt on universitaire studies aan te kunnen vatten. Deze ervaring en methodologie wil ik graag gebruiken om andere studenten (secundair of hoger onderwijs) te helpen in het verwerken van wetenschapsvakken. Door een goede motivatie ben ik ervan overtuigd dat iedereen wetenschap kan begrijpen en toepassen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Stijn
Stijn
4.67/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
Hoewel ik dit nog niet op professionele basis gedaan heb deed ik dit in het verleden geregeld voor vrienden en kennissen, en kreeg ik daar steeds positieve feedback op. Zeker voor de vakken waar ik later in mijn ingenieurs studies nog dieper op ingegaan ben, beschik ik over een meer den voldoende kennis, en zou ik deze dan ook graag met jongeren delen.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een student ASO uit het 5e middelbaar en behaal goede punten voor alle wetenschapsvakken. Indien u hulp nodig hebt met bijlessen voor deze vakken (alles onder het 5e middelbaar uiteraard), help ik graag.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Léon
Léon
3.5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik zit in mijn 3de bachelor Chemie aan de Universiteit Antwerpen. Doorheen de jaren heb ik al vaak vrienden bijles gegeven in wetenschappelijke vakken en geholpen met het statistische aspect van hun Bachelorproef. Door mijn wetenschapsknobbel heb ik goed inzicht in de leerstof, maar kan dit ook op een simpele manier uitleggen aan anderen. Ik pas mij aan de leerling aan en aan zijn/haar tempo.
Bijles wiskunde in Wilrijk (2610) - Elke
Elke
5/5 · 2 reviews
2610 Wilrijk
Lesgeven is mijn tweede natuur. Heb twee master diploma's en wil mijn kennis delen. Ik heb een zachte aanpak, maar ook een originele aanpak. Bijvoorbeeld bij kids met concentratiemoeilijkheden.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik ben student TEW aan de Universiteit Antwerpen. Hier heb ik reeds aardige resultaten neergezet met van alle vakken tezamen een gemiddelde score van 15/20 = 75%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Laurens
Laurens
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Als masterstudent burgerlijk ingenieur heb ik heel wat ervaring met zowel wiskundige als wetenschappelijke vakken. Verder ben ik ook aangesloten bij twee bijlesbureaus, waarvoor telkens een selectieproef afgelegd moest worden. De vakken waarmee ik kan helpen omvatten wiskunde en fysica, maar blijven zeker niet beperkt tot deze selectie!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Leen
Leen
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Afgestudeerd als bio ingenieurs ken ik veel van wiskunde, fysica, biologie, chemie en statistiek. Daarnaast heb ik al 5 jaar ervaring met bijles geven en ben ik ook 4 jaar leider geweest in de scouts. Mijn andere bijles kinderen vonden het altijd aangenaam om van mij les te krijgen. Probeer het eens, ik stel u niet teleur!
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ingenieur Bouwkunde van 32 jaar oud. Ik heb een goede kennis van wetenschappen en wiskunde via mijn studie en job. Maar belangrijker dan dit ik wil graag uw zoon/dochter helpen om een beter inzicht te krijgen in de materie op een aangepast tempo. Ik heb veel geduld en mensen omschrijven mij als een rustig persoon die helder de zaken kan uitleggen.

Bijles wiskunde Berchem: geëvalueerd met 4.68 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Berchem, opfriscursus wiskunde Berchem, privé leraar wiskunde Berchem, zoek wiskundeleraar in Berchem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Berchem

Wiskunde - Bijles - Wiskunde bijles (40) - Wiskunde bijles - Bijles wiskunde 6de SO Technisch Wetenschappen - Wiskunde bijles 5de leerjaar - Wiskunde 5de leerjaar - Bijles chemie en wisk - bijles - Wiskunde bijles nodig - Bijlesgever wiskunde secundair - Bijlesleraar wiskunde eerste middelbaar - wiskunde derde graad ( 2de graadsfunctie) - wiskunde derde graad ( 2de graadsfunctie) - wiskunde mathlab modellering - Bijles wiskunde - Wiskunde les voor mijn zoon van 11 jaar die in het 5 de leerjaar zit - Les wiskunde en statistiek (universiteit) - Wiskunde bijles (39) - bijles wiskunde - Help mijn kind met wiskunde - Wiskunde bijles (38) - Wiskunde bijles (36) - Wiskunde bijles (35) - Wiskunde bijles (33) - Wiskunde bijles 3de aso - Wiskunde bijles (33) - Wiskunde bijles (32) - Bijles wiskunde 3de middelbaar (kso) - Wiskunde bijles (31) - Bijles goniometrie 5de middelbaar (aso) - Bijles wiskunde - Wiskunde bijles (30) - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - bijles wiskunde voor TEW (bedrijfskunde) - Wiskunde voor eerste jaar unief student (4) - Wiskunde voor eerste jaar unief student (3) - Bijles Wiskunde, eerste jaar bio-ingenieur - Wiskunde voor eerste jaar unief student (2) - Wiskunde voor eerste jaar unief student (2) - Wiskunde voor eerste jaar unief student - Bijles wiskunde en organische chemie - Wiskunde bijles (29) - Wiskunde bijles (28) - Wiskunde bijles (26) - Wiskunde bijles (26) - Wiskunde bijles (25) - Wiskunde bijles (23) - Wiskunde bijles (23) - Wiskunde bijles (22) - Wiskunde bijles (21) - Wiskunde bijles (19) - Wiskunde bijles (19) - Wiskunde bijles (18) - Wiskunde bijles (17)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden