bijles wiskunde Lier

Bijles wiskunde Lier: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Lier

Bijles wiskunde in Lier (2500) - Sam
Sam
Lier
4.8/5 (5 reviews)
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Michael
Michael
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en combineer ik beide jobs erg graag met elkaar. Heeft je kind moeite met bepaalde onderwerpen in de lagere school of begin middelbaar, dan kan ik je hier zeker bij verder helpen met de nodige uitleg, brede glimlach en het vele geduld.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Janice
Janice
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik heb 10 jaar lesgegeven in de lagere school in klassen 3, 4, 5 en 6. Ik kan jouw kind dus helpen met het herhalen, inhalen, leren beheersen van de leerstof van wereldoriëntatie en wiskunde.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als software ingenieur, dus ben ik opgeleid in verschillende gebieden in de wetenschap. Ik ga niet zeggen dat ik alles nog weet maar ik zou alles rap moeten kunnen opfrissen :D. Ik kan bijlessen geven in Wiskunde, informatica (programmeren/excel/word), fysica, elektriciteit, sterkte-leer, electronica. Bijna alle wetenschaps vakken behalve Chemie.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Florine
Florine
Lier
Nieuw
Ik geef bijlessen wiskunde aan kinderen van de lagere school. Hierin heb ik al meer dan 7 jaar ervaring. Ik heb een lerarendiploma en ik heb ook al lesgegeven in alle leerjaren van de lagere school. Het individueel coachen en op maat begeleiden van kinderen is mijn specialiteit. Aarzel niet om me te contacteren voor meer informatie!
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Kirsten
Kirsten
Lier
Nieuw
Ik geef al enkele jaren bijles wiskunde en sporadisch ook eens een ander vak, indien hier nood aan is. Mijn focus ligt op leerlingen uit de lagere school of de eerste en tweede graad (1ste-4de) van het middelbaar. Ik ben zelf zeer leergierig en geef graag mijn kennis door aan anderen. Ik ben geduldig en zeer behulpzaam. Samen wil ik ervoor zorgen dat uw kind kan slagen!
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik heb al vaak bijles gegeven rond wiskunde, fysica en informatica. Dit zowel in korte workshops alsook op regelmatige basis op school. Door het programmeren van verschillende programma's kom ik ook nog op dagdagelijkse basis in contact met deze thema's.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Niels
Niels Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
In mijn huidige job geef ik al regelmatig training aan onze gebruikers, wat wel goed werkt. Daarnaast heb ik een goede kennis van economie en wiskunde door mijn vroegere opleidingen.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Izza
Izza
Lier
Nieuw
Ik volg al vier jaar de richting STEM, hierbij staan wiskunde en wetenschapsvakken centraal. Ik heb ook gemerkt dat ik wiskunde en chemie snel onder de knie heb. Ik hou mij graag bezig met het uitleggen van deze vakken en hoop zo mensen voort te helpen!
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Eveline
Eveline
Lier
Nieuw
Huiswerkbegeleiding nodig? Moeilijkheden om door de bomen het bos nog te zien? Geen probleem, ik sta je bij. Momenteel begeleidt ik een jongen van het 5de leerjaar. 1x per week bekijken we de agenda en maken we een planning op. Leerstof wordt overlopen en verder uitgelegd.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Camille
Camille
Lier
Nieuw
Hallo! Ik ben Camille, ik ben 16 jaar en studeer Latijn-Wiskunde op Regina Pacis in Hove. Ik kom graag eens bijles geven, omdat ik in het algemeen wel goed en gemakkelijk kan uitleggen, en zelf ook nog in het middelbaar zit dus nog veel leerstof nog fris in mijn geheugen zit ;)
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Simge
Simge
Lier
Nieuw
Ik studeer voor leerkracht lager onderwijs en ben ook trainster (voetbal) van 10-jarige jongens. Ik ben heel graag bezig met kinderen. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof (wiskunde, voetbal, Nederlands) van het vierde t.e.m. het zesde leerjaar? Ik sta ook open voor huiswerkbegeleiding en wil met hun de pad op.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Lier: geëvalueerd met 4.96 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Lier, opfriscursus wiskunde Lier, privé leraar wiskunde Lier, zoek wiskundeleraar in Lier, bijles wiskunde gezocht Lier, bijles wiskunde middelbaar Lier, bijlessen wiskunde Lier, wiskunde bijles Lier, bijles wiskunde aan huis Lier, prive bijles wiskunde Lier, leraar wiskunde gezocht Lier, bijles wiskunde prijs Lier,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles wiskunde in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden