bijles wiskunde Lier

Bijles wiskunde Lier: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Lier

Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.99/5 (115 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Sint-katelijne-waver (2860) - Marc
Marc
Sint-katelijne-waver
5/5 (8 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur en gepensioneerd docent en heb reeds een 5-tal jaren ervaring in bijles geven. De vakken wiskunde fysica en technische vakken zoals mechanica, elektriciteit ... Vooral middelbaar onderwijs en eventueel bachelor opleiding.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Sam
Sam
Lier
4.8/5 (5 reviews)
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Michael
Michael
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles wiskunde in Duffel (2570) - Alexander
Alexander
Duffel
5/5 (3 reviews)
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Bijles wiskunde in Lint (2547) - Jona
Jona
Lint
5/5 (2 reviews)
Door mijn studie in het middelbaar (wiskunde wetenschappen) kan ik voor wiskunde en wetenschapsvakken zeker helpen. Ik probeer de leerstof steeds op een duidelijke en logische manier uit te leggen waardoor het wat duidelijk wordt.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en combineer ik beide jobs erg graag met elkaar. Heeft je kind moeite met bepaalde onderwerpen in de lagere school of begin middelbaar, dan kan ik je hier zeker bij verder helpen met de nodige uitleg, brede glimlach en het vele geduld.
Bijles wiskunde in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik zit in mijn 5e jaar Biomedische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. In het middelbaar heb ik wetenschappen-wiskunde-8u gedaan. Dankzij mijn doorzettingsvermogen heb ik in mijn studiecarrière nooit een buis gehad op mijn examens. Wil jij ook zo'n doorzettingsvermogen? Dan wil ik je graag helpen met studiebegeleiding / huiswerkbegeleiding. Snap je iets niet? Ik leg het met plezier uit!!
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een opleiding wiskunde wetenschappen en nadien industriëel ingenieur genoten. Ik geef al sinds mijn 18e bijles in de wetenschapsvakken. Vanaf het eerste t.e.m. 6e middelbaar, maar ook studenten hoger onderwijs.
Bijles wiskunde in Duffel (2570) - Petra
Petra
Duffel
Nieuw
Ik ben Petra, geef al meer dan 25 jaar bijlessen, steeds met de glimlach! Ik kan vele referenties geven van leerlingen die ik met succes heb geholpen. Ik werd wegens mijn ervaring, door uitgeverij Plantyn gevraagd mee te werken aan een wiskundeboek. Ik geef alle lessen vd lagere school, thuis of op locatie. Ik voorzie werkbladen en aangepast materiaal. 90 % slaagkans!!
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als software ingenieur, dus ben ik opgeleid in verschillende gebieden in de wetenschap. Ik ga niet zeggen dat ik alles nog weet maar ik zou alles rap moeten kunnen opfrissen :D. Ik kan bijlessen geven in Wiskunde, informatica (programmeren/excel/word), fysica, elektriciteit, sterkte-leer, electronica. Bijna alle wetenschaps vakken behalve Chemie.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Florine
Florine
Lier
Nieuw
Ik geef bijlessen wiskunde aan kinderen van de lagere school. Hierin heb ik al meer dan 7 jaar ervaring. Ik heb een lerarendiploma en ik heb ook al lesgegeven in alle leerjaren van de lagere school. Het individueel coachen en op maat begeleiden van kinderen is mijn specialiteit. Aarzel niet om me te contacteren voor meer informatie!
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Kirsten
Kirsten
Lier
Nieuw
Ik geef al enkele jaren bijles wiskunde en sporadisch ook eens een ander vak, indien hier nood aan is. Mijn focus ligt op leerlingen uit de lagere school of de eerste en tweede graad (1ste-4de) van het middelbaar. Ik ben zelf zeer leergierig en geef graag mijn kennis door aan anderen. Ik ben geduldig en zeer behulpzaam. Samen wil ik ervoor zorgen dat uw kind kan slagen!
Bijles wiskunde in Duffel (2570) - Maaike
Maaike
Duffel
Nieuw
In het middelbaar vond ik de lessen wiskunde en biologie super interessant! Ik was hier zelf ook heel goed in (van getallenleer tot meetkunde). Ik help jullie graag verder!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Lier: geëvalueerd met 4.98 door 142 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Lier, opfriscursus wiskunde Lier, privé leraar wiskunde Lier, zoek wiskundeleraar in Lier, bijles wiskunde gezocht Lier, bijles wiskunde middelbaar Lier, bijlessen wiskunde Lier, wiskunde bijles Lier, bijles wiskunde aan huis Lier, prive bijles wiskunde Lier, leraar wiskunde gezocht Lier, bijles wiskunde prijs Lier,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden