Vind de beste bijles wiskunde van Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
4.99/5 · 109 reviews
2590 Berlaar
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Sam
Sam
4.8/5 · 5 reviews
2500 Lier
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Michael
Michael
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Bijles wiskunde in Lint (2547) - Jona
Jona
5/5 · 2 reviews
2547 Lint
Door mijn studie in het middelbaar (wiskunde wetenschappen) kan ik voor wiskunde en wetenschapsvakken zeker helpen. Ik probeer de leerstof steeds op een duidelijke en logische manier uit te leggen waardoor het wat duidelijk wordt.
Bijles wiskunde in Sint-katelijne-waver (2860) - Marc
Marc
5/5 · 2 reviews
2860 Sint-katelijne-waver
Ik ben burgerlijk ingenieur en gepensioneerd docent en heb reeds een 5-tal jaren ervaring in bijles geven. De vakken wiskunde fysica en technische vakken zoals mechanica, elektriciteit ... Vooral middelbaar onderwijs en eventueel bachelor opleiding.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en combineer ik beide jobs erg graag met elkaar. Heeft je kind moeite met bepaalde onderwerpen in de lagere school of begin middelbaar, dan kan ik je hier zeker bij verder helpen met de nodige uitleg, brede glimlach en het vele geduld.
Bijles wiskunde in Duffel (2570) - Petra
Petra
Nieuw
2570 Duffel
Ik ben Petra, geef al meer dan 25 jaar bijlessen, steeds met de glimlach! Ik kan vele referenties geven van leerlingen die ik met succes heb geholpen. Ik werd wegens mijn ervaring, door uitgeverij Plantyn gevraagd mee te werken aan een wiskundeboek. Ik geef alle lessen vd lagere school, thuis of op locatie. Ik voorzie werkbladen en aangepast materiaal. 90 % slaagkans!!
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Nieuw
2500 Lier
Ik ben afgestudeerd als software ingenieur, dus ben ik opgeleid in verschillende gebieden in de wetenschap. Ik ga niet zeggen dat ik alles nog weet maar ik zou alles rap moeten kunnen opvrissen :D. Ik kan bijlessen geven in Wiskunde, informatica (programmeren/excel/word), fysica, elektriciteit, sterkteleer, electronica. Bijna alle wetenschaps vakken behalve Chemie.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Florine
Florine
Nieuw
2500 Lier
Ik geef bijlessen wiskunde aan kinderen van de lagere school. Hierin heb ik al meer dan 7 jaar ervaring. Ik heb een lerarendiploma en ik heb ook al lesgegeven in alle leerjaren van de lagere school. Het individueel coachen en op maat begeleiden van kinderen is mijn specialiteit. Aarzel niet om me te contacteren voor meer informatie!
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Kirsten
Kirsten
Nieuw
2500 Lier
Ik geef al enkele jaren bijles wiskunde en sporadisch ook eens een ander vak, indien hier nood aan is. Mijn focus ligt op leerlingen uit de lagere school of de eerste en tweede graad (1ste-4de) van het middelbaar. Ik ben zelf zeer leergierig en geef graag mijn kennis door aan anderen. Ik ben geduldig en zeer behulpzaam. Samen wil ik ervoor zorgen dat uw kind kan slagen!
Bijles wiskunde in Duffel (2570) - Maaike
Maaike
Nieuw
2570 Duffel
In het middelbaar vond ik de lessen wiskunde en biologie super interessant! Ik was hier zelf ook heel goed in (van getallenleer tot meetkunde). Ik help jullie graag verder!
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Filip
Filip Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2500 Lier
Ik heb al vaak bijles gegeven rond wiskunde, fysica en informatica. Dit zowel in korte workshops alsook op regelmatige basis op school. Door het programmeren van verschillende programma's kom ik ook nog op dagdagelijkse basis in contact met deze thema's.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Niels
Niels Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2500 Lier
In mijn huidige job geef ik al regelmatig training aan onze gebruikers, wat wel goed werkt. Daarnaast heb ik een goede kennis van economie en wiskunde door mijn vroegere opleidingen.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Izza
Izza
Nieuw
2500 Lier
Ik volg al vier jaar de richting STEM, hierbij staan wiskunde en wetenschapsvakken centraal. Ik heb ook gemerkt dat ik wiskunde en chemie snel onder de knie heb. Ik hou mij graag bezig met het uitleggen van deze vakken en hoop zo mensen voort te helpen!

Bijles wiskunde Lier: geëvalueerd met 4.97 door 125 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Lier, opfriscursus wiskunde Lier, privé leraar wiskunde Lier, zoek wiskundeleraar in Lier,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden